Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
daca faci un poll in care intrebi colegii ce parere au despre tine, cate opinii crezi ca-ti vor fi favorabile? dar contra?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Man, ai facut o obsesie pentru mine. Asa ca scuza-ma ca ti-o zic: pe langa ca tinta mea in viata nu-i sa-mi fac un fanclub pe DC (si, in general, fancluburi), am si o veste proasta pentru tine personal: nu-s nici chiar asa frumos!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si nici prea sclipitor, daca e sa s-o spunem p-a' dreapta
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
kato |
![]()
|
nu suport postacii, ce sa-i faci...... si mai ales nu-mi place sa traga cineva concluzii in locul meu, ce sa cred, ce sa fac.....expui faptele, le argumentezi, expui parerea personala si e suficient.....tu ai depasit limita aia de multa vreme.......tinta ta sustii ca e de tatonare, de reglare a tirului * exprimare vaga care nu spune nimic*....
p.s. nu ma intereseaza persoana ta, ba chiar as fi bucuros sa nu am parte de ea, impreuna cu cea a galului si a lui aflocis..... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kum @ 12 Jul 2014, 22:15) A plouat cam mult in ultima vreme. S-a mai dus luciul! ![]() QUOTE(kato @ 12 Jul 2014, 22:27) nu-mi place sa traga cineva concluzii in locul meu, ce sa cred, ce sa fac.....expui faptele, le argumentezi, expui parerea personala si e suficient Parerea asta personala ce-o fi insemnand? Libertatea de-a bate campii, de-a interpreta texte de lege fara sa ai un minim habar ca acolo e o tehnica specifica a interpretarii? De fapt sunt patru metode, al dracu de riguroase si, da, poti opta pentru una din cele patru, dar asta presupune ca in prealabil sa le stii. Ori poate sa bati campii liber ca pasarea cerului despre democratie, stat de drept, fara sa stii nici la nivel elementar (manual de cultura civica, calsele a VII-a si a VIII-a) ce si cum? Asta-i libertatea pe care o proslavesti matale? Pai, scuza-ma, in raport cu un astfel de moduri de a pune problema, Marean Vanghelie e-un intelectual sadea, cateodata! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 23:01) A plouat cam mult in ultima vreme. S-a mai dus luciul! ![]() Parerea asta personala ce-o fi insemnand? Libertatea de-a bate campii, de-a interpreta texte de lege fara sa ai un minim habar ca acolo e o tehnica specifica a interpretarii? De fapt sunt patru metode, al dracu de riguroase si, da, poti opta pentru una din cele patru, dar asta presupune ca in prealabil sa le stii. Ori poate sa bati campii liber ca pasarea cerului despre democratie, stat de drept, fara sa stii nici la nivel elementar (manual de cultura civica, calsele a VII-a si a VIII-a) ce si cum? Asta-i libertatea pe care o proslavesti matale? Pai, scuza-ma, in raport cu un astfel de moduri de a pune problema, Marean Vanghelie e-un intelectual sadea, cateodata! ![]() amice, iar depasesti masura... de exemplu, in cazul de fata discutam de postaci... io am expus faptele, le-am argumentat si mi-am expus pararea personala. tu ai inceput sa vii cu concluziile studiilor si cercetarilor *vazute doar de tine, ca atunci cand am cerut informatii mai multe, ploua* si sa acuzi ca nu intelegem nimic.....ce legi trebuia sa aduc in discutie, cum trebuia sa le interpretez? ![]() raspunsul tau de acum nu face decat sa confirme inca o data ca incerci sa duci discutia departe, ca sa nu folosim trivialitatile de genul mananci kko. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 13 Jul 2014, 07:41) 1. io am expus faptele, le-am argumentat si mi-am expus pararea personala. 2. tu ai inceput sa vii cu concluziile studiilor si cercetarilor *vazute doar de tine, ca atunci cand am cerut informatii mai multe N-as spune ca bati campii, dar iti lipseste pana si minima rigoare a utilizarii cuvintelor: 1. Ca sa expui fapte, trebuie sa ai acces la informatii certe. Dar tu nu ai un astfel de acces; asadar, ce ai prezentat tu au fost opinii 2. Io am prezentat in maniera rezumata motivatia alegerii unui forum si nu a altuia; studiile astea nu-s niciodata publice, ca le comanda cineva pe banii lui si primeste portofoliul cu datele pentru el. Adesea, insa, am facut trimitere la texte care se gasesc pe net: sondaje, barometre de opinie publica (chestii mai serioase decat sondajele, ca sunt mai temeinic fundamentate teoretic), literatura etc.. Pe alea le-ai citit? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
atunci Bulgartata daca nu mai scade impozitul.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
kato |
![]()
|
1. am prezentat fapte. un postac dovedit[B] activeaza pe dc, nu este o opinie.
