split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Un profesor poate fi evaluat de consiliul scolar,inspector...nicidecum de elevi.....oricum cum am mai spus cea mai buna metoda de a evalua un profesor sunt notele obtinute de elevi la examene,olimpiade,bac.....
Oricum si noi faceam prostii prin scoala dar in nici un caz nu ne bateam joc de profesori intr-un asemenea hal sa se auda in toata presa din toata tara....si atunci existau mijloace de comunicare si mass-media chiar daca nu exista internetul. Imi aduc aminte ca la balcescu era moda sa se arunce.cu pungi de apa de la etaj in capul elevilor care intrau la ore din pauza.... la un moment dat un sfert dn clasa in care eram am fost propusi pt. Scaderea notei la purtare insa ne-a salvat diriga in consiliul profesoral. This post has been edited by tony-s: 5 Mar 2015, 13:10 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(DragosP @ 5 Mar 2015, 11:43) Am folosit eu cuvantul "profesional" acolo? Nici Stony nu a folosit "profesional". Deci vorbim de evaluare in modul general, larg ... si elevii au o mare pondere in acea evaluare. Un profesor BUN trebuie sa aiba cateva caracteristici, toate la maxim si simultane: - sa fie iubit de elevi - sa aiba respectul elevilor - sa fie temut de elevi - sa fie un profesionist Orice punct nebifat il face cu exact procentul ala mai putin "bun". In lista mea, sunt 3 puncte care tin de elevi si doar 1 care tine de "profesionalism". |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Liviu: un profesor trebuie să știe să predea și pe cale de consecință să-și facă elevii să învețe.
Nu să fie frumos, nu să facă poante, nu să fie plăcut de copii. Iar respectul e o chestie care nu ține de modul în care-și face profesorul meseria, e o chestie care ține de cei 7 ani de acasă. Pentru că treaba profesorului este să scoată elevi pregătiți conform cu programa. Orice altă evaluare a lui este subiectivă și n-are nici o legătură cu meseria de profesor. This post has been edited by DragosP: 5 Mar 2015, 12:55 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe langa comentariile indecente cele mai josnice erau comentariile facute de tot felul de pitipoance si cocalari despre hainele profesorilor....din toata povestea asta pozele nici macar n-au fost cel mai mare rau ci comentariile care au aparut la poze si in discutiile de pe contul de feisbuc.
This post has been edited by tony-s: 5 Mar 2015, 13:11 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(DragosP @ 5 Mar 2015, 11:54) Un profesor trebuie sa fie un model, un OM, inainte de a fi un profesor. Aici nu merge cu "fa ce spune popa, nu ce face popa" ... Ca sa fii un modelator trebuie sa fii un model in primul rand. Parerea mea. Mereu m-am tinut deoparte de oamenii care nu faceau si ei ceea ce spuneau altora sa faca. This post has been edited by Liviu: 5 Mar 2015, 13:36 |
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Măru' are probleme cu litera "P"??
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
E tare comparatia dintre profesori si modelatori pai daca profesorii ar fi doar pe jumatate cat moderatorii de pe forumul asta, scolile ar fi un fel de inchisori in care nimeni nu ar avea voie sa se exprime si totul ar fi cenzurat.
This post has been edited by tony-s: 5 Mar 2015, 13:42 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
You! Yes, you! Stand still laddie!
When we grew up and went to school, there were certain teachers who would hurt the children in any way they could. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
Bag-o p-aia a lu' Pink floyd.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 5 Mar 2015, 12:46) Și ce legătură are asta cu ce ai zis mai sus, legat de cele 3 (din care 1 e de acasă) zise mai devreme? ![]() Un profesor care e doar temut va scoate elevi mediocri cu ceva cunostinte in domeniu. Un profesor bun strict profesional dar si temut va scoate elevi care pot promova fara probleme deosebite. Un profesor care e bun, temut si respectat va scoate elevi buni si apreciati in viitor Un profesor care e bun, temut, respectat si IUBIT va scoate olimpici. This post has been edited by Liviu: 5 Mar 2015, 13:51 |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 13:50) Un profesor care e doar temut va scoate elevi mediocri cu ceva cunostinte in domeniu. Un profesor bun strict profesional dar si temut va scoate elevi care pot promova fara probleme deosebite. Un profesor care e bun, temut si respectat va scoate elevi buni si apreciati in viitor Un profesor care e bun, temut, respectat si IUBIT va scoate olimpici. Da' ce fel de profesor scoate tonei care arunca cu pungi de apa? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ce scoala ai facut niumane?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
@Markos: Jag vet inte! Poate unul care nu bifeaza nici un punct?
This post has been edited by Liviu: 5 Mar 2015, 13:55 |
--------------------
.
.
|
|
Han Solo |
![]()
|
ce negatie neintuitiva... inte
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
Ma rupe gramatica astora. Dar na, trebuie invatata. Si nu am avut un profesor bun la inceput
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Han Solo |
![]()
|
ti-a recomandat-o niuman? desi aia a lui are mai degaba fatsa de anneke decat de anja.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
tony-s |
![]()
|
In T4 2014 Apple cu doar 2 modele iphone 6 si 6+ a depasit la vanzari smartphone samsungi care are o gramada de modele.....e evident ca lumea incepe sa caute calitatea in detrimentul gunoaielor de la samosugi.
This post has been edited by tony-s: 5 Mar 2015, 14:06 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
eu i-as da totusi o sansa. poate are stofa totusi, mai stii...
desi o vad mai degraba in matase. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 5 Mar 2015, 12:54) @Liviu: un profesor trebuie să știe să predea și pe cale de consecință să-și facă elevii să învețe. Nu să fie frumos, nu să facă poante, nu să fie plăcut de copii. Iar respectul e o chestie care nu ține de modul în care-și face profesorul meseria, e o chestie care ține de cei 7 ani de acasă. Pentru că treaba profesorului este să scoată elevi pregătiți conform cu programa. Orice altă evaluare a lui este subiectivă și n-are nici o legătură cu meseria de profesor. Un profesor trebuie sa fie prima data un pedagog si un exemplu pentru elev = un model de urmat. Caracterul nu se formeaza in aia 6 ani de acasa din pacate. Copilul invata practic sa traiasca in societate incepand cu anul in care pleaca la scoala! Pedagogi nu mai exista, scoala romaneasca face doar programe acum... ![]() |
--------------------
**
|
|
Liviu |
![]()
|
Am o sugestie pentru cei care activeaza pe acest topic (si nu numai). Hai sa ne vedem de discutiile noastre off-topic dar sa excludem din materialul citit (implicit nici nu se face quote sau se raspunde cu tinta spre respectivul material) tot ceea ce provine de la un anume personaj al acestui forum.
Ma gandesc ca decat un ban acordat din marinimia unui moderator care sa poata fi aratat cu degetul ulterior, e mai eficient un tratament acordat de "societate", in general. E doar o idee, nu dati cu parul. Iertati-ma daca am gresit ![]() This post has been edited by Liviu: 5 Mar 2015, 14:19 |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:48 |