Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 18 Jan 2017, 17:02) ian vezi mey omule nou, era time stamp cu actualizare automata acolo? ![]() http://www.just.ro/wp-content/uploads/2017...nor-pedepse.doc saitu' menesterului e facut in WordPress. ma intreb daca ghita stie, le trantea el un CMS dedicat de murea calu'... ![]() Am incercat, da imi zice ca e virusat linkul sau ceva. ![]() 18 Jan 2017, 17:46: QUOTE(marksman @ 18 Jan 2017, 17:43) Macar iti dadea ceva. Io am instalat aplicatia de la USR si mi-a luat tot, banii de pe cont, din portofel, prima de vacanta, salariul minim, si punctele de pensie! Basca toate linkurile de le aveam. Huo hotzii This post has been edited by neumann: 18 Jan 2017, 16:46 |
--------------------
...
..
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu credeam ca zic asa ceva, dar uite si o prevedere buna:
QUOTE Grațierea este condiționată de achitarea despăgubirilor la care persoana condamnată a fost obligată prin hotărâre judecătorească definitivă, în termen de 1 an de la punerea în libertate. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cica lui Voiculescu nu s-ar aplica.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 16:13) de data asta iohanis si serviciile n-au mai omorat oameni doar ca sa inlature un guvern legitim.. Daca ai dovezi ca au facut-o alta data, ce mai astepti? QUOTE(ady77 @ 18 Jan 2017, 16:26) Parca asa era vorba si inainte de alegera lui KWJ. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu s-ar aplica chestia cu plata prejudiciului.
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 17:13) ... Nici o lege nu obliga un guvern sa stabileasca in prealabil o agenda - repet ei azi puteau da ordonanta pt. Orice inclusiv gratierea indiferent daca e sau nu e prezent presedintele. OK Tonica, ai perfecta dreptate. Ai citit proiectul de Ordonanta (cel cu gratierile)? Daca da, explica-mi, te rog, cum impaci Art. 7 cu afirmatia ta de mai sus. Art. 7 zice ca prezenta Ordonanta intra in vigoare la 18 ianuarie 2017, adica astazi. Pai Ministrul de Justitie a fost beat sau drogat cand a stabilit data intrarii in vigoare? De ce nu au adoptat Ordonanta azi daca, zici tu, puteau s-o faca, si evident isi propusesera s-o faca. Plec de la prezumtia ca-s doar carpele lui Dragnea nu si retardati. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Asta de unde-i de pe facebook ?
18 Jan 2017, 17:39: QUOTE(ady77 @ 18 Jan 2017, 16:26) Aplicatia Biziday m-a notificat cu link pe hotnews ca Dan Voiculescu ar scapa de parnaie daca ar intra in vigoare ordonanta. Asta-i doar alta manipulare de-a lui guran....voiculescu oricum iese in cateva luni chiar daca ii anuleaza toate cartile care le-a scris - are varsta si face doar o treime din pedeapsa This post has been edited by Wimacl10: 18 Jan 2017, 17:39 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tonica ai citit proiectul de Ordonanta? Ala de pe siteul Ministerului Justitiei?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Wimacl10 |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Binomu lu Soros!
![]() This post has been edited by luck33ro: 18 Jan 2017, 18:25 |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
Ba merge. Mai greu e drept, dar merge. Vezi ca a pus Ady77 linkuri catre ambele proiecte de OUG (pe siteul Ministerului Justitiei). Eu de acolo le-am descarcat.
In alta ordine de idei, e drept simpla prezenta a lui Johannis la sedinta de guvern nu cred ca i-ar fi putut impiedica sa adopte ordonantele. As fi tare curios ce argumente o fi avut Johannis in discutia de dinainte cu Grindeanu de la convins sa-si schimba planurile. Sa fie oare presiunile din mediul diplomatic? Pe de alta parte, suspecta rau tacerea din tabara PSD - ALDE. Tariceanu a latrat un pic la amiaza si gata. Oare s-o fi conturat vreo factiune antiDragnea in PSD si au profitat de plecarea lui in USA ca sa-i pregateasca debarcarea de la conducerea partidului? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Dragnea parca vad ca e in america si se distreaza de astia ce se agita ca pepsi in Romania.....cum am mai spus daca chiar vroia o ordonanta adoptata azi - se facea - nimeni nu putea impiedica psd s-o adopte.