2. ai prezentat fix nimic... asa pot si eu oricand sa spun ca am acces la niste informatii confidentiale din care sa reiasa ceva.....orice. atat timp cat nu pot proba ceea ce spun ar fi doar fumigene. 3. in cazul specific, aflocis, ti-ai pus macar un pic problema ca ai fost mintit in privinta lui? p.s. varianta 3 este la misto, daca ai fi o persoana de buna credinta.....dar nu e cazul |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 13 Jul 2014, 08:56) 1. am prezentat fapte. un postac dovedit[B] 2. ai prezentat fix nimic... asa pot si eu oricand sa spun ca am acces la niste informatii confidentiale din care sa reiasa ceva 1. Atunci s-ar putea sa intelegem trebi diferite cand zicem postac! Tu ce intelegi prin asta? 2. Niciodata n-am pus pe forum ori in alta parte informatii confidentiale de actualitate. Tot ce-a fost pus era ori public ori deja "obsolete". Totusi, nu-mi "tradez" colaboratorii! Iar ce-am prezentat io despre profilul membrului standard DC, nu m-am rezumat la a spune ca il stiu, chiar l-am dat, intr-un scurt rezumat. Pentru ca, repet, afacerea cu influenta pe forumuri a fost transata definitiv la alegerile din 2008-9. De atunci, impactul forumurilor scade, intervenind surse noi, care domina comunicarea si, asta-i mai grav pentru comunicatori, o fragmenteaza al naibii de tare! De asta s-a si revenit in forta inspre TV. PS Astea sunt fapte, nu opinii! ![]() 13 Jul 2014, 10:05: Au aparut precizari: "Retragerea din dezbaterea publica a documentelor a fost facuta la solicitarea premierului Victor Ponta, dupa reactia vehementa a jurnalistilor si analistilor economici" 13 Jul 2014, 10:08: Si un comunicat de presa pe site-ul MFin, unde, printre altele se zice asa: "Intentia Guvernului este de a initia o dezbatere publica deschisa si transparenta cu privire la modificarile necesare Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, insa dorim, in acelasi timp, si adoptarea de masuri care sa contribuie la continuarea cresterii economice si la limitarea extinderii poverii fiscale". Deci, dupa onor guvernul, cresterea impozitelor este totuna cu limitarea extinderii poverii fiscale ![]() This post has been edited by dacis: 13 Jul 2014, 09:08 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@kato..cu asta nu o scoti in nici un fel la capat.
