DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Agresivitate in traficul rutier, sunteti nervosi la volan ?

sunteti nervosi la volan?aveti tentinta de a injura ? dorinta de a-i aplica o corectie celui ce a gresit ?

DA imi vine sa-i impusc [ 34 ] ** [13.77%]
DA cateodata imi mai sare tandara [ 144 ] ** [58.30%]
DA dar las de la mine ca-s linistit [ 64 ] ** [25.91%]
NU NICIODATA nu mni s-a intamplat [ 5 ] ** [2.02%]
Total Votes: 247
Guests cannot vote 
99AIM
post 25 Oct 2005, 17:54
Post #91

Membru autentic

Group: Members

Pe mine cel mai tare ma enerveaza pustii de bani gata cu masini puternice.

Anul trecut aveam inca Skoda si opresc la semafor ca in fata mea se facuse galben si cum era intersectie mare nu prea mai aveam timp sa trec,unul cu un Passat din spate ma clacsoneaza violent ,ma injura de pe geam si apoi ma si loveste usor in spate.Atat i-a trebuit ca m-am dat jos cu bata la el,era un pusti de vreo 19-20 ani,l-am scos afara cu o bata in portiera,lume ca la circ, i-am dat 2 palme,el nimic ma ameninta ca vine cu gasca si ma omoara ,apoi l-am bagat fortat in masina ca se facuse verde.
Se tinea dupa mine asa ca l-am dus pe o strada mai ferita si l-am luat iar,scosese un briceag,cand am vazut asa l-am lovit destul de tare cu bata peste mana si l-am lasat urland acolo.
De atunci nu l-am mai vazut.
Sper sa nu intalniti asemenea specimene

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 1.6 dci - CT 99 xxx
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex275
post 26 Oct 2005, 07:38
Post #92

Membru autentic

Group: Banned
From: Bucuresti

Trebuia sa-l arunci in mare cu un stabilopod de gat radmasa.gif

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
Ciombe
post 26 Oct 2005, 07:54
Post #93

Membru autentic

From: Arad

biggrin.gif Hehe... imi place ca a inceput sa mai evolueze nitel atmosfera... cu un an in urma, daca indrazneam sa povestesc astfel de chestii cu bate si sabii sau batai - topicul/mesajul era sters imediat.. .mai primeam si cate um PM de la vre-un moderator.. din cand in cand si un Warn blink.gif . Acum ma bucur ca se spun lucrurilor pe nume.

Viata e o jungla...

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
dacicuss
post 26 Oct 2005, 08:04
Post #94

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Vajnici discipoli ai ! radmasa.gif
Nu-s adeptul violentei, n-am nici macar lingura de lemn, patentata de Ciombe, da' de ma atingea un kinder d'esta pe mine, faceam tractiuni la urechile lui...si nu-s chiar mic ! radmasa.gif

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
alex275
post 26 Oct 2005, 09:37
Post #95

Membru autentic

Va salut cu respectul cuvenit domnul Ciombe! smile.gif
Suntem bucurosi sa va regasim printre noi smile.gif

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
ashu
post 26 Oct 2005, 11:24
Post #96

Membru erectil

QUOTE(Ciombe @ 26 Oct 2005, 07:54)
biggrin.gif Hehe...  imi place ca a inceput sa mai evolueze nitel atmosfera... cu un an in urma, daca indrazneam sa povestesc astfel de chestii cu bate si sabii sau batai - topicul/mesajul era sters imediat.. .mai primeam si cate um PM de la vre-un moderator.. din cand in cand si un Warn blink.gif . Acum ma bucur ca se spun lucrurilor pe nume.

Viata e o jungla...
*

Acum intelegeti de ce unora dintre noi ne e dor de vremurile vechi, cand retardarea era mai putin prezenta pe forumul asta? Acum unii se lauda cum se taie cu sabiile in trafic, altii scriu cu litere de-o schioapa sa traisca manelistii, iuhiiiii, fara numar de la nasu mare, etc; usor, usor se tiganizeaza lucrurile si pe aici, ca orice in tara asta. mad.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Mr_K
post 27 Oct 2005, 15:18
Post #97

Membru

From: Dej

De obicei is calm, dar daca cumva is nervos din alte motive si ma aflu la volan nu ezit macar sa clanxonez.

