sfat achizitie, electrocasnice
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie, electrocasnice
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' maruta asta ce prezinta?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
E in fiecare zi, dupa stirile cu babe violate, omoruri la betie si altele asemenea. Nu urmaresc emisiunile de gen, dar stiu ca prezinta scandalurile "vedetelor" autohtone in general.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE Canale de știri & monden nu folosesc, aflu tot ce trebuie de pe DC, explicat frumos pentru toată lumea te rog nu mai spune la tot poporul ![]() ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Poate gateste el
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
La cat timp pierde pe forum, n-as prea crede.
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Are si laptop in bucatarie
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce credeti, da bine sa-mi pun un aragaz in bucatarie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
'nebunisi? Cu pretul gazelor in continua crestere?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
masina de spalat vase nu imi iau!sa puna mana sa spele
![]() This post has been edited by adită: 1 Feb 2014, 10:03 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu citeste nevasta p-aci?
This post has been edited by iulia_boris: 1 Feb 2014, 10:05 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Wolfman |
![]()
|
Masina de vase e pe locul trei dupa aragaz si frigider in bucatarie, parerea mea.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vrei sa afle?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Wolfman @ 1 Feb 2014, 10:09) In topul tau,desigur.Normal ca fara masina de spalat vase se poate da' nu-i la fel de placuta viata. Si nici nu costa vreo avere.In plus economisesti apa la greu.Iar consumul de curent nu-i mare. Orice te poate scapa de efortul fizic merita toti banii. This post has been edited by iulia_boris: 1 Feb 2014, 10:27 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(corbex @ 1 Feb 2014, 09:29) incearca o plita electrica, ori ceva pe inductie, sa pari si matale mai sofisticat daca tot insisti sa ai ceva de genul pentru gatit. ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wolfman |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 1 Feb 2014, 11:25) In topul tau,desigur.Normal ca fara masina de spalat vase se poate da' nu-i la fel de placuta viata. ... Desigur, am zis deja ca-i parerea mea. Dupa ce sotia a facut la 30 de ani poliartrita reumatoida de i-am taiat toate inelele de pe degete de umflate ce erau, m-am apucat eu de spalat vase, iar dupa scurt timp am luat masina de vase, un Bosch de 12 seturi care isi face treaba si dupa 13 ani. This post has been edited by Wolfman: 1 Feb 2014, 10:30 |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Imi pare rau sa aud asta.
![]() Eu am tot Bosch dar d-aia mica pt ca n-am avut loc pt una mare din cauza a 15cm.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
adită |
![]()
|
acum serios....chiar eu i-am propus sa luam..initial nu a vrut,mi-a zis ca dam niste bani aiurea,dp s-a sucit a zis ca vrea dar acum am realizat ca ne-am aglomera mult in bucatarie daca am mai pune si masina de spalat vase!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
daniM |
![]()
|
Depinde.Daca e televizorul in bucatarie,si prinde telenovela preferata in timpul spalatului de vase,s-ar putea sa-l coste mai ieftin un servici nou de farfurii
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 1 Feb 2014, 08:42) Pai asta inseamna de cateva ori pe saptamana. Ori pentru asta nu trebuie 23095786 de televizoare in casa. Asta era ideea... La mine in TV sunt infipte si xboxu' lu' fiu'miu si mediaplayeru' cu 2 HDD-uri pline de filme si seriale. Deci iti dai seama cam cat timp merge TV-u' ca televizor si cat timp ca monitor. ![]() Sa-ti mai explic si de sistemul amp&boxe (adica muzica si concerte full'așde)? This post has been edited by kum: 1 Feb 2014, 11:09 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
explica. ultima data spuneai ca ai dat vreo 2000 si e vax pe langa cel al cumnatului.
![]() p.s. sper ca am retinut bine ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() De mine zici? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(kum @ 1 Feb 2014, 12:08) Pai asta inseamna de cateva ori pe saptamana. Ori pentru asta nu trebuie 23095786 de televizoare in casa. Asta era ideea... Bine, eu mai ziceam si ca fraza "Eu ma uit decat la Discovery" a devenit un laitmotiv cand apare vorba de privit la TV. De aia si audientele si share-ul fantastic cand vine vorba de Wocea Rromaniei, piXfactor s.c.l. ![]() QUOTE La mine in TV sunt infipte si xboxu' lu' fiu'miu si mediaplayeru' cu 2 HDD-uri pline de filme si seriale. Deci iti dai seama cam cat timp merge TV-u' ca televizor si cat timp ca monitor. wink.gif Sa-ti mai explic si de sistemul amp&boxe (adica muzica si concerte full'așde)? Mi-ai mai explicat cu poxele. Si ti-am zis ca un soundbar(care a costat cat un 5.1 bunicel) mi-e suficient. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 1 Feb 2014, 11:16 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:04 |