Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 10 Jul 2014, 23:56) Sesizezi vreo greseala?! ![]() Doar putina nehotarare: QUOTE(dacis @ 10 Jul 2014, 23:27) 2. Stiu mai multe decat crezi despre afofis, presupunand ca informatiile sunt reale. Mai precis, numele. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Neavand ocazia sa-l cunosc personal, ceea ce am furnizat a fost numele postat de markos. Dupa aia, informatiile au curs garla: liceul urmat, Facultatea, anul, grupa, parca si cartierul... Am cam uitat despre ce era vorba. Sunt doar curios daca a mai apucat sa termine facultatea, ca-mi zisera baietii de la PDL ca o daduse cu oistea-n gard la niste examene. Si parca la o disciplina ori doua de mai multe ori! Oricum, ii urez bafta!
Asa ca io am zis cam asa: astea-s informatiile, care sunt valabile despre afofis doar daca numele este real. Daca nu, ele raman valabile numai pentru musiu Urda! This post has been edited by dacis: 11 Jul 2014, 11:24 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(aphophis @ 11 Jul 2014, 09:52) prostac (o specie noua). 11 Jul 2014, 12:29: QUOTE(dacis @ 11 Jul 2014, 12:22) ca-mi zisera baietii de la PDL ca o daduse cu oistea-n gard la niste examene. Si parca la o disciplina ori doua de mai multe ori! Nutule, ne-ai dezamagit ![]() Vezi daca o arzi aiurea pe forumuri? This post has been edited by Markos: 11 Jul 2014, 11:29 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Gata cu vrajeala! Dom' Profesor va fi judecat in continuare de completul tiran de la CAB. Cica tocmai a decis asta ICCJ!
Bre, da' Mateut asta ori s-a prostit, ori comploteaza cu Domnu' Dan sa-l scoata victima. O fi avand dom'Profesor ori USD-ul ceva de castigat daca pozeaza in victima? Ma cam indoiesc! Tocmai ce-am citit argumentele stramutarii. Din trei am retinut doua, unul idiot si unul irelevant. Primul: la CAB este o mare presiune pe judecatori din cauza marelui impact media al procesului. O fi vrut sa stramute procesul in UK? Ori poate in Zanzibar? Al doilea: judecatorii sunt ostili, partinitori si au prejudecati fata de dom' Profesor. Chiar daca asta ar fi un argument solid si dovedit, el poate intemeia o decizie de recuzare, nu una de stramutare! Ciudata treaba, ciudata rau!... ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Zanzibar o sa se mute Dom' Profesor, preventiv. Aia nu onoreaza decit cererile de extradare venite din Bangladesh si Pakistanul de Est.
This post has been edited by corbex: 11 Jul 2014, 11:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Aflat la sediul Poliției, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana, ca parte a controlului judiciar, președintele fondator al Partidului Conservator fost intrebat ce parere are despre procesul privind cerea de stramutare a procesului ICA de la CAB, care se judecă astăzi, după ce Curtea Supremă stabilise inițial un termen pentru luna septembrie. Dan Voiculescu a raspuns: "Vreau să îi spun un lucru. Reducerea TVA la pâine este un lucru foarte bun, pentru care m-am luptat. Și ar trebui să fie și la alte alimente într-o țară ca România".
