Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
neamt protestant presedinte
turcoaica musulmana prim ministru pe cuvant ca imi creste inima ![]() in sase luni avem si parteneriat civil, o sa vedeti ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
sigur nu e evreica?
![]() |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
O sa apara un post de muezin la Palatul Victoria.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Sa ne alipim la Turcia!!!
![]() |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
totusi, nu-ntseleeeeeeeg
![]() ![]() era nasulie mare de tot, cu klaus werner si julien, care nu erau romani, alea-alea... acum cum ramane cu electoratu'?? cum va putea el trece peste aceasta vexatiune?? ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Vorba lui Becali : "Cum sa te conduca o femeie " ?
Aferim ! |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 21 Dec 2016, 13:05) totusi, nu-ntseleeeeeeeg ![]() ![]() era nasulie mare de tot, cu klaus werner si julien, care nu erau romani, alea-alea... Cine a zis asta? Io spuneam decat ca julien e aservit fundatiilor lu soroj, nu ca nu e roman. Tanti aia, ca si Iohanis, e dintr-o familie care e cel putin de pe la 1800 in ro, banuiesc. |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
doar tu esti electoratu'??
![]() ![]() frauda la vot e mai mare decat ma asteptam ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(neumann @ 21 Dec 2016, 12:08) Cine a zis asta? Io spuneam decat ca julien e aservit fundatiilor lu soroj, nu ca nu e roman. Tanti aia, ca si Iohanis, e dintr-o familie care e cel putin de pe la 1800 in ro, banuiesc. familia lui Iohannis e mult mai veche in Romania si cum a fost facut in campanie de pesedei? e "fina" tipa: ( cu 2 nasi celebri) "Legaturile de rudenie dintre Sevil Shhaideh si Liviu Dragnea, precum si Nicusor Constantinescu, au fost confirmate de senatorul PSD de Constanta Nicolae Moga, care a declarat vineri pentru Evenimentul Zilei: "A cununat-o Nicusor Constantinescu si s-a bagat si Liviu Dragnea, sa nu fie numai un nas". This post has been edited by nasty: 21 Dec 2016, 12:18 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Han Solo |
![]()
|
baaaah, si musulmana pe deasupra, VA DATI SEAMA?!?
f1cd30a424d63602f4ee30ca9eaca4fe.jpg daca n-are nici copii, e prea tare... am un nou respect pentru dracnea. omu' are oo cat muntele, din titan aliat cu carbonita. trolling level: GOD ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(nasty @ 21 Dec 2016, 13:12) familia lui Iohannis e mult mai veche in Romania si cum a fost facut in campanie de pesedei? e "fina" tipa: ( cu 2 nasi celebri) "Legaturile de rudenie dintre Sevil Shhaideh si Liviu Dragnea, precum si Nicusor Constantinescu, au fost confirmate de senatorul PSD de Constanta Nicolae Moga, care a declarat vineri pentru Evenimentul Zilei: "A cununat-o Nicusor Constantinescu si s-a bagat si Liviu Dragnea, sa nu fie numai un nas". Muci, varza! Afofis era zeu, pe langa prostacii astia noi. Clotilda nue casatorita? Nu erau amandoi in partid? |
--------------------
...
..
