Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
a propos, stiti bancul cu mangealac sper...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 21 Dec 2016, 13:43) pe plan extern, vom fi singura tara cu presedinte neamt, premier femeie musulman, minoritati la guvernare etc. trudeau, ia-o p-asta!! Sa completam tabloul: Cu prim-procuror la DNA de la minoritati (Kovesi), cu sef SRI de orgine minoritara (Hellving). Un vis. Neaos romanesc... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
kovesi nu e unguroaica, daca asta insinuezi
![]() a ramas asa dupa exu'. la baza e don'shoara lascu. 21 Dec 2016, 13:32: https://bold.io/grupurile-propsd-dup-propunerea-2016-12-21 se pare totusi ca omu'nou nu e tot electoratu' ![]() This post has been edited by Han Solo: 21 Dec 2016, 13:32 |
--------------------
White Star
Titanic
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Sevil apartine minoritatii tatare.
Inainte de casatorie se numea Geambec. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As observa ca nea mustata, care a primit un "mandat in alb" sa propuna prim-ministrul, tocmai a incalcat Statutul PSD (da, iaca, pe asta l-am gasit, pe cel de la "transparentul" USR nu)
Respectiv art. 120 alin. (7): "Congresul PSD are următoarele atribuții: ...(7) validează candidatul PSD la funcția de prim ministru, la propunerea Comitetului Executiv Național" Hait! Deci Comitetul executiv propune candidatul PSD la functia de prim-ministru, iar congresul il valideaza. Nu se spuna nimic de vreo atributie a presedinteului PSD. Poate doar daca nu i-o fi fost delegata de Congres aceasta atributie. Ca altfel numirea e usor nestatutara. Traim o democratie originala, fara discutii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
E mai bine asa... Tatarii sunt prietenii nostri din mosi stramosi
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Dec 2016, 14:36) As observa ca nea mustata, care a primit un "mandat in alb" sa propuna prim-ministrul, tocmai a incalcat Statutul PSD (da, iaca, pe asta l-am gasit, pe cel de la "transparentul" USR nu) Respectiv art. 120 alin. (7): "Congresul PSD are următoarele atribuții: ...(7) validează candidatul PSD la funcția de prim ministru, la propunerea Comitetului Executiv Național" Hait! Deci Comitetul executiv propune candidatul PSD la functia de prim-ministru, iar congresul il valideaza. Nu se spuna nimic de vreo atributie a presedinteului PSD. Poate doar daca nu i-o fi fost delegata de Congres aceasta atributie. Ca altfel numirea e usor nestatutara. Traim o democratie originala, fara discutii. Deci vom avea o dictatura mai dura ca dictatura basesciana? Daca da, sint totusi linistit, imi amintesc ca tara era impanata de luptatori antidictatoriali. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
Serviciu contra serviciu:
Sevil e martor la Dragnea si Dragnea e martor la Sevil: "Sevil Shhaideh este martor în dosarul de corupție privind scoaterea de informații/documente clasificate secret de stat din DNA referitoare la firma Tel Drum, scria jurnalista Sorina Matei pe blogul sau in 2015. Acele documente ar fi trebuit, potrivit anchetatorilor, să intre în posesia lui Liviu Dragnea, prin intermediul lui Valentin Preda, un alt apropiat de-al său. Printre cei 9 inculpați pentru fapte de corupție, dosarul 435/P/2012 îi vizează în principal pe Emil Manolachi, ofițerul de poliție judiciară care ulterior a fost dat afară din DNA, care a recunoscut faptele și care a fotografiat cu un aparat, scos din DNA și înmânat informațiile referitoare la firma Tel Drum cuprinse în dosarul penal 67/P/2012 apropiatului lui Liviu Dragnea și pe Valentin Preda, prins pe 19 Februarie 2012 de procurori în timp ce avea documentele la el – aparatul foto care conținea informațiile- și urma să intre în ministerul Dezvoltării ca să se întâlnească cu Liviu Dragnea, mai scrie Sorina Matei. Liviu Dragnea si Nicusor Constantinescu, martori la casatoria lui Shhaideh In mai 2015, odata cu numirea sa in functia de ministru al Dezvoltarii, in presa au aparut informatii cum ca Sevil Shhaideh este de fapt fina lui Liviu Dragnea si a lui Nicusor COnstantinescu, cei doi fiind martori la nunta sa. " |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Dragnea si-a numit ca PM un selfie-stick!
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Han Solo |
![]()
|
a vrut un premier cu de toate
![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 21 Dec 2016, 14:37) Da ia zii, de ce minoritarii tatari nu sunt buni, iar aia unguri sunt? 21 Dec 2016, 15:14: QUOTE(Han Solo @ 21 Dec 2016, 13:43) pe plan extern, vom fi singura tara cu presedinte neamt, premier femeie musulman, minoritati la guvernare etc. trudeau, ia-o p-asta!! etepoola. Presa aia internationala care te face de kkt zilnic, e marca soroj (vezi cum arunca cu laturi si in Israel, cu program zilnic). Ca murdoch e de partea ailalta a baricadei, da nu-i pasa. Oricum imi place cum toti deontologii aia cu LGBT, multiculturali au sarit cu alahu akbar azi. This post has been edited by neumann: 21 Dec 2016, 14:14 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Va dati seama ca, atunci cand veti auzi Guvernul Shhaideh, va fi vorba de guvernul Romaniei?
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
asa, si? Popescu te gadila la ureche, sau ceva? Parca psd era naspa ca juca pe nationalism. Na pictura, vorba lu hans.
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
Academia Catavencu, acei intelectuali rasati ai romaniei. Rromaniei, ma scuzati, cu majuscula.
Attached thumbnail(s) zzz__2_.jpg ( Size: 41.46k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
...
..
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Ca o mica observatie, Georgescu si Dancu foarte probabil n-au acceptat sa fie maimutoii posesorului celei mai cunoscute mustati din Teleorman, vremelnicul sef de partid Dragnea, care e sef doar pentru ca, in ditamai PSD-ul, nu s-a gasit unul mai curat, mai muncitor si mai echilibrat decat condamnatul penal care raspunde la infamul nume de* Liviu Dragnea.
*apud Caragiale. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
in alta ordine de idei, ghitsa a taiat-o. noh, ca un sobolan infect ce e, ce era sa faca...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
A profitat de diversiunea lu Dragnea, care a atras atentia in alta parte.
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
"ar putea fi o coincidenta, ar putea fi..."
![]() 21 Dec 2016, 14:42: QUOTE(neumann @ 21 Dec 2016, 14:38) eftimie e aspru, mult mai tare ca tristii care au ramas la catavencu ![]() This post has been edited by Han Solo: 21 Dec 2016, 14:42 |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu cred ca patriotul Ghita, sau patriotulPonta ar fugi de raspundere. Nu-i lasa caracterul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
mah, daca te cheama ghitsa, nu te bagi in fundul dulapului de ignat?...
acu', tre' sa iasa din dulap... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
sa nu fie vreun dulap de-ala facut pentru export si sa-l incarce careva printre berbecutsi din greseala. O sa se simta jigniti musulmanii, cand or vedea o asemenea traznaie.
|
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Bah eu recunosc ca Dracnea a fost mai tare ca Alinutza cu al ei Munteanu MArian
![]() Eu sigur sunt minoritar in tara asta - nu am votat cu PSD ever - recunosc! ![]() |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:22 |