--------------------
Opel Vectra 1.6i - CJ 07 KLO
+
MARCI
post 30 Oct 2005, 21:13
Post #98

Membru autentic

From: Baia Mare

Am votat a doua varianta dar si prima imi surade mai ales pt. teribilisti indiferent de masina.
De obicei ma calmez si-mi vad de drum,uneori le fac semne mai putin decente(rar de tot)ca nu ma pot abtine,mai ales ca unii sau unele le merita din plin.

--------------------
DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 Tce - MM XX GMT
+
george_slz
post 30 Oct 2005, 23:17
Post #99

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Prefer un pic de deptate decat sa las capul in jos...pustiulica ala se credea tatal zmeilor si faptul ca si luat portia nu a dovedit decat ca sunt si oameni curajosi pe forum. Mai degraba faci o maimuta sa citeasca decat un specimen ca ala sa isi ceara scuze si sa isi vada de drum!

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
vis-a-vis
post 31 Oct 2005, 00:34
Post #100

DaciaClubber

Eu sunt extremist, ori foarte agresiv, ori foarte pasnic si altruist...
Pot spune insa ca exista agresivitate fara nervi, o razbunare gandita... si am sa explic cu o istorioara.
Veneam dinspre Campulung Muscel, acum... nu stiu cati ani, intr-o berlina, noua la vremea aceea. Mergeam linistit, mersul meu, prin curbele placute din acea zona, cu 100-120 km/h. Se apropie un papuc nou din spate, ma depaseste si ruleaza apoi in fata mea cu 90 km/h, incomodandu-ma vadit. Retrogradez, accelerez si-l depasesc. In momentul in care eram paralel cu el, pasagera mea, incurajata de debitul de injuraturi tocmai ispravit de catre mine, ii arata distinsului sofer al papucului, degetul mijlociu. Ii fac o declaratie dulce insotitoarei: "fa, esti proasta? vrei sa ne omoare taranii p-aici?" Si incepem sa ne alergam pe curbele cu pricina, pedala fiind mai tot timpul in podea. Pe traseu sunt cateva treceri la nivel cu calea ferata si la un moment dat se iveste una. Incetinesc, gandindu-ma ca totusi n-as vrea sa-mi sara rotile prin curtile oamenilor si in cast timp, papucul speculeaza miscarea, ma depaseste si se posteaza exact in fata mea c-o frana brusca. Deja imaginatia mea in aceasta faza a intrecut cele mai grele cazne la care s-ar fi gandit Belzebut. Trag volan dreapta, scartai rotile pe macadamul de pe marginea soselei, azvarlindu-i-l papucului in caroserie. Merg la limita in continuare, papucul tinandu-se cu greu dupa mine. Prindem o coloana de trei masini, din fata se zareau alte doua din contrasens, ma incadrez in depasire, papucul in spatele meu foarte aproape, incetinesc si merg paralel cu prima masina din coloana de pe sensul meu. Ma uit in retrovizoare, papucistul se crispase deja. Ies din depasire in ultimile secunde, Papucul ramane insa intre cele doua coloane, tragand stanga-drapta scurt si frenetic. Intr-un final depasete, semnalizeaza si trage pe dreapta, cred pentru ca sa-si revina. Iar eu retrogradez si-i dau goarna satisfacut de tampenia proaspat comisa. Am facut-o cu sange rece si nu as fi avut nici un regret daca s-ar fi creat un carambol.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Ciombe
post 31 Oct 2005, 09:41
Post #101

Membru autentic

Da sigur, fara remuscari... pt aia care veneau din fata si nu aveau nici o vina blink.gif .

Cu papucul nu ma pun la drum lung, ca e lenes... Da in oras, cam face legea, multi si-au cam lasat nervii si vopseaua pe masina mea radmasa.gif .

--------------------
+
avathan
post 31 Oct 2005, 10:45
Post #102

eu.

