Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
protectia consumatorului in domeniul asta e stabilita prin alte acte, in special directiva 2014/17 http://ec.europa.eu/finance/finservices-re...ge/index_en.htm
uite aci ce contine pe scurt, e vorba in special de transparenta comisioanelor, de simulari de credit si de perioada de anulare fara compensatii sau penalitati, da' in rest, creditarea se poate face in orice moneda botwaneza, conform cu normele prudentiale in vigoare. http://ec.europa.eu/finance/finservices-re...graphics_en.pdf sa spui ca euro nu poate fi luat la bete in RO daor ca e ceva cu UE ar insemna ca CJUE sa se bage fix in probleme fiscale in tara, ca moneda nationala e inca isanasturu'... This post has been edited by Han Solo: 13 Dec 2016, 18:33 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și mai vine și Paul...
Chiar căe degeaba. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Hop si Dragos sa bage batul prin gard. Ca un bun crestin cu iubire de dragnea.
This post has been edited by paul_p: 13 Dec 2016, 19:22 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hop. Sper să n-ai parte-n viață de iubire doar cât am eu pentru ăia...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
et mois aussi
|
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Moi :facepalm:
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
Am o firma de import export produse stomatologice. Detalii pe pm, nu fac reclama aici. Decat garantam dinti albi.
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 Dec 2016, 22:30) Am o firma de import export produse stomatologice. Detalii pe pm, nu fac reclama aici. Decat garantam dinti albi. Banuiesc ca nu era vorba iar de vreo mitocanie, ci de o oferta generoasa si dezinteresata. Asa ca nu-ti priva familia de asemenea minunatii. Fa-le lor dintii albi. This post has been edited by paul_p: 13 Dec 2016, 22:11 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
neumann |
![]()
|
Prea tare. Da' de ce tot stai cu ciunga-n par? Hobby sau obligatie profesionala?
Vaz ca ai editat ![]() 14 Dec 2016, 00:50: QUOTE(Han Solo @ 13 Dec 2016, 19:32) sa spui ca euro nu poate fi luat la bete in RO daor ca e ceva cu UE ar insemna ca CJUE sa se bage fix in probleme fiscale in tara, ca moneda nationala e inca isanasturu'... Initiatorii legilor respective au explicat ca nu prea au temei pt. Euro. Oricum e bine ca au reglementat separat. Vedem la ccr daca trece sau nu. Daca trece, Cioloj e najpa. Daca nu trece de CCR, imi retrag afirmatia si demisionez ![]() This post has been edited by neumann: 13 Dec 2016, 23:50 |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Nenea @os te vazui p-aci..
Mai modereaza cineva cafeneaua? Ca e jale mare, familii, alea-alea...si nu pentru prima data. ![]() This post has been edited by RZV: 13 Dec 2016, 23:52 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
paul_p |
![]()
|
Ce e cu familiile? Banuiesc ca oferta cu flaconul sau pasta de dinti nu a fost vreun atac la persoana sau mitocanie, ci a fost doar o oferta onesta.
Ca urmare nu vad de ce ar fi rau ca prinosul acestei oferte sa se reverse in primul rand asupra celor dragi lui. In caz contrar ar trebui sa-si ia suspend pentru atac la persoana. Eu nu am zis nimic despre el ca persoana, ci mi-am exprimimat doar punctul de vedere in ceea ce priveste comportamentul josnic al PSD. This post has been edited by paul_p: 14 Dec 2016, 00:04 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Nu era vorba de tine, chill.
