split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
E vorba de un principiu....eu nu accept sa mi se puna pumnul in gura si sa-mi fie interzis abuziv dreptul la libera exprimare ....cum am mai spus ca altii sunt obisnuiti sa fie tratati ca niste dobitoace necuvantatoare care nu reactioneaza in fata abuzurilor...ma lasa rece.
partea cu avertismentul nu conteaza.....dreptul la libera exprimare nu poate fi ingradit de nici un fel cu sau fara avertisment. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 12:32 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai daca eram in USA probabil dadeam in judecata forumul...insa la cum se misca justitia din romanika e evident inutila orice actiune de acest fel.
Singurul lucru pe care-l pot face e sa-mi exprim nemultumirea pana cand mi se va pune din nou in mod abuziv pumnul in gura .....astea-s tactici binecunoscute si imbratisate de romanasi cu mare entuziasm. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 12:36 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Justitia basista de reliabila. Fa un proces mic, de test. Baga in el 2-3 moderatori/admini. Neaparat cu despagubiri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ake, ti-a trecut glontul pe la ureche.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 12:34) Pai daca eram in USA probabil dadeam in judecata forumul...insa la cum se misca justitia din romanika e evident inutila orice actiune de acest fel. Singurul lucru pe care-l pot face e sa-mi exprim nemultumirea pana cand mi se va pune din nou in mod abuziv pumnul in gura .....astea-s tactici binecunoscute si imbratisate de romanasi cu mare entuziasm. Dadeai o lula forumul in judecata. Te desfiintau avocatii din prima, nici la proces nu ajungeai, pentru ca ai bifat cu mana ta ca esti de acord cu regulamentul forumului. Iarasi, tot din experienta iti povestesc, pentru ca am vrut sa denunt un contract cu AVIS USA pentru ca îmi spuseseră ca nu e bun precontractul si mi-au facut unul de doua ori mai scump. Când le-am zis ce vreau, mi-au spus ca nu se poate, iar eu le-am spus ca le trimit avocatul firmei pe cap. Numai ca nu au ras când mi-au zis ca pe contract e semnătura mea si e un document perfect legal. This post has been edited by marksman: 28 Mar 2014, 14:08 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tony-s |
![]()
|
Orice regulament sau contract care incalca prevederile din constitutie devine nul in instanta....nu conteaza ca bifezi sau semnezi orice.si ma repet dreptul la libera exprimare este piatra de temelie a oricarei constitutii dintr-o democratie.
un contract comercial e cu totul altceva....constitutia nu prevede nici un fel de limita pt. Comisioanele practicate de banci sau in fine orice alta prevedere financiara. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 14:36 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 14:26) ma repet dreptul la libera exprimare este piatra de temelie a oricarei constitutii dintr-o democratie. Te repeti cam des; moderatorii, s-au exprimat si ei liber cand te-au banat. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
CEDO ce zice?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Tony-s: uita-te la avatarul meu ca sa vezi cati bani dau eu pe asa-zisa democratie prin forumuri.
