Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?, continuarea lu alalalt
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2014, 09:06) Fără nici o supărare, da' între un episcop (oricare ar fi el, să vezi acu' pomenirea lu' Teodosie!) și Radian, înclin să cred oricând episcopul. Nu-i nicio suparare, e dreptul tau incontestabil sa crezi doar ceea ce-ti place, dar modul asta de abordare cam arata a deturnare a discutiei. Persoana mea nu face subiectul discutiei de fata, care ar fi motivul pentru care ai incercat sa ma introduci in ecuatie? QUOTE(klaus @ 4 Jun 2014, 10:55) ... Cred ca examenul pe post se da pentru titularizare. Daca nu se doreste titularizare nu e necesar examen pe post nici pentru un profesor de franceza, nici pentru unul de sport... Adica daca vreau sa ma angajez maine profesor de franceza ma duc pur si simplu cu cererea de angajare la directorul scolii si de a doua zi sunt la catedra? QUOTE(Garett @ 4 Jun 2014, 14:22) Avand in vedere ca din cate stiu eu e cam inflație de profesori de religie, nicidecum penurie, stau si ma intreb de unde nevoia de suplinitori! Intrebarea corecta: Cat o sa fie mercurialul la binecunvatare? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I-auzi ia! Mai multe manastiri si parohii din judetul Suceava au tepuit fondurile APIA dindu-se drept agricultori cind ei cultivau numai luminari. N-am nici link si nici n-as inclina sa cred stirea asta vadit denigratoare. Loctiitorii lui Dumnezeu pe pamint, binecuvintati de rusinos de fericitul Daniil nu s-ar putea preta la asa ceva. Ce i-ar mai putea ei invata pe copii la ora de religie? Totusi, la radio zice ca cuviosii sint solicitati sa se spovedeasca la procuratura. Se poate spovedi un pooa unui civil? Dragos, ai legatura.
PS Gaura e de 5.000.000 euri. Nu d-aia alimentari |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 Jun 2014, 16:21) Care, asta? QUOTE Ora 11:09 DNA informeaza intr-un nou comunicat de presa ca procurorii anticoruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni legate de admiterea la plata a unor cereri de acordare a sprijinului financiar pe suprafata sau in domeniul zootehnic, unor persoane fizice, juridice, parohii si manastiri, ce nu indeplineau conditiile de eligibilitate. Ora 11:30 Reprezentantii Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, intrebati de Mediafax despre acordarea ilegala de subventii agricole de catre APIA pentru manastiri si parohii din judetul Suceava, au evitat sa comenteze situatia spunand doar ca asteapta solutionarea anchetei, iar "cei care au gresit vor plati". Ora 13.33: DNA arata ca in 2013 APIA a platit ilegal subventii din fonduri europene unor parohii si manastiri din judetul Suceava ce nu desfasurau activitati agricole sau zootehnice. E facatura. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ne cerem scuze, o defectiune tehnica il impiedica pe Dragos sa ia legatura, dar stim ce ne-ar spune. Ca intre Radian si un episcop, el l-ar crede pe acesta din urma. Daca e sa fiu cinstit cu mine insumi, nici eu nu l-as crede pe Radian A dica nu l-as crede in stare sa faca magariile pe care le fac episcopii. Singura episcopie cinstita e Episcopia Bihorului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Saru'mana nenea, ai o bere cu prima ocazia pentru votul de incredere.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ce patisi mah??
![]() Cometropolitanul zise de suplinitori, ce te legi de mine?? |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
O cunostiinta, profa de religie cu patalama, face de vreun an altceva pentru ca la revenirea in tara dupa cativa ani n-a mai găsit post disponibil, si din ce macanea n-ar fi singura in aceasta situatie. Asa ca ma indoiesc sincer ca s-a recurs la suplinitori!
|
--------------------
No
Reno
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Cum adica profe de religie cu patalama? Au studiat teologia? Au iesit poape? Interesant.
