DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> politia romana

diaconuliviu
post 21 Aug 2009, 09:40
Post #241

Membru autentic

Group: Members
From: Space, the final frontiere

QUOTE(ovidiun @ 21 Aug 2009, 07:54)
1. Ala care a oprit nu era obstacol, era bou impreuna cu toti aia din primarie si politie (daca e si treaba lor...) care au aprobat statia acolo...
2. Stiu, toti fac la fel, nu mai au bani de taietoare de bilete...criza monser... tongue.gif
3.Eu am specificat ca ala a oprit sa ia calatori, se vede acest lucru cand se imbulzeste lumea la usi si iese fum pe teava de esapament a rablelor ca din sobele in care arzi cauciuc. Daca a incalcat legea e motiv sa o faci si tu??? Daca unu fura din magazin ma duc si eu...Lucrarile la carosabil si autovehiculele defecte sunt altceva...
Eu zic sa mai intrebati care aveti rude pe la scoli de soferi sau in politie...pe mine nu ma convengeti ca in acel caz era corect sa depasesti pe linia continua...
[...]

1. Era si obstacol (in sensul OUG 195) si cum spui tu in sensul bunului simt si respectului celorlalti.
2. Nu criza e de vina, de ani buni soferul taie bilete pe traseu. La unele firme, sa zicem "care se respecta" la capetele de linie biletul se ia de la un ghiseu, pe traseu tot nea soferache le distribuie.
3. Ba da, scrisesei ca de doi ani regulile s-au schimbat. NU.

Problema e ca tu esti FORTAT sa calci linia continua din cauza unuia care ti-a blocat accesul pe banda ta. Ca a blocat-o o secunda sau o luna, e acelasi lucru, esti FORTAT sa-l ocolesti pe linie continua. Fiind linie continua, iti da de gindit ca in loc sa-l depasesti normal, in cazul asta trebuie sa te asiguri de n ori mai bine.

Unde s-ar ajunge daca am sta in spatele cite unuia care "doar sa ia pe cineva a oprit, ce mare lucru?". Daca interpretarea de acum a acelui "195" este alta decit acum 2 ani, sau acum 15 ani cind NU ERA CONTRAVENTIE depasirea pe linie continua a unui vehicul OPRIT pe zona aia, inseamna ca legea are o lacuna mare.

Bine, nu ma mir:
repet: valabilitatea semnelor tine din locul montarii pina la PRIMA INTERSECTIE daca nu se specifica altfel.
Scrie asta in codul rutier.

Daca e asa, de ce abia la trei intersectii dupa semnul cu limitare viteza 40 apare semnul "sfirsit de limitare 40"? Daca se vrea ca toata portiunea aia sa fie limitata la 40 se monteaza dupa fiecare intersectie cite un semn cu "limita 40" pentru mentinerea in continuare a restrictiei, altfel, de unde sa viseze cineva ca dupa intersectia aia se mentine limitarea?

Exceptie fac acele semne cu regim "special" (Oprirea interzisa suplimentat cu sagetile de inceput, zona de actiune si sfirsit de.. ca si Copii a carui zona de actiune este intre semnul de pe sensul tau si semnul "Copii" de pe sensul celalalt. Exista si aici o regula: ca sa nu tot intorci capul dupa semnul corespondent, scrie undeva ca "linia continua se amplaseaza :...
printre altele "pe portiunea de actiune a indicatorului Copii".
Ghinionul e atunci cind un sector mai lung e considerat periculos si linia continua e pe portiune mai mare, dar, de, sintem in RO si nu stim sa cream un semn "Sfirsit zona copii".

Alt exemplu:

Trecerea cu viteza mai mare pe linga un vehicul situat pe alta banda a aceluiasi sens de mers nu se considera depasire. Adica faptul ca eu merg pe autostrada pe banda doi pe linga vehiculele de pe banda 1 nu se considera depasire ci devansare.

Atunci explicati-mi si mie existenta semnului "Depasirea interzisa autovehiculelor de transport marfa" de pe A1. Da, stiu ce AR VREA sa spuna acel semn, ca cei cu marfa sa sada pe banda 1, dar... LOGIC ar fi ca pe banda 2 sa fie periodic marcaje pe asfalt cu "acces interzis autovehiculelor de transport marfa".
Poate vad asta domnii de la circulatie si...

