Alegeri europarlamentare, mai 2014
![]() ![]() ![]() |
Alegeri europarlamentare, mai 2014
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Pora e intelectuala tip revista 22 ?
Ca o stiam amatoare de carnati si bere... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Are: buze de gaina.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sa-nteleg ca i-ai pus gand rau?!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Care-i treaba cu consiliul ala european, care stie ?
Cica e pentru sefii de guvern dar de la noi s-a dus baselu ca i-a dat aspazia ok-ul. Ponta zice ca nu va avea drept de vot, se duce doar pentru poza de final. Care-i adevarul ? p.s. nu ma intereseaza absolut deloc UE dar tin scorul sa stiu cota la pariuri... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 27 May 2014, 16:52 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 27 May 2014, 17:52) Asa o fi? Cica io-te ce scrie in Constitutie: "Presedintele incheie tratate internationale in numele Romaniei, negociate de Guvern, si le supune spre ratificare Parlamentului, intr-un termen rezonabil. Celelalte tratate si acorduri internationale se incheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege." Si daca coroborezi asta cu "Presedintele Romaniei poate lua parte la sedintele Guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externă, apărarea tării, asigurarea ordinii publice", ghici ce-ti iese!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
dacis, poti face distinctie intre tratate la nivel de stat si alea la nivel guvernamental?
presimt ca iar o sa faca o "argumentatie" ca la discutia despre santaj si amenintare ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce nu?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 27 May 2014, 18:50) Presimti gresit! Nu am priceput intrebarea. In plus, exista un principiu juridic conform caruia ceea ce nu este distinct in lege nu trebuie distins (=deosebit) nici de noi. Si atunci de ce sa facem o distinctie pe care Constitutia nu o face?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE "Presedintele incheie tratate internationale in numele Romaniei, negociate de Guvern, si le supune spre ratificare Parlamentului, intr-un termen rezonabil. Celelalte tratate si acorduri internationale se incheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege." Pai vezi daca nu bolduiesti ce trebe? ![]() S-ar putea sa existe legi care sa faca distinctia ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
discutie la realitatea tv. o basista mica se mira "da' de ce toata lumea il lauda pa mircea diaconu c-a luat 6 si ceva la suta si pa elena udrea o pun la zid. doar au luat la fel, mircea diaconu 6 si ceva si elena udrea 6 si ceva".
deci...plm. proasta satului compara urmatoarele chestii: 1. pmp: partid in care s-a pompat o carca de bani, partid care-a facut mitinguri, fitinguri, lupinguri, afise, paraafise, banere....etc. ptr care nutzi s-a dat cu parasuta. ptr care bas a mers la plaja in troicoi cu mar in pept. ptr care bas indemna la vot din spatele pupitrului prezidential. si cate si mai cate. 2. mircea diaconu care-a umblat singur prin tara. da' ptr proasta pwlii e acelasi lucru. si ptr nutsu is convins ca-i la fel. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dacis |
![]()
|
Na belea: "Grupul socialiștilor (centru-stânga) din Uniunea Europeană a anunțat, marți, că îl susține pe rivalul Jean-Claude Juncker (centru-dreapta), candidatul PPE la președinția Comisiei Europene"
QUOTE(Dan73 @ 27 May 2014, 19:40) Posibil. Chiar nu stiu despre ce-i vorba! Atata doar ca Base s-a dus azi la Brucselea ca sa ia cina. Decat atat! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Dreapta unificată" vs pesede.
image-2014-05-27-17367983-41-dreapta-unificata-psd.jpg De remarcat că Iașiul s-a mutat la Satu Mare ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu pot să cred! Brăila iar a votat pesede!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scandalos de neobisnuit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 27 May 2014, 17:22) Asa o fi? Cica io-te ce scrie in Constitutie: "Presedintele incheie tratate internationale in numele Romaniei, negociate de Guvern, si le supune spre ratificare Parlamentului, Pai exact asta ziceam si eu...ca acum se negociaza cine sa fie sef la UE. Guvernul prin Vivi negocia si baselu punea stampa pe hartie pecumca. S-a dus baselu ca proasta in targ, n-are ce cauta printre sefi de guverne. Prosteala maxima, la greu... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 May 2014, 19:43) lasa iasiul, dar ce a patit covasna? QUOTE(vercingetorix @ 27 May 2014, 22:47) ticuri de pe vremea lui bok This post has been edited by vi_escu: 27 May 2014, 23:00 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Acolo unde constitutia spune ca presedintele tarii e seful guvernului, da.