|
|
nasty |
![]()
|
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 21 Dec 2016, 13:16) Nu pot sa cred. Tocma' tu te legi de faptu ca e musulmana ![]() In loc sa constati progresismul, prima femeie prim-ministru din ro, egalitate intre sexe, alea alea.. Asta cu minoritatea si alta religie s-a fasait la iohanis, parerea mea. |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
a reevaluat-o de cand a ginit-o de nostalgica de bine...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
nasty |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 21 Dec 2016, 12:23) NU E INVERS? 21 Dec 2016, 12:30: QUOTE(neumann @ 21 Dec 2016, 12:23) stai linistit, ca o refuza Iohannis, ca e incompetenta, cum poate subalterna lui Nicusor Constantinescu (ce model de sef!), cu o experienta de nu poate conduce un sat, sa conduca o tara? This post has been edited by nasty: 21 Dec 2016, 12:30 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 21 Dec 2016, 12:23) Nu pot sa cred. Tocma' tu te legi de faptu ca e musulmana ![]() In loc sa constati progresismul, prima femeie prim-ministru din ro, egalitate intre sexe, alea alea.. Asta cu minoritatea si alta religie s-a fasait la iohanis, parerea mea. tomna. as fi chiar super dezamagit daca ar retrage propunerea, cum sunt sanse s-o faca... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
QUOTE stai linistit, ca o refuza Iohannis, ca e incompetenta, ![]() Bazat pe ce? pe barfele notniuz? Aia care il anuntau pe Georgescu sau Dincu? ![]() QUOTE În perioada 1987-1991, ea a fost angajată ca analist programator la Trustul pentru Mecanizarea Agriculturii Constanța, iar din 1991 și până în 1993 a fost manager Sisteme Informatice la Direcția de Muncă și Protecție Socială a județului Constanța. Ulterior, din 1993 și până în 2007, Sevil Shhaideh a fost director Sisteme Informatice în Consiliul Județean (CJ) Constanța, iar între anii 2007 și 2012 a condus Direcția Generală de Proiecte din CJ Constanța, având ca principale atribuții coordonarea și managementul proiectelor cu finanțare europeană. Simultan, ea a ocupat postul de coordonator al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), în perioada în care Liviu Dragnea era președinte al Consiliului Județean Teleorman, între principalele activități și responsabilități numărându-se elaborare de amendamente legislative cu privire la actele normative care reglementează administrația publică locală. De asemenea, din anul 2000, ea este președinte al Asociației Naționale a Informaticienilor din Administrația Publică. |
--------------------
...
..
|
|
nasty |
![]()
|
ce ne-am mai ras si pesedeii si opozitia, dar trebuie sa recunoastem toti:
propunerea e total neserioasa si nu ca e mulsulmanca sau femeie |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
propunerea e o lovitura de maestru. e un rembrandt politic pictat peste monalisa pictata peste un el greco
![]() ![]() pe plan extern, vom fi singura tara cu presedinte neamt, premier femeie musulman, minoritati la guvernare etc. trudeau, ia-o p-asta!! in plan intern, 'liberalii sunt tot io', iar pe restul oricum ii chisha in freza. il lasa pe baselu' intr-un nor de praf, cu muci, bale si lacrimi innodandu-i-se in barbie... ![]() ![]() ![]() ![]() ajungem poster child "un far de normalitate intr-o lume din ce in ce mai cuprinsa de norii urii" samd ![]() nush cine il sfatuieste, da' la faza asta creieru' s-a intalnit cu gonada si au nascut-o pe afrodita... musulmana ![]() abia astept reactiile cualisisei ![]() ![]() 21 Dec 2016, 12:46: QUOTE(neumann @ 21 Dec 2016, 12:38) Sper sa nu te dezamageasca. Da' nu esti deja dezamagit ca PSD a facut o propunere valabila, cand tu stiai clar ca asa ceva nu e posibil? bre, gandeste-te la asta ca la halouin. sevil e costumul pe care il imbraca dracnea cand se duce la victoria. trick or treat!! ![]() This post has been edited by Han Solo: 21 Dec 2016, 12:46 |
--------------------
White Star
Titanic
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Studii superioare are.
Doctorat-plagiat n-are. Basista-nu e. Penala-deocamdata nu. Experienta in administratie-este ceva. Sa fie bine ca sa nu fie rau. Sa vedem daca-l tine shtanga pe werner sa zica nu. This post has been edited by vercingetorix: 21 Dec 2016, 12:49 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Han Solo |
![]()
|
ficusu' tre' sa fie complet lobotomizat sa zica nu la asa ceva.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
Prost sa fie sa zica nu
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.190 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Având în vedere programul ăla de guvernare fantEzist era clar că numirea unui PMsa fie o persoana mai necunoscuta... Doar nu era sa se puna Dragnea și să nu facă nimic din ce a promis... În ceea ce privește relațiile externe cu SUA, Turcia , Rusia China și cine mai vreți voi, România NU CONTEAZA .Chiar și rep Moldova se pisa pe noi
This post has been edited by axabrt: 21 Dec 2016, 12:58 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Han Solo |
![]()
|
btw, nu cre'ca numele corect e sevil.
cred ca de fapt se scrie 'servil'. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:12 |