This post has been edited by diaconuliviu: 21 Aug 2009, 09:40

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiun
post 21 Aug 2009, 11:53
Post #242

Membru...fara drepturi.

QUOTE(diaconuliviu @ 21 Aug 2009, 09:40)
1. Era si obstacol (in sensul OUG 195) si cum spui tu in sensul bunului simt si respectului celorlalti.
*

o fi cum ziceti voi...stiti...cand doi iti zic ca esti beat, trebe' sa te duci la culcare....

cat despre semne, romania sta cam rau la capitolul asta. Mie nu mi se pare normal nici amplasarea aproape de intrare in localitati a limitarii de 70 km/h apoi, dupa inca 20 metri, apare si semnul de 50km/h. Oricum trebuia pus cel de 50. Ce rost mai au sa puna atatea table pe marginea drumului, ca daca mai esti si blonda iti face creierii varza...fata!!!! blink.gif

tongue.gif

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
luck33ro
post 21 Aug 2009, 17:08
Post #243

Membru autentic

Ptr. OvidiuN alt caz: linie continua si caruta. intrebarea: cati km ai rabdare sa mergi in spatele ei cu coloana aferenta in spate? tongue.gif

--------------------
+
maidanezu
post 22 Aug 2009, 01:26
Post #244

Membru incepator

Uni din voi stiti drumu braila slobozia,pana in satu baragan e zale drumu,si are si linie continua prin unele locuri.
Ce l-as injura pe gabor daca m-ar oprit ca am incalcat acolo linia continua,cand io trebuie sa merg mai ceva ca unu ce serpuieste pacolo,ca sa trec prin gropile pardon craterele neimaginare smile.gif
Vad ca insfarsit dupa sute de ani ca se asfalteaza drumu ploiesti targoviste radmasa.gif

22 Aug 2009, 10:34:
QUOTE(ovidiun @ 21 Aug 2009, 12:53)

cat despre semne, romania sta cam rau la capitolul asta. Mie nu mi se pare normal nici amplasarea aproape de intrare in localitati a limitarii de 70 km/h apoi, dupa inca 20 metri, apare si semnul de 50km/h. Oricum trebuia pus cel de 50. Ce rost mai au sa puna atatea table pe marginea drumului, ca daca mai esti si blonda iti face creierii varza...fata!!!! blink.gif
tongue.gif
*

PAi murea de foame firma de facut semne,asa ca sa mai dat comanda de semne nefolositoare wink.gif

This post has been edited by maidanezu: 22 Aug 2009, 09:34

--------------------
xxx xxx xxx - zzzzzzz
+
Lord Hades
post 22 Aug 2009, 11:31
Post #245

Memento Mori

From: Brasov

POLITIA CA POLITIA, DAR DACA LUMEA NU AR MAI DA SPAGA POATE AR MAI REVENI SITUATIA LA NORMAL. SPAGA NU, AMENZI URIASE DA!

Cand ii vad pe toti toparlanii care mai de care mai tupeist, de nu stie sa calculeze singur cat trebuie sa plateasca si sa primeasca rest la benzinarie, imi vine sa mor. Sfidarea legii si a reprezentatilor ei nu ar trebui permisa. Nu te legitimezi? Nu predai permisul cand iti este cerut? Nicio problema! Se aduce un echipaj de interventie, iti confiscam masina 6 luni si pe tine te trimitem la racoare 1 an. Ia zi mai esti tupeist acum?!

Nemtii or fi ei civilizati acum, dar au fost obligati sa ajunga civilizati.

Respecte!

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
AdrianSavu
post 22 Aug 2009, 11:54
Post #246

Supernovist

From: Bucuresti

Lord Hades ai perfecta drepatate si sunt de acord cu tine aplauze.gif

--------------------
Dacia SuperNova 2003 - Clima
Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
+
luck33ro
post 22 Aug 2009, 11:58
Post #247

Membru autentic

Romanu prefera sa dea spaga ca cica e mai smecher asa smile.gif Pe urma ii place sa-i injure pe spagari radmasa.gif El crede ca e mai ieftina spaga si de fapt isi fura caciula singur radmasa.gif

--------------------
+
maidanezu
post 22 Aug 2009, 12:02
Post #248

Membru incepator

daca nai salariu mare accepti un avans mereu 04.gif

Plus ca spaga nu inplica puncte tongue.gif

--------------------
xxx xxx xxx - zzzzzzz
+
giany911
post 22 Aug 2009, 17:45
Post #249

Aproape util

Hai ca luasi un radar, sa-mi dau palme.

