Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Aug 2014, 22:54) Eu mă bucur pentru entuziasmul tău. Tu ieși în stradă, kum se-mbată de fericire. Doi mafioți se luptă de aproape 10 ani, unul reușește - după lupte seculare- să-l înfunde pe celălalt. Foarte frumos. Întrebare: veți avea o viață mai bună, după chestia asta? Sau veți adormi fericiți - S-A FĂCUT DREPTATE MĂĂĂĂ - după care o luați de la început cu viața românească? PS: Nu zic că Felix nu merită un loc gratuit la facultatea Jilava. Am doar îndoieli că nu-i decât o vendetă politică - caz în care condamnarea are o valoare foarte mică pentru societate. Ieri Bombo, azi Felix, mâine Băse. Războaiele mafioților. Ce câștigă societatea? Da' la modul concret, nu "am adormit fericit o noapte". De ce ești fericit? ![]() Circ sa fie, ca uita plebea de paine! QUOTE(kum @ 6 Aug 2014, 00:41) Acu' explica-mi (cu argumente) ce anume a facut fiecare din ei si de ce afirmi ca-s la fel (dpdv infractional). Unu' a praduit o flota altu' un institut. Unul a stiut sa profite de functie sa-si aranjeze ploile prin "justitie" altul nu. Asta-i singura deosebire... QUOTE(kum @ 6 Aug 2014, 00:41) No, chiar as fi curios sa te vad explicand cu ce e mai toxic varanul decat popeye, sau viceversa, cu ce e popeye mai putin daunator decat varanul! ![]() This post has been edited by Garett: 6 Aug 2014, 05:15 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Varanul si Base sin la fel de toxici. Impreuna fac 2 x toxic. Varanul intra la bulau. Ramine 1x toxic. Ce zice inginerul din tine, obisnuit cu meandrele concretului? E mai bine? E mai rau?
Astept raspuna urgent. This post has been edited by corbex: 6 Aug 2014, 08:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Iti zic eu inginereste: 2-1 = 1 toxic (pentru putin timp si ala) Deci iesim in avantaj!
![]() Oricum o dam e de bine si pentru asta merita baselu o decoratie inainte de executie ![]() This post has been edited by luck33ro: 6 Aug 2014, 08:38 |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dpmdv popeye e mai toxic, tocmai prin prisma functiei decat varanul.
La "latrine" poti sa alegi sa nu te uiti, sa te afecteze sau nu, deciziile lui popeye au afectat pe toata lumea. Nu varanul s-a imprumutat la femeii, n-a marit tva-ul, n-a taiat salariile si nici nu l-a pus pe boc pm pe 'nspe mii de ori, cu toate tampeniile si blondele aferente. Poti sa-i reprosezi propaganda, dar asta s-a pliat pe clivajul social iniotiat de popeye... |
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, da' multe puteri a mai avut base asta... nu cumva el e responsabil si pen' ca mi se strica mie macaralele la giam?
![]() Ma vecine, acu' serios vorbind, toata lumea arunca-n curu' lu' base, de parca toate erau roz in lume si s-a trezit el sa ia niste decizii din astea de tampit. Criza aia oare n-o fi avut partea ei de vina? Da, stiu. O sa-mi spui ca si in conditiile alea de criza tot s-au bagat banii aiurea in stadioane/gondole/capace de veceu. Da' uiti ca astea se fac in mod constant, indiferent daca e vara/iarna si o fac toti, indiferent cine e la putere. E in ADN-ul romanului sa fure. Nu e cazu' sa ne lamentam numai in cazu' lu' base... Base nu putea rezista 1 minut in functie fara suportul baronilor din jurul lui. La fel cum nici nea nelu nu ar fi avut nici o sansa sa fi presedinte atata timp fara sprijinul baronetului pesede. Iar baronetu' asta cere bani. Multi, ca numa' un afis color in format A3 sau A2 costa o poala de bani. Galetile si alea-s scumpe, motorina pt. autocare e pe bani... Cam toate-s pe bani. Iar in campanie baga baronetu' mana in buzunar destul de mult. De ce ne facem ca uitam chestiile astea elementare? Ne scandalizam doar la comanda? This post has been edited by kum: 6 Aug 2014, 09:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Iar rasare principiul "daca nu-l prindem pe unul, sa-i dam drumul si la celelalt"? Seriosly?
