Titani(c)u' meu, DDR-ul meu, Focus 1.6 TDCI Break, Echipare Titanium
![]() ![]() |
Titani(c)u' meu, DDR-ul meu, Focus 1.6 TDCI Break, Echipare Titanium
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(yomarius @ 16 Jun 2014, 22:21) Am sunat la ei, ramane sa imi dea raspuns maine. Azi nu au gasit nimic dupa VIN-ul masinii QUOTE(espacern @ 16 Jun 2014, 22:27) Am sunat si la Europarbrize, nici astia nu au gasit nimic. Intamplator il stiu pe cel care are hala unde au cei de la europarbrize sediul. De astia de la Domar nu stiam, le-am dat un mail si astept raspunsul... Desi slabe sanse sa gasesc la ei daca restul nu au... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ți-ai luat mașină cu geamuri rare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu neaparat rare.. scumpe !
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Dedeman? Nu se poate sa nu aibe o oferta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Poate daca il suni pe Romica sa il intrebi...
La Lidl nu au, am verificat. ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Alydor |
![]()
|
Am dat azi comanda la Ford Brasov. 780 geamul si 70 de ron montaju...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Înregistrarea video a adus vreo informație?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Se vede pe inregistrare, am predat o copie politiei si n-au decat sa se descurce aia... Am depus si plangere penala pentru distrugere, desi am o vaga banuiala ca se va solutiona cu "autor necunoscut, prejudiciu nerecuperat"
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pai puneo pe youtube sa vedem si noi
![]() Erau copii? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Alydor |
![]()
|
niste tzacani de 14-17 ani.
Nu pot sa pun inregistrarea ca e dovada in ancheta in curs... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Deci n-a fost Ironick...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
El i-a pus.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
oricat de antipatic mi-ar fi personajul nu cred ca ne coboram la un asemenea nivel.
glumesc, desigur Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
![]() 20140626_003526.jpg ( Size: 282.4k ) Number of downloads: 1074 Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 26 Jun 2014, 15:12 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Geamu' l-ai pus?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
Nup... astept dupa nenorocitii aia de la ford din Brasov. Cica inca nu a plecat in UK... Cand l-am intrebat pe ala " Pai baboule nu ai zis ca vine din jermanica? " A inceput sa faca ca diagonala... Pai aia din jermanica nu au si il aduc din UK. Pai si aia din UK de unde il aduc? Din Hong Cong?
Tre sa astept... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Puneai un termopan si gata...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
M-am gandit si la asta da' cica astia nu stie sa faca geamuri curbate...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
O bucata de plexiglas sau policarbonat nu mergea pana iti gaseai un geam la pret mai romanesc asa?
La astia la Ford geamurile parca-s din safir nu din sticla, mama lor de soareci. Din cate te stiu, te pricepi la electronice, computere si gipiesuri, nu ai descurcat inca harta Fordelinei? Cum sta cu tinuta de drum, consum, putere, si porcbagaj in vacanta? Ca de la o vreme ma bate un gand de innoire. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alydor |
![]()
|
Nu e problema de pret mai romanesc e vorba ca nu se gaseste in tara asa ceva. Si tre sa astept sa il trimita de peste mari si tari.