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
maidanezu
post 22 Aug 2009, 18:23
Post #250

Membru incepator

si ai marcat fara chitantza biggrin.gif ?

--------------------
xxx xxx xxx - zzzzzzz
+
giany911
post 22 Aug 2009, 21:27
Post #251

Aproape util

Nu imi place sa contribui in buzunarul altora, am tacut si am luat amenda. Acum seara cine nu depasea 50 la ora?

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
iulian sn2001
post 22 Aug 2009, 21:34
Post #252

Membru fost incepator

From: galati

De preferat este sa vorbesti frumos cu organul(ala al statului) si sa iei amenda minima.Problema este cu punctele.In italia punstele se pot plati.
Exemplu daca treci pe rosu iei amenda 170€ si 12 puncte de penalizare(daca sofezi de mai putin de 3 ani).
Ca sa nu iei 12 puncte le poti plati.Pretul unui punct este de 20€.Deci 240€ ca sa scapi de 12 puncte.Nu stiu insa de cate ori se pot plati punctele.

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
radian
post 22 Aug 2009, 23:02
Post #253

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Pictoras tata, tu te-ai apucat sa-i impusti pe romii din Caracal? biggrin.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
luck33ro
post 24 Aug 2009, 09:04
Post #254

Membru autentic

iulica tu crezi ca amenda se da in functie de capacitatile oratorice? radmasa.gif

--------------------
+
Tiberiu-Andrei
post 24 Aug 2009, 10:31
Post #255

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

Nu despre asta era vorba.Doar ca daca vorbesti politicos si nu faci pe desteptu' si pe smecherasu' poate iti da minimul prevazut pentru sanctiunea respectiva.

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
C@talin
post 24 Aug 2009, 12:03
Post #256

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

mai uni mai stiu sa te si ierte cand gresesti din cauza semnalizari proaste si daca nu esti din orasu respectiv,Cum patisem io odata ,de ma bagase jipi aiurea,drumu din alea doua benzi de le avea pe sens,una facea drepta alta stanga :| . si m-am bagat pe scoaru unde era parcata politia. biggrin.gif sa ma duc corect spre stanga.
Pac imediat politistu.stii de ce te-am oprit.Io da stiu.
Face el la mine iuate ce semn ai acolo,pe banda 1 unde facea la drepta.cedeaza cu obligatoriu la drepta zic eu.
El.Pai si iaute ce faci tu aici,tai linia continua a scoarului.DAca iti iau eu permisu.
Pfff murisem.in gand avema cum o sa sparg eu jipiu de sosea. biggrin.gif
Porma ma intreaba ce lucrez,eu nu lucrez nimic sunt student. Ma intreaba unde.i zic.Ii mai explic odata ce ma indus in eroare,soseaua fara marcaje pe ea,si jipiu.CAre nu mia spus ca trebuie sa tin banda stanga,na zis nimic,doar aparea pe ecran sa fac stanga dupa banda care avea obligatoriu la drepta.II zic ca nam mai fost pacolo,n-am incurcat pe nimeni,etc.
Imi da actele,imi zice sa las dracu jipesu ca nu e bun.si sa am grija. smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
iulian sn2001
post 24 Aug 2009, 12:32
Post #257

Membru fost incepator

QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 24 Aug 2009, 10:31)
Nu despre asta era vorba.Doar ca daca vorbesti politicos si nu faci pe desteptu' si pe smecherasu' poate iti da minimul prevazut pentru sanctiunea respectiva.
*

Asta incercam sa zic.

--------------------
+
ovidiun
post 24 Aug 2009, 16:17
Post #258

Membru...fara drepturi.

Imi vin in minte cazurile acelea de la Constanta cu masina de pe nisip care a calcat un om si unu' oprit in trafic care a inceput sa injure politistul...sper ca nu sunteti si voi din aia... tongue.gif

Chiar ca suntem o tara anapoda...

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
Lostboy
post 24 Aug 2009, 16:23
Post #259

Finding my way!