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(dacis @ 11 Jul 2014, 12:01) Din cate tin io minte in macar 80% din cazuri am pus referintele clare. Cat priveste "pilele" mele din politica locala, poate o sa te dezamagesc, dar politica locala peste tot tara asta e o afacere mica-mica, aproape intima. Nu sunt nici in Iasi, nici in Cluj ori Timisoara mai mult de 40-50 de indivizi care sa conteze cu adevarat. Asta daca-i adunam pe toti de la toate partidele. Iar dincolo de aparenta lor adversitate de la TV, baietii astia sunt in relatii cordiale si se ajuta reciproc unii pe altii al dracu de bine! Evident, exista si cateva invitabile exceptii (ca sunt si aici orgolii mari). Asa ca a spune ca stii bine cum pun problema 80% din indivizii din politica unui judet inseamna sa spui ca stii ori ca ai acces, personal ori prin intermediari, la 20-30 de oameni. Ceea ce chiar nu-i un mare chichirez! Luand in discutie judetele Moldovei vecine cu Iasiul, la Bacau si Suceava politica-i facuta si deciziile luate de 20-25 de persoane, la Vaslui, Neamt si Botosani de 10-12. Spun asta pentru ca in Moldova sunt muuulte proiecte regionale gestionate de ADRNE P-NT! QUOTE(dacis @ 11 Jul 2014, 12:22) Neavand ocazia sa-l cunosc personal, ceea ce am furnizat a fost numele postat de markos. Dupa aia, informatiile au curs garla: liceul urmat, Facultatea, anul, grupa, parca si cartierul... Am cam uitat despre ce era vorba. Sunt doar curios daca a mai apucat sa termine facultatea, ca-mi zisera baietii de la PDL ca o daduse cu oistea-n gard la niste examene. Si parca la o disciplina ori doua de mai multe ori! Oricum, ii urez bafta! Asa ca io am zis cam asa: astea-s informatiile, care sunt valabile despre afofis doar daca numele este real. Daca nu, ele raman valabile numai pentru musiu Urda! era vorba despre studiile privind postacii, cercetarile alea care sa arate ca nu sunt necesari postacii pe dc.la aia ma refer. referitor la partea bolduita, te cam contrazici. in prima faza ai afirmat ca aia nu il cunosc, ca e posibil sa fi fost candva......sper sa am timp sa sap dupa postul tau. <span class='edit'>11 Jul 2014, 14:18:</span> QUOTE(dacis @ 10 Jul 2014, 02:06) Cred ca-i bine sa mutam discutia aici! Bre, repet, ce spui e o prostie! Nu uita ca-s vechi pe forum, pe DC. Eram prin preajma cand pe afofis l-a dibuit (parca Markos, nu?) cine este si ce vrea, cu nume si prenume. Baietii de la PDL (la Iasi e simplu de tot sa faci inventarul alora mari, ca PSD-ul si PDL-ul au sediul in aceeasi cladire, unii la et.1 si ceilati la 2) mi-au zis ca habar n-au de el. L-am urmarit nitel pe SP, dar am lasat-o balta, ca ma scarbeste ce-i pe-acolo! Daca tu crezi ca afofis posteaza ce posteaza pe bani de la PDL, inseamna ca-i crezi mult prea prosti pe astia de la PDL. In al doilea rand, poate nu stii, dar fiecare partid are propriul departament pentru online si absolut toate partidele care conteaza au aceste departamente la Bucuresti. Postacii, evident, sunt raspanditi in toata tara, dar supervizare si gestionarea efectelor se fac numai de la Bucuresti. Chiar daca la un moment dat afofis o fi fost platit de PDL, la cate prostii a debitat trebuia trimis pe tusa de mult. domnu dacis nu am avut mult de sapat.... cred ca ma consideri imbecil cu diploma de incerci sa ma minti asa pe fata....... This post has been edited by kato: 11 Jul 2014, 13:20 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
PAi si unde e contradictia?
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
wrong post
This post has been edited by Garett: 11 Jul 2014, 13:42 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Cred ca-i bine sa mutam discutia aici! Bre, repet, ce spui e o prostie! Nu uita ca-s vechi pe forum, pe DC. Eram prin preajma cand pe afofis l-a dibuit (parca Markos, nu?) cine este si ce vrea, cu nume si prenume. Baietii de la PDL (la Iasi e simplu de tot sa faci inventarul alora mari, ca PSD-ul si PDL-ul au sediul in aceeasi cladire, unii la et.1 si ceilati la 2) mi-au zis ca habar n-au de el. L-am urmarit nitel pe SP, dar am lasat-o balta, ca ma scarbeste ce-i pe-acolo! Neavand ocazia sa-l cunosc personal, ceea ce am furnizat a fost numele postat de markos. Dupa aia, informatiile au curs garla: liceul urmat, Facultatea, anul, grupa, parca si cartierul... Am cam uitat despre ce era vorba. Sunt doar curios daca a mai apucat sa termine facultatea, ca-mi zisera baietii de la PDL ca o daduse cu oistea-n gard la niste examene. Si parca la o disciplina ori doua de mai multe ori! Oricum, ii urez bafta! nici o contradictie..... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Apucaturi securistice sau sereistice.