@neutroll se intinde la limita marlaniei si dupa. Iar cinstitii modetatori ignora fluieratu' in biserica pentru ca rating. De', asa-i in tenis, cand esti pe tarlaua lor. ![]() This post has been edited by RZV: 14 Dec 2016, 00:18 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 13 Dec 2016, 22:12) Prea tare. Da' de ce tot stai cu ciunga-n par? Hobby sau obligatie profesionala? Vaz ca ai editat ![]() <span class='edit'>14 Dec 2016, 00:50:</span> Initiatorii legilor respective au explicat ca nu prea au temei pt. Euro. Oricum e bine ca au reglementat separat. Vedem la ccr daca trece sau nu. Daca trece, Cioloj e najpa. Daca nu trece de CCR, imi retrag afirmatia si demisionez ![]() Bre, nu mă lua de tâmpit, ca p'asta chiar o detest. Trecurăm de la cjuie la euro, la pe, la consumatori și acu' ajunsaram la inițiatori si temei. În afară de mușchii tai, de ce să se aplice la chf si la euro nu? Daca tot murim de grija tălpii si omului'nou de pe strada sau ceva... |
--------------------
White Star
Titanic
|
RZV |
![]()
|
Ca ashea vrea el, ce nu ti-i clar?
![]() Chiar daca voi va aveti ca fratii in privat... ![]() This post has been edited by RZV: 14 Dec 2016, 00:37 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 14 Dec 2016, 01:25) Da' de ce sa nu se aplice si la lei? Conversie in dolari zimbabweni si gata, am rezolvat! Discutia asta tinde nitel spre absurd, aia cu credite in chf au avut P.R. mai bun, asta e, deal with it! Pana una alta sunt singurii care au avut sange in instalatie sa se ia in furci si topoare cu bancile, si au avut castig de cauza! Daca restul n-au facut asta, e strict problema lor! Si nu, n-am credit in chf, am in lei, am calculat, mi l-am asumat, asta e. In loc sa va luati de cei care au luat creditul mai bine v-ati lua de cei care l-au acordat! "Franci elvetieni" sau bani de Monopoly e fix aceeasi chestie, creditele s-au dat de fapt in lei, la un curs fantezist al bancilor. Am doi colegi in situatia asta, nici macar n-au vazut vreodata un franc, daca le pui o bancnota in fata zic ca-s ruble! A fost doar o gaselnita a bancilor si chiar nu vad de ce n-ar fi puse la plata pentru magaria asta! Mai taie din profiturile alea epocale record pe piata europeana si gata! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 14 Dec 2016, 01:25) Bre, nu mă lua de tâmpit, ca p'asta chiar o detest. Trecurăm de la cjuie la euro, la pe, la consumatori și acu' ajunsaram la inițiatori si temei. În afară de mușchii tai, de ce să se aplice la chf si la euro nu? Daca tot murim de grija tălpii si omului'nou de pe strada sau ceva... Pai coane, sa se aplice si la euro, n-am nimic impotriva. Dar, tactica tocmai asta a fost. Sa-i invrajbeasca p'aia cu euro si p'aia cu chf. Proiectul initial, continea si euro, care a fost scos in parlament. Ar fi culmea ca aia cu euro sa conteste legea, pa motiv de sa moara si capra vecinului. Nu vad de ce nu ar putea fi tratate separat subiectele. Adversarii legii se bazau tocma pa rezolutia aia, care nu e obligatorie, dar nici nu iti interzice nimeni sa o implementezi. Ca de euro n-a zis nimeni nimic pe la UE. Avand in vedere sute, mii de procese de conversie chf - lei pe rol, eu zic ca legea e bine venita. Nen-tu cioloj nu a contestat-o pe baza ca de ce nu contine euro, din cate stiu eu. Ci pe baza de retroactivitate. Care deja a fost transata la darea in plata. |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
bai nene, incepe sa mi se ia de cetateni de bine posesori de ciocan si plini de solutii simple.
