Titani(c)u' meu, DDR-ul meu, Focus 1.6 TDCI Break, Echipare Titanium
![]() ![]() |
Titani(c)u' meu, DDR-ul meu, Focus 1.6 TDCI Break, Echipare Titanium
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Dividiul e in tetiera. Eu le folosesec porturile USB in care pun un stick de 32 de gb cu desene. Pot sa ruleze independent fiecare tetiera sau acelasi desen, in functie de preferinte. De obicei ruleaza acelasi pe ambele.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda.
najpa, la mine nu merje. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
Ce nu merge bre? Tetierele care le am eu sunt universale, se potrivesc pe orice. Le-am avut pe Logan inainte.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
la kktul meu am tetiere active, bactive si alte tive, pe fata. inca nu sunt dispus sa renunt la ele.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
pai ce are una cu alta?? Ca in tetiere nu este nimic. Toata instalatia e in scaun...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
se misca partea din fata a tetierelor, aia spre cap
ps. cu covorasele si cromul ala, ai intrat in randul lumii ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
Dupa cum ziceam.. de gustibus. Covorasele au rol insonorizant... ![]() Din cate stiu tetierele active sunt de 2 feluri. 1. Cu sistem in spatar , care in cazul unei coliziuni aduc tetiera in fata 2. Cu sistem in tetiera care scot tetiera in fata Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 4 Aug 2014, 23:14) Dupa cum ziceam.. de gustibus. Covorasele au rol insonorizant... ![]() Din cate stiu tetierele active sunt de 2 feluri. suportul de picior cromat nu l-am vazut ![]() vezi ca am pus poze cu elemente de insonorizare mai mici decat marimea unei palme montate la nivelul picioarelor eu ziceam/presupuneam de ce nu poate arhi sa puna, nu cate feluri sunt de tetiere. ca asa sunt si scaune care se misca in caz de impact |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 5 Aug 2014, 10:24) vezi ca am pus poze cu elemente de insonorizare mai mici decat marimea unei palme montate la nivelul picioarelor Pai si eu ce ziceam? ![]() De cand le-am pus e mai liniste in masina... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
IRONICK |
![]()
|
Esti haios.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
am facut putina ordine prin portbagaj...
20140815_103124_resized.jpg ( Size: 218.88k ) Number of downloads: 479 Si ce se afla in geanta... 20140815_103155_resized.jpg ( Size: 240.96k ) Number of downloads: 495 Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Aug 2014, 14:05 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
IRONICK |
![]()
|
cred ca ploua la tine la greu
![]() cari degeaba bidoanele alea cu lichid de ce nu folosesti spatiile de depozitare deja existene? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
unul are lichid de parbriz si alalat e antigel.
Am patit-o de cateva ori cand m-am trezit ca nu am lichid de parbriz si aveam nevoie... Spatiu este garla asa ca nu ma deranjeaza.. Alte spatii de depozitare nu am. Cele din laterale sunt deja ocupate. In cel din stanga e cutia de sigurante si niste veste reflectorizante, in cel din dreapta e cutia medicala si stingatorul... Poate or mai fi niste spatii si nu stiu eu de ele... ![]() Daca te referi la cel de roata de rezerva... nu tine. ca acolo e deja roata de rezerva si cricul, plus cheia de roti si carligul de remorcare... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io recomand vesta antiglonț
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu am 4 veste, 4 pasageri. Nu duc 5 pentru ca afecteaza tinuta de drum pe serpentine. Vestele le tin in buzunarele scaunelor, nu in portbagaj sa mai pierd timp scotocind dupa ele.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aia 3 pasageri inafara de tine banuiesc ca sunt tot altii, ca aceasi nu-s nebuni sa mearga a doua oara cu tien pe serpentine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
In strainatate nu te opreste nimeni. Iar cand ai buba la masina, tragi pe dreapta si suni asistenta. Nu se tracteaza si repara masini pe autostrada.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
asta sa le-o spui si alora din Austria sau Ungaria cand faci o pana de cauciuc... Sau tu chemi asistenta si pentru o pana de cauciuc?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
La legislatie se referea ca vesta se tine in masina, nu in portbagaj. Cand ai tras pe banda de urgenta din masina se iese echipata in vesta. Parca asa citisem prin legislatie.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Alydor |
![]()
|
nu stiam ca mosu si-a angajat avocat... anyway... o vesta am in masina restul sunt in portbagaj. In romania nu este obligatorie veste pentru vehicule cu pana la 3.5 tone, indiferent daca esti sau nu pe autostrada. In tarile cu apa calda iti cer sa ai cate o vesta pentru fiecare din masina. Adica 5 bucati maxim la turisme. Daca fac o pana, cobor eu ca sofer primul sa vad care e problema si daca e nevoie atunci pot sa scot si pentru restul din masina cate una. Daca e cazul...
Issue solved? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Argoane, tu ai mers de multe ori cu mine pe serpentine.