![]() ![]() Pe forum a fost dezvaluita identitatea lui afofis, cu adresa, studii, note. Acesta are zeci de mii de postari pe diverse forumuri (70000 are doar pe un singur cont). Acestea sunt fapte E clar ca la cazul concret aflat in discutie te refereai cand vorbeai de fapte. Bazat pe astea, fiecare poate opina daca ala e postac sau nu. Dacis nu indica nicio sursa, doar ne spune ca forumul nostru nu prezinta interes, lucru care ar reiesi din studii pe care nu le numeste. Adaugand faptul ca aia de la pdl nu il stiau (de parca numai pdl ar putea avea postaci platiti pro presedinte) rezulta ca afofis nu e postac. Cica fapte ![]() Pai daca ai fost atat de interesat de problema, atat de interesat incat ai riscat sa incalci legea ca sa afli de la niste baieti pedelisti date depre persoana, de ce ai mai asteptat mai doi ani si jumatate ca sa ne spui ca nu sunt postaci pe forum? ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
As putea intelege oricand un postac pe bani. Manca si gura lui ceva pt tastare. Dar sa fii aflocisian din proprie initiativa, mi se pare prea de tot.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
* se pare*??????? pai tu lucrezi numai cu informatii sigure
![]() bre, esti singura persoana care crede ca aflocis nu e postac......la cat timp pierde pe forumuri nu poate sa aiba alta ocupatie.... daca primea pensie de handicap aflai de la baietii tai.... ca si parere personala, incercarea de a induce ideea ca aflocis nu e postac doar pentru a demonstra ca dc e un forum care a scapat de asa ceva si, implicit, nici tu nici galus nu sunteti postaci, e un esec. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io mi-l imaginez pe dacis în copilărie, la școala: tocilarul ochelarist fără prieteni
![]() Acum își scoate pârleala pe forumuri. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 13 Jul 2014, 13:14) Iar n-ai inteles nimic. Io am sustinut doar ca, la momentul verificarii, el nu era in solda PDL, ca asta era suspiciunea. restul ? Dumnezeu cu mila... Nu ma pronunt! QUOTE(Markos @ 13 Jul 2014, 13:18) 1. Bhhheton caracterizarea! ![]() 2. Care "forumuri"? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
se pare ca ai memoria scurta.......ai sustinut ca l-ai verificat si nu e postac, apoi ai adus ca argument studiile si cercetarile care excludvariata ca pe dc sa fie postac....in concluzie, aflocis nu e postac, si prin deducere, daca el nu e postac, nici tu si galus nu sunteti...
![]() asa sunt io mai neintelegator |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Se poate apela la ajutor de specialitate.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
nu multumesc, prefer sa gandesc singur. vad rezultatele ajutorului de specialitate in postarile tale, ale lui galus si aflocis...
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Domnu Kato te vad disperat cu postacii. Pot sa intreb si eu ce e ala un postac in opinia ta? Postacu e un soi de basist cumva?
PS - Mwe PSD! |
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
e un soi ce se intaleste pe forumuri si pe publicatiile online si au rolul de a denigra, ridiculiza pe cei care indraznesc sa aiba o opinie diferita de cea trasata de partid. mai au rolul si de a minimiza prostiile facute de cineva, de a distorsiona realitatea *ex.e bine ca avem taxa de 7 centi la combustibili*, de incercare de maximizare a perceptie pozitive a unor masuri *au crescut pensiile*. mai au rolul de a incerca populatia sa accepte ce se intampla fara sa riposteze ori de a accepta schimbarile de opinie la 180 de grade. *exemplul pozitiei usl asupra gazelor de sist* cam asta ar fi un miniportret.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
In cazul asta cu cine te certi tu aici, ca Dacis nu pare a se incadra in definitia ta!?
![]() This post has been edited by luck33ro: 14 Jul 2014, 13:19 |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Kato, m-am uitat pe profil..ai 5061 de postari.
M-am uitat si la mine...sunt vreo 700. Care dintre noi e mai postac ? E adevarat, ale mele sunt de calitate... ![]() Putem avea opinii diferite si concluzii la fel, asta e farmecul. Daca nu mai avem argumente si recurgem la acuze gen "esti postac", ''esti de la partidul cutare'', etc, mai bine cerem inchiderea topicului, nu mai are obiect discutia. Parerea mea, vorba lui nea Nicu Vodcaroiu. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
normal decat ii scoate in evidenta meritele lu base, mai ninjac.
mwe base. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Care ce legatura are cu guvernarea PSDista mai barfi? Mwe PSD!
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:01 |