Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Normal ca nu, ii bine sa se pronunte doar pe legile atacate de penalii aia buni, n-ai invatat pana amu asta?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai penalii aia buni cam pierd contestațiile la CCR. O fi dovada de profesionalism.
|
--------------------
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Nelson Mandela era un "penal" cand a ajuns presedintele tarii sale.
La fel si Vaclav Havel...din parnaie direct la presedintie. Chiar si Corneliu Coposu a fost ales senator desi avea condamnare penala. Poate nu-i cel mai fericit exemplu, dar si Erdogan a stat ceva la bulau pentru niste poezii islamice, dupa care a ajuns primar si ulterior presedinte. Cine si cum stabileste daca condamnarile astea sunt "pe bune" sau "pe nasoale" ? Daca peste 5 ani iese Livia stanciu si spune ca a fost santajata sa-l condamne pe Dragnea ? Cum ramane atunci ? Presedinte e ingrijorat ? Fac ceva pe ingrijorarea lui, poate ingrijorat e ca va pierde casa aia din Sibiu pe care ia 'jdemii de parai lunar de la raifaisan... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sa-mi phut una, dracnea e mandela, havel si coposu intr-unu'
![]() ![]() de maica tereza ce zici? ar mere si ea bagata la inaintare, neh?... sectiunea 'binele boborului'. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 6 Jan 2017, 12:05) Nelson Mandela era un "penal" cand a ajuns presedintele tarii sale. La fel si Vaclav Havel...din parnaie direct la presedintie. Chiar si Corneliu Coposu a fost ales senator desi avea condamnare penala. N-or fi fost si niste modificari in sistemul de guvernare al tarilor respective? Eu parca asa-mi aduc aminte... |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adevarul e ca si Dragnea este condamnat politic pentru convingerile sale democratice...
Chiar trebuie sa ai tupeu jegos sa-l compari pe hotul de Dragnea, infractor de drept comun, cu Nelson Mandela, Vaclav Havel si Corneliu Coposu, oameni care au platit cu ani grei de temnita pentru convingerile lor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mai e o diferenta: aia au fost toti alesi direct.
lu' dracnea nu i-a luat nimeni dreptul de a candida, dovada fiind ca acum e sef la camera. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(radian @ 6 Jan 2017, 11:22) Adevarul e ca si Dragnea este condamnat politic pentru convingerile sale democratice... Chiar trebuie sa ai tupeu jegos sa-l compari pe hotul de Dragnea, infractor de drept comun, cu Nelson Mandela, Vaclav Havel si Corneliu Coposu, oameni care au platit cu ani grei de temnita pentru convingerile lor. Corect! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vorbeste Johannis de minute intregi la sedinta CSM. Sa mai zica cineva ca-i mutulica...
E suparat rau pe politicienii penali... Cam in cate ore credti ca va reactiona penalul? This post has been edited by radian: 6 Jan 2017, 11:26 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Sa nu vorbeasca prea mult, ca isi epuizeaza cuvintele pe anul asta si nu il mai auzim pana la anu'.
![]() |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Pe 22 decembrie 1989 Coposu era un penal.
Pe 23 decembrie deja era deja "detinut politic". Totul datorita schimbarii de regim politic. Pai asta spun si eu...schimbarea de regim politic acrediteaza tezele oficiale. In curand cei condamnati in regimul Basescu vor deveni "detinuti politici". Cu scutire de impozit, eventual. Cat despre "tupeu jegos" asta arata slaba cunoastere a istoriei. Hai sictir. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inseamna ca ai dreptul la bunul comun, cum zice si tortionarul Clitorix, care nu stie ca Coposu a fost amnistiat. In plus, a fost condamnat ca dusman al poporului, sa cris negru pe alb in condamnare, nu ca hot al poporului. In si mai plus, n-a fost nici prim ministru, nici ministru, nici macat plotoner major, ca Verincetoflix.
This post has been edited by corbex: 6 Jan 2017, 11:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Hai sictiroflix, mistretilor !
Oricum nu intelegeti nimic, chiar de-ar fi benzi desenate.... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu stiu de ce te mai chinui sa ne explici?
Du-te si lasa-ne! |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Pai acelasi lucru spun si eu !
Si...ciocu' mic, acu' noi suntem la putere ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Si ce ciolan ai prins?
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Nici macar catel nu esti?
Pai atunci de ce latri pe aici? This post has been edited by ady77: 6 Jan 2017, 12:23 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Fiindca nu-i da nimeni peste bot sa-l faca sa taca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(radian @ 6 Jan 2017, 13:34) Visul de aur al lui Ceausescu si celor asemenea lui. Bastoane pentru cei din Craiova trimisi sa-i bata pe cei din Timisoara, sa le dea peste bot,pentru cine a uitat. Deranjam unanimitati, tulburam linistea bizonilor, stricam prosteala propagandei... Ce oameni rai suntem ! This post has been edited by vercingetorix: 6 Jan 2017, 12:41 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Ai citit din 2 in 4 si nu ai inteles nimic.
Mergi si ia o sticluta de agheasma, ajuta... This post has been edited by vercingetorix: 6 Jan 2017, 12:49 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
Vercy sa inteleg ca m-ai scos de la "ignore"?
![]() Fa-mi, te rog, onoarea si ignora-ma in continuare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Ia si un calendar bisericesc cu Dragnea si PSD sa te ajute Arsenie Boca 2.0.
Plin de mistreti iarna... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:19 |