DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Primarie in Bucuresti, - lucruri bune -

ovidiusoft
post 27 Sep 2005, 21:38
Post #1

Membru de sub patura

Group: Members
From: Bucuresti

Sunt placut impresionat de Primaria Sectorului 3.

Datele problemei: blocul meu este intr-un colt al intersectiei Camil Ressu cu Ramnicu Sarat si Liviu Rebreanu. Problema cu locurile de parcare este mare, ca peste tot in Bucuresti. Masinile le lasam de obicei in strada, din cauza ca in spatele blocurilor pe alei este aglomeratie mare, locuri putine - nu e deloc placut sa stii ca deja ai intarziat la servici si sa-ti gasesti masina blocata. Desigur, parcarea in strada duce la blocarea unei benzi. Solutia ar fi crearea mai multor locuri de parcare si am ochit un loc potrivit pe locul pietei agroalimentare - rolul acesteia este deja satisfacut de o cladire vis-a-vis (sunt tarabe si acolo si e destul de mare). Asa ca am scris un mesaj pe situl primariei sectorului 3, in care explicam situatia si sugeram construirea unei parcari supraetajate in locul pietei. Uimitor, am primit la cateva zile un raspuns:

Data: 2005-09-13

Stimate domnule Ovidiu Constantin,

Propunerea dumneavoastra a fost inaintata Serviciului Urbanism Amenajarea Teritoriului spre a fi analizata. In situatia in care arhitectii vor considera oportuna aceasta idee, in cazul in care vor exista fondurile necesare sau daca Planul General de Urbanism permite o astfel de constructie in zona si, nu in cele din urma, daca va fi identificat un teren pe care sa se execute o asemenea constructie este probabil sa se execute o astfel de parcare supraetajata. Dupa cum vedeti sunt foarte multe variabile in aceasta ecuatie. Multumim pentru propunere si va asiguram ca va fi tratata cu toata seriozitatea.

Cu stima,
Primaria Sectorului 3,
Compartimentul Relatii Publice

Azi (2005-09-27) alta:

Stimate domnule Ovidiu Constantin,

Propunerea dumneavoastra a fost analizata de catre arhitectul sef al Primariei Sectorului 3 care ne-a comunicat urmatoarele:
- pentru terenul situat la intersectia Liviu Rebreanu cu bd. Camil Ressu (4480 mp) va fi organizata licitatie in vederea construirii unui imobil P + 14 cu functiuni complexe (parcaj, comert, birouri). Termen: iulie 2006.

Cu stima,
Primaria Sectorului 3,
Serviciul Relatii Publice

Uimitor! Nu doar ca cineva a raspuns la mail fara copy-paste-ul obisnuit, dar problema chiar a fost escaladata si chiar se intampla cate ceva.

Paralel, vad ca pe Camil Ressu se amenajeaza parcari prin preajma metroului Dristor, unde iar este jale cu parcarea si circulatia.

Va indemn deci pe toti sa puneti mana pe mail si sa incepeti sa le trimiteti idei de dezvoltare a zonelor in care traiti. Macar 1% din propuneri daca se concretizeaza, tot e mai bine decat nimic, si incet-incet o sa avem poate orase europene civilizate.

PS: Daca sunt extrem de entuziast este si pentru ca azi mi-am ridicat masina biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ake
post 27 Sep 2005, 21:46
Post #2

Morderator

Group: Moderatori

Eu am ramas de-a dreptul socat de cat de repede s-au miscat cu amenajarile prin jurul blocului meu.
- in cateva saptamani au facut o strada noua
- intr-o zi !!! au facut un parc
- in alta zi, un loc de joaca!

(tot S3)

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
maddan
post 27 Sep 2005, 23:14
Post #3

Speedy Gonzales

ovidiu, suntem vecini biggrin.gif

da, e misto cu parcarile, le-au marit cu 30% cam peste tot.
mai nasol e cu mosii care isi mentin harburile antebelice pe locurile de parcare..... sad.gif

P+14 in Piata Ramnic?!?!?! O sa cam ia lumina acolo.... si ma gandesc cu groaza ce va insemna pentru trafic saparea unui gauroi atat de mare....

