Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|||
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi mentin parerea ca agitatia cu gratierea e o "plecare dupa fenta". Chiar daca ar ajuta niste politicieni temporar.
Ailalta e mult mai grava, acolo modificarile propuse sunt de-a dreptul incendiare. Am o impresie ca-i o intelegere intre toti tovarasii sa fie scandal pe gratiere si sa treaca aia cu modificarea codului penal. Si as observa demonstratia de forta a lui Iohannis, care aseara a arata ca a preluat pe de-a-ntregul departamentul de "operatiuni speciale cu publicul" si il foloseste bine-mersi, chiar daca nu mai e Coldea. Cu tot cu departamentul Facebook. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Eu cred ca daca aveau pe teava sa dea ordonanta o dadeau si gata, nu se sinchiseau prea mult de prezenta Dulapului.
Asa a fost si cu cele 102 taxe, hai ca o respingem, hai ca nu stiu ce si pina la urma a semnat-o cu manutza lui, ca nu are incotro. Un bluf pentru gura-casca, incearca sa-si mentina sansele pentru al doilea mandat, nimic mai mult... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cu asta sunt de acord.
porcaria cu limita de prejudiciu si aia cu denuntul in max 6 luni sunt sinistre. acum sunt insa amandoua in public, chestie care ma face sa sper ca nu mai trece. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 19 Jan 2017, 12:20) Eu cred ca daca aveau pe teava sa dea ordonanta o dadeau si gata, nu se sinchiseau prea mult de prezenta Dulapului. Asa a fost si cu cele 102 taxe, hai ca o respingem, hai ca nu stiu ce si pina la urma a semnat-o cu manutza lui, ca nu are incotro. Un bluf pentru gura-casca, incearca sa-si mentina sansele pentru al doilea mandat, nimic mai mult... La OUG e mult mai simplu dacat la legi in parlament - dulapul,era ca deobicei de decor,nu se putea opune unui oug indiferent ca era sau nu de fata la sedinta de guvern,daca psd vroia dadea ieri oug si la revedere ordonanta intra imediat in vigoare indiferent ca ieseau sau nu in strada aia la care se referea umberto ecco This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 12:28 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce le-o mai dat peste bot ... n-ai vazt asa ceva
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Mutulica era atat de fericit ca grindeanu a fost gentleman si nu l-a facut de cacao tinandu-l la usa...incat i-a scapat porumbelul ca e foarte multumit de cum isi face treaba guvernul.
This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 14:24 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
i-auzi braul....
Johannis iar o facu: cica demersuri pt referendum privind gratiere, amnistia... sa vedem cum hamsteru o sa fie deacord bwuahahaahahaah |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
S-a dus la guvern ca i-a zis Labableaga și face referendum ca i-a zis Gura-n.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ăsta-i fanatic antigrațiere, e clar.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Hai, ca le-a aruncat o castana fierbinte. Foarte fierbinte...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Nu stiu daca exista vreun termen obligatoriu pt. Referendum - adica se poate face si peste o luna si peste 2 ani.....oricum fraier rau dragnea - dca il suspenda in decembrie pe iohanis acum era deja demis.
This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 19:19 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Auzi ba Vimacle, face Klaus referendum cum ca daca psedeul e partid de cacanari sau nu! O sa afli si tu, si curul lui Dragnea, pe ce vot popular va bazati, sa nu mai latrati la luna. Au voie sa participe si oamenii noi, si aia vechi.
This post has been edited by corbex: 23 Jan 2017, 19:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Iohannis a facut azi un lucru absolut infiorator: a tratat cu dispret si scarba, din pozitia lui de presedinte al tuturor romanilor, inclusiv a celor care nu sunt de acord cu el, televiziunile care il critica, care ar trebui sa taca, sa nu se mai exprime.
