split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Șșș sa nu te auda careva. Agonie, Liviu. Agonie.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Agonia de genul asta este o suferinta a mintii .... a mintii, os.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu stiu de ce, agonia o sa fie a noastra........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu mi-e teama. Ne-a lamurit Markos in topicul celălalt. Sunt întărit.
|
--------------------
.
.
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
o sa fiti eroii nostri!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am spus ca e un citat.
This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 22:37 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
os |
![]()
|
...postat aici cu ce scop?
|
--------------------
.
.
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt fan a lui A.L.
This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 22:37 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
os |
![]()
|
Asa-i ca ești foarte șmecher?
|
--------------------
.
.
|
tony-s |
![]()
|
Daca zici tu...oricum era plin de smecheri pe aici si nu te deranja deloc pana n-am pus eu un citat.
This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 22:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
este mai bine pentru stony sa scrie pe forum
daca il lasam liber in societate este mai trist pentru toata lumea pe mine ma distreaza omul asta, eu nu m-am simtit niciodata atacat de el |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
Adică să facem o operă creștinească, de binefacere.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 2 Mar 2015, 21:42) Daca zici tu...oricum era plin de smecheri pe aici si nu te deranja deloc pana n-am pus eu un citat. domnu' inginer in telecomunicatii, eu revin la problemele gsm, gps, umts, si alte chestii americane cand ne localizeaza astia? cand se face imsi attach? sau la location update in vlr? 2 Mar 2015, 21:57: QUOTE(Markos @ 2 Mar 2015, 21:54) pai daca pdragos nu vrea, vrem noiThis post has been edited by IRONICK: 2 Mar 2015, 22:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
Stony ... sa stii ca la tine m-am gandt cand am citit clasificarea celor mai bune 10 masini din lume ... DIN LUME ...
http://www.telegraph.co.uk/motoring/pictur...-the-world.html Numara-mi cate masini americane sunt acolo. |
--------------------
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Fugi domne de aici... Se stie pe tot mapamondul ca Mustang-ul e apogeul tehnologiei la ora actuala (mai ales ca mai nou au aflat si ei ce e aia suspensie independenta). Topul ala e plin de masini jermane crapule, deci clar e facatura, conspiratie...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Liviu |
![]()
|
Stiu ca e propaganda nazista dar na, dupa atata propaganda am inceput sa o cred
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Cât privesc topurile plătite de naziști, eu privesc.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baaa, are dreptate stonica, masinile americane e cele mai bune/cele mai tari.
The US President’s Car Is Literally “The Beast” on Wheels Jermanica nici nu viseaza la asa masini... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
tony-s |
![]()
|
Au o relevanta topurile alea cam cat au relevanta premiile in film de la berlin sau cannes
Trebuie sa fii cretin sa pui masina poporului in orice top atata timp cat in lumea asta exista ferrari,lamborghini,aston martin..... |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Stonica, in topul celor 10 din linkul pus de mine mai sus, scrie asa (pentru cine are ochi sa citeasca):
"The World Car of the Year awards will be handed out at the New York motor show on March 28. In order to determine a winner, a 66-strong panel of motoring journalists from around the world have agreed on what they regard as the 10 best new cars of the last 12 months." New York era in USA ultima oara cand am verificat. E american, deci nu poate fi gresit. |
--------------------
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 3 Mar 2015, 09:21) Au o relevanta topurile alea cam cat au relevanta premiile in film de la berlin sau cannes Trebuie sa fii cretin sa pui masina poporului in orice top atata timp cat in lumea asta exista ferrari,lamborghini,aston martin..... masinilea ale sunt cam putine pe strazi, cred ca se strica repede |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:12 |