Deci daca il vor face pana la urma, va dura 3-4 ani, si abia apoi om vedea si noi lumina... Cum o cladire de 14 etaje va avea nevoie de foarte multe locuri de parcare, ma indoiesc ca locatarii de la blocurile invecinate vor avea vreun beneficiu... (in afara de blocarea totala a luminii pentru blocurile de langa piata...)

Asa ca vezi tu, ovidiu, lucrurile nu sunt chiar atat de roze pe cat par.
Mai bine pune-te bine cu un mos decrepit si cu berlina ruginita in parcare, sa-ti lase tie locul drept mostenire... Altfel....

Despre primarie insa, numai de bine. Zona este total transformata: maidanele sunt parcuri acum, parcari sunt cat de cat si lumea a inceput sa se civilizeze. Poate ca ii si sperie aspiratorul ala ambulant care merge cat e ziua de lunga pe tot Camil Ressu si il aspira!! (trotuarele)

E ceva! Un mare bravo domnului Liviu Negoita! De la nasu' fara numar!!! biggrin.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Valentine
post 28 Sep 2005, 00:28
Post #4

Old Timer

From: California

Din pacate eu locuiesc in faimosul sector 5 condus de Prof. Dr. Dan Marian Vanghelie asa ca nu am cu ce sa contribui la acest topic ... ar trebui sa deschid unul de negative smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
RIon
post 28 Sep 2005, 07:14
Post #5

pasionat

From: CJ

il dam pe Boc la schimb si noi....
prin e-mail ai facut solicitarea??

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
BOGDAN DSN
post 28 Sep 2005, 07:39
Post #6

Membru autentic

QUOTE(Valentine @ 28 Sep 2005, 01:28)
Din pacate eu locuiesc in faimosul sector 5 condus de Prof. Dr. Dan Marian Vanghelie asa ca nu am cu ce sa contribui la acest topic ... ar trebui sa deschid unul de negative smile.gif
*

Valentine te rog frumos - ai uitat sa pui docent.

felicitari primariei sector 3 - poate se inspira si ceilalti primari sau fac schimb de experienta.Cred ca o sa scriu si eu la sectorul 1 sa fac o propunere(nu indecenta wink.gif )

--------------------
Toyota Aygo 2006 - masina de servici - fost posesor de DSN
+
IRONICK
post 28 Sep 2005, 08:36
Post #7

-

From: Romania

Domnule si mie imi place ce se intampla pe Camil Ressu. Parculete, trotuar, strada, gardulete, . . . . . Oricum trebuia facut ceva in zona pentru autostrada soarelui, ca iti rupeai masina pana ajungeai pe autostrada.

PS. Si eu tot prin zona . . .

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
maddan
post 28 Sep 2005, 09:00
Post #8

Speedy Gonzales

Si la fel se intampla in tot sectorul, nu numai pe Ressu.
Cu toate ca acum au lasat-o mai moale...

Ultima realizare sunt fantanile arteziene de la parcul IOR, care schimba total aspectul intrarii parcului. Iar parintii sunt super fericiti ca au din 150 in 150 de metri pe fiecare bulevard cate un loc de joaca pentru copii super amenajat.

Iarasi, pentru cei ce nu cunosc ce se intampla in zona: intre blocuri maidanele si garajele au fost inlocuite cu parcari si parcuri/locuri de joaca pentru copii/terenuri de fotbal pe tartan, ingradite si dotate cu tot ce trebuie. Toate spatiile verzi au fost ingradite cu un gard standard (oribil si fff periculos, caci are tepi, dar oricum o imbunatatire clara fata de tablele, sarmele ghimpate si tevile contorsionate care existau pana acum), astfel ca masinile nu mai intind noroiul pe strazi.

In anumite zone aleile si trotuarele sunt aspirate cu o masinuta super haioasa, si toate strazile si spatiile verzi sunt stropite zilnic. La fel si cu mizeria care curge din bucuresteni, dispare destul de rapid.

Si da, nu e utopie, este sectorul 3.