QUOTE(C@talin @ 24 Aug 2009, 13:03)
mai uni mai stiu sa te si ierte cand gresesti din cauza semnalizari proaste si daca nu esti din orasu respectiv,Cum patisem io odata ,de ma bagase jipi aiurea,drumu din alea doua benzi de le avea pe sens,una facea drepta alta stanga :| . si m-am bagat pe scoaru unde era parcata politia. biggrin.gif sa ma duc corect spre stanga.
Pac imediat politistu.stii de ce te-am oprit.Io da stiu.
Face el la mine iuate ce semn ai acolo,pe banda 1 unde facea la drepta.cedeaza cu obligatoriu la drepta zic eu.
El.Pai si iaute ce faci tu aici,tai linia continua a scoarului.DAca iti iau eu permisu.
Pfff murisem.in gand avema cum o sa sparg eu jipiu de sosea. biggrin.gif
Porma ma intreaba ce lucrez,eu nu lucrez nimic sunt student. Ma intreaba unde.i zic.Ii mai explic odata ce ma indus in eroare,soseaua fara marcaje pe ea,si jipiu.CAre nu mia spus ca trebuie sa tin banda stanga,na zis nimic,doar aparea pe ecran sa fac stanga dupa banda care avea obligatoriu la drepta.II zic ca nam mai fost pacolo,n-am incurcat pe nimeni,etc.
Imi da actele,imi zice sa las dracu jipesu ca nu e bun.si sa am grija. smile.gif
*

C@tăline, am citit de 3 ori ce ai scris mai sus bre....și tot nu sunt sigur că am înțeles. blink.gif
Dar, dacă ar fi altfel, ar însemna că ar fi intrat altcineva de pe contul tău. radmasa.gif

--------------------
. . .
+
C@talin
post 24 Aug 2009, 16:28
Post #260

e clar tongue.gif

--------------------
+
luck33ro
post 24 Aug 2009, 16:32
Post #261

Membru autentic

Cataline mai invata legislatie, Amenda nu o stabileste organu dupa cum are el chef. In plus daca platesti in 48 de ore e oricum jumatate din minim. Sunt unii praf la legislatie pe aici ... blush.gif

--------------------
+
C@talin
post 24 Aug 2009, 16:36
Post #262

nam zis nimic de amenda tongue.gif ,ca nu a fost vruna.

Prin bucuresti m-am certat cu un gabor cand ma oprit tot pe o faza dasta era o intersectie si era semn obligatoriu innainte si la drepta(pus in statie la autobuz si autobuzu in statie. deh,io am facut stanga dupa oi,ca in turma.am zis ca daca fac aia fac si io .poc bagoru astepta.imediat la 100 m.ne opreste pe toti,paia ia la lasat repede in pace din ce am vazut,am ramas eu ultimu.io am inceput sa-i explic ca nu e nici un semn acolo,ca nare cum.ce naiba.Nus din oras,nu stiam.Incepusem sa-l rog sa merga cu mine sa-mi arate semnnu.
Sa lasat la mana lui si mi-a dat de centura,dupa ce sa negociat cu colegu din masina vreo 5 min.Desi putea sa-mi de un avertizment.Dar deh daca la alea 4 masini nu lea facut nimic,cred ca din cauza ca erau bmw si audi mellow.gif .mau vazut pe mine mai fraier cu tico cu nr de BR . si trebuiau si ei sa-si scoata norma la amenzi. dry.gif . Vb de intersectia apaca .Cand vii dinspre timisoarei.e interzis sa faci direct stanga pe iuliu maniu.Da asta fost demult am invatata acuma,si oricum e praf intersectia aia acuma,nu se mai tine cont.

This post has been edited by C@talin: 24 Aug 2009, 16:40

--------------------
+
iulian sn2001
post 24 Aug 2009, 21:12
Post #263

Membru fost incepator

QUOTE(luck33ro @ 24 Aug 2009, 16:32)
Cataline mai invata legislatie, Amenda nu o stabileste organu dupa cum are el chef. In plus daca platesti in 48 de ore e oricum jumatate din minim. Sunt unii praf la legislatie pe aici ... blush.gif
*

Amenzile sunt cuprinse intre X lei(minim) si Y lei(maxim).
Te invit sa depasesti limita cu 10 km/h si daca te agata radarul sa te iei la cearta cu organul(statului) si apoi o sa vezi cate milioane iti iei amenda.
Apoi invita un prieten sa faca ecelasi lucru exceptand cearta cu politistul.O sa vezi ca ala primeste amenda 50 ron sau 100 ron daca dapaseste cele 48 de ore.
Kiar ca unii sunt praf la legislatie.