![]() QUOTE(Garett @ 6 Aug 2014, 07:13) Eu painea mi-o pot face singur! Imi doresc doar sa nu mai fiu furat. O mana mai putin in buzunarul meu e un motiv de bucurie, indiferent ce "culoare" are mana respectiva. Tu, desigur, poti alege sa stai in continuare cu mana intinsa dupa paine, si fericit ca din buzunarele goale n-are nimeni ce fura... ![]() This post has been edited by IsNa: 6 Aug 2014, 10:49 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aiurea, ei decat il "spala" pe base.
mwe base. This post has been edited by b76bgaarh: 6 Aug 2014, 11:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Garett @ 6 Aug 2014, 12:10) Bai, voi iar gasiti "intelesuri absconse" in chestii simple?? ![]() 1. Dpmdv popeye>varan la partea cu toxicitatea. Punct! 2. Tot dpmdv ambii merita un stagiu prelungit la Jilava, Rahova sau alte locatii de genul asta. Punct! Cam multe puncte... ![]() Imi cer scuze daca am incercat sa dialoghez cu tine normal, politicos si cu argumente. Se pare ca nu agreezi genul asta de dialog. 6 Aug 2014, 12:44: QUOTE(b76bgaarh @ 6 Aug 2014, 12:15) Barfi draga, nu te mai baga in discutii de oameni mari. Mai bine intoarce-te la carte... Asa cum faceai cand erai mai mic. Mai tii minte? 10845.gif This post has been edited by kum: 6 Aug 2014, 11:44 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Garett |
![]()
|
@Kum:
Hai n-o da in SF-uri ca nu te prinde! ![]() Am discutat si ras-discutat pe tema ce putea sa faca popeye, cu sau fara criza! Stiu, o întorci din condei sa iasa ce vrei sa auzi, varanu' cah, popeye good, da' in realitate-s fix same shit, chiar daca nu vrei sa auzi. Exercitiu de imaginatie: daca rolurile erau inversate era vreo diferenta? Doar pentru ca popeye l-a convins pe unul de la dna, nu dăm nume, ca nu-i frumos, sa spuna ca n-a existat vreodata flota, chiar crezi sincer asta? This post has been edited by Garett: 6 Aug 2014, 13:26 |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sa faca si base parnaie, ca nu-l plange nimeni. pana atunci io unul ma bucur ca voiculescu va face.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 6 Aug 2014, 11:15) sa ne lamuresti si pe noi care-s ei aia? ![]() Cine tot il arunca pe base in bratele gloatei cand gloata zbiara de baronimea PSDista aici? Ei e aia care nu-i plac pe Baronii Rosii cumva? Mai ia o pauza de propaganda si scrie-ne de iubitul tau base pe topicul dedicat. Nu ne mai bazai pe noi ca ne-am plictisit de fumigenele voastre si ale Varanului preacurat ! Mwe PSD, Copylotului si slugilor lor! ![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
impresionant, cate stereotipuri basiste intr-un singur discurs.
mwe base. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
da, ieri labe1tv.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
cu linsul/pupatul se ocupa decat basistii.