Un soi de activism social-politic cu accente din munca de informatii. Ma opresc aici, nu-mi place concluzia la care ajung... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
indentiatea lui nutu a fost pusa chiar aci, pe forum, cu adresa cu tot, nu doar numele. mai mult, imi aduc aminte de o lista cu note la examene in care ii aparea numele.
deci tot ce spune dacis se stia...asa ca nu vad rostul sa-l fi dat in urmarire prin baietii de la pdl..ca doar n-o fi si mitoman ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 11 Jul 2014, 14:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
kato |
![]()
|
bre, ieri afirma sus si tare una, azi alta...... vorbim de dacis aici....si in fiecare caz e convins ca el stie cel mai bine si ceilalti nu inteleg nimic *mai bine zi io*......
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
pe mine ma distreaza ca stiu unii mai bine ca mine ca is postac. Cat despre grec.. dumnezau nu bate cu bata
![]() Ps. Nu pot sa nu observ ca maretii luptatori pt libertate din perioada pedelista, aia care se trezeau la 5 dimineata ca sa lupte viguros impotriva tiraniei, brusc acum tac de parca s-a coborat raiul pe pamant. ![]() This post has been edited by aphophis: 11 Jul 2014, 18:18 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 11 Jul 2014, 14:17) domnu dacis nu am avut mult de sapat.... cred ca ma consideri imbecil cu diploma de incerci sa ma minti asa pe fata....... QUOTE(ady77 @ 11 Jul 2014, 14:39) Exact, nu-i nici o contradictie. Kato, omul chiar nu era cunoscut la PDL. Detaliile aflate nu l-au facut postac. Daca io as scrie aici numele, prenumele, adresa de domiciliu ale lui ady, pe care le-as afla de la cineva de PNL Bacau, asta l-ar face postac al PNL? Ori daca as afla numele tau complet si as ruga pe cineva de la PSD sa imi zica mai multe despre tine, asta te-ar face postac. Intamplator, nu prea cunosc lume din Bacau, dar din Barlad da! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 11 Jul 2014, 20:36) Intamplator, nu prea cunosc lume din Bacau, Nici sursele tale nu cunosc ? |
--------------------
Dacia
1310
|
kato |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 11 Jul 2014, 20:36) Exact, nu-i nici o contradictie. Kato, omul chiar nu era cunoscut la PDL. Detaliile aflate nu l-au facut postac. Daca io as scrie aici numele, prenumele, adresa de domiciliu ale lui ady, pe care le-as afla de la cineva de PNL Bacau, asta l-ar face postac al PNL? Ori daca as afla numele tau complet si as ruga pe cineva de la PSD sa imi zica mai multe despre tine, asta te-ar face postac. Intamplator, nu prea cunosc lume din Bacau, dar din Barlad da! ![]() tu chiar crezi ca ai de a face cu imbecili... aseara afirmai clar ca aia de la pdl nu stiau de nutu, ca azi sa vii senin si sa afirmi ca aia ti-aiu livrat si mediile de la facultate!!!! "Baietii de la PDL (la Iasi e simplu de tot sa faci inventarul alora mari, ca PSD-ul si PDL-ul au sediul in aceeasi cladire, unii la et.1 si ceilati la 2) mi-au zis ca habar n-au de el. L-am urmarit nitel pe SP, dar am lasat-o balta, ca ma scarbeste ce-i pe-acolo!" asta aseara. "Neavand ocazia sa-l cunosc personal, ceea ce am furnizat a fost numele postat de markos. Dupa aia, informatiile au curs garla: liceul urmat, Facultatea, anul, grupa, parca si cartierul... Am cam uitat despre ce era vorba. Sunt doar curios daca a mai apucat sa termine facultatea, ca-mi zisera baietii de la PDL ca o daduse cu oistea-n gard la niste examene. Si parca la o disciplina ori doua de mai multe ori!" cum comenteaza domnul dacis partile bolduite? mai sustine ca nu este nici o contradictie? in care afirmatie a avut dreptate? domnu dacis sufera cumva de sindromul ponta? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu-l stiau de postac. Am ajuns sa il apăr pe dacis.
