Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nah, mie imi place că toti ne dam mari legalisti, "sa se aplece legea dom'le" , "unde-i lege nu-i tocmeală" da' toti calcă limita de viteza...
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
desi crezi ca ai raspuns, nu ai facut asta.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Garett @ 5 Jul 2014, 14:17) Nah, mie imi place că toti ne dam mari legalisti, "sa se aplece legea dom'le" , "unde-i lege nu-i tocmeală" da' toti calcă limita de viteza... O incalci pe viteza, platesti. Nu te duci la latrine sa te dai victima a sistemului. Mai ales cand ai profitat din plin de un sistem imatur, care a permis ca toti lautarii si actorii sa ajunga in parlament. Parlament in care au avut o contributie zero. This post has been edited by paul_p: 5 Jul 2014, 13:54 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Boon, deci sa inteleg ca toti sustineti legea respectiva!
Vedea-v-as incompatibili, sa vad atunci ce mai sustineti! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum ar zice Gallus, dura lex, sed lex.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Stiu despre cine si, mai ales, ce-i vorba. Un baiat din ala, bun la toate, mai ales la magarii si la "rezolvat" chestii delicate, afaceri murdare, dispus sa-si asume vinovatii pentru a pastra curat obrazul sefului etc.etc..
In plus, sa nu creada cumva cineva ca ii ramane lui tot banetul ala. Salariile imense ale sefilor de deconcertate, plus banii care vin din participarea de diverse comitii si comitete sunt mijloacele prin care dreneaza partidele (toate!) bani de la stat. Toate care sunt la un moment dat la putere, evident! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Noi credeam ca esti tu.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ptiu, satana!!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi el e, da' nu vrea să recunoască.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
Habar n-am, nu prea merg incet!
QUOTE(DragosP @ 5 Jul 2014, 16:26) Si acum se presupune ca ar trebui să-ti spun "ba tu" in cel mai pur kindergarten style? Sorry, dar am trecut de multă vreme de vârsta respectivă! Oricum, având în vedere că cineva, nu dăm nume, sustinea pe aici facultativitatea legilor lumesti în fata celor bisericesti... |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Legea opereaza doar cu persoane cu grad scazut de sfintenie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 6 Jul 2014, 07:19) Io tin minte ca era vorba de proritatea "legilor" crestine fata de cele lumesti, acolo unde cele doua se contrazic. As banui ca inca mai sustine asta. Totodata, imi vine sa cred ca asta nu atrage cu sine imunitatea fata de legile lumesti, ci doar asumarea si acceptarea riscului pedepsei, dupa legile lumesti, cata vreme actiunea pedepsita are loc in stricta conformitate fata de legile crestine. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
de ce intrebi? vrei sa stii cate pacate ai?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar el, insista sa te vada?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
E chiar agasant!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E o proritate pentru el.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Sa-si mai puna pofta-n cui!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo, ce-i aia "proritate"?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Markos (varianta A ) il intreaba pe Markos (varianta B )?...
Nebunaticilor! This post has been edited by dacis: 6 Jul 2014, 12:35 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:47 |