Sper din toata inima sa o tina tot asa!

ps.
evident, ar mai fi de lucru - de exemplu gasirea altui model de gard, cunosc doua persoane care si-au sfasiat mainile in ala... Iarasi nu inteleg de ce inlocuiesc bordurile de peste tot, da' asta e spaga lor.... Iarasi ar fi bine sa faca niscai parcari supraetajate in locurile sensibile si sa interzica parcarea pe drum, mai ales la mai putin de 70 de metri de intersectii, unde se fac niste ambuteiaje monstru...

Dar e un inceput bun si la scara mare!

--------------------
+
IRONICK
post 28 Sep 2005, 09:07
Post #9

-

From: Romania

QUOTE(maddan @ 28 Sep 2005, 10:00)
Iarasi nu inteleg de ce inlocuiesc bordurile de peste tot, da' asta e spaga lor....
*

Cele vechi nu cumva sunt din granit ?
Astea noi sunt din ciment (. . . ).

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
AIX
post 28 Sep 2005, 09:08
Post #10

quite a regular

Si la mine au asfaltat straduta (adiacenta Rm. Sarat, era din beton cu gropi) in 2 zile. S3, ptr. cine nu stie.

--------------------
. . .
+
Luka
post 28 Sep 2005, 10:39
Post #11

Membru autentic

Ma, da ce-i aici??? Oda Conducatorului Iubit??? smile.gif
Si in sectorul 6 s-au mai asfaltat niste strazi, poftim.
Laudarosilor tongue.gif

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
Lolek
post 28 Sep 2005, 10:41
Post #12

Ignorog

QUOTE(Luka @ 28 Sep 2005, 10:39)
Si in sectorul 6 s-au mai asfaltat niste strazi, poftim.
Laudarosilor tongue.gif
*

...si s-au pus semafoare (a fost prima data-n viata mea cand am trecut pe rosu).

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
ovidiusoft
post 28 Sep 2005, 10:42
Post #13

Membru de sub patura

QUOTE(Luka @ 28 Sep 2005, 11:39)
*

Ei, nu chiar biggrin.gif Doar ca am vrut sa dau un exemplu de "Se poate" si cum am facut exact, sa faca si altii. Presupun ca daca 50 de oameni din acelasi cartier cer ceva, sunt sanse mai mari sa se intample.

--------------------
+
cosmin_m
post 28 Sep 2005, 10:46
Post #14

Membru autentic

Nimic nou din sectorul 1 .

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
Luka
post 28 Sep 2005, 10:49
Post #15

Membru autentic

QUOTE(Lolek @ 28 Sep 2005, 10:41)
...si s-au pus semafoare (a fost prima data-n viata mea cand am trecut pe rosu).
*

Cumva la Cotroceni, cum vii dinspre oras spre autostrada? cool.gif

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
adso
post 28 Sep 2005, 10:52
Post #16

Membru autentic

mdah... la mine la orizont au pus sens unic pe straduta din spatele pietei, numai bine o sa aiba ce manca politienii daca se prind... toata lumea circula ca pe vremuri, nici macar aia care sunt pe sensul corect nu au pretentia sa aiba prioritate fata de cei care vin pe interzis...

--------------------
Call me Ishmael...
+
Lolek
post 28 Sep 2005, 10:52
Post #17

Ignorog

QUOTE(Luka @ 28 Sep 2005, 10:49)
Cumva la Cotroceni, cum vii dinspre oras spre autostrada?  cool.gif
*

excat! cumva ti-ai luat-o si tu pe acolo? nu de alta, dar cand s-a pus semaforul, n-am fost singurul care-am trecut pe rosu...am fost asa, un palc de vreo 6-7 masini (eu eram pe la mijloc)...si am zis "oooooooooh! shiiiiiiiitttt!" - noroc ca n-am pus frana, ca in spatele meu ala vorbea cu nevasta-sa, n-avea treaba nici cu semaforul si nici eu nu stiu daca existam pe mapamond pentru el la ora aia...

