sfat achizitie, electrocasnice
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie, electrocasnice
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daca nu le taie rusii !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu, dupa aproape doi ani de plita cu inductie, n-as mai da bani pe scule de gatit cu gaz. Sau ma rog, alea sunt ok si eficiente la gatit nonstop, nu in bucataria de acasa.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
pai chiar gateste sotia mea,in schimb cuptorul l-am luat electric.am citit ca ar da randament mai bun decat cel pe gaz.
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Era culmea. Cuptoare incorporabile, pe gaz, se mai fabrica?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 1 Feb 2014, 11:37) [...] Asa ca pentru RTV mi-e suficient un soundbar. ![]() ![]() QUOTE(Ampt @ 1 Feb 2014, 18:35) Folosesc și eu așa ceva, a fost doar o constatare din punct de vedere utilizator, nu de alta, dar poate mai sunt și alții interesați să afle dacă merită sau nu! Am fost io curios! ![]() Nu prea stiam cu ce se mananca soundbaru' ala.Am dat cu sarciu' pe gogu,m-am dumirit si gata:batranul meu home cinema 5.1 Universum a iesit la pensie.Din ditai manunchiul de fire,am ramas decat cu trei:alimentarea soundbarului,cablul ufarului si cel optic de vine de la tv.Faina treaba!Maine ma-c sa-mi iau si card d-ala de se infige direct in teveu.In felul asta dispare mediabox-u' si inca doua cabluri! ![]() Va foarte multumesc pentru sugestie! ![]() Amu ma uit la Mairead si Cora cum isi deshala scripcile!Se vede foarte fain si se aude brici!! ![]() This post has been edited by marian-j: 12 Mar 2014, 22:16 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Salut,
Prin toamna o sa trebuiasca sa achizitionez niste electrocasnice si cum sunt total pe langa subiect ma gandeam sa cer niste pareri: - plita electrica (inductie ? care e treaba cu "inductie" ? e si fara sau la ce ajuta ?) sau plita/aragaz pe gaz ? - masina de spalat vase (latime 45) ceva recomandari ? - chiuveta bucatarie. Aici am o problema mare cu petele care raman pe INOX. Am vazut tot felul de alternative: material compozit (inclusiv robinet), fragnatite ? are cineva ? se merita ? (la capitolul asta banii nu conteaza vs. sanatatea mea psihica - nu radeti ! ca treaba e complexa ...) - aici ar mai fi ceva ce nu intra la electrocasnice dar intra la prioritati (cam in primele locuri): blat de bucatarie ! Vreau ceva indestructibil. Ceva de uz industrial (exagerez putin - ca sa intelegeti ce vreau). Stiu ca vreau imposibilul: indestructibil si sa nu se vada nici o urma pe el. Ce materiale exista cat mai rezistente ? (termorezistent, sa se poata lucra direct pe el - taiat etc (exclus lemn)). M-am interesat de granit dar am inteles ca e cam scump si mesterii se feresc sa puna asa ceva (In Brasov nu am gasit pe nimeni sa aibe habar despre asa ceva)?! Ce alternative exista ? (sa nu am complexe sa pun orice / oricand pe el si sa nu ramana nici o urma - daca exista asa ceva ?) - masina de spalat rufe cu stoarcere cat mai buna (ca pt. la bloc - fara posibilitati de uscare - aproape inexistente). Recomandari Restu: frigider am; masina de spalat rufe cu uscator am renuntat dupa ce am citit niste pareri total negative; cuptor m-am lamurit ca - electric; hota - de care o fi - sa traga cat mai bine. Altceva nu cred ca am uitat (restu le cam am). Locatia: bloc. Utilizare: 2 persoane - fara copii. This post has been edited by Sclaud: 17 Jul 2014, 05:25 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu am pus blat de 2.5 cm de bucatarie termorezistent acu 6-7 ani, nu mai stiu exact. Arata ca in ziua in care l-am pus si saracu' a suferit oale scapate pe el, oale luate de pe foc si puse direct pe blat,el apa si ceai din belsug.
