sfat achizitie, electrocasnice
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie, electrocasnice
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vreau o recomandare pentru un sapirator , m-am gindit la asta si la asta
are cineva alte recomandari? (ma refer la model , putere de aspirare mare , avind in vedere ca pe piata nu se mai gasesc aspiratoare de puteri peste 1600w) primul , cel albastru mi s-a parut mai bun , alte recomandari , cu placere This post has been edited by bygy007: 19 Mar 2016, 18:22 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 19 Mar 2016, 19:14) Fara sac nu mai vreau nici gratis. De ce? ![]() Eu m-am dotat cu asta si nefasta e multumita. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dan e ghinionist la utilajele de care-s altii multumiti.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
In urma cu multi ani aveam aspirator cu sac de hartie. A mers săracul foarte bine, pana s-a învechit moral. Am zis ca e mai simplu sa renunt la sac schimbabil si sa iau de panza, golibil.
A mers si ala foarte bine multi ani, pana s-a învechit moral. Intre timp ma saturasem sa scutur sacul (operatiune cam jegoasa) si am zis ca astea fara sac sunt smecheria momentului. Asa am ajuns la samsungul albastru. Nevasta a fost multumită si l-a folosit mai bine de-un an. Anul asta, ghinionul meu, printr-un concurs de împrejurări am ajuns personajul principal care da cu aspiratorul prin casa. Pana acum dădusem asa, sporadic. Mi-am dat seama ca samsungul fara sac nu-i ce trebuie. Curatenia aia mare e echivalentă cu vreun ceas de aspirat. Rotunjim in sus. Filtre spălate, cuva goală, trage bine. Spre sfarsitul sesiunii ramane fara suflu. Inainte de urmatoarea utilizare serioasa, cuva trebuie golită (operatiune cam jegoasa) si filtrele trebuie scuturate, spălate si uscate (operatiune si mai jegoasa). Am pus mana si m-am documentat serios pe segmentul aspiratoarelor cu sac schimbabil. Asa am ajuns de-am luat filipsul. Foarte probabil, daca nu eram utilizator principal, samsungul fara sac era o scula buna, de nădejde, recomandabilă. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Filtrul poate fi pus si ud. Doar stors. Filtreaza chiar mai bine. Golitul cuvei e floare la ureche. Totusi, cel mai bun ramine tot cel folosit de nevasta.
This post has been edited by corbex: 19 Mar 2016, 22:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Mai pui la socoteala si spălatul cuvei dupa 2-3 utilizări. Câh. Cu filtrul ud n-am testat.
Asta actual are un accesoriu competent, mai exact peria pentru suprafete dure. Avantaj simplu, se manevrează ca un fulg. Si cum 90% din suprafata e dură .. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai pentru nvasta vreau sa il iau
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar despre cele cu filtrare cu apa ce parere aveti? Pe mine ma bate gandul la unul.
Acum am ceva no-name luat de black-friday acum vreo 4 ani. Pe vremea aia stateam intr-o garsoniera si aspiram doar un covor si canapeaua... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Am si eu un Philips cu motor de 650W ( http://www.philips.ro/c-p/FC8727_09/perfor...ogie-airflowmax ) si trage incredibil de bine. In plus este si foarte silentios si usor.
