2 miliarde de dolari!, cu ce v-ati delecta?
![]() ![]() ![]() |
2 miliarde de dolari!, cu ce v-ati delecta?
LOVENDAL |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Tiriac a fost primul miliardar.
Mi-as cumpara vreo 2 judete cu tot ce misca sa le pun pe picioare. Ca sa vada lumea ca se poate. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ce ciudat este ca, tocmai peste un deputat a dat norocu'. Nu putea sa fie un amarastean
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
86 de milioane de $$, atat stiu ca a mostenit.
|
--------------------
M
M
1
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Doar atat?Si chestia asta merita un topic nou?
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Bani 86 milioane $, bunuri 2 miliarde $.
http://www.9am.ro/revistapresei/Actualitat...e-clubul-Steaua As calatori mult de tot . |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
bye-bye, Romania! hello afacere in una din tarile cu multa apa calda.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mi-as face banca, sau as cumpara actiuni la una serioasa.
Mi-as deschide o afacere in domeniul constructiilor si transporturilor sau al tigarilor si bauturilor alcoolice, sau as investi indomeniul petrolului. Pt sufletul meu: -O casa pe pamant cu 6 camere si living de 60 mp. -Un Subaru Forester Turbo. -Un Impreza pt nefasta -Cate o bere pt fiecare membru activ al forumului daciaclub La munca acum, ca pomeni din astea mai rar intr-o viata de om!! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai lasati visele, e mai mica sansa decat la 6/49
![]() Totusi, m-as descurca cu mult mai putin: - o casuta cu vreo 3-4 dormitoare, living, terasa si curte cu raza de cel putin 500m imprejmuita de copaci inalti si stufosi; - 1-2 masini spatioase - bani investiti care sa asigure un venit de 4000 euro / luna ![]() Mi-e de ajuns, m-as face turist profesionist... PS: cer prea multe? ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
O insula in "nus' ce arhipelag", un trib de negrese
![]() Mi-as face TARA din insula aia si eu as fi rege. As alege imnul national (din repertoriul PARAZITII), si as cupara 22 de fotbalisti care ar forma Echipa nationala. L-as pune antrenor pe "Puiu" si presedinte pe Sandu. Asa as scapa Romania de 2 prosti... da' hai ca eu sunt la servici si alea 2 miliarde de aici le castig... pa... SI TREZITI-VA.. E ZIUA !!! This post has been edited by skija: 13 Oct 2005, 08:29 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(ghc @ 13 Oct 2005, 09:12) Totusi, m-as descurca cu mult mai putin: Cu 2 miliarde de dolari, tu vrei sa investesti ca sa ai 4000 euros / luna? - o casuta cu vreo 3-4 dormitoare, living, terasa si curte cu raza de cel putin 500m imprejmuita de copaci inalti si stufosi; - 1-2 masini spatioase - bani investiti care sa asigure un venit de 4000 euro / luna ![]() PS: cer prea multe? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bai cem mi-as lua!sincer o mica insula si cam atata .evident o salupa....si una buna si atat!:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
un mic domeniu in alta tara sau o insula mititica..
![]() apoi m-ati vedea la MTV Cribs.. bineinteles si un garaj cu cateva masinute ... ![]() ![]() ![]() + o mare suma de bani ar pleca la oameni mai putini norocosi ![]() P.S. : as asfalta tot Iasul ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(horiajam @ 13 Oct 2005, 11:09) un mic domeniu in alta tara sau o insula mititica.. ![]() apoi m-ati vedea la MTV Cribs.. bineinteles si un garaj cu cateva masinute ... ![]() ![]() ![]() + o mare suma de bani ar pleca la oameni mai putini norocosi ![]() P.S. : as asfalta tot Iasul ![]() ce draq sa faci cu garajul pe o "insula mititica"... mai bine iti faci PORT... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() trec in lista ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm... de banii astia m-as face presedinte. Apoi se aplica versurile din Parazitii:
"Dac-as fi pentru-o zi presedinte Tineti minte, as lasa Romania amanet, fara cuvinte Dac-as fi pentru-o zi presedinte V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde." |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
skija |
![]()
|
Am mintit cand am spus ca mi-as lua o insula si as face un stat independent in care eu sa fiu rege... NU! Toti banii i-as da ptr. salvarea balenelor mov cu cioc si ptr. salvarea gastelor pitice cu tepi din jungla amazoniana si ptr. salvarea ecosistemelor din sudul Statului Togo, si as milita ptr. o lume mai buna, fara razboaie si ura...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-as cumpara un A.F.C.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e insula pe care o visati?
Attached thumbnail(s) 2drunkfood_com_innocent0147.jpg ( Size: 96.81k ) Number of downloads: 73 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
skija |
![]()
|
ptr. mine ar fi prea mica... Unde fac eu teren de fotbal ptr. echipa mea nationala?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Banii ar fi investiti undeva sa imi aduca un profit frumos, mi-as cumpara un Hummer si un elicopter + o cisterna
![]() ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-as lua o masina de numarat bani si i-as numara vreo luna sa ma satur.
Dupa aia mi-as lua un ATM si as scoate zilnic un milion de dolari sa vad cum este! In cele din urma mi-as pierde urma in lumea larga ca aici imi iau astia gitul ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Eu mi-as lua o casa in Franta pe Coasta de Azur, un apartament super luxos pe vaporul ala care face ocolul pamantului, as mai face doi trei copii, banii i-as tine prin banci si as traii numai din dobanzi, fara dureri de cap! Dreams never dies!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-as achizitiona un hotel in Hawaii , o echipa de baschet in NBA ; o colectie mica de automobile ; mi-as ajuta familia si prietenii , si in rest m-as concentra pe franciza mea din NBA
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Mi-as "linistii" nevasta financiar +neamurile , as monta centrale termice de apartament+ factura de gaz pe 1 an ( achitata ) pentru pensionarii de pe scara mea , si o mica donatie pentru PIB-ul Romaniei si restul ... pentru sufletelul meu .
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:00 |