Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și dacă accept că ai o opinie greșită, înseamnă că nu trebuie să fii combătut? Ești sensibil? Nu suporți? Sau ce? Că nu înțeleg.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Citește puțin felul în care o faci. Dacă crezi că e ok, personal n-am nimic împotrivă.
EDIT: Eu personal n-am a suferi, putem combate oricât. Dacă nu faci aluzii cu conotație sexuală sau referiri supărătoare la adresa familiei (ori așa ceva n-o să aud de la tine), timp să fie să putem întoarce discuția pe toate părțile. This post has been edited by gabize: 5 Jun 2014, 12:58 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(maho @ 5 Jun 2014, 13:20) Habar n-am! Atata doar ca io propuneam ceva legal! ![]() QUOTE(DragosP @ 5 Jun 2014, 13:43) Din pacate in Iasi, in comunele indepartate de orase sunt probabil cateva zeci de absolventi de liceu care-o fac pe profesorii! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(gabize @ 5 Jun 2014, 13:20) Ok. Din ciclul: "clar sunt vinovați, tu-le muma-n cur de pochi!": QUOTE(radian @ 5 Jun 2014, 06:00) Indiferent de vină sau nu, eventual!QUOTE(Garett @ 5 Jun 2014, 06:35) În articol scrie clar că _se_cercetează_, nu e nimic dovedit.QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 10:42) No comment.QUOTE(corbex @ 5 Jun 2014, 11:08) Nici atât.QUOTE(corbex @ 5 Jun 2014, 11:15) ![]() Mai vrei? Acu' zi și mie unde am zis eu că ar fi cineva nevinovat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Omule bun, despre ce vorbim aici? Eu nu am treabă cu ce ai îngroșat.
În rest, mare parte din ce ai citat a fost spus în glumă. E cafenea, până la urmă! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Tocmai, unii intră pe cafenea să se destindă. Percep lucrurile mai în glumă și comentează în consecință. Nu dau putere de lege afirmațiilor, lasă să mai scape și lucruri nerumegate sau choiar "răutăcisme". Doar nu te aștepți ca pe topicul ăsta să găsești dialoguri sau opinii ca pe creștinortodox.ro sau alte siteuri de profil.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu n-aș băga mâna-n foc că e tocmai cum zici tu.
Da' bine, în ceea ce te privește, am reținut. Nu te mai bag în seamă. ![]() This post has been edited by DragosP: 5 Jun 2014, 13:39 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 5 Jun 2014, 14:36) În bine, în rău, cum crezi de cuviință. ![]() Io am o problemă legată de opinii: prefer să le expun pe ale mele și chiar dacă uneori le înghit greu, prefer să le știu, la rândul meu, și pe ale celorlalți. Dac-am supărat, cer scuze. Da' am considerat corect să mă exprim. Corectă, greșită, e opinia mea. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(gabize @ 5 Jun 2014, 14:23) Tocmai, unii intră pe cafenea să se destindă. Percep lucrurile mai în glumă și comentează în consecință. Nu dau putere de lege afirmațiilor, lasă să mai scape și lucruri nerumegate sau choiar "răutăcisme". Doar nu te aștepți ca pe topicul ăsta să găsești dialoguri sau opinii ca pe creștinortodox.ro sau alte siteuri de profil. Perfect de acord cu tine. Si pe mine m-a cam nedumerit incrancenarea cu care DragosP lanseaza subiecte serioase, pe teme religioase. Nu e locul, nu-i momentul si nici nu mi s-a parut ca publicu-i asa cu inima si mintea deschise spre invatatura ortho-doxa! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă plictisescs.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
Din ce-am reușit a-l cunoaște, sunt sigur.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mai scrie tu mult pe tema asta si o sa-l cunosti si mai bine.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
În prima fază, ea pe mine.
![]() Dar da, electronica am terminat-o. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
garette, tot nu ai invatat sa pui un link.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
El e cu navele.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Bag picioarele in el lectop. M-am mai plans ca pe stanga tre' sa apas mai tre decat pe dreapta (la tastatura)
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
nu-i calificat
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Jun 2014, 07:13) Telefonul fara fir pe care-l jucam la gradinita e nimica fata de cum evolueaza discutiile la cafenea. In protocul "secret" se zice cum ca profesorii de religie vor fi angajati / dezangajati in functie de binecunvatarea unui popa. Eu imi dau cu pararea ca nu mi se pare corect cata vreme restul profesorilor sunt angajati pe baza de concurs si nu de binecuvantare. Kalus preia din zbor si vorbeste despre examenul de titularizare al profesorilor care n-are nicio legatura cu ce am incercat eu sa spun si Dacis marcheaza: detaliaza conditiile in care un profesor poate fi titularizat. In concluzie, daca pentru angajarea unui profesor de religie ajunge binecuvantarea unui popa, cati popi vor trebui sa-si dea binecuvantarea ca un profesor de religie sa fie titularizat pe popst? QUOTE(DragosP @ 5 Jun 2014, 11:48) WOW. Tocmai ce-am ajuns la Sucevita de vreo 3 ore... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai vazut popi in catuse? Se mai puteau inchina?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Jun 2014, 21:18) 1. daca pentru angajarea unui profesor de religie ajunge binecuvantarea unui popa 2. Tocmai ce-am ajuns la Sucevita de vreo 3 ore... 1. O lume-ntreaga incearca sa te convinga ca binecuvantarea-i o hartie / un act in plus pe langa toate cele, da' tu nu: Batman, Batman!... 2. Fain acolo. Da' cre' ca-i frig si ploaua! QUOTE(corbex @ 5 Jun 2014, 21:20) Io cred ca matele te gandeai la maicute! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 5 Jun 2014, 20:18) daca pentru angajarea unui profesor de religie ajunge binecuvantarea unui popa, cati popi vor trebui sa-si dea binecuvantarea ca un profesor de religie sa fie titularizat pe popst? aici vorbim deja de un sobor complet, cu rezerve, cu tot tacimu' <span class='edit'>5 Jun 2014, 20:44:</span> QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 20:28) IMG_0737b.jpg ( Size: 42.58k ) Number of downloads: 156 lotul APIA Suceava in drum spre DNA apia.jpg ( Size: 170.84k ) Number of downloads: 151 This post has been edited by kaspersky: 5 Jun 2014, 20:50 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:57 |