QUOTE(dacis @ 11 Jul 2014, 20:36) Exact, nu-i nici o contradictie. Kato, omul chiar nu era cunoscut la PDL. Detaliile aflate nu l-au facut postac. Daca io as scrie aici numele, prenumele, adresa de domiciliu ale lui ady, pe care le-as afla de la cineva de PNL Bacau, asta l-ar face postac al PNL? Ori daca as afla numele tau complet si as ruga pe cineva de la PSD sa imi zica mai multe despre tine, asta te-ar face postac. Intamplator, nu prea cunosc lume din Bacau, dar din Barlad da! ![]() am scapat ![]() ![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
bre ady, sa luam prin absurd afirmatia ta ca adevarata, ok?
in cazul asta, ramane adevarata afirmatia ca aia habar nu aveau de aflocis, afirmatie facuta aseara. numai ca azi, dacis afirma ca aia de la pdl i-au furnizat lui informatii si cu situatia de la facultate...... deci rezulta ca oamenii stiau de el.....sa nu mai vorbim ca tot dacis era convins ca individul e postac de a urmarit postarile acestuia pe softpedia de sa scarbit *sanchi*........prea e cusuta cu ata alba... p.s. domnule dacis....sictir This post has been edited by kato: 11 Jul 2014, 20:36 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 11 Jul 2014, 21:29) Are you sure? ![]() 11 Jul 2014, 21:38: QUOTE(kato @ 11 Jul 2014, 21:35) Brre, tu te-ai zarghit de tot! Nici eu nu-l cunosc pe ady si probabil nici el pe mine, dar daca io ts-as pune aici numele, prenumele, adresa de domiciliu, CIF-ul PFA-ului (ori e SRL, ca am uitat ![]() ![]() This post has been edited by dacis: 11 Jul 2014, 20:38 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
tu esti cu capul... io ma refeream la postul sau in apararea ta:"Nu-l stiau de postac. Am ajuns sa il apăr pe dacis."
fa un dus rece si dispari de aici.nu uita pe galus si aflocis, ca nu ne incadram.... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 11 Jul 2014, 21:35) sa nu mai vorbim ca tot dacis era convins ca individul e postac de a urmarit postarile acestuia pe softpedia de sa scarbit Nu afofis m-a scarbit, ci atmosfera de pe SP: atacuri in valuri ale clonelor, mizerii si injurii etc.etc.. Prea ii crezi tampiti pe astia din tabara pro-Base sa iti imaginezi ca ar plati pe cineva care presteaza ca afofis. Daca as fi 100% sigur ca e postat platit, as paria tot ce am ca e platit de PSD! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
bre dacis, ma las de toate si-ti mai acord inca o data prezumtia de nevinovatie....
cum comentezi postul tau de aseara in care afirmai ca aia de la pdl nu stiau de aflocis si postul de azi in care afirmai textual ca aia ti-au spus despre el si situatia scolara.... inca o data precizez ca vorbim de aflocis *postac recunoscut inclusiv pe softpedia, unde inainte avea contul romaximus si acum cu vanity* si de afirmatiile tale despre el! dupa aceea, sa dezvolti te rog cum a ajuns un postac platit sa activeze pe dc in ciuda studiilor *vazute doar de tine* care excludeau acest forum.... p.s. te rog sa fii scurt, concis si credibil... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Io nu sustin ca afofis nu posteaza ca disperatul, cu cate nickuri isi ia el, ci doar ca o face probabil nepus de vreun partid si sigur nu pus si platit de PDL. Nici nu-ti poti imagina cati sustinatori fanatici ai unei idei pot exista pe netul asta!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
nu ai raspuns la intrebare....reiau. cum se impaca postarea in care sustiineai ca pdl nu stie de aflocis si cea de azi in care baietii stiau tot despre el?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:25 |