Stat Islamic, Irak și Levant
![]() ![]() ![]() |
Stat Islamic, Irak și Levant
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Nu prea.
Că nu mă dau în vânt după glumele cu ruși. ![]() This post has been edited by RZV: 12 Jan 2016, 13:53 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cel mai prost vin?
vin rusii! |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cica putin i-ar fi cerut lui al-assad sa se care si asta l-a trimis undeva. pam-pam!
http://www.ft.com/intl/cms/s/0/735b4746-c0...l#axzz3xz1A5U1S |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Imi dai tu bani sa citesc?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai in romana?
![]() |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-35558685
'incetarea ostilitatilor'. la intrarea la discutii kerry a mormait ceva de un 'plan B', in cazul esecului negocierilor. ma intreb daca nu cumva pozitia americana a fost mai dura ca pana acum. totusi, planul exclude 'teroristii', iar in cazul rusilor se aplica schema logica 'daca ii bombardam, sunt teroristi'. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Negocieri?
Assad a zis (la cateva ore dupa anuntul de armistitiu) ca-si vrea toata tara inapoi. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Han Solo |
![]()
|
s-ar putea sa fie 'vocea B' a rusiei, sau s-ar putea sa se gaseasca pe un curs de coliziune cu tatuca...
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
Han Solo |
![]()
|
o taie putineiu' din siria. chiar asa sa fie?
dupa ce cetii mai cu antentie, doua chestii sunt evidente: 1) stim ca incep sa plece, nu stim cand termina. 2) anuntul presedintiei sovietice se refera doar la aviatie. http://en.kremlin.ru/events/president/news/51512 QUOTE a timetable for the withdrawal of the Aerospace Forces’ main air grouping has been agreed. Russia will maintain an aviation support centre in Syria in order to monitor compliance with the ceasefire. cu alte cuvinte, marina, consilierii, si, foarte important, antiaeriana aia bengoasa raman pe loc. io cre'ca, relativ la intentiile lui strategice, putin a intrat in zona "diminishing returns". de aci incolo baga mult, ca sa obtina din ce in ce mai putin, sau chiar sa o ia in partea cealalta a parabolei, pen'ca in zona zburda si iranul, care are potential major sa devina o putere regionala redutabila. o prezenta siita deosebit de puternica in zona, cu assad reinstaurat pe tot teritoriul sirian poate da idei iranienilor, si ar putea sa vedem ca tsava de gaz iranian pana la mediterana se face oricum, adica exact ce nu a vrut putin in the first place. putin are nevoie de prezenta alawita pe coasta, da' trebuie o contrapondere sunita serioasa. persia e mult mai compatibila cu europa decat petrodictatura saudita, iar realpolitikul poate dicta o cooperare economica si militara deosebit de stransa intre europa de vest care nu reuseste sa scape de deflatie si iran care are nevoie de <orice> dupa atatia ani de embargo. rusia nu are nimic de oferit in jocul asta, petrol au si iranienii, iar la nivel de productie industriala, cu mici exceptii, know-how-ul e occidental. prin urmare, cred ca vom asista la o 'federalizare' a siriei (sau cum i-or spune), cu implicatii si in irak, in esenta o inghetare a conflictului - transnistrizarea orientului mijlociu, pen'ca obama va spune DA la orice, atata timp cat nu mai moare nimeni si deci poate sa plece de la casa alba 'cu mainile curate'. in plus, putin pleaca acas pe cai mari de tot, victorie rasunatoare cu pierderi minime, glorioasa noast' armie pravoslavnica etc, iar in extern da o lovitura de comunicare serioasa, liderul responsabil, parte a unei solutii negociate blabla, dand apa la moara tuturor ineptilor carora li s-a urat cu decadenta occidentala care le-a pus facebook pe aifon. This post has been edited by Han Solo: 15 Mar 2016, 09:04 |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
adica nu vede nimeni in asta o retragere rusinoasa,datorita faptului ca rusnacii au facut rahatul bici si nu pocnea, pentru ca rusnacii nu au armata si economia sa-si proiecteze forta militara oriunde pe glob, pe o perioada mai mare de timp? Unii zic pe la colturile ca manpadurile saudite care ar fi inceput sa apara prin siria , l-ar fi fortat pe putinica sa retraga aviatia, pentru ca (din ce am inteles) avioanele rusnacilor nu se prea descurca cu ele si ar fi urmat o baie de sange rusnaca , care nu da bine , mai ales cand pretinzi ca ai scos in siria printre cele mai performante arme rusesti.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Han Solo |
![]()
|
eu cre'ca tre' sa pleci din lalaland.
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca-ntotdeuna totul se reduce la bani,puțin are prea multe bătăi de cap cu economia care e pe duca ca sa mai poată susține pe termen lung atacurile din Siria....fata de 2014 când a atacat ucraina situația economica s-a schimbat radical ca sa nu mai punem la socoteală ca-n Ucraina se bătea cu tancuri din anii 50-60 pe când in Siria e cu totul altceva acolo-s o grămadă de interese intre greunceni - pe lângă turci iuți la manie care deja i-au doborât un avion mai sunt si israelienii care la fel nu-s deloc intimidati de propaganda rusa.
