Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ejti un spiruharetist. Se spune intercostal de coasta a sasea sau de a saptea.
Acu cugetai. Probabil ca dujmanii il jicneau:unbolovan. Tradus ein stein ![]() Porecla a devenit renume ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Maine o sa aveti cutia milei plina cu acatiste.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nepaleze..ca filipinezele strica casnicia.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Tailandeze sa nu fie, ca dupa aia o sa-i fie dor lui axa de primele neveste.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
la cat de norocos e axa cu femeile sigur se lipeste de ladyboy
This post has been edited by wolfin: 31 May 2023, 13:42 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ii moare nevasta de cancer la prostata
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La ce aud pe stradă de la găștile de puștani, cred că multe fete vor suferi de ce zici matale.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Directorul Muzeului Minieritului, din targ, de curand reabilitat cu fonduri europene, un amic, colaborator, etc, imi povestea ca primarul (muzeul este in subordinea consiliului local) i-a bagat pe gat un popa ortodox. Erau doi angajati la muzeu, amicul, muzeograf, autor a aproape 50 de carti documentaristice despre istoria locala si o tanti, responsabila cu chestiunile administrative, curatenie, vanzare bilete, etc.
Popa are parohie, ce i-o fi trebuit inca o slujba de muzeograf numai el stie. Merge la muzeu cam jumatate de ora pe saptamana. Dar e platit la norma ntreaga. Nu are nici in clin, nici in maneca nici cu muzeistica si atat mai putin un minieritul. Greu de inteles gestul primarului, mai ales ca nu este mare fan ortodox. Da bani cu generozitate pentru construirea catedralei pwlii si alaturi, in buricul targului pentru construirea unei case parohiale pentru protopop. Sa zicem, pentru a-si pastra votantii ortodocsi. Dar el, primarul, de fapt este maghiar, romano-catolic. O fi primit sarcina pe linie politica sa-l angajeze pe domn popa muzeograf. Dar nici salariul nu este cine stie ce mare. Din doua inmormantari si un botez cu siguranta, popa castiga mai multi bani. Romania te iubesc... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Invidiosule
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Azi am luat două locuri de veci de la biserica.
Părintele mi a dat chitanță pe care scrie achitet 1200 contravaloare 2 locuri de veci și atâta. Nu trebuia să sea o hârtie cu lotul, tarlaua, parcela x.? Uite că nu m am gândit să l întreb, chiar nu mi a trecut prin cap |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand te-o cheama barbosul la sedinta, or gasi ei locuri disponibile unde sa-ti construiasca ai tai garsoniera cu usa la suprafata.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
La mine in sat e o pb. mare sa gasesti garsoniere sau apartamente din astea.
Daca vaduva nu plateste chiria la 7 ani, primaria iti baga un colocatar ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 4 Jun 2023, 15:11) Azi am luat două locuri de veci de la biserica. Părintele mi a dat chitanță pe care scrie achitet 1200 contravaloare 2 locuri de veci și atâta. Nu trebuia să sea o hârtie cu lotul, tarlaua, parcela x.? Uite că nu m am gândit să l întreb, chiar nu mi a trecut prin cap te trece intr-un catastif cu toate astea. Sau ar trebui. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Asta e cimitirul parohiei. La stat e mai cu locuri ,randuri.
F.ieftine a luat axa. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ieftine dar mai încolo, pe langa gardul din spate.
Bine că le am prins și pe alea, în următorii ani presimt că fie extind gardul și mai fac niste rânduri, fie mai inventează un cimitir |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Apropo, daca stie cineva, o lamurire, va rog. Fratele lui moshu-meu, a predat inventarul acum vreo doi ani. Este inmormantat intr-un cimitit administrat de o parohie. Chiar langa mormant este un copac mare, uscat, aplecat peste mormant. Exista riscul real sa se prabuseaca peste mormant. Unchiul
meu nu avea apartinatori. Moshu-meu a luat legatura cu popa sa se ocupe de copacul uscat, sa-l taie. Dar, respectivul se cam trage pe cwr. Eu stiam ca-i responsabiltatea administratorului cimitirului sa rezolve problema. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai sa i ceara voie sa l taie el. Sau o avea o firma care vine pe acolo sa care gunoiul, etc.
Eu n am văzut până acum popa cu drujba in mana, poate doar acasă după program. Cred că de aia sa codește |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E cu cheltuiala si de aia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Mai, nu ma gandeam sa mearga popa personal sa taie copacul uscat, dar fiind administratorul cimitorului, as zice ca-i responsabiltatea sa se ocupe de probleme.
Axa, cum PLM sa mearga moshu-meu sa taie personal copacul? Are 85 de ani, il cazeaza direct peste frate-su… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Și tu acuma. Daca mosu tau a lucrat la mina, pune o dinamita și gata copacul. Direct lemn de foc iese. Îl aduna aia de vor sa l bage in soba
Uite ce zic ăștia. De dinamitare nu zice https://ziare.com/mediu/proiecte-mediu/taie...proiect-1599379 This post has been edited by axabrt: 6 Jun 2023, 12:44 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
De unde ai dedus ca ar fi lucrat in mina? Noi suntem in cealalta tabara. Protectia impotriva exploziilor nu provocarea lor… 😷
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
De bani auzit-ai?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Nu-i vorba de bani, nimeni nu cere moca.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Sa simta popa un indemn divin
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Unii la biserica, altii la psiholog, altii la biblioteca sau la detoxifiere si Yoga, e loc pt toata lumea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Bani sa aiba
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 30 May 2023, 13:58) Pai unii dintre noi care stau pe aici pe forum se plâng că nu au timp. Dar totuși au timp de stat pe forum, dar cu nevasta nu. Oricum mai bine decât cum este geniul, el de cum ajunge acasă nu mai postează , probabil este un familist convins bro, daca astia de pe forum sunt mai interesanti ca familia ta sau niste prieteni ;cu care te poti vedea live... e o problema. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:41 |