La jr meu in scoala generala, profa de religie era coana preoteasa. Si de la ea au aflat unii puradei ca nu exista mos Craciun (cac**-as in creierul ei de cre(s)tina). Aia a avut binecuvantarea? A mea in nici un caz. Cand s-a pus problema sa dispara de la catedra a intrat in medical 2 luni, adica fix pana la vacanta; si era titulara! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 4 Jun 2014, 18:31) O cunostiinta, profa de religie cu patalama, face de vreun an altceva pentru ca la revenirea in tara dupa cativa ani n-a mai găsit post disponibil, si din ce macanea n-ar fi singura in aceasta situatie. Asa ca ma indoiesc sincer ca s-a recurs la suplinitori! Cum ziceam, nu stii! ![]() Supinitor nu inseamna necalificat (necalificat = fara studii superioare de specialitate), ci persoana angajata in invatamant cu contract de munca pe perioada determinata, adica pe un an/ |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Bah, tu esti turc!
![]() Pana mea, eu stiu din mosi stramosi ca suplinitorul suplineste (sic!) in lipsa unei persoane calificate in domeniul respectiv! Da' ma rog, tu cu "precizia" ta... |
--------------------
No
Reno
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
greșit parțial.
Profesor suplinitor calificat e un profesor cât se poate de calificat, care predă în școala respectivă fără a fi titular acolo. Poate fi chiar "mai calificat" decât dascălul titular din acea școală. This post has been edited by gabize: 4 Jun 2014, 20:09 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 4 Jun 2014, 20:39) Pana mea, eu stiu din mosi stramosi ca suplinitorul suplineste (sic!) in lipsa unei persoane calificate in domeniul respectiv! OK Tocmai am aflat ca nu doar tu nu stii despre ce-i vorba, ci si stramosii tai. Acum inteleg de ce adesea nu stii, da-ti dai cu parerea: ii mostenesti! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Jun 2014, 05:56) Pe de altă parte, ți se pare corect ca, de ex, un medic să nu poată prpfesa dacă i se ridică dreptul de liberă practică de colegiul medicilor? Sau un absolvent de drept dacă e dat afară din barou în ceea ce privește avocatura? E același lucru. fugi ma d-acilea cu cercu' ca esti penibil ![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
Pentru DragosP o institutie infiintata in baza legilor tarii si abilitata sa functioneze intr-un cadru strict delimitat de lege este una si aceeasi treaba cu un sobor de popi care gratie politicienilor nostri tampiti au ajuns sa fie stat in stat si se organizeaza dupa propriile lor dogme.
BORul este cel mai mare evazionist din romanica, adica pe intelesul lui DragosP niste infractori, care in spiritul legii pacatuiesc in mod premeditat, organizat si repetat. Astept cu nerabdare momentul cand DNA o sa dea iama-n popi si o sa-i aresteze pe banda. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 4 Jun 2014, 20:45) Cuvantul cheie fiind "poate fi"! Ceea ce nu inseamna in mod obligatoriu ca si este! Vezi nenumaratele cazuri de la tara unde profesori de geografie predau si istorie sau biologie (caz concret) sau unde invatatoarea tine si orele de franceza, again caz concret. QUOTE(dacis @ 4 Jun 2014, 21:12) Mai "ot Bahlui" tu tii mortis sa te faci de basm la fiecare fraza?? Vezi mai sus! Tu traiesti in carti, definitii, concepte nu in lumea reala! Era un sketch de stand up clasic cu unul care invatase pe de rost anuarul sportiv si pe urma avea drept hobby starnitul controverselor pe teme sportive invariabil urmate de "demonstrarea adevarului" recurgand la anuarul mentionat! Tuesti cel mai bun exemplu de ce avocatii-s o frana in calea progresului! Stau si pierd timpul despicand firul in saispe si inventand tot felul de definitii "clare si precise" in loc sa munceasca efectiv! ![]() 5 Jun 2014, 06:41: QUOTE(radian @ 5 Jun 2014, 06:00) Chiar ieri au descoperit 'nspe manastiri care au primit subventii pentru animale inexistente! Acum ramane de vazut cat de inflexibil va fi dna-ul, daca ii trosneste si pe prelatii respectivi mai ca imi schimb parerea despre institutia in sine, daca ii face pierduti inseamna ca am avut dreptate vis-a-vis de rolul sau! This post has been edited by Garett: 5 Jun 2014, 05:41 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 5 Jun 2014, 06:35) Vad mai sus pe naiba! ![]() Acu fro 2-34 ani am tinut cateva serii de traininguri pentru