Asa ca: mergi pe burta si ciocu' mai mic. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@tony-s
Ca sa fie clar... sanctiunile nu le dau eu pentru ca asa am chef, ci pentru ca foarte multi useri au raportat posturile tale ca fiind pline de cuvinte sau expresii obscene. Stii foarte bine ca in anumite situatii la Cafenea, datorita specificului mai lejer al sectiunii, si atunci cand nu au caracter ofensator sau nu sunt folosite in exces, anumite exprimari se mai trec cu vederea. Dar in cazul sanctiunii ce ti-a fost aplicata s-a luat in considerare repetarea de zeci de ori, chiar si in ciuda avertismentelor primite, a acelorasi expresii deranjante. P.S. Pentru postarile de azi si de ieri te iert de suspendare...mi-e frica sa nu cumva sa reclami regulamentul forumului la C.C.R. pentru neconstitutionalitate... Dar pe viitor te rog sa pastrezi in postari restrictiile impuse de regulament. P.P.S. Ai cumva idee de ce prin ziare si pe la tv nu prea se intalneste cuvantul "m u e" ? Aia nu respecta constitutia daca nu vorbesc obscen sau cum vine ca nu prea am inteles cum e cu libertatea asta de a exprimare a muei? This post has been edited by Ake: 28 Mar 2014, 18:15 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Acu ca au venit moderatorii de la Cafenea v-ati ascuns toti?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Io pe unul care ma face(pe mine si pe familia mea) direct cretin, imbecil de peste Carpati...........l-as bana in secunda urmatoare fara nici cea mai mica remuscare.Moderatorii sunt prea blanzi, poate ca de asta se si plange Tony-s.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tony-s |
![]()
|
@Ake
Ma repet dreptul la libera exprimare nu poate fi ingradit indiferent ca lui x sau y ii convine ce scriu eu sau nu ...... asa ca raporturile diferitilor useri n-au absolut nici o valoare....nu particip la un concurs de popularitate ca sa scriu doar ce le place unora sa auda....ca un ex. cand mi-am permis sa spun impotriva tuturor de pe topic ca rusia va avea mai mult de pierdut decat de castigat de pe urma actiunii din crimea au inceput jignirile - evident fara nici o masura din partea preacinstitilor modelatori. N-am chef sa pierd vremea sa citesc diverse regulamente abuzive si discriminatorii ....unii useri pot folosi orice expresii altii nu...si e destul de grav ca pe un forum dintr-o tara cica democratica sunt modelatori cu nostalgii comuniste....da' traim in romanika si se poate orice. PS1 Chiar nu-mi plac amenintarile de nici un fel....asa ca te rog sa nu le mai folosesti - daca vrei sa ma suspenzi esti liber sa o faci...eu imi voi sustine in continuare dreptul la libera exprimare indiferent ca amenintarile sau suspendarile vor continua sau nu. PS2 Poate cuvantul m(ue) nu e cel mai cuminte insa descrie perfect ce inseamna o organizatie inutila si inficienta....si revenind la partea discriminatorie - nu doar eu am folosit acel cuvant - insa doar mie mi s-a bagat pumnul in gura. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 19:29 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Tony, prietenul lui Alice din tara minunilor. Nu te lăsa doborât.
This post has been edited by paul_p: 28 Mar 2014, 18:57 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 18:35) Ma repet Te rog , nu ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 18:11) Intr-o tara de cretini ar fi culmea ca moderatorii de pe nu stiu ce forum sa fie normali la cap.....nu ca ar fi vreo tragedie, oricum e un forum ce merge de toata jena ...ca tot vorbeam de moderatori.... QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 18:40) Nu inteleg de ce am fost banat.....din ce stiu eu dreptul la libera exprimare e garantat prin constitutie...probabil am ajuns in rasia si ti se pune pumnul in gura daca nu scri ce vor sa auda unii.... QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 18:47) Cam nasol ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
tony-s |
![]()
|
Cred ca pot sa am o reactie mai dura cand mi se pune pumnul in gura ca-n correa de nord....oricum eu am intrat in atentia preacinstitilor moderatori doar din cauza faptului ca nu scriu ce vor sa auda majoritatea romanasilor....in acelasi timp am fost injurat,jignit....insa evident fara ca prealuminatii sa aiba vreo problema.
This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 19:05 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
UXE |
![]()
|
nimeni nu e perfect...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 17:40) probabil am ajuns in rasia si ti se pune pumnul in gura daca nu scrii[COLOR=red] ce vor sa auda unii.... QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 17:47) QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 18:31) QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 19:00) QUOTE(tony-s @ 27 Mar 2014, 19:17) QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 12:22) QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 12:31) QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 12:34) QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 18:35) QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 19:04) Mi se pare mie sau tonelu' are o obsesie... sau vocabular limitat... sau ambele ![]() Unde e MantaB cand ai nevoie de el? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
Eu propun sa se stearga Regulamentul... (cu guma)
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
tony-s |
![]()
|
@Alydor
Atata timp cat nu-mi este respectat acest drept chiar a devenit o obsesie. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 19:24 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
UXE |
![]()
|
Ia legatura cu un Admin, vezi ce zice..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Markos |
![]()
|
Ajunge la picioru-n gură, nu-i o idee bună...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:52 |