Ce sa imi iau cu 10000? :)
![]() ![]() ![]() |
Ce sa imi iau cu 10000? :)
bateriasfintita |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
naz
naz
naz
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Noua sau sehas ca noua?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
bateriasfintita |
![]()
|
Noua, nu SH ca noua.
Suma noutatilor, Eu ![]() |
--------------------
naz
naz
naz
|
|
Alydor |
![]()
|
10.000 de iepuroi plus cat? Ca "in jur a 10.000" poate sa insemne si 12.000
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
10.000 =Sandel stepway fulopshon mai putin piele pe organe si incalzire in scaune, la programul rabla.Adjudecat unul de nepotu`meu al mare acu freo luna.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te lasa sa-l conduci? Ii promiti ca mergi batrineste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
El merge batraneste pan la 130/h io am picioru drept cu un kil mai greu. SLZ sireaca stie. Acu sa nu crezi ca sunt de ala sa ard chiulase.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bateriasfintita |
![]()
|
Alydor, merci mult pentru raspunsuri. Voiam sa spun ca prefer sa fie cat mai aproape de 10 000. 11-12000 ar fi acceptabil, dar de nedorit.
![]() bion - m-am gandit si eu la sandero, dar sandero e cam mic pentru bagajele familionului. E mai ok decat un logan? Eu credeam ca sunt cam la fel, doar ca sandero e hatch. This post has been edited by bateriasfintita: 12 Aug 2014, 21:08 |
--------------------
naz
naz
naz
|
|
bion |
![]()
|
Stepway e mai ok.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
un logan 16v cu cauciucuri eco
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
credeam ca trebuie cauciucuri insonorizatoare...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 12 Aug 2014, 20:25) In cazul ca-ti doresti o masina sport. Cursurile de driver training, se tin la Deva, de-un doftor intr-ale pilotajului. ![]() P.S. La pachet cu cursurile de pilotaj, ai o pizza gratis, facuta de mana doftorului si coapta-n tomograf! This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Aug 2014, 22:09 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mosule, au vazut ce prostii scrie biatul asta?
![]() QUOTE(mezym @ 12 Aug 2014, 14:14) Degeaba pui Brembo pe Logan daca nu schimbi intreg sistemul de franare, ma refer alte conducte de frana, alt master cilinder, discuri de frana si pe spate etc. Si, daca tot intervii la frane, ar trebui facut ceva si cu suspensiile,sasiul. De fapt, ar trebui facut ceva cu toata masina. Caci Logan-ul n-are nimic in comun cu sportul, performanta sau confortul. Sa spui ca faci racing cu Logan-ul suna cam dubios. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Invidios cu Flatulence.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
A, asta nici n-o observasem. Rade ciob de oala sparta.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Kia. 7 ani te doare-n basca.
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La 10 miare?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da,KIA de 7 ani, si-l doar in basca. Dupa aia o sa-l doara in buzunar.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bateriasfintita |
![]()
|
Kia vazui la vreo 10-12000. Rio parca ii spune la model.
Dar cat costa piesele si reviziile de dupa? Ca fapt divers, am vazut una destul de dotata in reprezentanta kia (avea pele si alte chestii pe care eu nu le vreau neaparat) si avea 10 000 km si 6 ani ramasi de garantie... in fine, de cand vazui stirile de azi si ce face tov. Ponta nu stiu daca sa ma pun sa iau masina... cine stie ce vor face, ce taxe sau poate schimba impozitul... daca imi schimba impozitul, adio |
--------------------
naz
naz
naz
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
O Skoda Octavia cu motor de 1.6. Gasesti una la Bursa.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
spik1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 14 February 13 ![]() |
Faci un efort si-ti cumperi o Skoda Rapid, 13- 14000 euro, noua !
This post has been edited by spik1: 14 Aug 2014, 20:45 |
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Io ti-as recomanda sa arunci totusi o privire si la "sh ca nou".
Poti gasi unele cu 20-30 mii km ca noi, chiar si cu garantie. Eu asa am luat una la 1.5 ani 30 mii aproape jumatate de pret, iar o cunostinta a luat un Megane 2 ani si 20 mii la mai putin de jumatate de pret (preluare leasing). |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hyundai I20. Am fost la test drive. In septembrie vroiam sa depun avansul, dar astept sa apara versiunea noua si in Romania.
7 ani garantie si vreo 8000 de euro versiunea de baza prin rabla, dar care este mai dotata decat o solenza scala. In opinia mea este best-buy. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cdadan |
![]()
|
Io nu mi-as lua ciudatenii din astea (kia, hyundai) nici la betie.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:30 |