Bucuresti - un oras frumos, topic pentru oameni pozitivi
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti - un oras frumos, topic pentru oameni pozitivi
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.877 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io personal sper ca podul ala sa ramina asa pina l-o demola careva
Si sa puna poe el un mare banner: Podul Prostiei, Incompetentei, Spagii SAMD This post has been edited by miki: 9 May 2024, 10:42 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.877 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.197 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 9 May 2024, 09:34) Merci Gibi, am citit despre readucerea zonei in atentia iubitorilor de natura dar inca nu am ajuns, o sa incerc sa ajung saptamanile urmatoare. Cu placere. Merita o vizita, desi nu este un perimetru foarte mare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(wolfin @ 8 May 2024, 20:02) Apropo! Cine naiba mai fura un V cromat de Logan in ziua de azi in Bucuresti? Nu cred ca mai sunt 10 logane in toate mintile in Bucuresti. Un taximetrist care a avut accident si a avut nevoie de el? ![]() This post has been edited by IRONICK: 10 May 2024, 20:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
De ce sa mergi pana la dezmembrari cand il ai la indemana, doar sa-l culegi?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
wolfin |
![]()
|
Mie mi au furat oglinda dreapta. E 20 lei fara incalzire si 30 cu.
Plm .. Animale This post has been edited by wolfin: 10 May 2024, 21:17 |
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.707 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E plin de ghiolbani care distrug doar pentru că pot sau nu le pasă. Ultima pixdeală pe Mazda e de la o ușă deschisă cu toată puterea. Îndoitura are aproape 10 cm. Plus urmele de vopsea albă sau gri.
La moșie au furat un grătar anti-frunze de 10 cm diametru. Costă 5 lei. Am avut Opelul parcat în fața casei, mi l-au zgâriat cu o bicicletă, bănuiesc, pe bara față. Am avut noroc c-am putut să scot zgârietura cu lac și polish. Alții pun manele la 4 dimineața, să audă tot satul. “De aia mi-am luat aici casă, să mă distrez. La mine în curte fac ce vreau, pun muzică, beau, fac focul, nu suntem la oraș la bloc!” Ăstuia i-am dat într-o noapte siguranța jos, din branșament. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Si ce urmeaza..........cu copii ghiobanilor. Care au numai drepturi, sa creasca mai liberi ca dacii. Sa indoaie ei usile in parcare, e semn de mare angajament sa urce singur in masina, , sa mearga cu bicicleta intre masini, sa urle , sa fumeze, etc
Toata lumea e a lor. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Cea mai frumoasă casă de pe Bd. Primăverii, cu living cât un apartament și istorie incredibilă. Cum a fost ocupată de un feroce tandem stalinist I Interviu cu arh. M. Ghigeanu"
https://b365.ro/cea-mai-frumoasa-casa-de-pe...higeanu-534296/ Si o trecere in revista a catorva nume de arhitecti ce au infrumusetat Bucurestiul. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.533 Joined: 3 January 05 ![]() |
Frumos, dar devine din ce în ce mai insuportabil de călduros:
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Cosstel |
![]()
|
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Foarte frumos!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.067 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai stii cum era bancu' ăla, "nu se mai școala, da' uite ce frumos atârnă". Așa și Bucurestiu: nu poți să mergi repede, da' de ce sa te grăbești, ia uite ce clădiri frumoase.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Legal half marathon 24-Mar-2024
The color run 20-Apr-2024 Bucharest 10k 29-Jun-2024 Crosul arenelor 22-Sep-2024 Bucharest aratjon 12, 13-Oct-2024 Maratonul 1 decembrie Avem la curse de alergare in orasul asta de zici ca suntem cel putin etiopieni, cenzuratm tot orasul, eventual si ambele zile de weekend daca se poate ca sa-si faca damblaua cateva sute de clowni in spandex, jumate nici nu alearga toata distanta.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
In caz ca n-ai observat, e un topic pentru oameni pozitivi, bai acritura.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu mereu am crezut ca e dat sarcastic numele topicului
![]() |
--------------------
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.081 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca are si Einstein dreptate. Strazi deschise, crossuri, cel mai lung carnat, festivale, acum o sa vina si targurile de Craciun si parca vad ca cei 7 primari ai nostrii o sa se intreaca in grandomanii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.232 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La gala lui Moroșanu nu m-am uitat, da' meciul live între primarul sectorului 4 (care "are autorizație de la primarul sectorului 3") și Nicușor Dan e interesant, se îmbrâncesc și polițiile între ele. Noapte bună, București!