From: Buc

QUOTE(vis-a-vis @ 31 Oct 2005, 01:34)
Eu sunt extremist, ori foarte agresiv, ori foarte pasnic si altruist...
...
Am facut-o cu sange rece si nu as fi avut nici un regret daca s-ar fi creat un carambol.
*

Sper sa nu te superi pe vreun' pieton...sau sa te supar vreodata in trafic tongue.gif

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
Lexy
post 31 Oct 2005, 11:27
Post #103

Just ME

Recunosc ca si din Toyota mea mai sar din cand in cand tandari radmasa.gif ...dar de obicei incerc sa las prostii in pace si sa nu incerc sa-i scot din starea lor!!!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Ant
post 31 Oct 2005, 11:58
Post #104

Utilizator resuscitat

Doresc si eu sa-i transmit public multa carne nesimtitului cu opel Corsa cu numar de AG care aseara se deplasa cu 20km/h si care s-a oprit in intersectia cu prioritate (asta am inteles ca poate nu stia drumul sau cauta ceva) dar in momentul in care am avut posibilitatea sa depasesc s-a trezit orgoliul in el si nu vroia sa ma lase (din cauza asta am ajuns la aproape 90 in a 2-a) cu toate ca am semnalizat, nu-l incomodam cu nimic si aveam tot timpul din lume daca nu facea el pe smecherul ...

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
Tigris
post 31 Oct 2005, 13:21
Post #105

Membru incepator

Nu sunt scandalagiu, desi uneori imi mai vine sa izbucnesc. Insa mi-am propus sa stau in baca mea deoarece la conditiile de trafic din tara noastra, lumea se chinuie sa se descurce si nu neaparat sa respecte regulile.

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
alex275
post 1 Nov 2005, 03:05
Post #106

Membru autentic

Oameni buni!!! Ce pierdeti daca va uitati in fata? O sa fluture un viteaz "bata" lui cu colti la voi! Si ce? Nu-l provocati, va lasa in pace!!!

--------------------
+
J o h n n y
post 2 Nov 2005, 19:55
Post #107

Membru autentic

From: Cluj

... sau sa scoateti o bata mai mare... tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
AlezzDWC
post 2 Nov 2005, 21:13
Post #108

Membru

From: Bucuresti,o zona rau famata.

Mai ma apuca dracii din cand in cand mai ales dimineata cand pentru unii nu exista cedeaza trecerea,linie dublu continua,semafor pe culoarea rosie si multe altele...

--------------------
Daewoo Cielo E-TEC 2 - B-81-RGE
+
madalina
post 2 Nov 2005, 23:14
Post #109

Membru autentic

Asta seara in romana un taximetrist era super nervos si se certa cu mine. L-am ignorat. Dar ela continuat sa injureze si sa comenteze cat a fost rosu. De ce s-a suparat pe mine? Am avut nesimtirea sa incetinesc iar apoi sa opresc cand s-a transformat culoarea semaforului din verde in galben. Printre injuraturi, imi explica el ca orice sofer normal cand nu are nici-o masina in fata, iar culoarea semaforului se schimba din verde in galben accelereaza sa treaca blink.gif

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
george_slz
post 2 Nov 2005, 23:21
Post #110

Membru autentic

Daca erati aproape de semafor si aveati viteza 40-50km/h faceai un bine traficului in general daca accelerai.
Pe taximetrist l-ai deranjat pt ca ai adoptat varianta lejera cu opritul, in locul celei care spunea ca trebuie sa grabesti trecerea ca sa nu te prinda rosu in intersectie.
Pe taximetrist....cele 40 sec- 1minut pierdute din cauza ta inseamna poate un client uitat in ploaie, poate nemultumit si care nu mai e dispus la bacsis sau daca e grabit....un client pierdut.
Una peste alta trebuie sa eviti tu singura sa fi injurata. Tu decizi cum sa faci!

--------------------
+
driverx
post 2 Nov 2005, 23:42
Post #111

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(george_slz @ 3 Nov 2005, 00:21)
Pe taximetrist....cele 40 sec- 1minut pierdute din cauza ta inseamna poate un client uitat in ploaie, poate nemultumit si care nu mai e dispus la bacsis sau daca e grabit....un client pierdut.
Una peste alta trebuie sa eviti tu singura sa fi injurata. Tu decizi cum sa faci!
*

Ba, imi place de tine (nu te gandi la prostii). Atatea "argumente" inventezi pe forum, de ma doare capul. Spune tu (dar fii sincer cu tine) cati taximetristi gandesc asa? Nu vreau sa fiu rau si sa zic 0 taximetristi, ca sigur nu e asa, dar daca iau in procente treaba, cred ca pot zice o cifra mica.