Blaturile de granit compozit au niste preturi ... ![]() Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 17 Jul 2014, 09:24 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am auzit ca chiuveta din inox magnetizeaza furculitele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pai isi face din inox a(u)stenic...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Sclaud @ 17 Jul 2014, 06:21) - plita electrica (inductie ? care e treaba cu "inductie" ? e si fara sau la ce ajuta ?) sau plita/aragaz pe gaz ? Eu folosesc de vreo doi ani plita cu inductie si n-as mai trece pe gaz nici sa-mi platesti. QUOTE(Sclaud @ 17 Jul 2014, 06:21) Da, ia-ti de 60. Cea de 45 poate fi o alternativa doar atunci cand n-ai cum sa te organizezi altfel, cu spatiul. Important e volumul util in litri, mai important ca nr. de seturi. Orice model "mai spalat" cred ca-si face treaba cu brio. QUOTE(Sclaud @ 17 Jul 2014, 06:21) Simplu. Exista pe toate gardurile chiuvete antistrop. Au acel "presaj" pe toata suprafata, nu sunt lucioase. In plus, nu-s nici scumpe. QUOTE(Sclaud @ 17 Jul 2014, 06:21) Asta in primul rand trebuie asortat cu mobila de bucatarie. Variantele alea groase, gen 4 cm, rezista bine. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Plitei cu inductie i se spune ass pentru ca induce mincarii o stare de bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Sclaud |
![]()
|
QUOTE(Sclaud @ 17 Jul 2014, 06:21) Salut, Prin toamna o sa trebuiasca sa achizitionez niste electrocasnice si cum sunt total pe langa subiect ma gandeam sa cer niste pareri Deci m-am cam hotarat pe astea: - http://www.emag.ro/cuptor-incorporabil-bek...x/pd/EFV77BBBM/ - http://www.emag.ro/plita-incorporabila-whi...#Opinion_Anchor - http://www.emag.ro/hota-telescopica-incorp...2/pd/D003QBBBM/ - http://www.emag.ro/masina-de-spalat-beko-6...#Opinion_Anchor Ce parere aveti ? (poate sunt si posesori de astea de mai sus) This post has been edited by Sclaud: 19 Sep 2014, 06:36 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
corbex |
![]()
|
DIn ce enumeri tu acolo numai eMag nu e de calitate.
This post has been edited by corbex: 19 Sep 2014, 07:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
1. Hota-i pentru o bucatarie micuta, maxim 10 mp, dupa cum zice si in descriere
2. Masina de spalat e Beko. Daca o vrei neaparat, ia Arcticul pe aceeasi structura, cu aceeasi placa electronica si cu vreo 200 de lei mai ieftin. Io, in abanii aia, as fi luat un LG direct drive, de la Carrefour, ca au la oferta 3. Observatia este valabila si pentru cuptorul electric. Evident, excluzand faza cu LGDD! ![]() 4. Plita pe gaz mi se pare cam scumpa, pentru un Whirlpool. This post has been edited by dacis: 19 Sep 2014, 07:42 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
NU lua mașină de spălat turceasca. Mai bine chinezeasca.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Sclaud |
![]()
|
Bucatarie e mica - hota ca si specificatii e suficienta.
La masina de spalat am cautat una cu RPM mare - din lispa de spatiu de uscat rufe ... tree sa le scoata cat mai uscate. Exista alternativa la 1400 RPM in juru la pretu ala ? (exclus masini de spalat cu uscare - care oricum sunt si aberant de scumpe) Cuptoru electric am vazut ca are review-uri bune in general (oricum gasesti putine pareri despre electrocasnicele astea) Ce mi-a mai placut la Beko e garantia de 5 ani Plita merg pe asta pentru ca se gateste suficient si imi trebe una rezistenta si de lunga durata. This post has been edited by Sclaud: 19 Sep 2014, 08:50 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cauta o masina de spalat cu direct drive........cica sunt mai fiabile.... un alt avantaj ar fi zgomotul, poti spala rufele si cand vii tarziu acasa, ori in timpul zilei fara sa deranjezi programul de nani al copiilor.
![]() p.s. fii atent ca nu toate rufele suporta o viteza de stoarcere de 1400.....daca masina stoarce la 1000 1200 este arhisuficient ![]() This post has been edited by kato: 19 Sep 2014, 08:53 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 19 Sep 2014, 09:51) Exact. La noi de vreo doi ani nu dam niciodata mai sus de 800, ca la viteza asta rufele sunt mai bine protejate. Din pacate e rotatia minima. Urmatoarea va fi neaparfat cu turatia minima de 600, ideal chiar 400. Maxima, 1000 e de ajuns! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Care aveti balcoane sunteti fericiti..Cine n-are nu poate stoarce la 400 de rotatii ca umple casa de mucegai..Nu suporta 1200? Da' ce,le vine rau? Eu n-am vazut nicio treanta rupta sau deteriorata la viteza asta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dacis |
![]()
|
Sa discuti cu nefasta-mea sa vezi ce sexi-i sa calci o camasa de bumbac (100%) dupa ce a fost stoarsa la 1200...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io stiu dar d-astea fine rau le bagi la 800 si n-au greata..In plus camasa calcata umeda nu-i greu de manuit..In plus o intinzi,umeda fiind,cat poti c-asa o mai netezesti..Acu' nici mie nu-mi place sa calc da' n-am de ales..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa vezi ce misto-i sa stai sa cureti hainele mai sensibile de scame dupa niste stoarceri din astea...energice.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe vapor tricourile de zi, din material sintetic, stoarse si la 1400rpm, pline de cute, ieseau ca noi dupa ce le puneau indonezienii pe o dracie de genu' asta:
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:14 |