This post has been edited by tony-s: 15 Mar 2016, 12:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
daca era vorba de bani, nu anunta chestia cu surle si trambite. o taia discret.
putin isi permite sa pastreze o prezenta permanenta in siria. interventia nu e foarte scumpa. in cel mai rau caz o reducea pana ajungea la 'echilibru'. un fel de baza de antrenament avansat, unde isi rula echipajele ca sa capete experienta. This post has been edited by Han Solo: 15 Mar 2016, 10:01 |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
ady77 |
![]()
|
Ce e aia greunceni?
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai trebuia sa le vanda ceva gugustiucilor interni - daca nu mai ai pâine le vinzi propaganda ieftina - ce sa zic mare victorie a înregistrat in Siria - un avion doborât,victime umane si o grămadă de bani aruncați aiurea pe geam.
Totul e intr-un context - fata de 2014 nivelul de trai din rusia s-a redus la jumătate așa ca propaganda trebuie sa trambiteze 'victorii' pt. Ca sa nu se prabuseasca cota de popularitate a lui puțin. Greunceni in contextul asta ma refer la puteri militare ca Turcia sau Israel. This post has been edited by tony-s: 15 Mar 2016, 10:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Greunceni: substantiv. 1. Turci iuti la manie 2. Israelieni care la fel nu-s deloc intimidati de propaganda rusa.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Han Solo |
![]()
|
da, si pe iisrail il avantajeaza reducerea interventiei ruse, cel putin pe moment. dujmanu' lor cel mai mare in acest moment nu e isis (sau orice aroma de jihadisti islamici suniti), ci hezbolahul siit, care e sustinut de iranieni.
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand au fost atentatele din Paris toti si-au exprimat compasiunea si solidaritatea cu Franta. Cand teroristii kurzi provoaca atentate in Turcia cu zeci de morti, liniste totala...
Pe Amnesty Interantional zilele trecute o freca grija de soarta kurzilor si a refugiatilor care odata blocati in Turcia nu or s-o duca chiar idilic fiindca zice onor AI Turcia n-ar fi chiar o campioana la repsectarea drepturilor omului. Adica kurzii provoaca atentat dupa atentat si turcii is trasi de urechi. This post has been edited by radian: 15 Mar 2016, 11:36 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Turcia e stat islamic cu dictator. Treaba lor cum fac politica cu minoritatile locale. Parca era la fel cu Irlanda de Nord si Belfast, etc. Eu vad implicatii total diferite in cazul Frantei, atacata de Daesh pentru ca ce? Nu au minoritatile islamice suficiente drepturi? Eu zic ca au..
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tony-s |
![]()
|
Conflicte din astea interetnice sunt extrem de frecevente in europa.....atentatele ira din marea Britanie din anii 80-90 deveniseră o banalitate,la fel atentatele eta din spania....mass-media actuala e non-stop in cautare de senzational si oricine știe ca o știre negativa face mai mult rating decât una pozitiva......insa per total situația de acum din europa nu cred ca e mai rea ca-n anii 80,ba dimpotrivă....prin anii 80-90 erau cu zecile daca nu cu sutele/an atentatele ira,eta,ceceni....
This post has been edited by tony-s: 15 Mar 2016, 13:20 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Mar 2016, 11:35) Esti sigur ca sint kurzii implicati in atentate ? Cum in HarCov iesirile citorva "extremisti" nu reprezinta toti ungurii parca nu as risca sa fac afirmatii de gen. Mai ales ca situatia de acolo ii complicata al naibii de rau iar turcii si-au adus din plin contributia. Raspunsul armatei turce prin zonele de sud cica ar fi foarte nelalocul ei. Zice lumea. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
- B03???
2006 I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Turcii au vrut sa atace kurzi in Istambul, da' n-au gasit. Au fost nevoiti sa se duca dupa ei in Kurdistan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
erdogan i-a tinut de manuta pe isis, cel putin pana spre sfarsitul lui 2015, pe principiul 'oricine ii beleste pe kurzi e prietenul meu cel mai bun'.
a aruncat parlamentul in aer pentru ca partidul kurd castigase cateva locuri, prin alegeri libere. alt cretin 'lider autentic domnule'. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Mar 2016, 12:35) Cand au fost atentatele din Paris toti si-au exprimat compasiunea si solidaritatea cu Franta. Cand teroristii kurzi provoaca atentate in Turcia cu zeci de morti, liniste totala... Pe Amnesty Interantional zilele trecute o freca grija de soarta kurzilor si a refugiatilor care odata blocati in Turcia nu or s-o duca chiar idilic fiindca zice onor AI Turcia n-ar fi chiar o campioana la repsectarea drepturilor omului. Adica kurzii provoaca atentat dupa atentat si turcii is trasi de urechi. Dacă la Paris n-am dubii cine au fost autorii, la Ankara am rezerve! Pentru turci, si dacă se găinățează o pasăre pe bulevardul Ataturk tot kurzii-s de vină! Kurzii se bat cu ISIS, turcii îi bombardează pe...kurzi! Deci, cu cine e aliată Ankara de fapt? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() This post has been edited by bion: 15 Mar 2016, 13:40 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
da-ne si parola
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
userul il stim, e gmail@bion.ro
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:37 |