Pisica lui Driverx, ...evolutii
![]() ![]() ![]() |
Pisica lui Driverx, ...evolutii
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mâțul obosit al lui driverx!
![]() După ce l-a plimbat stâpânul cu ligheanu! This post has been edited by Lostboy: 5 Feb 2008, 09:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa. @Driverx, sper sa nu te superi ca scriu pe topicul tau, da-s disperat. L-am tot apelat pe tembelu' de Marty, ca ala stiu ca avea solutii constructive pentru mâțe, da nu raspunde. Probabil e ocupat cu o noua reteta de pate. 20% ficat de pisica, slanina de papagal, sorici, proteina de soia, tra la la...
M-am trezit cu distrusele astea pe cap. Erau rupte de foame, put infiorator, au nu stiu ce-n urechi, gaoaza le e neagra (de jeg, nu de la mama natura), aia alba e-n mare verva, aia rosie zici ca mai are nitel si da coltul... Alba, cand ma vede, se agata de nadragii mei si se suie pana-n cap. Ailalta nu face nimic. Sta. (Ca Bdelodedici - pentru cine urmarea "Procesul Etapei" ![]() Ideea e asa. Maine dimineata ma duc "la oras". Ce sa le cumpar de mancare? (Stau aici pe perioada verii. In iarna merg la Bucuresti, de unde se da ora exacta, sa ajunga si la Deva. Atunci o sa fie vai si amar de viata lor. ![]() 1.jpg ( Size: 81.83k ) Number of downloads: 893 2.jpg ( Size: 80.71k ) Number of downloads: 887 3.jpg ( Size: 88.6k ) Number of downloads: 868 4.jpg ( Size: 65.19k ) Number of downloads: 823 5.jpg ( Size: 70.66k ) Number of downloads: 227 6.jpg ( Size: 96k ) Number of downloads: 242 7.jpg ( Size: 60.38k ) Number of downloads: 274 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai spala-le, curata-le-n urechi cu betisoare.
A mea inota prin toata cada. Pe urma o uscam cu foehnu'. Daca-ti da mana, ia hrana d-aia umeda la pliculete sau conserva,o sa fie bataie pe ea... daca nu, bobite uscate pentru juniori sau pt pisici sensibile. This post has been edited by vis-a-vis: 27 Jul 2009, 21:50 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu lua Viscas.
Ia hrana umeda si/sau boabe pentru junior. Io luam la al meu ceva in punga destul de deschisa la culoare. Dar ma lasa memoria si nu mai stiu numele. Era mai scumpa decat majoritatea, dar nu cu mult. Dar porcu' doar aia vroia sa manance.... Idea cu betigasele e buna. Pregateste-te fizic si psihic sa o iei in freza de la aia alba. This post has been edited by driverx: 27 Jul 2009, 21:54 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, voi ati inteles tot.
Pai mi-o da sau nu mana sa-i iau hrana de nu stiu care... Problema e alta. Cand ma cheama astia sa dau ora exacta-n Deva, ce fac cu pisicile? Cine le mai cumpara hrana umeda? Ca astia, pe aici, daca le lasi sacul cu haleala de catei, il trag la tigaie cu ceapa si vin, piper boabe, dafin, delicat, doi-trei piciogi... si-l vand in pensiune drept "tocana vanatoreasca". ![]() La Bucu... pardon, unde se da ora exacta, sa prinda si Orex-urile din Deva trenu', nu pot sa iau pisicutele. Sunteti cu capu'? Ce dracu fac cu ele-n bloc? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Unde-i bre pensiunea aia, sa stiu s-o trec pe lista neagra... Ce drac ii ala "piciog"?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da, erau picioci...
![]() Imi pare rau, da trebuia sa te duci tu-n Covasna la 6 ani, sa vedem ce tineai minte. Eu daca spun ce-mi aduc aminte, ma lauda popa la poarta... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
C-o fi piciog, c-o fi picioc, tot nu m-ai lamurit ce-i aia... Intrebarea chiar era pe bune, n-am habar ce-i chestia aia si eram curios, n-am intentionat sa te corectez!
Bre, in final esti covansean sau caracalean? Azi maine, din oltean ajungi secui... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
cartof ma
![]() ![]() This post has been edited by Shush: 28 Jul 2009, 10:56 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Adica pe romaneste :burgonya; krumpli
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-am ajuns la oras, asa ca idioatele au mancat urmatroarele: dovlecei pane, branza, salam, sarmale-n foi de vita, sarmale-n foi de varza (varza n-au halit), ciorba cu paine. N-au vrut sa manance masline.
![]() ![]() Aia alba e racheta. sare, tipa, se joaca... I-am facut un ghem cu care s-a jucat pana a cazut lata. ![]() ![]() Inca nu stiu ce nume sa le pun. Nici nu-s sigur ce-s, da cred ca-s baieti. Daca tinem totusi cont ca pe catea am intitulat-o Pastoi... ![]() Aaa. Nici sa miaune nu-s in stare. Fac un fel de "miiiuuu". ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Du-le la Caracal
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Partea cu sexu' - cu exceptia cazului in care esti asistenta veterinara care ne-a vaccinat pisica, e usor de identificat daca-s baieti sau fete. De la 2 luni testiculele sunt evidente la pisoi. Daca nu, nu.
![]() Partea cu urechile - gasesti solutie de curatat la orice vet, ai grija sa nu bagi betisoru' prea adanc si nici sa nu dai prea tare. Lapte nu le da prea des, ca provoaca oaresce efecte secundare (diaree), in rest in functie de cum le obisnuiesti mananca orice. Orice contine carne. Desi noi le hranim cu conserve speciale, pisica era mare amatoare de produse de patiserie. Oricum, bine ca n-au mancat masline - din cate stiu sunt afrodisiace pentru ele. ![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Matzele astea is chelea dracu...intra in casa si te fac sa le pupi si-n cur ... eu am una de un an, a adus-o fiica-mea si acum toti suntem innebuniti dupa ea..firear rasa a dreaq..dar nu as putea sa mai stau fara ea , acu' face parte din familie..de parca nu imi erau de ajuns doua zdipe acu am trei.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doamne, ce alcoolic abrutizat, a pozat pisica-n gaoaza!!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sigur nu e o ureche aia ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o sa albesti inate de vreme l@u cu 3 pisy pe cap
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
E urechea baaa. La gaoaza n-am reusit sa-i fac poze clare, ca tot tragea cacau-n jos.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de ureche invartita, face pisica ca o sirena
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce-ti mai face pisica?
epic-fail-animal-lover-fail.jpg |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pisica lu driverx e mai mare decat pisica lu kum!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pisica lui driverx e in lumea celor drepti, cu urme de TIR pe coada.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si a fost sfatuit sa n-o faca sofer !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:23 |