La noi parca nu e asa. Dar maretia dreptului isi permite sa adauge continut nou textului constitutional, sa-l interpreteze cum vrea si sa-l publice in monitorul oficial. E o aberatie, oricum ai lua-o. A iesit Basaul ca paduchele in frunte, se iluzioneaza ca mai semnifica ceva... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Paduchele de Ponta are moaca mai europeana? N-ati ocservat ca nimeni nu vrea sa stea de vorba cu el? A mai fost o data si l-au tinut la usa.
This post has been edited by corbex: 28 May 2014, 09:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Franta, Finlanda si Irlanda.
Nutzi spunea ceva si de presedintele Norvegiei, dar nu bag mana in foc... ![]() Atentie, sunt tari unde exista functia de prim-ministru dar sefia guvernului apartine presedintelui, dar acolo nu au coabitare... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
In romania presedintele se ocupa de politica externa. Un asa om informat ca tine, sa nu stie asta? CIte altele nu le stii dar le imprastii la public? Cind va fi Ponta presedinte (cind va fi?) n-o sa-i comentez dreptul de a-si da cu el in stingul.
This post has been edited by corbex: 28 May 2014, 10:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Imi pare rau, lucrurile sunt clare, la lucrarile Consiliului European participa sefii de guverne, punct.
Asta e regula pe acolo, daca vrei sa le-o schimbi tu, succesuri. Presedintele are anumite atributii pe linie de politica externa, dar nu e seful guvernului. Elementar, watson, elementar... ![]() Ponta: Nu a înțeles nimeni cum poți să câștigi alegerile, să fii la guvernare, dar să participe la Consiliul European cineva care are două mandate în PE Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul reuniunii Partidului Socialiștilor Europeni (PES), care a avut loc la Bruxelles, că a fost întrebat de "toată lumea" dacă va participa la Consiliul European din această seară, ca urmare a câștigării categorice a alegerilor europarlamentare de către alianța PSD - UNPR - PC. "Le-am spus că nu particip, și nu a înțeles nimeni cum poți să câștigi alegerile, să fii la guvernare și să participe cineva care are două mandate în Parlamentul European. Dar, fără să intru în detalii, le-am spus că e o anomalie a democrației românești care se va încheia în luna noiembrie", a declarat Victor Ponta, de la Bruxelles. Președintele Traian Băsescu a plecat, marți, la Bruxelles, unde va participa la dineul de lucru al șefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene, în formatul Consiliului European, după ce i-a refuzat lui Victor Ponta această participare. This post has been edited by vercingetorix: 28 May 2014, 10:51 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Sefi de stat si de guver.....
Este dinsul sef de stat? Este. Ergo? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Se refera la presedintii ce au concomitent si functia de sef al guvernului.
Stai sa conspecteze dacis de pe wikipedia si te vei lamuri. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 28 May 2014, 11:30) 1. Franta, Finlanda si Irlanda. 2. Atentie, sunt tari unde exista functia de prim-ministru dar sefia guvernului apartine presedintelui... 1. Ia zi-ne cum e cu Franta, ca macar constitutia Frantei o stiu! ![]() De-a Irlandei n-am habar, dar cred ca se gaseste si asta pe net. Iar a Finlandei o am pe-acasa, de cand am fost pe-acolo. In engleza ofcors! ![]() Vezi ca macar una din tarile baltice e reprezentata tot de presedinte (azi, presedinta!) 2. Si ce face PM in tarile astea? Vaxuieste ghetele presedintelui? Tu te auzi ce spui / scrii? Cu asemenea tampenii un copil de 4 ani risca sa nu promoveze la grupa mijlocie! QUOTE(vercingetorix @ 28 May 2014, 11:49) Imi pare rau, lucrurile sunt clare, la lucrarile Consiliului European participa sefii de guverne, punct. Nu ne arati si noua unde scrie asa ceva? In actele / documentele / legislatia UE, desigur! Si chiar asa multi presedinti ghertoi sunt in UE asta, bre? Hollande este si el unul, ori el este si sef de guvern? PM Frantei atunci? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 10:10 |