O nunta..., ... care s-a incheiat cu trei divorturi
![]() ![]() ![]() |
O nunta..., ... care s-a incheiat cu trei divorturi
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Eu sunt chiar din Vulcan. Din pacate, intamplarea e reala.
Fara comentarii... Cele bune |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
De ce spui "din pacate", Nasu cumva?
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sinaxis |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 14 Oct 2005, 14:22) Nu-s nasul. Eventual se putea sa-i fi cununat eu. Dar apartineau de alta parohie. Oricum, e pacat de viata lor! Ce viata pot avea niste oameni care au doar atat minte? Sincer n-as glumi cu chestia asta. Sau inca nu esti casatorit? This post has been edited by sinaxis: 14 Oct 2005, 12:33 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vad ca te-a afectat rau
![]() Sincer, nu merita sa pui la suflet, atita minte, atita viata... PS. Sint casatorit de muuuuult timp, dar am avut grija sa nu las mireasa nesupravegheata ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
Manuel, parintele priveste lucrurile duhovniceste, si are dreptate sa fie trist, dar noi, mirenii, mai ales aici pe forum, nu ne putem exprima decit intreaga compasiune pentru mire, si mistoul absolut pentru mireasa, naș și amaritu de lautar
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
"E pacat de viata lor" "sau inca nu esti casatorit?"
Daca nu-ti e cu suparare, ce viata ar fi avut dupa nunta? Prin "bude"? Cine e vinovat? Ce vrei sa spui prin "sau inca nu esti esti casatorit"? Adica astia castoriti ce trebuie sa faca? Sa accepte sa le cante la flaut prin wc consoartele? Ce fel de femeie e aceea care "fredoneaza o melodie la flaut" in wc, in noaptea propriei nunti? O fi vreo doamna.. ![]() P.S. Ma scarbesc profund doamnele astea! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 14 Oct 2005, 12:31) Nu-s nasul. Eventual se putea sa-i fi cununat eu. Dar apartineau de alta parohie. Oricum, e pacat de viata lor! Ce viata pot avea niste oameni care au doar atat minte? Sincer n-as glumi cu chestia asta. Sau inca nu esti casatorit? Ba eu zic ca e de rasul curcilor, gastelor, etc. Fufa aia cred ca nu avea nici un sentiment (de dragoste) fata de tip. Iar nasul ... ![]() Ce-si face omul cu mana lui (sau a altuia, sau cu gura) ---> Lucru Manual, Oral. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
alex275 |
![]()
|
M@nuel
Nu pot sa ma abtin sub nici o forma Parca-l aud pe mire: socrii mici, aceasta nunta se incheie aici! Socrii mici: de ce!?!?!?!? Mirele: pentru ca am surprins-o pe mireasa in timp ce-i facea o **** nasului!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
da, e clar ca s-au facut de rasul curcilor. incredibil, cat cretinism.
de fapt, ginerele e din pacate cel mai castigat din toata afacerea. a scapat repede de o curva cu care altfel poate ramanea toata viata. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
sinaxis |
![]()
|
QUOTE(alex275 @ 14 Oct 2005, 15:03) M@nuel Nu pot sa ma abtin sub nici o forma Parca-l aud pe mire: socrii mici, aceasta nunta se incheie aici! Socrii mici: de ce!?!?!?!? Mirele: pentru ca am surprins-o pe mireasa in timp ce-i facea o **** nasului!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "... sau am ras de pacatele altora iar pe ale mele nu le-am socotit..." spune o rugaciune care de regula se citeste seara. Sa nu radem, azi sunt ei maine s-ar putea sa fim noi. |
--------------------
tohan
stas
|
|
alex275 |
![]()
|
Hai sa nu exageram
![]() ![]() ![]() Ca si eu sunt nas si n-oi fi singurul. Dar pana acolo......... Nu stiu cui si unde dai tu dreptate!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma, io sper sa nu ma mai insor din nou, si daca totusi o fac, sa rezist tentatiei de a-mi suge nashu la veceu in noaptea nuntii.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
nu da dreptate nimanui sinaxis. e crestin si incearca sa inteleaga si sa ierte.
rasul e o pedeapsa foarte mare. da' parca astia o merita. This post has been edited by adso: 14 Oct 2005, 13:19 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
paulp |
![]()
|
Parinte (sinaxis) nu stica cheful baietilor, ca ne spovedim duminica si ne iarta Cel de Sus ca ridem de prostia umana
![]() Ashu, nashu ca nashu, da ce te faci cu nasha, daca te mai insori o data ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Baaaaaa, pacatosilor, azi e Sf. Parascheva, ptiuu, spurcaciunilor....
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si toate astea din cauza ca muzicantu' canta manele, si mirele s-a dus sa-l caute pe nas ca sa trateze cu muzicantii, sa obtina o muzica mai buna
![]() Morala: am vazut si manelisti nefericiti ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
alex275 |
![]()
|
Da zice undeva ca sfanta Paraschiva e iertatoarea de pacate a "mireselor in flacari"?
Cu sfintenie si plecaciune pun si eu o intrebare necuvenita, Sfantului Parinte |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
Ce....Habârdani....vroia un pic mai mult mireasa....nu`i ajungea ce avea mirele....
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
alex275 |
![]()
|
Da de unde stii tu ce "avea mirele"?
Poate ca nu era suficient...................... |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 14 Oct 2005, 14:10) "... sau am ras de pacatele altora iar pe ale mele nu le-am socotit..." spune o rugaciune care de regula se citeste seara. Sa nu radem, azi sunt ei maine s-ar putea sa fim noi. Peste vre-o luna sunt si eu nas si n-as vrea sa patescc asa ceva. Mireasa e frumoasa si tanara, nu-i vorba, dar totusi... |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
alex275 |
![]()
|
Sa nu te duci cu ea la WASHINGTON!!!
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu are loc la Washington. Acolo este piata Monicai.
![]() Cine a fost mireasa din Vulcan? Cumva Rona Hartner? This post has been edited by Sony: 14 Oct 2005, 14:54 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
Muzicantul saracul eu zic ca a avut bafta .... a descoperit ce nenorocita avea acasa.
Da ce-o mai fi omorat la ea, nu zici? ![]() ![]() ![]() Si apoi parinte, sa ne fie cu iertare dar... Du-ne Doamne in loc luminos si cu verdeataaaaa...... Pacat ca nu ma auziti cantand... ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate si parintelui ii canta cineva sub patrafir cand oficia nunta.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
Si parintele se gandea: sa ma duc in ispita, sa nu ma duc in ispita...
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
alex275 |
![]()
|
Intreaba-l pe sfNeo, el trebuie sa stie!
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
dulaul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 July 05 From: Iasi ![]() |
Oricum ginerica a avut noroc sa descopere la timp podoaba care cinta la trompeta cu care ar fi vrut sa se ia ca altminteri ar fi purtat coarne de berbec toata viata si nu si-ar fi dat seama de ce-l viziteaza atit de des nașu si toti prietenii lui.
![]() |
--------------------
Ex Laureate 1,6
verde cameleon.
Masina buna, dar cu tabla proasta Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:16 |