ultra-super-managerii din sistemul preuniversitar, asa ca a trebuit sa ma pun la punct inclusiv cu informatiile privitoare la accesul si progresul in careiera didactica. Pentru ca vad ca toata lumea o labareste aiurea pe uscat (macar tu o faci perfect inginereste: habar n-ai, dar convingerile ti-s ferme!), io-te cum sta treaba, asa, pe scurt: 1. un post este considerat titularizabil daca se indeplinesc doua conditii: este complet (18 ore), este liber (nu e postul castigat de cineva care intre timp a nascut, a devenit director, si-a luat concediu etc.) si are o viabilitate minima de 4 ani; 2. posturile titularizabile se scot la concurs; 3. la concurs se poate inscrie un absolvent al unei universitati acreditate, cu diploma de licenta ori master (pentru posturile din licee e obligatoriu ca absolventii din sistemul "Bologna" sa aiba absovit si un master in specialitate!) si cu studii pedagogice adecvate 4. Dupa examen, posturile se ocupa in ordinea notelor si dorintelor Concluzia I Profesor titular (inclusiv de religie!) nu poate fi decat unul "calificat", 5. Restul posturilor, altele decat cele de la punctul 1., se ocupa de catre personal "calificat" (cu studii de specialitate si pedagogice adecvate); 6. Daca dupa terminarea etapelor de selectie a acestor profesori calificati siuplinitori raman posturi neocupate, acestea pot fi ocupate de profesori-pensionari calificati si, in ultima instanta, de catre necalificati; 7. Sunt considerati necalificati profesorii care nu au studii superioare in specialitatea postului si / sau nu au studiile pedagogice adecvate profesarii; 8. In ultima instanta, daca au fost epuizate toate categoriile de mai sus, pot fi angajati ca suplinitori si absolventi de liceu, cu bacalaureat 9. Preotii, intrucat sunt titulari (angajati cu contract de munca) pe seama parohiilor, nu pot fi decat suplinitori; daca au si studii pedagogice, sunt considerati suplinitori calificati si sunt platiti ca atare; daca n-au, sunt platiti ca si absolventii de liceu, adica si mai prost! Concluzia II: Profesor suplinitor poate fi si cineva care are calificarea profesionala si didactica necesara (este, adica, "calificat"), si cineva care nu are macar una din doua (acesta fiind "necalificat") QUOTE(Garett @ 5 Jun 2014, 06:35) Tuesti cel mai bun exemplu de ce avocatii-s o frana in calea progresului! Stau si pierd timpul despicand firul in saispe si inventand tot felul de definitii "clare si precise" in loc sa munceasca efectiv! ![]() Stiu macar inca unul care gandeste ca tine si ar fi de acord cu tine. Ala care a lansat sloganul "Noi muncim, nu gandim"! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Bun sfat!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' crezi că eu n-am nevoie de familiarizare cu termeni din domenii unde doar pescuiesc?
Așa de îngâmfat crezi că sunt? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Chiar, unde pescuiești?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 5 Jun 2014, 08:57) Io vorbeam fix de altceva: ca erai nostim cand incercai cu maxima seriozitate si rigoare sa faci distinctii teologice rafinate pentru un public care: 1. isi baga picioarele-n tema / problema / subiect, pe principiul "adevarul e ce cred eu, in pana mea"; 2. n-are o minima alfabetizare in domeniul doctrinei ortodoxe (intrebarile si mai ales comentariile privind sfintii parinti, traditia si alte alea erau de-a dreptul delicioase!) |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
A...
Asta-i altceva... Da' nu-mi pierd speranța. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 5 Jun 2014, 05:00) Pentru DragosP o institutie infiintata in baza legilor tarii si abilitata sa functioneze intr-un cadru strict delimitat de lege este una si aceeasi treaba cu un sobor de popi care gratie politicienilor nostri tampiti au ajuns sa fie stat in stat si se organizeaza dupa propriile lor dogme. BORul este cel mai mare evazionist din romanica, adica pe intelesul lui DragosP niste infractori, care in spiritul legii pacatuiesc in mod premeditat, organizat si repetat. Astept cu nerabdare momentul cand DNA o sa dea iama-n popi si o sa-i aresteze pe banda. Togma' cea-i fwtut un cal in 3,14zda. Sau, altfel spus, ti-ai dat foc la valiza. La primu' cuvant naspa ai 30 de zile. ![]() Ai mare grije ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:41 |