Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
botez bre...ciai.
la inmormatari sunt serios. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In afara inmormantarilor esti neserios???
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca nu face pe tristu nu primeste coliva si prosop.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat de banuț.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand a strigat EU credea ca se da vin de imprtasanie
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
tu nu strigi dar tot iti baga lingurita
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bion |
![]()
|
Nu, ca nu merg
![]() This post has been edited by bion: 13 Jul 2023, 12:55 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Arhiepiscopul Calinic: Fac rugăciuni ca dihăniile să nu atace pe argeșeni, musceleni, nici pe altcineva. Admirați ursul de la distanță
Sa faca rugaciuni si pentru politicieni, sa nu ne atace cu taxe si impozite Eventual sa i admiram la puscarie |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Teodosie are un mesaj important pentru tara: „Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că este păcat, că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care se duc la mare și se duc total dezbrăcați cu tot cu copii. Mi se pare o rușine de neacceptat”, a spus ÎPS Teodosie în timpul emisiunii Cuvântul Ierarhului de la Radio Dobrogea. „„Dacă mergi cu bună cuviință pentru sănătate nu este păcat, este tratament. Sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviință, să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, să nu meargă să privească unde nu trebuie. Și atunci nu-i păcat. Dacă nu deviezi cu nimic de la moralitate, este foarte sănătos și bine să mergi la mare”.
Conform deginitiei idiotului in concediu am fost fara cuvinta… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Banui totusi ca se referea cu aia de merg la nudisti in vama veche cu copii la mixt , as zice ca tu ai fost si separat pe plaja de femei si pt sanatate nu pt exhibitionism deci cel mai cu cuvinta posibil. Dar fiecare poate intrepreta cum crede de cuviinta, desigur.
This post has been edited by einstein1984: 19 Jul 2023, 12:02 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
De ce, te holbai pofticios la coaiele celorlalti bosorogi?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
Teodosie stie.:/
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Babaetz, daca trebuie sa vina sa va zica Teodosie ca aia nu-i bine, sa stiti ca sunt sanse sa nu fie la el problema...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai nu asa e ateismul, ca omul stie mai bine si nu are nevoie de barbosi sau vreo carte sa ii zica ca e bine sau rau ? Uite ateism in functiune.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Eu nu i-am cerut parerea lui Teodosie daca e bine sau nu ce fac. El se baga ca musca-n cwr si emite pareri savante care n-au treaba cu domeniul lui de activitate.
Desi fie vorba intre noi, m-a dezamagit Teodosie, poate mai mult... This post has been edited by radian: 19 Jul 2023, 15:50 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
@Radian, eu cred ca el vorbea pentru "turma lui", sunt sigur ca si musulmanii emit pareri despre ce e cuvincios si necuvincios la plaja dar nu le cauti alora articolele de presa.... Sau daca le cauti, nu ai tupeu sa ii zici muftiului Irakului in fata ca te doare undeva de ce crede el.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Exista o explicatie. Mi se rupe de ce zice popii musulmani din Irak. Irak, Iran si alte cate tari de genul acestora sunt tari pe care cu siguranta nu la voi vizita in viata mea.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Vin ei peste tine
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Asta ar putea fi o varianta, din pacate...
Deocamdata tarile occidentale sunt mult mai tentante pentru ei. La noi vin doar ciuciunghezii. Aia is cuminti, isi vad de treaba lor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Iti halesc cainele
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Nu, ca nu/ l lada pe strada nesupraveghest. Is cu ochii pe el ca pe butelie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
consider comparatia foarte reusita!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 20 Jul 2023, 10:13) Exista o explicatie. Mi se rupe de ce zice popii musulmani din Irak. Irak, Iran si alte cate tari de genul acestora sunt tari pe care cu siguranta nu la voi vizita in viata mea. cred ca ar fi mai bine pentru tensiunea si nervii tai sa ti se rupa si de ce zice teodosie in loc sa ii dai folow pe FB.... E doar un sfat prietenesc. This post has been edited by einstein1984: 21 Jul 2023, 07:21 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Sa inteleg ca esti fan Teodosie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
E fan dacia.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 21 Jul 2023, 07:36) Sunt sigur ca esti suficient de inteligent sa intelegi mai bine de atat. Nu , am ajuns la varsta la care pot sa o ignor pe sosoaca si pe G Simion ala, desi amandoi sunt platiti din banii mei sa ia decizii care imi afecteaza viata, nu am abonament la elucubratiile lor. Ce nu aflu nu ma enerveaza, e o strategie pe care o recomand, poti sa o aplici sau nu. In cel mai rau vad cand posteaza cineva pe aici. This post has been edited by einstein1984: 21 Jul 2023, 09:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
https://ziare.com/nunta/ce-inseamna-zeciuia...iserica-1816525
Asta nu e popa-ninja care a batut crestineste doua enoriase acu' vreun an? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:57 |