spor. mwe base. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai Craiova!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 6 Aug 2014, 13:28) @Kum: Hai n-o da in SF-uri ca nu te prinde! ![]() Am discutat si ras-discutat pe tema ce putea sa faca popeye, cu sau fara criza! Stiu, o întorci din condei sa iasa ce vrei sa auzi, țăranu' cah, popeye good, da' in realitate-s fix same short, chiar daca nu vrei sa auzi. Exercitiu de imaginatie: daca rolurile erau inversate era vreo diferenta? Doar pentru ca popeye l-a convins pe unul de la dna, nu dăm nume, ca nu-i frumos, sa spuna ca n-a existat vreodata flota, chiar crezi sincer asta? Ce sefeuri ma, esti fumat? ![]() Cand vii cu argumente de genu' Io vreau asta si punct! Si mai vreau si asta si punct! ce pana mea discutii vrei sa mai avem? De ce kuku meu nu-ti folosesti creieru' nu stiu si nici treaba mea nu e. Ce stiu e: daca io as fi acuzat ca ti-am spart casa in data de 01.01.2000 si s-a terminat cercetarea penala si acu' sunt la proces, pai ma nene, daca stiu ca-s nevinovat, nu am nici un interes sa prelungesc acel proces pana se prescrie fapta. As veni la primul termen cu toate dovezile si as avea tot interesul sa termin cat mai repede. Asta (repet) daca as fi nevinovat. Sau hai s-o luam altfel (aici ma adresez lu' raducu68): daca ar da un jmecher cu masina peste vreun membru al familiei pe zebra si ar incepe un proces din ala care ar dura 5-6-7 ani, cu tot felul de expertize si contra-expertize, ce-ai zice? Tot asa ai mai intreba retoric ca de ce atata graba? Daca as fi vazut o altfel de abordare a proceselor astea "celebre" (bombo, varanu') in afara de amanari peste amanari (btw, nu-mi amintesc ca raducu68 sa fi fost atat de deranjat atunci cand varanu' isi tot dadea demisia din senat ca sa fie nu mai fie judecat de ICJ), poate as fi inclinat sa cred. Da' cand tot ce vad de ani de zile este jmecherie in stare pura (io-s jmecher si fac ce vrea mujchiu' meu si nu patesc nimic), si cand, in sfarsit se gasesc 2 judecatori se le-o dea peste bot sa le scoata jmecheria din cap, se gasesc unii epitet de vreo 30 de zile sa se intrebe retoric: si ce ma, dormiti mai bine noaptea? Da ma ... cu urechi, io personal dorm mai bine noaptea de cand l-au bagat pe bombo la bulau si voi dormi si mai bine cand o sa-l acompanieze varanu'. Io stiu ca raducu68, in sinea lui, isi doreste sa revina vremurile alea cand nu misca nimic in tara asta decat daca dorea cate un tovaras. Mai cunosteai pe cineva, intrai si tu in randul jmecherilor. Mai marunti e drept, da' te gadila la lingurica. Acu', cand nu prea mai merge jmecheria, au intrat toti in panica. Cum zicea nen'to Bion: FMC! @revenind la vecinu': diferenta intre varan si chior e ca chioru' a renuntat la imunitate cand cu dosaru' flota. Nu a tergiversat procesu'. Tu chiar crezi ca daca ar fi fost ceva, la ce putere si resurse (aproape nelimitate) au astia, nu aparea nimic nimic nimic? Pai il bagau la bulau de dinainte de a ajunge presedinte, mai ales ca era bombo pe vremea aia... Da' ori a fost prea destept si s-a acoperit beton ori nu el a fost ala. In ambele cazuri, RNP-urile spun ca-i nevinovat. In fine, nu cred ca are sens sa fi scris atatea cuvinte, pen' ca oricum, tu vrei. Punct! This post has been edited by kum: 6 Aug 2014, 13:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu sunt mulțumit pentru că imunitate.
La preș. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Clar. Punct!
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
Bre vecine, toata discutia se învârte în jurul "este popeye mai toxic decat varanul?" si atat. Nu da vina pe mine ca ai tu chef sa scrii romane epistolare, eu am zis clar: unul a stiut sa tragă sforile in justiție alalalt nu!
Restul cu "renuntari la imunitate" e circ ieftin, da, poate sa renunte linistit la imunitate daca stie precis ca nu-l cercetează nimeni, ca apare, ceruta de procuror nota bene, o alta expertiza care "dovedeste" ca "n-a existat prejudiciul" dupa care fix acelasi procuror este numit fix de cel pe care "il cercetare" intr-o funcție inalta... Astea-s bancuri, daca tu vrei sa crezi in ele, be my guest! 6 Aug 2014, 14:45: Si zi mersi ca n-am comentat care din ei a pupat "regi" morti! ![]() This post has been edited by Garett: 6 Aug 2014, 13:45 |
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
Ai uitat sa specifici: punct!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Garett |
![]()
|
.
|
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kato |
![]()
|
daca-ti urez sa ai plin apartamentul de ele e bine?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:00 |