--------------------
+
Victoras2001
post 24 Aug 2009, 21:30
Post #264

Membru autentic

QUOTE(Lord Hades @ 22 Aug 2009, 12:31)
POLITIA CA POLITIA, DAR DACA LUMEA NU AR MAI DA SPAGA POATE AR MAI REVENI SITUATIA LA NORMAL. SPAGA NU, AMENZI URIASE DA!
Respecte!
*

QUOTE(luck33ro @ 22 Aug 2009, 12:58)
Romanu prefera sa dea spaga ca cica e mai smecher asa smile.gif Pe urma ii place sa-i injure pe spagari  radmasa.gif  El crede ca e mai ieftina spaga si de fapt isi fura caciula singur  radmasa.gif
*

Deschideam o "ceva". Pentru asta aveam nevoie de bransament la reteaua de energie electrica. Stiti voi oare in cat timp se rezolva oficial? In TREI LUNI. E, in astea trei luni, pierdeam tot? Cam da. Buuun. Cand mi-a dat aia de la Electrica un caiet in care sa bag spaga, pentru a se rezolva intr-o saptamana, ce trebuia sa fac? Sa spun "doamna, eu nu dau spaga, astept 3 luni". Asa e?
Nu va mai aruncati aiurea. Nu sunt pentru spaga, dar problema asta e mult mai complexa decat pare.

QUOTE(radian @ 23 Aug 2009, 00:02)
Pictoras tata, tu te-ai apucat sa-i impusti pe romii din Caracal?  biggrin.gif
*

radmasa.gif
Mama ce iures fac de doua zile... icon_mrgreen.gif

LE. giany911, poti pune pe forum poza din avatar, la niste dimensiuni mai mari?

This post has been edited by Victoras2001: 24 Aug 2009, 21:33

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
aditab
post 25 Aug 2009, 10:17
Post #265

Membru cu titlu personalizat

From: Brașov

QUOTE(C@talin @ 24 Aug 2009, 13:03)
mai uni... jipesu ca nu e bun.si sa am grija. smile.gif
*

QUOTE(Lostboy @ 24 Aug 2009, 17:23)
C@tăline, am citit de 3 ori ce ai scris mai sus bre....și tot nu sunt sigur că am înțeles.  blink.gif
Dar, dacă ar fi altfel, ar însemna că ar fi intrat altcineva de pe contul tău.  radmasa.gif
*

pentru c@talin: cu 30% reducere (ca să-și permită și un student pârlit) http://www.librarienet.ro/carti/39891/DOOM...zuita-adaugita-

pentru ceilalți: ignorați-l pe ignorant

--------------------
Dacia Logan 2007 - Ambition
Honi soit qui mal y pense!
+
ovidiun
post 25 Aug 2009, 14:06
Post #266

Membru...fara drepturi.

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Aug 2009, 21:30)
Nu va mai aruncati aiurea. Nu sunt pentru spaga, dar problema asta e mult mai complexa decat pare
*

Pai...bun venit in Romania!!!!

Intr-adevar problema e mult mai complexa, deci, eu propun o initiativa legislativa in care sa se stabileasca un anumit cuantum de spaga corelat direct proportional cu factorul timp!!! Cu cat bagi mai mare, cu atat sa se "rezolve" treaba mai repede! In felul acesta pastram ierarhizarea sociala intre cei potenti si cei im...saraci! Aceasta ar urma sa corecteze si principiul invechit si eronat conform caruia Statul trebuie sa "lucreze" pentru toti contribuabilii sai...

...sau poate daca schimbam numele tarii, lucrurile or merge mai bine... blink.gif...deci va rog sa veniti cu propuneri...