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
vv
post 28 Sep 2005, 10:57
Post #18

dilbert.com

Ala din varful dealului? Eu am alta problema cu el.... veneam eu linistit, regulamentar, cu 80km/h tongue.gif, si vad semaforul verde in zare... ok, nici o problema... dupa ca iau curba imi dau seama ca ala era verde la stanga, si tre' sa bag o frana destul de violenta ca sa nu ma infig in cei care stateau cuminti la semafor

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
tatabobu
post 28 Sep 2005, 10:58
Post #19

membru

Adso, pe straduta aia e sens unic de ani buni. Ca nu este respectat, e altceva. Dar sens unic este cel putin din 2000.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
maddan
post 28 Sep 2005, 10:59
Post #20

Speedy Gonzales

Pentru el e sens unic de curand. Ce-ai cu omul, bre? 04.gif

--------------------
+
Lolek
post 28 Sep 2005, 11:01
Post #21

Ignorog

QUOTE(vv @ 28 Sep 2005, 10:57)
Ala din varful dealului? Eu am alta problema cu el.... veneam eu linistit, regulamentar, cu 80km/h tongue.gif, si vad semaforul verde in zare... ok, nici o problema... dupa ca iau curba imi dau seama ca ala era verde la stanga, si tre' sa bag o frana destul de violenta ca sa nu ma infig in cei care stateau cuminti la semafor
*

sa nu care cumva sa faci ca smecherii si sa te uiti la semaforul pentru pietoni pe sensul tau. Ca si asta e tot teapa la semaforul ala smile.gif

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Ake
post 28 Sep 2005, 11:02
Post #22

Morderator

Group: Moderatori

QUOTE(maddan @ 28 Sep 2005, 09:00)
Cu toate ca acum au lasat-o mai moale...

pe la mine s-au oprit din lucru doar cat au fost ploile...

de amenajarile de parcuri vad ca pe la mine se ocupa firma de salubritate. Pentru Romania se misca ireal de repede. Asa cum am spus, au facut un parc pe zi: au venit vreo 20 de oameni cu utilaje si au muncit fix zi lumina fara sa stea cinci minute. Ba mai mult cred ca era intr-o sambata pentru ca eram acasa.

QUOTE(maddan @ 28 Sep 2005, 09:00)
Iarasi, pentru cei ce nu cunosc ce se intampla in zona: intre blocuri maidanele si garajele au fost inlocuite cu parcari si parcuri/locuri de joaca pentru copii/terenuri de fotbal pe tartan, ingradite si dotate cu tot ce trebuie.]

Pe la mine inca n-au rezolvat cu garajele ca au sarit proprietarii cu scandal. Si eu sunt pentru daramarea lor, sa vedem daca vin buldozerele zilele astea. Se poate insa sa fie mai greu de daramat, pentru ca nu stiu daca nu cumva trebuie decizie judecatoreasca pentru demolarea lor. Cu politie si tot tacamul, pentru ca beleregii si-au pus masinile de-a curmezisul strazii sa nu se poata ajunge la garaje. Pe de alta parte nu mi se pare normal sa plateasca primaria buldozere ca sa le demoleze si sa care molozul, asta ar trebui sa faca fiecare dobitoc care si-a facut garaj unde l-a taiat capul.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
maddan
post 28 Sep 2005, 11:05
Post #23

Speedy Gonzales

Ake, o sa-i scoata, fii tu sigur.
Iar daca fac scandal, le da si amenda!
Dupa desantul cu mascati cand au fost demolate magazinele si buticurile din Piata Ramnic intr-o singura zi, de se uitau aia ca prostii din magazinele pline de marfa cum se catara lucratorii primariei pe cosmeliile lor si cum le demonteaza - cu ei inauntru! - nu m-ar mira ca la fel sa se procedeze si in zonele "fierbinti".
Primarul are cojones, dupa cate se pare.... tongue.gif

--------------------
+
vv
post 28 Sep 2005, 11:06
Post #24

dilbert.com

mai, voi in ce tara locuiti? Sigur e vorba de S3, ala din Bucuresti? Si cand ma gandesc ca am zis ca L.Negoita e doar un papagal blush.gif
Io sincer nu stiu ce a facut Inimaroiu in 4. a amenajat un pic un loc de joaca, da' destul de modest, se putea mai bine. Si nu e intretinut, a inceput sa se strice. Nu stiu daca a facut altceva in jur, da' ma gandesc acum sa-i scriu de o strada neasfaltata, sa vad daca ma baga in seama....