Manipularile lui guran ca dragnea va primi o sentinta pana prin aprilie-mai sunt chiar pt. Prosti...orice proces dureaza mult mai mult + dragnea isi permite o armata de avocati care sa intarzie un proces minim 1-2 ani....deci dragnea are timp berechet daca chiar vrea vreo ordonanta speciala. This post has been edited by Wimacl10: 18 Jan 2017, 18:40 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mah, tot e bine ca discutam fix data, in loc sa discutam ororile alea doua.
mdeci, acum sau peste o luna, acele ordonante sunt bune pentru ca...? |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 18 Jan 2017, 15:37) sunt jpemii de solutii de constructii modulare da' singura rezolvare e gratierea. cucamasha'n'gura lor. Ca sa nu mai spunem ca exista regimul dsechis, unde vin doar sa doarma la "unitate" poa' sa extida regimul asta si scad o gramada din cheltuieli QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 17:02) Ce spui tu acolo e propaganda pura - psd n-a avut pe agenda gratierea care e pusa in dezbatere publica.... Minciuna sfruntata. |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai daca aveau legea pe agenda o adoptau si la revedere iohanis iar o incasa la fel ca la alegerile din decembrie.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 18 Jan 2017, 19:39) Acum proiectele chiar au intrat in dezbatere publica. Sub presiunea societatii civile e posibil sa pice sau sa fie modificate incat sa slujeasca exclusiv scopului declarat: decongestionarea puscariilor de catre cei condamnati pentru gaina. Daca nu, chiar ne meritam soarta... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 18 Jan 2017, 17:34) Art. 7 zice ca prezenta Ordonanta intra in vigoare la 18 ianuarie 2017, adica astazi. Pai Ministrul de Justitie a fost beat sau drogat cand a stabilit data intrarii in vigoare? La luptă toa'răși. Da' poate mai citești odată, asta ca să nu pară că ești tu beat sau drogat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.213 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Tare as fi vrut sa-i vad mustata lui Dragnea la aflarea vestii ca Iohannis e la guvern. Cred ca a dat cu telefonu' de perete
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 18 Jan 2017, 14:57) s-a mai discutat, e ilogic, e notniuz, e time stamp, esti un hater de dreapta, foloseste functia serci ![]() Bre, intrebarea mea era: QUOTE(Serje @ 18 Jan 2017, 14:24) Ce ai zis tu acolo, era un argument bun pt faza ca incercau azi sa bage, dar pt intrebarea mea, ca de ce maine sau poimaine ar fi tarziu ... ii zero barat. Parerea mea ca-i cam joaca in picioare pe neamt si ai lui, baga pe surse tot felu de fitile, sa sara astia in sus, mai baga mai incolo iar ... si apoi cand lumea a fi satula de "bombe" d'astea, or da cine stie ce lege, de si daca or mai afla astia ceva ... sa fie lumea satula de bombe si n-o sa-i mai bage inseama. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Stai liniistit ca sunt acum "frumosii de dreapta" cu ochii ca pe butelie la orice demers legislativo-administrativ cu privire la amnistii sau gratieri.
![]() Si sa vrea, nu o mai pot da asa, anonima, pe sustache. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 19:51) Pai daca aveau legea pe agenda o adoptau si la revedere iohanis iar o incasa la fel ca la alegerile din decembrie. S-au pijat pe ei de frica lu Werny... si a presei pe care tot incercau sa o dea afara din sala - conform sistemului Transparenta PSD ![]() This post has been edited by luck33ro: 18 Jan 2017, 19:36 |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 18 Jan 2017, 17:34) OK Tonica, ai perfecta dreptate. Ai citit proiectul de Ordonanta (cel cu gratierile)? Daca da, explica-mi, te rog, cum impaci Art. 7 cu afirmatia ta de mai sus. Art. 7 zice ca prezenta Ordonanta intra in vigoare la 18 ianuarie 2017, adica astazi. Eu citisem 18.02.2017, data intrării în vigoare. QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 18:34) Manipularile lui guran ca dragnea va primi o sentinta pana prin aprilie-mai sunt chiar pt. Prosti...orice proces dureaza mult mai mult + dragnea isi permite o armata de avocati care sa intarzie un proces minim 1-2 ani....deci dragnea are timp berechet daca chiar vrea vreo ordonanta speciala. Eu nu zic ca nu o manipula Guran, dar eu l-am auzit pe Dragnea spunând ca va fi condamnat în aprilie. |
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai dragnea o bagat-o sa se victimizeze - guran o lansat-o ca cica e clar procesul si se va termina pana in aprilie-mai.
Lasand la o parte enormitatea ca nici un proces nu poate dura asa putin.... guran si le nimereste de numa - pe biziday zicea ca firea va fi propunerea lui dragnea de prim-ministru, ca va creste euro dupa ce va prelua psd guvernarea.... This post has been edited by Wimacl10: 18 Jan 2017, 20:47 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eh ... stai ca nu zicea ca e definitiva in aprilie
doar prima pronuntare |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Nici macar prima pronuntare nu se poate da asa repede in conditiile in care n-a avut loc nici macar prima infatisare.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 05:10 |