This post has been edited by ovidiun: 25 Aug 2009, 14:08

--------------------
Dacia berlina 1998
+
C@talin
post 25 Aug 2009, 14:38
Post #267

Ma plimba odata nopatea la 02:00 ca de obicei prin bucuresti ,ma duc eu in capatu bld timisoarei,langa centrala aia electrica sau ce naiba e.
Cand m-am dus langa targu de vechituri era o masina de politie.
Eram suta la suta ca la intoarcere o sa ma opreasca biggrin.gif
Dupa ce am stat vreo 10 min pacolo ascultand ce mai vb tiristi,am decis sa ma intorc,pe drum ma intalnesc cu masina de politie in mers.trec de ei,ma intalnesc cu un tir ce iesise de la un depoazit de acolo si stau in spatele lui.
Dintr-odata vad masina politiei,cu girofare nebunii,cum vine vitejeste biggrin.gif
Ma uit la el,prin insemn daca pe mine sau pe tir.imi face semn mie.
Opresc,sare nea gaboru mai sa rupa usa la bietu logan,cand a deschis-o

Io calm cand ajunge la mine,bunaseara.ELl bunaseara,actele va rog biggrin.gif

Eu sigur i arat tot ce trebuie,porma ma intreaba,ce caut paici la ora asta.
Ii zic ca,cautam targu de vechituri si ca ma plicitseam in casa,am zis sa ies sa ma relaxez si sa vad unde e targu respectiv.Ca e mai liber traficu la ora aia .
Sta el putin,si ma pune sa-i arat portbagaju.
Cobor descui portbagaju,ma intreaba si de la ce este antena,ii zic de la staie CB.zice ok.
Ma cam suparasem putin ca ma pune sa-i arat portbagaju,ca nu am stingator,se uita zice ok.Porma ma intreaba ce lucrez de am statie cb,i zic ca nimic,am luat-o de fun pur si simplu ca ma plimb mult.
MA mai intreaba unde stau in buc,i zic adresa,si la ce fac .
Destul de curios domnu ofiter biggrin.gif ,era un domn la 30 ani
Dupa toate astea imi da actele si bye. smile.gif
Oare cauta motiv sa ma arda ? unsure.gif

25 Aug 2009, 15:42:
Sunt satul de cateori sunt oprit in buc noaptea,la filtre dastea.
Am fost oprit si de doua ori pe seara cateodata.Dar totu a mers snur,daca le vb frumos te lasa in pace.

This post has been edited by C@talin: 25 Aug 2009, 14:42

--------------------
+
ovidiun
post 26 Aug 2009, 09:05
Post #268

Membru...fara drepturi.

QUOTE(C@talin @ 25 Aug 2009, 14:38)
Ma plimba odata nopatea la 02:00 ca de obicei prin bucuresti ,ma duc eu in capatu bld timisoarei,langa centrala aia electrica sau ce naiba e.

Io calm cand ajunge la mine,bunaseara.ELl bunaseara,actele va rog biggrin.gif
Oare cauta motiv sa ma arda ? unsure.gif
<span class='edit'>25 Aug 2009, 15:42:</span>
Sunt satul de cateori sunt oprit in buc noaptea,la filtre dastea.
Am fost oprit si de doua ori pe seara cateodata.Dar totu a mers snur,daca le vb frumos te lasa in pace.
*

Avand in vedere cat se fura...tie nu ti s-ar parea suspect sa vezi o masina asteptand la 2 noaptea undeva pe la marginea Bucurestiului, printre tiristi? Fratele meu a fost in patrula cu politist de la circulatie noaptea. Incredibil cate se pot intampla! Poate i s-a parut ceva anormal. Dar daca erai ok nu aveai de ce sa te sperii de control, nu? Ar trebui sa fii multumit ca isi fac treaba si mai verifica in trafic, nu dorm toti prin baruri...

--------------------
Dacia berlina 1998
+
Diana
post 26 Aug 2009, 10:48
Post #269

Membru incepator

Group: Banned

Eu stiam ca nu au voie sa te opreasca daca nu ai savarsit nicio contraventie.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
C@talin
post 26 Aug 2009, 14:34
Post #270

Io nam avut nimic,cu ei smile.gif .m-au oprit am glumit,le-am arata tot ce au vrut si papa.

Io oricum stiam de targ,da am zis ca daca ma opreste sa fac pe prostu,il ajutatsem chiar pe un coleg cu tiru din BH sa-l gaseasca.statea in intersectie acolo,si cand ajung,il aud ca intreaba daca stie cineva de targu respectiv.l-am intrebat daca e dafu alb ,el da ,io la el,ios cu tico biggrin.gif .vino dupa mine smile.gif)

This post has been edited by C@talin: 26 Aug 2009, 14:36

--------------------
+
17 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:30
Forum Renault