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ovidiusoft
post 28 Sep 2005, 11:08
Post #25

Membru de sub patura

QUOTE(maddan @ 28 Sep 2005, 12:05)
Dupa desantul cu mascati cand au fost demolate magazinele si buticurile din Piata Ramnic intr-o singura zi, de se uitau aia ca prostii din magazinele pline de marfa cum se catara lucratorii primariei pe cosmeliile lor si cum le demonteaza - cu ei inauntru! - nu m-ar mira ca la fel sa se procedeze si in zonele "fierbinti".
Primarul are cojones, dupa cate se pare.... tongue.gif
*

Pe asta am scapat-o sad.gif. Am lipsit cateva zile de acasa si cand m-am intors cat pe-aci sa cred ca a explodat ceva... Totul era ras, 3 colturi ale intersectiei (al patrulea fiind chiar blocul meu smile.gif ) erau pustii... ohmy.gif

This post has been edited by ovidiusoft: 28 Sep 2005, 11:08

--------------------
+
maxiK
post 28 Sep 2005, 13:16
Post #26

Membru autentic

Negoita are cojones.
Eu stau in zona Billa si pot spune ca s-au schimbat multe in bine. Pe o distanta de aproximativ 1 km au fost construite 3 parcuri. S-au asfaltat strazi/stradute, demolat buticuri/chioscuri/garaje. Printre blocuri/in spatele acestora s-a facut curatenie/tuns copaci. Numa`cuvinte de lauda dar intr-adevar ar trebui sa se ocupe de locurile pentru parcare.
P.S.
O idee buna, cea cu mail-ul. Chiar ma gandeam si eu sa trimit o propunere pentru amenajarea unui spatiu de parcare in spatele blocului ( unde inca mai exista niste garaje daca se pot numi astfel, dar vor fi demolate in curand). Acum ma apuc sa scriu mail-ul.Sunt curios daca o sa-mi raspunda.

This post has been edited by maxiK: 28 Sep 2005, 13:24

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
silverone_82
post 28 Sep 2005, 14:57
Post #27

Membru

FELICITARI PRIMARIA SECTORULUI 3!FELICITARI LIVIU NEGOITA!
Sunt placut impresionat de treaba care se face in sectorul 3,au daramat garaje , fac parcari ,asfalteaza pana si intre blocuri la mine, pe odobesti 13 ,unde chiar nu ma asteptam sa intre...ma uit ma minunez si ma gandesc...vin alegerile???dar nu alea sunt peste 3 ani ...domne' ce mai ,sa o tina tot asa si o sa avem un super sector.....sectorul 3 o sa devina sectorul sectoarelor.BRAVO NEGOITA!!!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
madalina
post 28 Sep 2005, 16:07
Post #28

Membru autentic

QUOTE(cosmin_m @ 28 Sep 2005, 10:46)
Nimic nou din sectorul 1 .
*

Cum nimic nou? Inainte de 2000 eram suparata ca numai cativa privilegiati puteau avea loc de parcare. Acum s-au schimbat lucrurile: numarul priovilegiatilor a crescut, s-au concesionat drept locuri de parcare inclusiv treceriile de pietoni 022.gif

Exemplu concret: pe Caderea Bastiliei, restaurantul Sangria are loc de parcare pe trecerea de pietoni!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
FLEX
post 29 Sep 2005, 11:13
Post #29

Membru autentic

Si eu am o senzatie de ireal cu ce se intimpla in S3, foarte multe lucruri facute intr-un timp scurt (L.Patrascanu, la mijloc).
S-o tina tot asa!
La garajisti o sa le-o dea prin masele de nu se vad (cumplite inventii cocioabele alea!).

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
madalina
post 29 Sep 2005, 11:15
Post #30

Membru autentic

Exista in Evenimentul de astazi un top al celor mai buni 10 primari. Nu stiu cat este de real, insa printre cei din top se afla si Primarul sectorului 3.

Pe primul loc este primarul din Sibiu.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:55
Forum Renault