Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu-s io genu' dus pe la biserica (sau mna, dus am fost, da' nu s-a prins), dar tot stiu ca exista si un "multumesc, nu". Da' cata vreme optiunea de baza e sa latre la alalat, nu ne facem oameni.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 22 May 2023, 06:37) De vreo 15 ani, toți studenții Politehnicii București care stau în cămin trec in drum spre facultățile din campusul de peste gârlă prin fața lu' Sfântul Cinci, care e-n curte. Și deși a fost începută construcția mult mai târziu, a fost terminată cu câțiva ani înaintea bibliotecii. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine de 15 ani totusi, in 2002 cand am dat eu aditerea era deja in functiune biserica.
". Biserica Sfântul Grigorie Palama a fost sfințită în ziua de 26 noiembrie 1998 de Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolelui, împreuna cu Vincențiu Ploieșteanul Episcop Vicar Patriarhal, în prezența P.F. Teoctist - Patriarhul Bisericii Ortodoxe După planurile inițiale ale arhitectului Nicolae Goga, proiectul a fost finalizat in anul 1995 de arhitecta Liliana Elisabeta Chiaburu și arhitectul Paul Lupu de la SC "Romcompall" SRL. Lucrările de execuție au început în anul 1996 prin Aedificia Carpați - director Petre Badea - care a fost și sponsorul lucrării, sub conducerea inginerilor Cătălin și Albina Negulici." Biblioteca noua este insa si o cladire mult mai mare decat bisericuta aia. This post has been edited by einstein1984: 22 May 2023, 10:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 May 2023, 10:24) Mai la cat esti de perseverent, sigur nu esti politist? De unde PM sa stiu daca au sau nu psiholog? QUOTE(bucatzel @ 22 May 2023, 10:25) Nu-s io genu' dus pe la biserica (sau mna, dus am fost, da' nu s-a prins), dar tot stiu ca exista si un "multumesc, nu". Da' cata vreme optiunea de baza e sa latre la alalat, nu ne facem oameni. Am precizat, femeia tocmai pierduse sarcina, trecuse printr-o operatie dificila care i-a pus viata in pericol. Avea dureri fizice si era depresiva de la socul suferit. Cand esti intr-o astfel de situatie dificila si mai vine unul in rochita sa te fwta la cap, sa te consoleze ca asa a vrut bunul Mnezeu, si alte cele, nu stiu daca iti mai sta capul la politeturi. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai si daca nu au nu ti se pare ca e nevoie de cineva care sa faca si asta? Ok, poate ateii sunt oameni mai puternici, trec peste socuri din astea si depresii prin puterea vointei, nu au nevoie de ajutor ci doar de pastile sau alcool dar altii poate beneficiaza de pe urma unei discutii cu cineva care de bine de rau este si pregatit in atari sarcini.
Desigur, poti desena cu creta o pentagrama pe usa salonului daca nu vrei sa intre si te evita This post has been edited by einstein1984: 22 May 2023, 11:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Radian are fixuri
![]() Discutia cu un duhovnic intelectual poate atinge chestii emotionale etc. deosebite chiar daca nu esti crestin . Exista si alte chestii decat sofismele unei gasti de de drojdieri ![]() 22 May 2023, 12:36: Am un fost coleg care s-a popit dar este un taliban. La Jimbo a fost un preot ( din pacate nu l-am mai apucat in viata) un monument de cultura, gandire, psihologie Colegii din spital se inghesuiau sa ii primeasca in vizita sa aibe discutii. Mai stiam unul cu o gandire si educatie de tip renascentist , iluminist.O desfatare sa ai o discutie( mai mult monolog al lui pe tema data) ca aveai ce invata de la el. This post has been edited by bion: 22 May 2023, 11:36 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu am inercat sa zic cu totul altceva.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Amica ( a cata oare
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Si eu te iubesc. Multumesc!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Reciproca
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Asta e ca în bancul ăla.
Bula ce fapta buna ai făcut azi? - impreuna cu Ionel, Costel și gigel am ajutat o bătrână sa treacă strada Dar de ce a fost nevoie de atâția. - pai bătrâna nu voia să traverseze ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
Intre blocul in care locuieste consoarta si Parcul Central era un maidan, spatiu verde. In urma cu vreo 10 ani au inceput lucrarile la catedrala pwlii. In prima faza au construit o bisericuta unde se ceremoniaza tot felul de ritualuri ortodoxe. La inceput au pus popii difuzoare, dadeau slujba la tot cartierul. O vecina de-a consortei, invatatoare, a mers in audienta la primar si s-a plans ca fericirea ei conjugala este pusa in pericol de slujbele la difuzor. Nu mai are pofta sa si-o traga cu sotul pe fundal de muzica religioasa. Au mai fost si alte reclamatii. In final rochitarii au renuntat la difuzoare.