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
img_1_1728926856351.jpg ( Size: 60.54k )
Number of downloads: 104
Cu drag, PSD si PNL This post has been edited by IRONICK: 14 Oct 2024, 19:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Circ pe bani mulți.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pe banii oamenilor, nu pe banii lor. Dar asa-i in PSD.
img_1_1728936074416.jpg ( Size: 69.23k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Cosstel |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 14 Oct 2024, 15:19) ... ca sa-si faca damblaua cateva sute de clowni in spandex, jumate nici nu alearga toata distanta.... spre știința ta nu sînt sute, sînt mii "clowni" ce participă la asemenea curse iar numărul celor ce nu reușesc să termine cursa sînt de cel mult douăzeci de persoane și asta fiindcă participă pentru prima dată in tarile ce apă caldă numărul de participanți este de ordinul zecilor de mii iar la anumite curse locul se obține în urmă tragerii la sorți, adică se impune un număr maxim de participanți pentru buna desfășurare a evenimentului și toate aceste competiții se desfășoară în oraș 😉 există și în România ceva emulație privind alergările dar comparând cu ce e afară e subțire rău de ce? pai chiar postarea ta e unul din răspunsuri . anul acesta am participat la doua concursuri in București, sfârșit de aprilie și început de mai, unul la Predeal și urmează la sfârșitul lunii la Valencia anul trecut la prima participare la Valencia au fost în jur de optsprezece mii de participanți, mi-am auzit numele că încurajare de vreo cinci - șase ori de la spectatorii de pe margine 😊 a fost plăcut, altă atitudine din partea lumii 😇 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in vara la parc cu fimiu la izvor, (acolo era startul la bucuresti 10k) vedeam sosind o gramada de clowni din astia foarte fresh , nici macar transpirati si povesteau unii altora foarte degajati cum dupa 2 kilometri au trecut la mers si pana la urma au iesit de pe traseu. Ei venisera pentru goodie bagul de la start.
Nu zic sa nu fie si maratoane, dar 6 pare cam mult.... cel putin pentru un oras ca Bucurestiul care e destul de dens populat si unde orice inchidere pe axele majore provoaca aglomeratii mari pe orice ruta ocoloitoare. Mcar ciclistii au oprit o zi de 2 ori parca (turul romaniei si Letape tour de france) dar macar acolo aveai ce vedea si nu au inchis jumate de Bucuresti. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum in timpul saptamanii traficul e infernal, trebuie stricat si pe weekend, sa nu ne invatam cu narav!
Asa ca bagati maratoane peste marsuri gay , CPF , CAF, PLM, non stop! Cand am de anjuns in diverse zone, daca nu pot sa ajung cu metroul, tramvaiul sau bicla, nu ma duc; Cu masina, dupa ora 21 mai plec pe undeva; A facut unul ochii cat sarmaua, cand i-am explicat ca din cauza traficului, nu ii mai fac lucrarea din Bragadiru decat in regim de Extraurban; Plm, fac 2-3 ore de la birou pana la el, mai putin decat pana la BRasov; I-am zis sa-i multumeasca premarelui ca il costa 50% in plus manopera! cica Record. 12.000 de oameni au dat bani unei bănci ca să alerge prin propriul oraș https://www.timesnewroman.ro/sport/record-1...O-cankbNHMLdv3Q This post has been edited by dizzy: 15 Oct 2024, 09:52 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Cosstel |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 15 Oct 2024, 07:03) Am fost in vara la parc cu fimiu la izvor, (acolo era startul la bucuresti 10k) vedeam sosind o gramada de clowni din astia foarte fresh , nici macar transpirati si povesteau unii altora foarte degajati cum dupa 2 kilometri au trecut la mers si pana la urma au iesit de pe traseu. Ei venisera pentru goodie bagul de la start. goodie bagul e platit din taxa de participare, deci ne e chiar moca o parte din participanți sînt înscriși de societatea la care lucrează, o formă de sponsorizare a acestor competiții ceea ce nu e un lucru rău, măcar încearcă 😁 restul însă sînt pe spezele lor, o fac din pasiune și da, și mie mi se par cam multe concursuri de genul ăsta daaar totodată trebuie să ne obișnuim că în zilele de weekend centru orașului e pentru cei ce vor să-l parcurgă la picior sîmbăta asta mi-am furat-o și eu 😆 ca sa ies prin Chitila plecând din cartierul Berceni trebuie să traversez capitala la piața Unirii tot traficul era direcționat prin pasaj am fost la început nedumerit după care m-am resemnat 😄 la întoarcere am prins și un miting pro Palestina m-am simțit vinovat față de nefericiții ăștia pentru imobilismul meu |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 22:56 |