Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dacis @ 19 Aug 2014, 15:41) Io-te de-aia tot insist io cu RNP-uri, stat de drept si alte alea: ca sa nu mai produca gugulanul roman asemenea panseuri mortale! ![]() Vezi ca "gugulan" nu e o insulta. E denumirea locuitorilor din judetul Caras (aproximativ). http://ro.wikipedia.org/wiki/Gugulan (interesant, in DEX nu apare) La subiect, o fi cum spuneti voi... mie Romania anului 2012 nu mi-a aratat a democratie sanatoasa, dar cata vreme poporului place, asa va fi... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(IsNa @ 19 Aug 2014, 15:16) Nici mie, dar cauza nu rezida în motiunea de cenzura si caderea guvernului MRU de la începutul anului, nici în alegerile parlamentare de la sfarsitul anului. Astea au fost ok, dpdv legal, democratic si ce mai vrei tu. Bubele mari au fost pe la mijlocul anului. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Multa *** PSD si lor si pretenilor lor!
![]() [mod edit] Va rugam evitati termenii obsceni. Printre useri se afla si domnisoare mai pudice. In plus, puteti evita sanctiunile prevazute in regulament. Multumesc This post has been edited by Ake: 19 Aug 2014, 15:01 |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(IsNa @ 19 Aug 2014, 15:16) Asa speram si eu!... QUOTE(IsNa @ 19 Aug 2014, 15:16) Nici mie. Dar perioada tenebroasa a inceput dupa instalarea guvernului Ponta 1 (mai 2012), odata cu inlocuirea avocatului poprului, schimbarea neconstitutionala si blocarea CC, inlocuirea presedintilor Camerelor etc.etc.. Suspendarea lui Base si referendumul au fost doar ounctele culminante! QUOTE(luck33ro @ 19 Aug 2014, 15:22) Multa *** PSD si lor si pretenilor lor! ![]() [mod edit] Va rugam evitati termenii obsceni. Printre useri se afla si domnisoare mai pudice. Io nu pricep ce te complici. Sezi bland, la PSD-ul si pretinii lor in pace si mai bine tine-aproape de don'soarele alea pudice de care vorbea ake. Ca oricum visul tau se va indeplini: pretinii PSD-ului si-o vor lua pe indelete de la fix PSD-ul lor drag, in doua-trei luni dupa alegeri, iar PSD-ul de la DNA, CC, UE, USA... N-au ei guri la cata oferta va misuna prin preajma lor! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pai sa le dea, de ce sa nu le dea?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sunt incluși și copilotii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 19 Aug 2014, 14:22) Multa *** PSD si lor si pretenilor lor! ![]() [mod edit] Va rugam evitati termenii obsceni. Printre useri se afla si domnisoare mai pudice. In plus, puteti evita sanctiunile prevazute in regulament. Multumesc Da M.e BAse e voie? ca vazui de cativa ani incoace ca e plin forumu ![]() |
--------------------
**
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
nu numai ca e voie, e chiar recomandat
![]() Attached thumbnail(s) Clipboard01.jpg ( Size: 57.06k ) Number of downloads: 251 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Io am primit report numa pentru "m** PSD". La "m** Base" n-am primit, probabil e mai putin obscen, nush ce sa zic....
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pesedeii e mai pudici. Si dau report pentru toate kkturile. Parca-s copii mici. De fapt, chiar sint.
This post has been edited by corbex: 19 Aug 2014, 21:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Ake @ 19 Aug 2014, 21:21) Io am primit report numa pentru "m** PSD". La "m** Base" n-am primit, probabil e mai putin obscen, nush ce sa zic.... ![]() Chiar vrei sa-ti umplu casuta de PM-uri cu toate postarile lu' individu'? ![]() Pe o singura pagina: QUOTE(b76bgaarh @ 6 Aug 2014, 12:15) QUOTE(b76bgaarh @ 6 Aug 2014, 14:02) QUOTE(b76bgaarh @ 6 Aug 2014, 14:18) QUOTE(b76bgaarh @ 6 Aug 2014, 18:02) gazele de sist e bune. mwe base. ps. suptu se practica la galatz, de catre basistii care au votat ppdd. P.S. Considera-l report. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-a prescris.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
hai ma Dragose, io zic ca daca gaseste 50, sa-i faci si lui o bucurie si sa-i dai acolo un warn lu garhi (uarnu'i semn de pretuire).
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu ce câștig?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
In caz ca nu s-a observat, io discutam cu moderatorul de la cafenea. Io i-as sugera cuiva sa-si vada de "ograda" lui. Sa mai faca nitel sluj pe-acolo, poate il baga cineva in seama si pe el.
Ca asa... "ograda" acolo, viata sociala ioc, decat on-line "aici"... Cam trist. ![]() Cat despre prea-moderatoru' muntean, cre' ca iar s-a scoborat la beci si incurca tarlalele. Discutam despre cafenea, nu despre bursa. Asta in caz de mai e in vigoare vreun RNP pe-aici. Zic si io... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
S-a prescris prea-iertate user moldovean.
Pentru barfi orișicând. This post has been edited by DragosP: 20 Aug 2014, 05:55 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Acuma se definitiveaza actele lor de transfer la DNA. Abia apoi incepe sa functioneze sesizarea din oficiu!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
http://economie.hotnews.ro/stiri-economie-...-trimestrul.htm
QUOTE In trimestrul I al anului 2014, Romania a avut o scadere cu 7,4% <in sectorul constructiilor - nota mea> fata de trimestrul IV al anului 2013, in date ajustate sezonier. Caderea a continuat si dupa venirea primaverii. Astfel, in trimestrul II al anului 2014 productia in constructii s-a diminuat cu 1,1% fata de primele 3 luni ale aceluiasi an (date ajustate sezonier), releva informatiile prezentate de Eurostat. Romania a inregistrat o scadere cu 10,2% a productiei in sectorul constructiilor in trimestrul al doilea al anului 2014 fata de aceeasi perioada a anului 2013, cea mai abrupta prabusire din Uniunea Europeana, a anuntat miercuri Oficiul european de statistica Eurostat. Ce mandru era Ponta anul trecut cand taia panglici la autostrazi incepute de Boc! This post has been edited by IsNa: 20 Aug 2014, 15:23 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Markos |
![]()
|
Pai cand tai toate fondurile pentru investitii, cu ce pana mea sa mai construiesti?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
El nu poate sa inceapa nimic ca banii ii trebuie pentru campania electorala (spagi, mita electorala, sponsorizari antene, deschideri de noi partide liberale, reduceri CAS, aminstii fiscale pentru pensionari si maicutze, schimbari borduri masca Videanu cu marca PSD, plantari de biscuiti de beton prin parcuri, MTO, accize la benzina care duc la falimentul industriei petroliere etc...) cheltuieli la greu. De unde kkt mai vreti voi autostrazi si alte tampenii?
|
--------------------
**
|
|
IsNa |
![]()
|
Pai... fonduri europene. Ca zac acolo nefolosite si in al 12-lea ceas, si a fost una dintre cele mai accentuate promisiuni electorale.
Problema e alta, ca zaci 18 luni pe ofertele primite la o licitatie inainte de a contracta lucrarea. Si apoi mai zaci inca 6 luni pana a da ordinul de incepere, si apoi alte luni (inca se numara) pe proiect pana emiti autorizatiile. Si ca sa fii sigur ca si sectorul privat opreste tot, bagi si o taxa babana pe tot ce le-ar fi putut trece prin cap sa construiasca. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:18 |