Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
![]() ![]() ![]() |
Ce titlu m-a șocat astăzi, Dă click AICI sa ramâi prost!
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
6 martie 45. Guvernul Petru Groza.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
O fi un mesaj codat .. un fel de "ziua Z", numai ca la noi e "ziua in".
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ala care scrie burtierele e un jurnailst autodidact de la Spiru
![]() ![]() Dar vad ca Hanu care a facut istoria in a IV-a si-a amintit ce zi fatidica a fost. Uite aici baietii instruiti nu rahat de scoala romaneasca ![]() This post has been edited by bion: 7 Mar 2015, 11:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
E wishful thinking. I-ar rezolva sisi pe isis in vreo două săptămâni
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Au luat și piramidele când s-au mutat? Să știu unde merg să le văd...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Han Solo |
![]()
|
Piramidele au fost întotdeauna în Irak.
![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
gabize |
![]()
|
scuzatz
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Totusi nimeni n-a pretins ca capitala egiptului mesopotam ar fi la Budapesta. Mai exista speranta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
In februarie, "intr-o solicitare transmisă Serviciului Român de Informații, Expres Magazin a cerut o poziție oficială a instituției în legătură cu informațiile vehiculate în spațiul public conform cărora fostul președinte Traian Băsescu nu ar fi predat la sfârșitul mandatului o serie de documente ce conțineau informații clasificate, actulului președinte al României Klaus Iohannis."[
Raspunsul SRI este scris de un meserias in PR: ![]() "Ca urmare la petitia dumneavoastra inregistrata sub nr. 54.337 din 26.02.2015, va comunicam faptul ca aspectele solicitate au fost analizate cu toata responsabilitatea, in raport de competentele Serviciului Roman de Informatii. Astfel, in conformitate cu prevederile art. 25 alin. (4) din Legea nr. 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, Administratia Prezidentiala stabileste masuri proprii privind protectia informatiilor secrete de stat, fiind abilitata prin lege sa dispuna masurile necesare pentru verificarea aspectelor semnalate de dumneavoastra. Serviciul Roman de Informatii asigura acestor institutii asistenta de specialitate, potrivit competentelor de coordonare generala a activitatii si de control al masurilor privitoare la protectia informatiilor secrete de stat. Totodata, va informam ca in masura in care exista date si informatii care indica pregatirea sau savarsirea unei fapte prevazute de legea penala, inclusiv in ceea ce priveste protectia informatiilor clasificate, acestea sunt trasmise organelor de urmarire penala de catre institutia noastra, conform dispozitiilor procedurale in materie. Va multumim pentru increderea manifestata si intelegerea conditiilor in care Serviciul Roman de Informatii actioneaza, vizand indeplinirea atributiilor sale functionale stabilite prin Legea nr. 14/1992. Sorin SAVA,Purtator de cuvant al Serviciului Roman de Informatii " This post has been edited by dacis: 11 Mar 2015, 09:48 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE India: Trei politisti au dus un criminal la bordel. Condamnatul a scapat si a luat trenul ca sa ajunga inapoi la inchisoare http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-197209...-inchisoare.htm |
--------------------
...
...
...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Se căsătorește Simona Halep? Deci dobitocii aia de la prosport au preluat acest articol de la sursa chiar de 1 aprilie, iar ei au luat-o de buna... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Doi cimpanzei au fost recunoscuti oficial ca "persoane", in New York
![]() ![]() http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-199857...ne-new-york.htm HSBP! |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
gabize |
![]()
|
La noi mulți, cimpanzei au certificat de naștere și buletin. Mai grav, au și dreptul să se înmulțească.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Ai primit cardul de sanatate? Totul s-a terminat! In doar 20 de minute S-A SFARSIT TOTUL!
Ca sa aflam ca au probleme cu sistemul informatic... |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Miracol. Azi am putut lucra pe baza cardului de sanatate. Ma rog cu sincope dar eu ma asteptam conform traditiei sa pice serverele in secunda 2.Mai ales ca e un lant de aitisti implicati
![]() Dar nu disperam. E o zi si maine. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bion zice c-a reusit sa scoata bani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Din banii vostri
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Han Solo |
![]()
|
Ia citiți card invers...
Eeeeeeee? |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
pɹɐɔ
Care-i șmecheria? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
așa, bre!
ɔɐɹp This post has been edited by gabize: 4 May 2015, 18:59 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Han Solo |
![]()
|
Reptilieni-lor
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 4 May 2015, 14:26) Confirm. Dar de la un singur tip de ATM se pot, momentan, face tranzacții: bancomat-pretty-pink-cash-machine.jpg This post has been edited by gabize: 4 May 2015, 19:22 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Han Solo |
![]()
|
Cipul ne face pe toți ghei...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:40 |