This post has been edited by paul_p: 20 Mar 2016, 13:47 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
De performer expert am zis si eu. Diferenta intre ele tine de functii. Daca vrei comenzi pe maner, marci bani in plus. Daca te multumesti cu butoane pe carcasa, e mai ieftin. Motor, sac, flux de aer, etc sunt identice. Diferă culoarea.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am luat azi chestia asta de la Altex, promo la 472 de lei. Pare ok.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
avind in vedere ca sint fan samsung l-am comandat pe cel albastru , sa vedem zise orbu
cele pe la 600 roni mi se par scumpe , am ales si dupa puterea de absorptie , 340W This post has been edited by bygy007: 20 Mar 2016, 15:27 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 19 Mar 2016, 22:13) Intre timp ma saturasem sa scutur sacul (operatiune cam jegoasa) si am zis ca astea fara sac sunt smecheria momentului. Asa am ajuns la samsungul albastru. Nevasta a fost multumită si l-a folosit mai bine de-un an. Anul asta, ghinionul meu, printr-un concurs de împrejurări am ajuns personajul principal care da cu aspiratorul prin casa. Pana acum dădusem asa, sporadic. Mi-am dat seama ca samsungul fara sac nu-i ce trebuie. Curatenia aia mare e echivalentă cu vreun ceas de aspirat. Rotunjim in sus. Filtre spălate, cuva goală, trage bine. Spre sfarsitul sesiunii ramane fara suflu. Inainte de urmatoarea utilizare serioasa, cuva trebuie golită (operatiune cam jegoasa) si filtrele trebuie scuturate, spălate si uscate (operatiune si mai jegoasa). Am pus mana si m-am documentat serios pe segmentul aspiratoarelor cu sac schimbabil. Asa am ajuns de-am luat filipsul. Foarte probabil, daca nu eram utilizator principal, samsungul fara sac era o scula buna, de nădejde, recomandabilă. Ca utilizator permanent si exclusiv ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cdadan |
![]()
|
Golirea cuvei teacă-meargă, dar scuturarea si spălarea filtrului e treaba jegoasa. D-aia cel mai simplu mi se pare cu sac schimbabil. Plus ca aspiratorul trage pana se umple sacul, adica 2-3 luni probabil, timp in care necesita intretinere zero. Ma saturasem sa golesc, scutur, spăl, usuc, in fiecare saptamana. Plus ca dupa juma' de ora deja trăgea naspa.
Actualul e parfum. Are si cablu de 8 metri, nu trebuie sa mai umblu cu prelungitor. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cdadan @ 20 Mar 2016, 16:17) Golirea cuvei teacă-meargă, dar scuturarea si spălarea filtrului e treaba jegoasa. D-aia cel mai simplu mi se pare cu sac schimbabil. Plus ca aspiratorul trage pana se umple sacul, adica 2-3 luni probabil, timp in care necesita intretinere zero. Ma saturasem sa golesc, scutur, spăl, usuc, in fiecare saptamana. Plus ca dupa juma' de ora deja trăgea naspa. Actualul e parfum. Are si cablu de 8 metri, nu trebuie sa mai umblu cu prelungitor. Manene, nu stiu cum sa-ti spui da' ceva nu se pupa. Adica la ala cu sac aspiri 3 luni pana se umple, da' la ala cucuva in juma de ora e cuva plina si filtrele imbacsite. Ori ala cu sac "inspira" ca un mosneag astmatic (motiv pentru care dureaza 3 luni sa se umple sacul) ori le-ai folosit la resedinte diferite. Samsung (din ala cucuva si filtre lavabile), se umple cam pe jumatate cuva la o sedinta, filtrele le spal cam la o luna mai mult din cauza mirosului. Nu-mi aduc aminte puterea acum nici sa ma pici cu ceara, poxa verific cand ajung acasa. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu locuiesti in debara ?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un aspirator ca lumea nu și-ar lua poporul...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
slabutz, recomand kirby.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-o crezi tu că-i slăbuț...
La maxim dat, trebuie s-o așez pe nevasta-mea pe covor, ca plec cu el... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
stiu si eu? poate ai covoare de matase...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iaț si tu o pisica. Sa vezi cum golesti cuva dupa fiecare camera.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 21 Mar 2016, 16:58) De aici am dedus doo lucruri: 1. Aspirant-șăf ești matale. 2. Și la aspirații necesiți ajutor. ![]() <span class='edit'>21 Mar 2016, 19:24:</span> QUOTE(corbex @ 21 Mar 2016, 19:11) A mea se face nevăzută când scot aspiratorul. Deși n-a traumatizat-o nimeni, are o frică teribilă de elefant. This post has been edited by gabize: 21 Mar 2016, 19:25 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:59 |