In legatura cu harta... ramane sa o cumpar oficial. Din pacate inca nimeni nu a reusit sa pacaleasca softul de navigatie al fordului cu alt card decat cel original.Din pacate cardul este protejat si continutul nu se poate copia. De fapt se poate copia dar nu se poate utiliza pentru ca, virgula, cardul este protejat folosind Content Protection for Recordable Media (CPRM). O caracteristica a sistemului de PCRM este ca descifrarea codului necesita o cheie separata hardware și software-ul de decodare specific. Din cate stiu pe cardurile SD exista o partitie ascunsa care este citita de softul de navigatie, partitie care contine niste informatii referitoare la autencititatea produsului. Daca copiezi cardul si il pui in unitatea de navigatie acesta nu va fi recunoscut pentru ca acea partitie nu poate fi copiata decat cu acel hardware si software specific... Am vorbit cu astia de la ford si cica in iulie-august o sa bage promotie, reducere 25%. Aia inseamna ca s-ar vinde pe la 90 de euro ~ 400 de ron, in loc de 125 euro si 550 de ron. Bine... oricum numa' cu relatii clienti la ford sa nu ai de a face... ca sunt niste scarbe de te ia cu ameteala. Trimit eu mail la aia sa ii intreb de harta de navigatie si posibilitate de upgrade. QUOTE Buna ziua Am achizitionat de curand un Ford Focus 3 Titanium, model care beneficiaza de navigatie inclusa, din pacate fara harta Romaniei. As dori sa stiu daca exista o harta pentru Romania iar daca raspunsul este afirmativ, as dori sa stiu daca viitoarele update-uri vor trebui platite sau vor fi oferite gratuit. primesc raspuns... QUOTE Buna ziua, Va multumim pentru ca ati contactat Centrul Relatii Clienti Ford. Compania noastra comercializeaza piese si autovehicule prin reteaua dealerilor Ford din Romania. Pentru informatiile solicitate va rugam sa contactati direct un dealer Ford. Lista dealerilor Ford este afisata pe site-ul nostru: www.ford.ro (Dealeri Ford). De aici va puteti alege dealerul dorit in functie de locatia dumneavoastra. Va asiguram de intreaga noastra colaborare, cat si a dealerilor din reteaua Ford. O zi placuta va dorim! Ii scriu din nou la cucoana QUOTE Stimata doamna Multumesc pentru raspuns, insa nu acesta este raspunsul pe care il astept. Am pus doua intrebari simple care au un raspuns simplu. Intrebarea era daca exista o harta pentru Romania. Raspunsul putea fi da sau nu. In cazul in care era negativ, cea de-a doua intrebare si anume "viitoarele actualizari vor trebui platite sau vor fi oferite gratuit" nu mai avea sens. In cazul in care raspunsul primei intrebari era afirmativ, cea de-a doua intrebare avea de asemenea un raspuns simplu da sau nu. Da in cazul in care va trebui sa platesc pentru actualizarile hartii sau nu pentru varianta in care actualizarile vor fi oferite gratuit. Mi se pare o nesimtire strigatoare la cer ca in momentul in care vi se solicita o informatie dumneavoastra sa ma trimiteti pana la reprezentanta Ford, asta in secolul XXI (21), in era informatiei. Din moment ce am access la e-mail cu siguranta puteti sa va imaginati ca am acces si la internet si o cautare pe google dupa cuvantul "Ford" imi va releva cu siguranta lista reprezentantelor firmei in Romania. De altfel de pe acel www.ford.ro am luat si adresa de e-mail pe care am utilizat-o pentru a trimite acest e-mail. Banuiesc ca orice intrebare v-as fi adresat, raspunsul pe care l-as fi primit din partea dumneavoastra ar fi fost din acelasi template. Va rog respectuos sa imi raspundeti punctual la intrebarea adresata. In cazul in care nu cunoasteti raspunsul la aceasta intrebare va rog adresati acest e-mail superiorilor dumneavoastra, sau cuiva capabil sa furnizeze un raspuns. Dupa mai bine de 3 zile nu primesc nici un raspuns, asa ca le trimit un nou e-mail QUOTE Revin cu solicitarea unui raspuns oficial, din partea unei persoane competente, cu privire la intrebarile adresate. Dupa 2 zile raspund si astia QUOTE Stimate domn, La comandarea unei masinii Ford la oricare dealer autorizat Ford din Romania , sistemului de navigatie este livrat cu un card de navigatie care contine fie Europa de Este fie Europa de Vest, conform cerintelor clientului. Cardul de navigatie cu Europa de Est include harta Romaniei (acoperire 99%), este disponibil si poate fi comandat de la orice dealer Ford din Romania. Ulterior, daca se doreste schimbarea zonei de acoperire, va puteti adresa la un dealer autorizat Ford, care, in functie de dotarea autoturismului D-voastra va poate asista in solutionarea acestei cerinte, putind totodata sa va dea toate informatiile necesare. Va multumim pentru intelegere si timpul acordat Le scriu din nou... QUOTE Multumesc pentru raspunsul partial, as dori sa stiu