Si partea si mai funny radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif de pic pe jos de ras, e ca incurajezi un user de aici sa incalce legea. Si uite de ce romanu nu respecta nimic (de circulatie ce sa mai zic) nu respecta alt om sau chiar participant la trafic, fiecare odihnit merge pe legea lui si toti restu is prosti si conduc prost (si la unii e chiar valabil, vezi ce ziceam de condus pe legea proprie), uite asa apare road rage-ul (sper ca stii ce e aia).

Chiar ma intreb ce inseamna pentru tine faza aia ... trecerea de la verde la galben. Banui ca nimic, ca aia care or inventat semafoarele is niste idioti cramponati in regulamente. Eu chiar nu stiu de ce au culoarea rosie semafoarele alea.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
madalina
post 3 Nov 2005, 00:04
Post #112

Membru autentic

QUOTE(george_slz @ 2 Nov 2005, 23:21)
. Tu decizi cum sa faci!
*

Da! Eu decid! Sa respect legea! Eram in Romana, vazusem de departe ca mai sunt 2-3 secunde de verde, ploua, pietonii asteptau autobuzul pe prima banda, ca deh, vine mai repede daca stai in strada si nu pe trotuar, iar viteza mea era de vreo 30km/h din motivele sus-mentionate!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
jaf
post 3 Nov 2005, 01:14
Post #113

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

Stiu ca nu ii o chestie frumoasa dar in ultimul timp sunt cam nervos(foarte nervos).. aproape toata ziua sunt la volan.. incerc sa respect ce se poate respecta.. incerc sa nu incurc pe nimeni dar cand vad ca vine nea gigel si iti taie calea, tu ai prioritate si el se baga ca nesimtitul si nici macar nu zice un mersi.. culmea ca se uita si urat imi vine sa ma dau jos sa.. .. .. icon_mrgreen.gif

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
Ghost
post 3 Nov 2005, 10:08
Post #114

Membru

Mda... Si mie imi mai sare tzandara din cand in cand... De cele mai multe ori incerc sa ma calmez.

--------------------
Dacia Logan Preference 1.6 - -
"Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..."
Kain
+
Ciombe
post 3 Nov 2005, 11:04
Post #115

Membru autentic

Ehe, lasati fratilor, vine iarna, putin polei si sa vedeti ce bine o sa le mearga la aia care ma enerveaza in trafic biggrin.gif radmasa.gif ... In ultimul timp prefer sa indoi tabla decat sa imi fac nervi icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Sony
post 3 Nov 2005, 11:17
Post #116

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(george_slz @ 3 Nov 2005, 00:21)
Daca erati aproape de semafor si aveati viteza 40-50km/h faceai un  bine traficului in general daca accelerai.
Pe taximetrist l-ai deranjat pt ca ai adoptat varianta lejera cu opritul, in locul celei care spunea ca trebuie sa grabesti trecerea ca sa nu te prinda rosu in intersectie.
*

Mie imi faci impresia ca ai minte odihnita de taximetrist. Astia sfideaza legea si pe toti ceilalti soferi. Cumva masina ta este galbena?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
anndi
post 3 Nov 2005, 21:38
Post #117

Membru autentic

From: Timisoara

Adevar ai grait la faza cu taximetristii! Nu toti sunt, dar in general sunt niste gunoaie, sfideaza orice participant la trafic.

Eu sunt intre prima si a doua! Zicea cineva ca in tara se circula lejer si ca numai in bucale ar fi varza treaba! Bine ar fi daca ai avea si dreptate! In Timisoara pe zi ce trece e tot mai aiurea traficul, dar problema principala "e tembeli"i care participa la trafic. O mare parte sunt enervanti. Eu in general numai injur si claxonez, nu gesticulez si daca ma enerveaza unu mai ma iau dupa el si stau in curu lui la limita, il depasesc, franez si iara stau in curu lui, merg in paralel cu el cu motorul turat pana reusesc sa il enervez si plec.

