Stat Islamic, Irak și Levant
![]() ![]() ![]() |
Stat Islamic, Irak și Levant
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi c-ai gresit! Corect se scrie "mailitledic".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aia la tine la mine nu.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.191 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sunt doi Abdeslami (frați). Unul s-a detonat în noiembrie, celălalt s-a gândit că ar mai vrea să trăiască și a zis pas. "Cel mai căutat terorist din lume" e chickenu' ăsta mic. Da-i bun și ăsta, în lipsă de altceva.
O mare victorie a belgienilor și franțujilor. L-au găsit p-ăsta micu' în Belgia (unde fugise imediat după atentate) după vreo 4 luni. O fi plătit cu cardu' la megaimaj. This post has been edited by Markos: 18 Mar 2016, 21:41 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Își făcea cumpărăturile la Delhaize
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE 21:32 - Salah Abdeslam este vazut ca un "las" in randul jihadistilor, pentru ca a decis sa fuga din Paris si sa se ascunda, in loc sa isi detoneze vesta cu explozibil, scrie Dyab Abou Jahjah, un editorialist belgian specializat pe lumea araba. Asta ca sa știm cu cine avem de-a face. Un păduche, prezentat ca mare terorist. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Un păduche care trăiește. Și prin urmare, vorbește
![]() În plus, îl face pe hollande să dea și el bine o dată în mandat... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inca un atentat in Turcia, dar evident, nu se pune, Turcia e dictatura si ii terorizeaza pe kurzi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nasol, Stambulul era pe lista scurta pentru la toamna!
![]() Iar tre' sa ma reorientez! Numai pentru chestia asta si as expulza toti musulmanii din Europa: a devenit extrem de greu sa gasesti o destinatie de vacanta unde sa nu risti sa fii impuscat, aruncat in aer sau mai stiu eu ce! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Du-te-n vacanta la Braila.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Grea alegere, intre Braila si Stambul.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
Te-ai si intors? Asa repede?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
Ehm, vreo 20km...
|
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Garett @ 20 Mar 2016, 08:22) a devenit extrem de greu sa gasesti o destinatie de vacanta unde sa nu risti sa fii impuscat, aruncat in aer sau mai stiu eu ce! La "mai stiu eu ce" nu ma bag, ca aia poate sa insemne orice, oriunde in lumea asta. Dar la impuscat si aruncat in aer, as cam avea ceva recomandari care sa fie lipsite de mare stress (la bani mai mult decit decenti, evident!).This post has been edited by Marty: 20 Mar 2016, 11:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pai zi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai tie nu-ti zic, ca tie-ti face vacantele Basilica Tour si oricum ai full CASCO de la Sefu' Mare.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Garett @ 20 Mar 2016, 08:22) ...a devenit extrem de greu sa gasesti o destinatie de vacanta unde sa nu risti sa fii impuscat, aruncat in aer sau mai stiu eu ce! ![]() Uite aici una DSC_4818.jpg ( Size: 3.34mb ) Number of downloads: 236 Detalii pe pm. Ne intelegem noi ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Colibița?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu încerc să vând cu folos un pont
![]() Nu e Colibita...e un loc mai comun pentru romanul de rand ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Marty |
![]()
|
Bali?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
yoncv |
![]()
|
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
radian |
![]()
|
![]() Coltisorul ala de rai n-ar fi si mai frumos cu niste jocuri de artificii intempestive? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 20 Mar 2016, 17:31) Uite aici una DSC_4818.jpg ( Size: 3.34mb )
Number of downloads: 236 Detalii pe pm. Ne intelegem noi ![]() Arata OK, da' eu ma duc sa vizitez nu sa vegetez... ![]() Ma rog, mai si vegetez, dar mai rar, nu prea am stare! |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:09 |