O nunta..., ... care s-a incheiat cu trei divorturi
![]() ![]() ![]() |
O nunta..., ... care s-a incheiat cu trei divorturi
MAS |
![]()
|
||
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|||
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
[QUOTE]Ce fel de femeie e aceea care "fredoneaza o melodie la flaut" in wc, in noaptea propriei nunti? O fi vreo doamna..
P.S. Ma scarbesc profund doamnele astea! [CODE] Acu la wc e aiurea, ca la noi sint cam mizerabile. Da' faptul ca o domna fredoneaza la flaut sotului....care e problema? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
oldcipi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 June 05 ![]() |
Problema are doua aspecte.Unul serios si unul comic.
Este absolut jenant ce s-a intimplat , si , cred ca toti cei implicati s-au simtit ca naiba. De asemenea , calitatea celor implicati este mai mult decit josnica avind in vedere mediul si ocazia in care au "actionat" (chiar la nunta !!!). Aspectul comic ? Recunosc , am ris ca o spaima (sa-mi fie iertat !!) de unele comentarii anterioare ![]() Baietii au fost simpatici si comentariile idem.Nu-i frumos sa rizi de necazul altuia , dar , asa ceva nu auzi in fiecare zi. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- AB-zz-zzz
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar cum vine asta ca am rade noi de "necazurile" altuia?
Fereste-ne Doamne! Ti-e frica cumva? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:28 |