--------------------
Renault Megane GT220 GrandTour 2014
+
george_slz
post 3 Nov 2005, 23:10
Post #118

Membru autentic

Soferu X vai ce amuzant esti!

Tu mai mergi cu taxi?! Poate ca nu mergi...da-mi voie sa cred asta!
In fine am spus si eu ce mi s-a parut normal.

Hai sa iti spun ca odata am platit un taxi ma duca in 10 minute la serviciu. A trecut o singura data pe rosu. Dar a primit multi bani, am luat in calcul amenzile dinainte de a urca in taxi.
Alte dati am luat taxi-uri si am ramas impresionat de respectul taximetristilor pt clienti. Eu mai stau si e vorba cu oamenii, nu imi place sa stau tacut aiurea.
Odata am aflat cum taximetristi de firma sau nu, se inteleg cu anumiti colegi de-ai mei sa vina la ora x ca sa ii ia de la serviciu si sa ii duca acasa..si asta cu 20.000 lei bacsis. Important e sa aiba clienti fideli. Intarzie rar.

Si inca ceva. Daca fac opinie separata si sunt penalizat am inteles deja, poate daca va obositi sa imi repetati imi faceti un bine suplimentar si nu vreti asta sigur.

Pe forum parea comuna e la mare pret, e mai usor sa vi sa sa adaugi o replica sa declari ceva asemnator, decat sa spui: Nu e asa, mie nu mi s-a intamplat asa ceva, e un caz izolat ce ti s-a intamplat s.a.m.d.

Multi v-ati declarat agresivi...dar nu v-ati dat palme reciproc( cei care ati fost agresati...verbal desigur si cei care ati spus ca ati agresat); nimeni nu afirma cu tarie: Mai Ciombe nu e bine ce faci!, sau Mai XYZ era sa il faci pe ala sa intre in mormant pt ca pe gagica ta a mancat-o in *** si i-a arat degetul lui ala....
Aici discutiile sunt discutii, nuantele sunt variate si se recomanda citirea cu atentie altfel lucrurile sunt intelese prost.
Va rog eu domnilor Moderatori, faceti ce e bine pt forum nu pt voi. Mi se pare normal ca un Moderator sa fie Intelept, asa e normal.Aici tintesc un singur moderator, cine are rabdare sa citeasca afla cine!

This post has been edited by george_slz: 3 Nov 2005, 23:12

--------------------
+
vv
post 4 Nov 2005, 10:48
Post #119

dilbert.com

Da, sigur, taximetristii respecta ... nimic. Ce pana mea, tocmai ieri am vazut un bou de taximetrist care a trecut pe rosu si s-a oprit in mijlocul unei intersectii hasurate (nu avea unde sa inainteze). Toata aceasta manevra deoarece se grabea sa ii ia fata unei ambulante, care venea cu sirenele pornite. A reusit, ca de, e taximetrist, e meserias - a mai castigat o lungime de masina. Ce conteaza ceilalti.
[edit] chiar nu sunt toti taximetristii asa, da' din pacate multi dintre ei se simt stapani pe sosea. Cel putin in Bucuresti.

This post has been edited by vv: 4 Nov 2005, 10:48

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Sony
post 4 Nov 2005, 11:12
Post #120

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(george_slz @ 4 Nov 2005, 00:10)
Alte dati am luat taxi-uri si am ramas impresionat de respectul taximetristilor pt clienti.
*

Spune-ne si noua unde gasesti taximetristi respectuosi! Noi nu prea ii vedem. Cam de fiecare data cand am mers cu taxiul am fost tratat cu foarte mult "respect". Parca fusesem coleg de scoala primara cu taximetristul! Mai departe nu cred ca reusise sa mearga.
Si eu sunt uneori vitezoman, dar numai cu taxiul am mers cu 130 km/h prin Bucuresti. Ai idee ce se intampla la viteza asta daca iti iese alta masina in fata de pe o straduta fara vizibilitate? Se pare ca "meseriasul" de la volan nu stia.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 10:02
Forum Renault