Brazil World Cup, 2014
![]() ![]() ![]() |
Brazil World Cup, 2014
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
SI golul ala din 11 metri ciordit
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parlamentul spaniol voteaza astazi o ;ege prin care li se micsoreaza leafa de la cluburi papagalilor de la nationala. De asemenea vor fi supusi unui test de competente. Corijentii vor trece la echipe de B.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Șanse matematice de calificare mai sunt.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Crezi ca Los Gitanos Rojas stiu matematica?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un puf de 7 puncte, mare chestie...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
In America de Sud se practica Woodoo la greu. O sfestanie a terenului ar fi ajutat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, când erau pe val nu mai știau cum să-i pupe-n chiur.
Acu's lamentabili... Mă, parcă toți "jurnaliștii" sunt de-o mamă... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
E meseria cu moralitatea cea mai versatila. Aproape la fel ca aia de politician.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sau popă.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Neah. Popii-s amorali. Altfel se faceau ingineri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Nu-i mai înteleg pe spanioli.. In loc sa schimbe antrenorul, vad ca schimba regele.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Măcar dacă schimbau portarul la timp...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cică l-or schimbat, da' pe ăla de la palat. S-or încurcat și ei.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 19 Jun 2014, 09:58) Da, când erau pe val nu mai știau cum să-i pupe-n chiur. Acu's lamentabili... Mă, parcă toți "jurnaliștii" sunt de-o mamă... "lamentabilul final al celei mai glorioase epoci a rosiilor". 1-5 cu Olanda si 0-2 cu Chile nu-i de plans pentru campioana mondiala si europeana en-titre? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
Orice sfârșit e lamentabil, dacă stai și te gândești bine.
Dar asta nu înseamnă că tre' să cauți senzaționalul încă din titlu și să-i faci de rahat. This post has been edited by DragosP: 19 Jun 2014, 10:52 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Problema e nu ca s-a terminat cu generatia asta la infumuratii de spaniloi ci modul in care au pierit. Deocamdata n-au inteles nimic din ce e cu fotbalul in 2014. Si daca se schimba politichia in Spania si se termina cu supralimentarea dubioasa a finantelor la Real si Barca viitorul e kaki.
Antoniusz sa spui ca Spania e cea mai cea echipa din lume e in stilul tau .Iei cate o oala cu turkish delight si pana nu o mananci toata nu te lasi. ![]() N-ai vazut Brazilia anilor `60 Olanda anilor `70 . ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
E obisnuit sa bage 3,14 in calcule, deformatie de la interpretarea VT.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Speranța moare ultima.
Tre' să fi făcut Olanda sau Chili ceva și-o să fie descalificați. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Da. Au pacatuit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Au calcat iarba.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Vedeți? Motive se găsesc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Pe tevere comentează băiatul lui Ilie Dobre?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acum ca au fost eliminati total nemeritat spaniolii sa speram ca americanii vor ajunge macar pana intr-un sfert de finala.
This post has been edited by tony-s: 19 Jun 2014, 19:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:10 |