Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci sefii tai stau cu gindul la eradicare, dar n-au curaj sa se exprimeze public. Ma mir, nu m-as fi asteptat sa cunoasca Men Kampf, aqvind in vedere ca silabisesc greu si cred ca germania e in cornul africii. Cu siguranta au auzit despre Hitler, doar ca si-l inchipuie ca fiind explorator polar.
This post has been edited by corbex: 7 Jul 2014, 10:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vivi Poanta l-a chemat pe sarmanul Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri din cadrul Ambasadei SUA în România pentru o ultima discuție, înainte de încheierea mandatului său în România. De asemenea Vivi Poanta ii va cere acestuia sa ii transmita lui Barack Obama urmatorul mesaj: "Ba, Barache, daca nu-tz' bagi mintile-n cap, vin la tine si te trag de urechile alea negricioase pana ti le fac pale de ventilator!"
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ce cap de mort are, saracul.
Mi se pare loctiitorul perfect. Pare multumit Ponta, a mai scapat de un basist... This post has been edited by vercingetorix: 7 Jul 2014, 13:07 Attached thumbnail(s) ponta_butcher_82370600.jpg ( Size: 231.53k ) Number of downloads: 293 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca toata lumea e basista, normal ar fi sa va ia ingrijorarile si sa mergeti la psihiatru. Voi sinteti aia anormali.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 7 Jul 2014, 13:51) Vivi Poanta l-a chemat pe sarmanul Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri din cadrul Ambasadei SUA în România pentru o ultima discuție, înainte de încheierea mandatului său în România. Din fraza de mai sus se poate întelege (utilizand, desigur, logica propozitionala) ca Vivi îsi încheie mandatul în România. Ii dai palpitatii aiurea lui corbex ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Deci pleaca Ponta consul la Yukon?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Ne da Dragnea de baut la toti. Mareste si pensiile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Jul 2014, 14:30) Vezi ca daca ma freci tare la ficati s-ar putea sa trec la stadiul urmator. Ca asta-i partea elementara, cea mai primitiva... un fel de adunare cu numere pana la 10, fara trecere peste ordin. Ca daca trecem la aia a predicatelor... se lasa cu sange si cutite-nfipte criiri! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
ca tot veni vorba de voiculexu, se pare ca de data asta i se infunda
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Un nenorocit care si-a turnat familia la securitate
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Du-te, bre, deaicea. Tu n-ai vazut cum trebuie sa gandeasca daciotul standard (si, prin extensie, romanul autentic)? Ori esti impotriva lui Base (si atunci esti bun, drept si frumos, uneori chiar destept), ori esti de partea fortelor raului (si atunci nu esti decat un basist imputit, o lifta spurcata, un tradator si-un vanzator de neam).
Dusmanul Marelui Dusman (aka Base) este omul ideal, reintruparea lui Cristos, materializarea spiritului romanesc profund, idolul unei intregi natiuni recunoscatoare. Asta-i, bre, dom' Profesor! ![]() PS Iar Pircea Mandea-i ingerul sau atoate-pazitor. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
NMC.
Arata-mi si mie posturi pro dom' profesor pe daciaclub, impartialu-le. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Io-te ce bine pune problema jegului din politica romaneasca Adrian Papahagi (Da, ala micu de se exprima greu si cu expresii aiurea...): Elena Udrea este "un produs periculos al noii generații de politicieni; nu văd nicio diferență morală, politică sau mediatică între ea și Victor Ponta". Subscriu!
QUOTE(Markos @ 7 Jul 2014, 19:55) Decat nevasta si, cateodata, pe fiica-mea! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si partidu'? Cui lasi partidul?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dacis |
![]()
|
Ieri, dupa conferinta de presa a lui dom' Profesor, am capatat un feeling absolut aproximativ ca nenea Dan a vrut sa transmita cumva mesajul "Haide, ba, s-o dam la pace, da-o dreacu de treaba!" Dupa care, vorba baietilor de la "Gandul", a anunțat că își face ONG anti-Băsescu și a plecat din propria conferință de presă.
7 Jul 2014, 23:20: QUOTE(AR-18-MOS @ 7 Jul 2014, 23:17) Care din ele, bre? Ca am primit propuneri sa ma inscriu de pe la vreo cinci ori sase. Inclusiv "Noua dreapta"! ![]() ![]() This post has been edited by dacis: 7 Jul 2014, 22:20 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Judecător: De unde ați avut bani pentru a participa în nume personal la licitația ICA? V-au fost virați într-un cont la Banca Românească.
Gheorghe Mencinicopschi: Nu știu, am avut economiile mele. Nu știu cine mi-a virat acei bani. Judecător: Sintetizând, de unde ați avut bani pentru a participa la licitație? Gheorghe Mencinicopschi: Nu știu, eu am împuternicit pe cineva. Eu nu m-am ocupat de privatizare. Ce au făcut alții în spatele meu, nu știu. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 7 Jul 2014, 19:39) Spre deosebire de illuminati, cei ce au vazut "Adevărul adevărat", propovaduit de El, Basul! "Adevar graiesc vouă, cei ce nu asculta de Bas spalaaaati pre creier de antene si uslamiiiiisti se nuuuuumeeeesc! In numele Basului, a celor două fiice si a profetesei blonde, amin!" ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(paul_p @ 8 Jul 2014, 03:09) Judecător: De unde ați avut bani pentru a participa în nume personal la licitația ICA? V-au fost virați într-un cont la Banca Românească. Gheorghe Mencinicopschi: Nu știu, am avut economiile mele. Nu știu cine mi-a virat acei bani. Judecător: Sintetizând, de unde ați avut bani pentru a participa la licitație? Gheorghe Mencinicopschi: Nu știu, eu am împuternicit pe cineva. Eu nu m-am ocupat de privatizare. Ce au făcut alții în spatele meu, nu știu. Ba, daca asta chiar e transcriere reala, e teatru absurd... In scoala primara colegii mei si cu mine eram mai capabili sa inventam scuze pt. boacanele pe care le faceam impreuna decat astia... ![]() Cum pusca mea sa zici ca nu stii de unde ti-or venit banii cand e vorba de asemenea sume? Ca nu-i ca si cand gasesti 10 lei in buzunarul paltonului, uitati acolo de iarna trecuta. This post has been edited by IsNa: 8 Jul 2014, 13:12 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 8 Jul 2014, 06:13) Garett, argumente, dar argumente ai? Ca asa, prostioare de-astea putem fiecare sa plantam pe-aici. Io zic ca daca tot ai un punct de vedere, poate incerci sa-l si sustii. Daca poti si ai cu ce! This post has been edited by dacis: 8 Jul 2014, 13:16 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ehm, cum sapatorul prin posturi vechi de ani buni numit vijuke s-a topit in neant va trebui sa ma crezi pe cuvant: ia la recitit postarile unora dintre corifeii "basismului" din anii de glorie si imediat dupa, cand oricine care avea "tupeul" de a comenta "adevarul oficial" era etichetat a priori drept "postac", "spălat pe creier", " pesedist", "privitor la latine", s.a.m.d.
This post has been edited by Garett: 8 Jul 2014, 15:06 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Garett @ 8 Jul 2014, 15:38) Ehm, cum sapatorul prin posturi vechi de ani buni numit vijuke s-a topit in neant E, se mai gaseste cate-un "arhivar"... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:04 |