sfat achizitie, electrocasnice
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie, electrocasnice
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tii neaparat la bejul ala grețos ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ba baieti...acum dreacu sa fac si eu una alta ca e casa noua si imi e drag!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nevasta ai ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
adită |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 31 Jan 2014, 16:44) e gustul lu' nevasta-mea.nu pot sa ma cac in gustul ei caci ii schimb gustul. eu personal as opta pt asa ceva http://www.emag.ro/cuptor-incorporabil-hot...k/pd/DQ4KJBBBM/ ![]() 31 Jan 2014, 16:51: QUOTE(vijelie @ 31 Jan 2014, 16:48) ti-am raspuns! ![]() This post has been edited by adită: 31 Jan 2014, 16:51 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
vijelie |
![]()
|
Acum inteleg de ce vrei tv in bucatarie: NU VREI SA O VEZI
![]() (mobila aia bej, nu nevasta) This post has been edited by vijelie: 31 Jan 2014, 16:52 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(adită @ 31 Jan 2014, 16:19) Asa mai merge. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
adită |
![]()
|
mda...mie nu imi place dar nah fiecare cu gusturile lui.nu pot spune ca mi se pare gretoasa dar nici nu ma da pe spate.eu sunt cu televizoarele...acolo ma lasa sa aleg eu
![]() ![]() Attached thumbnail(s) blu_ray_teatr_s_napolnoj_akustikoj_lg_hb_805ph_10000535b_enl.jpg ( Size: 47.06k ) Number of downloads: 332 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu ca as vrea sa-ti stric bucuria, da' nici acolo nu prea te-ai priceput sa alegi
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Prea multi nu stiu la ce sa se uite cand cumpara sisteme audio. Au senzatia ca daca scrie pe o hartie un spectru de frecvente e si reprodus corect de difuzoarele alea subdimensionate.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
adită |
![]()
|
pai de ce?se aude super misto!
<span class='edit'>31 Jan 2014, 18:30:</span> acum la 1200 de lei e super scula!nu sunt maniac sa dau mii de euro pe sisteme! ce sa mai zic de asta mic de are peste 10 ani!rupeeeeee.....se aude ca in prima zi. ca o mare coicidenta am dat tot 1200 de lei pe el! ![]() This post has been edited by adită: 31 Jan 2014, 18:31 Attached thumbnail(s) 10757753_6_644x461_sistem_home_cinema_samsung_hp_tp12__rev002.jpg ( Size: 19.39k ) Number of downloads: 337 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mda, clar. Ce pot sa spun, sa te bucuri in continuare de el si sa nu faci greseala sa asculti muzica/sa te uiti la filme pe un sistem serios ca pe urma te pui cu toporul pe al tau.
Ontopic: Samsung ruleaza la capitolul frigorifice (recent taica-meu si-a schimbat combina si a vorbit cu un nene care se ocupa de service, cica Samsungurile nu prea dau rateuri), dar sunt putin cam galagioase. Asta cred ca ar fi singurul repros. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
adită |
![]()
|
sunt constiient ca sunt diferente mari dar nah pt mine e ok ce am!
in legatura cu frigiderul nu e nicio problema.o sa stea pe balcon care da din bucatarie! poate sa bolborosesca cat vrea! multumesc!uite ..chestii destea vreau sa aud! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu am un beko fara gheata si e ok. Are afisaj si dozator de apa, adica-i varianta full fara piele. Merge fara probleme de vreo 4 ani. Sprijinim economia nationala.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
adită |
![]()
|
se fac la noi?habar nu aveam!sunt romanesti sau sub licenta?
31 Jan 2014, 19:03: http://www.bekosmartblue.ro/frigider-CN147230DM-17 mie mi-a placut asta cand m-am uitat prin magazine! This post has been edited by adită: 31 Jan 2014, 19:03 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu nu te lua dupe ei.Aici e forum de mistocareala. Uite la ce limouri au in dotare asa ca ... Dar me rog la bagat sfaturi romanule batman.
io zic sa treci la bucatarie BOSCH. Vezi sa fie si prizele de aceeqasi marca. La masina de palat ca sa spargi momotonia bag o miele de 3000 de euroi.. Hota aia e din bucataria lui Adi Minune sau a lui Boc? NB Cu aceasta ocazie am inventariat ce a adunat moldobozgo prin casa si m-am speriat. O sa ma calce DNA. ![]() ![]() ![]() ![]() PS Mai am si un radiokk de genul RADIOKK.jpg ( Size: 50.05k ) Number of downloads: 322 PSPS.Cand i-am zis acu la bozgo sa scoatem ceva din circuit a inceput circoteca. Pe de alta parte zbiara toata ziua ca are facturi la enel fara numar. ![]() This post has been edited by bion: 31 Jan 2014, 19:42 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Hai c-am ginit p-unu' care a cumparat drăcie d-aia pt kkstoare...
Nu credeam ca se eczistă pă lume careva care sa "pună botu" la asa ceva... sincere felicitari. Da'... intreb si io... cam cati ani stai pe tron de-ti trebe radioiu'? |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(bion @ 31 Jan 2014, 19:39) Ma gandesc sa scot la vanzare macar 1/2 din fierotanii si scap de rata la banca. PSPS.Cand i-am zis acu la bozgo sa scoatem ceva din circuit a inceput circoteca. Pe de alta parte zbiara toata ziua ca are facturi la enel fara numar. ![]() Daca nu vrea sa vanda, scoate 2/3 din priza care-s mai bune si du-te da cu o ranga in tabloul principal |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Buda e in incapere ce comunica cu baia asa che dimi in timp ce stau la kakastoare apoi la spalat , barbierit ascult stirile de la radio local. Pretul de achizitie a fost fabulos 10 lei.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(bion @ 31 Jan 2014, 20:46) Buda e in incapere ce comunica cu baia asa che dimi in timp ce stau la kakastoare apoi la spalat , barbierit ascult stirile de la radio local. Pretul de achizitie a fost fabulos 10 lei. ![]() Nu vrea sa cumpere niste tv-uri speciale pentru baie? Unul pentru buda si unul pentru baie, daca tot sunt incaperi separate. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
iliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand:
- sa nu faci bucatarie deschisa (sau sa poti sa o inchizi cumva cand faci ceva la gratar) - o masina de spalat vase face minuni (nu trebuie de aia mare, poate fi una mica, de 2 seturi) - te duci in mai multe magazine si negociezi reduceri de volum This post has been edited by iliuta: 31 Jan 2014, 22:04 |
--------------------
Logan Ambition 2005,
Renault Megane II Sedan
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
io 3 ca in bucatarie si in cele doo bai nu am nevoie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
În bucătărie am unul montat pe perete
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io am TV și pe tilifon, na!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
chiaburule
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(adită @ 31 Jan 2014, 19:02) Pai turcii au cumparat fabrica de la Gaesti si produc acolo si arctic si beko. Chiar asa, nu vad pe lista chestia inutila de care zicea bion, masina de spalat vase. Mergi pe varianta standard de 60 cm latime. Alea de 45 sunt cam la acelasi pret, merita doar daca te strange spatiul. Pierzi la volum interior, cand bagi ceva oale sau boluri mai mari, imediat se umple. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:49 |