hai sa vedem dimensiunile adevarate ale fenomenului si cum impacteaza el si pe cine. QUOTE Ponderea acestor credite se ridică la circa 10 la sută din volumul total al creditelor acordate populației, iar numărul persoanelor fizice care au contractat credite în CHF reprezintă 2,1 la sută din numărul total al debitorilor din această categorie (respectiv 75 412 persoane) www.bnr.ro/files/d/Pubs_ro/Analize/R20150210Guv_analiza.pdf mdeci, talpa tarii ia in medie credite in CHF de 5 ori mai mari decat in restul monedelor. cica valoarea medie a unui credit imobiliar e de 37000 de euro - http://www.businesscover.ro/bcr-valoarea-m...de-37-000-euro/ Prin urmare, discutam de omuleti saraci - talpa tarii, ce plm - care din banisorii lor chivernisiti au luat credite medii de 185000 de euro. colegii tai cum sunt, mai sus sau mai jos de suma asta? Dupa care, se da bataia pestelui cu privire la eliminarea plafonului de 250000 de euro - din principiu sigur, sa nu fie legea discriminatorie cumva. Bai nene, glumiti??? In kilu' saftii, cat de evident sa fie ca legea e cu dedicatie, si s-au gasit si cativa amarati pe bune care sa ciugoale ceva?? Deci, repetam: eliminam plafonul ca sa nu generam discriminare, da' generam o discriminare cat casa relativ la ceilalti 98% (nouazecisiopt) din debitori. Si se gasesc aplaudaci la faza asta. Noaptea mintii... Bai nene, daca chiar voiau sa ajute talpa si in subsidiar sa futa bancile, a venit chiar omu'nou cu o solutie, o faceau la downstream, la vanzarea creditelor. se facea o agentie care permitea federarea solicitarilor, instituiau un sistem de licitatie, plm, ceva in genu' asta. Da' nu, solutia cea mai buna e aia care favorizeaza creditorii cu credite medii de 185000 de euro. Asta a fost lege cu dedicatie, pentru cativa jmekeri. Eu as arunca cu oua stricate, voi va bucurati ca si-o iau bancile - cat si-or lua-o, ca nu cre'ca bilantul contabil va fi daramator. |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
Io unu ma bucur sa vad rezultate concrete. Intotdeauna interesele mari vor pleca de la cei mai puternici, iar plebea va beneficia fortuit de ele. Ce ma deranjeaza, e amanarea discutiei pe perioada nedeterminata.
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
nush mah, da' daca se da drumu' la rosia montana nu te bucuri de ceva rezultate concrete?
ca o sa fie, redeventa, ceva joburi, alea alea. bun-bun. |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
e pe dos, daca se mut creditele, se da in jos consumerismul distrugator de mediu.
Daca se misca rosia, e o activitate risorsintensive, poluanta ca la nebuni cu tone de cianura. Pentru mai mult aur la populatie! Ce plm facem cu auru, ca daca era litiu poate mai intelegeam. |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
van prosten ala de la raifazan cica are 500.000 credit. Pe medie iese bine.
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Garett @ 14 Dec 2016, 07:15) Si nu, n-am credit in chf, am in lei, am calculat, mi l-am asumat, asta e. In loc sa va luati de cei care au luat creditul mai bine v-ati lua de cei care l-au acordat! "Franci elvetieni" sau bani de Monopoly e fix aceeasi chestie, creditele s-au dat de fapt in lei, la un curs fantezist al bancilor. Am doi colegi in situatia asta, nici macar n-au vazut vreodata un franc, daca le pui o bancnota in fata zic ca-s ruble! A fost doar o gaselnita a bancilor si chiar nu vad de ce n-ar fi puse la plata pentru magaria asta! Mai taie din profiturile alea epocale record pe piata europeana si gata! Era o banca cu actionari arabi, cica dadeau credite fara dobanda; plm, cu putin lobby de la guru zamfir, poate nu-ti mai platesti nici creditul inapoi, da-i drec', doar sunt banca, au bani. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
Lasa, nu le plange de mila la banci, cu profituri de 5-6 ori media UE. Gasira isaresti corupti si prostime de muls.
|
--------------------
...
..
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:19 |