Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
![]() ![]() ![]() |
Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu e vorba de ce am văzut eu.
Ci de ce zice doamna. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@ Iulia: nu-i vorba de ce fac (sau nu), ci de suma; cine dracu da 2000 pt. asa ceva, cand altele o fac pe bonuri de masa, on the drive ?! (asa vorbesc soferii
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să-nțeleg că n-ai permis??
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Profesionistii.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(maho @ 6 Feb 2015, 12:07) @ Iulia: nu-i vorba de ce fac (sau nu), ci de suma; cine dracu da 2000 pt. asa ceva, cand altele o fac pe bonuri de masa, on the drive ?! (asa vorbesc soferii ![]() Alea care o fac pe-o guma Turbo nu-s vedete teve, siliconate, botoxate, retusate peste tot... Daca te-ar da banii afara din casa si ti s-ar pune pata pe o huda din aia ai decarta fara probleme. Mai ales ca pe urma te-ai putea lauda prietenilor cu fapta de vitejie. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
Cum sa ma laud, c-atunci afla nevasta si ma lasa sarac (si-atunci adio 2000 si prestatie lux).
|
--------------------
Dacia
1310
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Discutabil
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu m-as baga la Tonciu, sa vad ce face cu nanaul ala!
Si la Sanziana Buruiana, sunt curios cum se fwte o naroada. This post has been edited by dizzy: 6 Feb 2015, 13:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu mai are nas bariu.
Și l-a polizat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
O studiezi des?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Noupe, da' au băgat-o la cireașa di pă tort.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
In stilul de acum "clasic" al presei romanesti: http://www.yoda.ro/gadgeturi/lovitura-pent...-interzise.html
Cand am citit titlul am zis ca wow ... de fapt, nu e nimic. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ca tot e vorba de presa noastra cea de toate zilele!...
![]() La A3 e un freamat total. Pretextul? Docomentele date de Dacul Oreste blondei. Deja fidelii lui Dom'Profesor sunt in fibrilatie, pentru ca e clar ca Oreste n-avea cumsa fie singurul, ca n-avea acces prea sus. Altul despre care s-a banuit candva ca ar fi omul lui Maior a fost Ciutacu; l-au scos pe tusa oarecum elegant: spre un sfarsit de an mai tuturor "vedetelor" le-au propus contracte marite, iar lui i-au propus mai putini bani. Baiat fin si inteligent, omul s-a cam prins de banuiala si s-a cerut la unitate... Pentru ca din cand in cand apar in public delicateturi si intimitati, pentru ca nu intotdeauna "linia partidului" este urmata cu strictete, au inceput sa apara banuieli. Dea naiba sa aflu ca Mirciulica-i omu' SRI-ului, ca atuncea ori emigrez, ori ma pustnicesc. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Domnu' consiultant-vorba-multa-spunem-nimic, da' TITLUL il mentionam, sau doar logoree ca si prin restul toapicelor?
Sunt destule topicuri pe care le ocolesc ca behai de plictiseala citindu-ti analizele, macar din cand in cand, incearca sa citesti despre ce-i vorba inainte sa-ti dai cu parerea... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce titlu, bre? Daca consultantu' trebuia sa-si faca norma si n-avea pe unde...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Macar sa mai taie din nr de caractere.. se umple dreq baza de date...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Astia de la EvZ isi scriu textele pe smartfon?
Attached thumbnail(s) kim_k.JPG ( Size: 125.04k ) Number of downloads: 488 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
Nuti s-a socat cand a vazut ce-lula:
QUOTE Jurnalistul Mădălin Pribu a dezvăluit că aceasta a avut un șoc la vederea celulii în care va trebui să stea. |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' Mădălin de unde stie?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
E OFICIAL: SE INTRODUCE SERVICIUL MILITAR OBLIGATORIU!
Articolul e ca la Radio Erevan: da, se introduce, dar temporar si nu in Romania, ci in Lituania. Pe vremuri Capital era ziar serios. Se pare ca le-a trecut. ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Titlu din GSP:
Azi se trag la sorți meciurile din "optimile" Europa League » Echipe puternice și-au făcut apariția în această fază a competiției Cam in ce univers cred imbecilii de la GSP ca sunt echipe care isi fac aparitia direct in optimi? Credeam ca titlurile cretine sunt apanakjul Prosport si sport.ro, dar vad ca si redactia GSp s-a umplut de imbecili. This post has been edited by Ake: 27 Feb 2015, 12:52 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa titlu numai in Vocea Sarațelului Naționale ar fi putut sa apara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
http://adevarul.ro/locale/iasi/cronologia-...7e9b/index.html
in asemenea momente ma gandesc cam in cate feluri il pot matrasi pe nenorocit. Problema e ca de matrasit poate fi matrasit doar o data ... Deci gunoiul asta o sa stea la racoare in cel mai bun ca 25 de ani, probabil iese in maxim 15 pt buna purtare ... pe bune?! Asta ar trebui tras pe roata cu public poate baga altii la cap! This post has been edited by Lord Hades: 2 Mar 2015, 12:44 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
gabize |
![]()
|
Îmi traduce și mie cineva titlul ăsta?
This post has been edited by gabize: 6 Mar 2015, 23:20 Attached thumbnail(s) 20150306_231702.jpg ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 136 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:05 |