Acum, in putinul spatiu verde ramas au inceput iar lucrarile de amenajare de santier. Panou cu ce se construieste, evident, pauza. Se face cada protopopiala. Ei si orice cetatean de rand, daca vreau casa cumpar terenul pe bani grei. Jegosii astia primesc teren moca de la primarie sa-si contruiasca palate in buricul targului. This post has been edited by radian: 22 May 2023, 13:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 May 2023, 09:56) eu am priceput, dar era cineva "laic " ca sa zic asa ca sa faca aceklasi lucru? Sau nu? SI ma indoiesc ca a venit popa ca misionarul mormon " sa foota creierii" cuiva, ci a venit sa isi ofere ajutorul, care putea fi primit sau nu. categoric, popii se pricep la fotut cururi, nu creieri radian si tipa au interpretat gresit, clar This post has been edited by IRONICK: 22 May 2023, 13:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Futut creierii e specialitatea matale. Marca inregistrata
Radian e indrepatita sfanta ta manie proletara. Cate birturi se pot face pe locul ala. Locuri de propasire intelectuala si libera exprimare Pentru vajnicii pensionari si intelectuali de orice sorginte ![]() Daca faceau un muzeu cred ca tot manios erai. ![]() This post has been edited by bion: 22 May 2023, 19:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Cred ca dezvoltat o obsesie cu birturile. Strugurii-s acri… Cand o sa mai ai drum prin zona, daca te psaioneaza muzeele iti fac un tur al celor locale. Garantez, directorul iti ca sta gazda, la dispozitie.
This post has been edited by radian: 22 May 2023, 19:54 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Da o pozacurvecina învățătoarea nnai și tu?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Eu, vecina invatatoare? N-am bre. Tu vorbesti de vecina consoartei ca ne se mai fwte pe motiv de liturghie la difuzr. Aia a fost acum vreo 10 ani. Te asigur, de acum e baba, nu mei prezinta interes..:
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Stai că scrie nenea bion. Poate pentru el prezintă un interes
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Io am zis muzeu ca optiune pentru cladire.
Asa e, sunt obsedat de birt. Semnez condica acolo zilnic Stammgast ![]() O sa fiu onorat de asa ghid. E acel director poet scriitor jurnalist etc.? 22 May 2023, 21:16: Abecedarul pentru axabartIMG_20230522_WA0027.jpg ( Size: 67.81k ) Number of downloads: 181 This post has been edited by bion: 22 May 2023, 20:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
Ce mă impresionează la pozele lu nenea bion este că se vede patina timpului. Pe baza la cum arată merele alea eu zic că sunt de prin 1970 asa
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
E mai frumoase porumbitele negre
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Bioane, atata esti de moralist si expert in ai arata pe altii cu degetul de parca ai fi penticostal sau mahomedan caruia i se apleaca doar cand aude de alcool… Cum ramane cu pilda aia crestineasca, sa arunce primul cu piatra cel care-i neprihanit…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 22 May 2023, 10:27) De vreo 15 ani, toți studenții Politehnicii București care stau în cămin trec in drum spre facultățile din campusul de peste gârlă prin fața lu' Sfântul Cinci, care e-n curte. Și deși a fost începută construcția mult mai târziu, a fost terminată cu câțiva ani înaintea bibliotecii. Dar tare se mai crucesc si inchina in fata bisericii inainte de examen. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Cu multi ani in urma, eram student in anul I, un coleg, secui din Miercurea Ciuc, inainte de sesiunea de vara s-a dus intr-o biserica ortodoxa sa-l roage pe bunul mnezeu sa-l ajute la examene. L-a ajutat, a fost singurul care a ramas repetent din vara…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Pai era secui. A facut cruce invers. Si a tradus gresit rugaciunea
![]() Barbosu o fi fost roman ![]() Nu te fa ca nu pricepi. Una e sa bei cu diverse ocazii alta e sa faci din asta scop si mod de viata. Si mai ales dependenta. This post has been edited by bion: 23 May 2023, 05:37 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
pai fiecare cu credinta sa
![]() iar daca studentu' secui mergea intr-o biserica catolica (si-l ruga pe barbosul cel bun sa il ajute) sigur trecea toate examenele cu brio ![]() This post has been edited by Gil26: 23 May 2023, 05:42 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
axabrt |
![]()
|
Ce se întâmplă cu forumul?
[attachmentid=1628149557] Posturile lui nenea bion îmi apar scrise ciudat , dar când dau quoate apare scris corect |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
A editat, ca nici el nu intelegea ce a scris
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:19 |