daca updateurile care vor aparea vor trebui platite sau vor fi oferite gratuit de catre Ford. Nu am mai primit raspuns in scris in schimb ma suna un pulica... - Mnaziua de la ford in legatura cu informatia solicitata. - Da, spuneti va rog. - Cand v-ati luat masina de ce nu v-ati luat cu harta Romaniei? - Poftim??? - De ce nu v-ati luat si harta Romaniei? (iritat) - Pentru ca masina am cumparat-o de afara si nu are harta. - Pai de ce v-ati luat navigatie daca nu aveti harta? - Ca asa a venit masina. Puteti sa imi raspundeti la intrebarile puse in e-mail? Sunteti capabil sa dati un raspuns coerent? - Pai ce raspuns vreti? Daca vreti harta n-aveti decat sa o cumparati. - Asta am inteles, dar am intrebat si de updateuri? - Pai ce aveti impresia ca harta e produsa de ford? Ford are contract cu Tom-Tom si aia fac hartile - Auzi domnu'? Daca iti iei un telefon cu bluetooth si nu iti merge bluetoothul ce faci? Il cauti pe producatorul modulului sau te duci la producatorul telefonului? Discutia nu mai are rost, nesimirea ta a depasit orice limita. Cum iti permiti sa ma iei pe mine la intrebari de ce nu mi-am luat masina cu diverse dotari? Chiar nu tii rusine? Si am inchis... ca nu avea rost sa ma cert cu dobitocul... Referitor la tinuta de drum... se tine bine pe sosea la viteze mari, curbele le iau cu viteza mai mare decat cu loganul fara sa am impresia ca ma rastorn. Consumul este decent, mixt il am la 6%, Porcbagajul pare mai mare decat la logan pe motiv ca e drept. La logan o fi avand el 510 litri dar avea colturi. Asta e paralelipipedic. Plus ca se pot rabata banchetele, daca e musai necesar. Inca nu am fost in vacanta, urmeaza pe la sfarsitul lui august. O sa revin cu alte impresii dupa concediu. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.070 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce jegosi. Zici ca vand Bentley, nu Ford. Li s-a urcat democratia la cap.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Jun 2014, 22:03) Deci n-a fost Ironick... Sigur nu, ca pe asta nu l-a testat. I-ar fi turnat un bidon de "posirca" de Elf pe masina si ii taia cauciucuile daca erau Michelin, ca sunt proaste, asta pentru siguranta proprietarului. Astea doua au fost testate in boxa de la subsol si nu sunt bune. http://www.marctec.ro/ La astia ai intrebat? |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
Alydor |
![]()
|
intrebat si la ei, nu au geamuri laterale..
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Geamurile alea sunt in general cele mai scumpe la orice masina. Nu e ca la un parbriz, alea "crapa mai des" si e normal sa se gaseasca mai usor.
Evenimentul asta mi-a adus aminte de patania unui coleg care si-a uitat cheile in masina iar alarma i-a incuiat usile automat sau ceva de genul asta (era un Hyunday Accent din ala vechi). A spart geamul triunghiular de la una din usile din spate pe motiv ca "e material putin e mai ieftin". Dincolo de faptul ca daca nu se grabea gasea probabil si alte metode mai putin intruzive, cand a ajuns sa schimbe geamul a aflat ca de fapt era cel mai scump ![]() Asta sa fie singura paguba pe care s-o ai vreodata cu masina. Multi kmp patrati fara probleme si de la un coleg fordist ![]() This post has been edited by clr: 26 Jun 2014, 21:05 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Alydor |
![]()
|
Sa fie pentru toata lumea, drumuri asfaltate si fara incidente.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Discutia cu cel de la Ford ar fi amuzanta daca nu ar fi ridicola.
Din cate inteleg, harta e TOMTOM, ceea ce e de bine. Am un prieten cu o masina dotata cu ceva tot TOMTOM, poate descurcam ceva. Oricum, din partea mea, la fitele pe care le au toti vis-a-vis de sistemele astea integrate ar putea sa si le introduca in popou. Scumpe, greu de updatat, beah. Nu prea ii inteleg, e o caruta de bani sistemul, bate 1000 de Euro lejer, pe un sistem de 2-300 de Euro pe piata. Da-i in puii mei omului updateuri, daca nu gratuite, macar pe 50EURO, ca ti-i da omul, dar asa, ii mai creezi si frustrari: - Uau, ce tare, ai navigatie! - Am dar nu are harta .ro - Nasol Astept vesti despre concediu. This post has been edited by dizzy: 27 Jun 2014, 10:20 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti dau eu un navigator independent daca ma lasi sa ti-l sparg pe ala integrat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Badie navigatoare independente am si io... fo 4 daca socotesc si tabletele si telefonu'. Bine...as putea sa schimb navigatia cu una dedicata (cam 1500 -2500 de ron) ecran de 7-8 inch si sa ii pun IGO & stuff. Da' ce fac cu asta care il am pe masina? Il cumperi tu?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:13 |