Roata de rezerva ti-o poti pune singur pe autostrada. In mod sigur ai sa te trezesti cu o masina de politie in 5 minute sa vada ce s-a intamplat. Eu unul as prefera sa sun la asistenta, viata mea costa mai mult decat serviciile lor. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Se cam reclama in unele tari, cum.ar fi Austria, ciocan de spart jamurile si scula de taiat centura. Eu am una care le face pe amandoua, fixata in buzunarul usii soferului.
Scule nu ai voie ? Eu stiam altceva. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
Legal, orice depanare/reparatie asupra unui autovehicul trebuie facuta intr-un service autorizat. Incearca sa faci afara acelasi lucru ca in Romania cu trusa de scule pe langa masina sa vezi ce se intampla.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 16 Aug 2014, 01:06) Nu. Sa dea la pompa... Nu stiu tu ce faci cand ai pana de cauciuc dar eu nu imi las copii in masina pana masina e pe cric... ![]() QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2014, 12:46) Ma refeream la bube, nu le pene. Si asigurarea la ce foloseste? Nu pentru asta se plateste? Cablurile de curent la ce folosesc? Nu-i mai bine sa verifici bateria anual si sa o schimbi mai des? Iti iei si amenda daca te apuci de reparat pe autostrada. Nu prea este bine sa iti gasesca nici trusa de scule sau cutite (ok, cutitas sau o foarfeca mica de taiat centuri). Hai sa iti desenez ca vad ca esti greu de cap... Eu ma refeream la pene. De cauciuc sau de oricare alt fel care pot fi remediate in minimum de timp cu minim de efort. Hai sa iti povestesc de cablurile de curent. Le am de 5 sau 6 ani. In tot timpul asta am avut EU nevoie de ele o singura data intr-o iarna, cand din greseala am dat la minim mp3-ul de la Logan si l-am uitat mergand si cand sa plec de la servici pleaca daca poti. Daca nu aveam cabluri ramaneam acolo pana dimineata, la -15 grade. De atunci am mai ajutat si pe altii care aveau nevoie de o galeata de curent. Chestia asta se numeste OMENIE. Banuiesc ca termenul iti este strain. Inseamna sa ajuti pe altcineva care se afla la ananghie. QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2014, 13:28) Legal, orice depanare/reparatie asupra unui autovehicul trebuie facuta intr-un service autorizat. Incearca sa faci afara acelasi lucru ca in Romania cu trusa de scule pe langa masina sa vezi ce se intampla. Spune-mi ca tu mergi in service ca sa iti schimbe becul de pozitie/faza scurta/faza lunga/frana & shit ... ![]() Culmea ca in Ungaria nu m-a intrebat nimeni de ce am oprit pe banda de urgenta si mi-am schimbat cauciucul chiar daca a trecut echipajul lor de politie pe langa mine... Dar de obicei ne simtem bine sa vorbeste doar ca sa nu tacem... asa e unii care tre sa isi bage nasu si sa comenteze doar -doar i-o baga cineva in seama. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(bogdanbiciusca @ 15 Aug 2014, 23:06) La legislatie se referea ca vesta se tine in masina, nu in portbagaj. Cand ai tras pe banda de urgenta din masina se iese echipata in vesta. Parca asa citisem prin legislatie. ![]() Cat despre celelalte, pana n-am facut niciodata, nici macar pe macadam. Acu' nu stiu, tine de sofer sau c-am investit in cauciucuri cam cat costa un titanic d-asta. Inca nu m-am prins. ![]() Totodata, nu stiu altii cu ce rable au fost pe-afara, da' cand faceam 2000km in 24h cu Loganul, singura buba era consumul de 10%. This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Aug 2014, 18:45 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2014, 19:12) Din fericire... ca altfel daca ar ramane doar cu useri de teapa ta ar fi vai de el... QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2014, 19:12) Poate vrei sa imi areti si mie postarile de care zici... nu doar sa faci afirmatii aiurea... asa cum ai obiceiul... QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2014, 19:12) vaaaaai.. ce ironic... Ti-am mai spus ca esti penibil? Daca da, ma repet. Poate intelegi... Daca tot te deranjeaza ce scriu du-te in alta parte! In alta parte nu prea iti tine ca nu te baga nimeni in seama... QUOTE(Markos @ 16 Aug 2014, 19:27) La cel de pe logan trebuia oprit din buton, avea alimentare pe direct nu doar cand era contactul pus.. QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Aug 2014, 19:37) uneori mai ai si noroc. Cu loganul am facut 2 pene de cauciuc. QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Aug 2014, 19:37) siiigur ca da.... ![]() QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Aug 2014, 19:37) Totodata, nu stiu altii cu ce rable au fost pe-afara, da' cand faceam 2000km in 24h cu Loganul, singura buba era consumul de 10%. yeah riiiight. Iote unde era sumaharu.... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 16 Aug 2014, 18:50 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 22:01 |