inundatie vecin
![]() ![]() ![]() |
inundatie vecin
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
pai bun si de ce sa faca proprietarul intampinare? de ce astia de la carpatica nu pot retrage? sa retraga pentru ca noi le-am platit conform intelegerii, chiar atat de idioti pot fi? Bun sa trecem peste asta. Daca nu face aceasta cere de intampinare ce poate pati? Cheltuielile de judecata cine le plateste?
26 Oct 2014, 23:15: Pentru cunoscatori: furtunul s-a rupt in prezenta mea, eu am inchis robinetul de la chiuveta si A CURS la vecinu pe la un TEU "acoperit" de proprietar in faianta This post has been edited by dandee: 26 Oct 2014, 23:15 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Salut, ai mai rezolvat ceva?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dandee |
![]()
|
vaz ca ma iei la misto, cum naiba sa rezolva daca inca astept solutia!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dandee @ 26 Oct 2014, 22:23) pai bun si de ce sa faca proprietarul intampinare? de ce astia de la carpatica nu pot retrage? sa retraga pentru ca noi le-am platit conform intelegerii, chiar atat de idioti pot fi? Bun sa trecem peste asta. Daca nu face aceasta cere de intampinare ce poate pati? Cheltuielile de judecata cine le plateste? Asta-i procedura, daca cel chemat in judecata are ceva de obiectat la chemarea in judecata (legat de "forma" sau "fond"). E prima forma de "aparare". Nu va asteptati ca altul (carpatica, in cazul asta) sa vada de interesul vostru. Daca nu face intampinare si asiguratorul nu-si retrage cererea, procesul merge mai departe oricum (si in lipsa partilor, daca asa s-a cerut la chemarea in judecata). Cel care cheama in judecata, de obicei cere si plata de catre presupusul vinovat a cheltuielilor de judecata. Asta o hotaraste justitia. Mai insistati la carpatica cu retragerea plangerii (sa va dea in cazul asta si o hartie, ca nu se stie...). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dandee |
![]()
|
o sa un sun pe competenta de consultanta juridica sa ii spun sa-si retraga plangerea. si daca nu o face si am gasesti vinovat si apoi la recurs vin si spun ca eu le-am platit si ei au mers mai departe cine mai plateste cheltuielile de judecata??
revin: am sunat-o pe genie si a zis ca face ea cere de renuntare si imi trimite mail. Sa vedem daca asa o fi... This post has been edited by dandee: 27 Oct 2014, 17:14 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 04:00 |