Asta a fost un atac DIRECT la democratie si la Constitutie (partea aie cu libertate de exprimare). Asta dupa ce a participat la un miting neautorizat. Si a calcat in picioare democratia, care are ca fundament, libertatea de opinie. A prezentat o forma stalinista a societatii pe care si-o doreste, in care cei care nu sunt de acord cu opiniile lui nu trebuie sa se exprime, nu trebuie sa se manifeste, ca cei care sunt impotriva lui sunt rai, ca numai opinia lui e cea buna si corecta. Trec peste manipularea "din tantar armasar" ca o modificare (buna rea, cum o fi) a codului penal sau gratierea unora ar duce la excluderea romaniei din uniunea europeana (??), nu ar mai fi stat de drept etc, ca asta e politica si electoratul, cu nivelul lui, asa trebuie sa i te adresezi daca il consideri prost. E un indicator al nivelului pe care il considera Iohannis ca il are electoratul lui. Si o serie de fraieri se frasunesc cu referendumul ca nu ar fi posibil pe art. 12 din legea 3/2000. Ce uita fraierii e ca acel articol (alin. 1)a fost declarat neconstitutional si ... abrogat. Inca din 2006. Prin decizie a CCR, cum e si cu articolele din C.Pen. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 23 Jan 2017, 19:16) Auzi ba Vimacle, face Klaus referendum cum ca daca psedeul e partid de cacanari sau nu! O sa afli si tu, si curul lui Dragnea, pe ce vot popular va bazati, sa nu mai latrati la luna. Au voie sa participe si oamenii noi, si aia vechi. Eu zic sa nu sariti inca in sus de bucueie - n-au trecut inca 2 luni de cand majoriatea a spus la vot ca nu-i intereseaza penalii,penalii....ci masuri economice concrete si cu siguranta si referendumul va fi prezentat asemanator - asa ca n-as fi deloc asa de sigur de nimic. This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 19:24 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
Daca participarea ai ala miting, cu care nici eu nu-s deacord, este motiv de suspendare, de la mine are un vot
Pentu suspendare , sa fie clar Dar ma indoiesc ca exista o baza legala pentru asa ceva deci inc-odata se constat ca trebuie umblat la constitutie 23 Jan 2017, 20:25: QUOTE(Wimacl10 @ 23 Jan 2017, 20:23) Eu zic sa nu sariti inca in sus de bucueie - n-au trecut inca 2 luni sde cand majoriatea a spus la vot ca nu-i intereseaza penalii,penalii....ci masuri economice concrete si cu siguranta si referendumul va fi ceva asemanator - asa ca n-as fi deloc asa de sigur de nimic. Vezi ca aia cu majoritatea pute... Majoritate din ce? PS> Ce crezi ca o sa fie intebati la referendum: vreti pensii mai mari sau vreti ca violatorii sa ramina la camin? This post has been edited by miki: 23 Jan 2017, 19:25 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Wimacl10 |
![]()
|
Prezenta lui werner la miting a fost o tentativa de.lovitura de stat - comandantul suprem al armatei - iohanis impreuna cu o minoritate din strada incearca rasturnarea unui guvern legitim rezultat in urma unor alegeri libere - nu trebuie sa se plimbe tancuri pe strazi ca sa fie lovitura de stat.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@klaus: De la mine se vede altfel... Sorry, poate sunt spalat pe creier, dar mie mi s-a parut ca tizul tau zice "ok, PSD, daca chiar crezi ca poti sa scapi basma curata, hai sa vedem ce zice lumea". Promit ca merg, indiferent daca primesc 30 lei sau nu.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
miki |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 23 Jan 2017, 20:18) Iohannis a facut azi un lucru absolut infiorator: a tratat cu dispret si scarba, din pozitia lui de presedinte al tuturor romanilor, inclusiv a celor care nu sunt de acord cu el, televiziunile care il critica, care ar trebui sa taca, sa nu se mai exprime. Asta e treaba CNA-ului nu a lui Ce-i drept, televiziunile alea sint abjecte dar daca nu incalca legea asta este, trebuie sa suporte Ma intreb dac CNA s-a sesizat la minciunile legate "lovitura de stat" si " manifestanti platiti" |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Wimacl10 |
![]()
|
Ala o fost un atac direct la libertatea presei - in america se abereaza mult mai rau impotriva lui trump ( se zice despre el ca-i violator,nebun,dictator ,madonna il injura pe fata...) insa trump raspunde doar ca-s fake news si atat nu-si permite nici un atac la libertatea presei.
Cam asta e diferenta intre un presedinte dintr-o tara democratica si un presedinte coada de topor al sistemului mafiot din justitie. This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 19:39 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Interesant cum deontologii care o dadeau acum cateva luni cu acoperitii din presa pentru a ii face pe cei nehotarati sa nu mearga la vot (care oricum nu votau PSD-ALDE), acum il infiereaza cu o manie proletara pe mutulica pentru ca s-a comportat ca un cetatean normal. In schimb minimalizeaza efectele si moralitatea celor doua subiecte (amnistia si codul penal).
Daca tot pozezi asa in ala care e interesat de dreptate si respectarea constitutiei macar simuleaza si tu mai multa echidistanta, ca se vede de la o posta cat incerci sa manipulezi. Despre nivelul electoratului nu pot comenta, as fi prea subiectiv privind elctoratul PSD... This post has been edited by cristic1982: 23 Jan 2017, 19:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din păcate discursul lui Iohannis începe să semene cu cel al lui Băsescu. Și încep sa îl iubesc și pe el exact la fel de mult cât l-am iubit pe Băsescu.
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai e acelasi lucru insa werner va ajunge cel mai injurat fiu al poporului mai repede decat basescu - se misca mai greu, e mai greu de cap, face jocuri de imagine si apoi da ca vaca cu piciorul in ciubarul plin de lapte....de ex. chiar daca demonstratiile de ieri au fost evident un plus de imagine pt. Werner,in afara de ultrasi toata lumea e de acord ca n-avea ce cauta acolo - in nici o democratie presedintele nu scandeaza in piata...
This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 19:57 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si daca baga o data cu referendumu asta si referendumu ala cu familia si asa le potrivesc si prezinta pe la tv incat sa fie lumea deacord cu ele... dupaia isi pot da legea cum vrea muschii lor fara nici o pb?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ce imaginatie bolnava au unii pentru a apara niste hoti. Din pacate asta imi confirma parerea despre majoritatea votantilor PSD.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.213 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Iohannis, chapeau!
Tocmai ce-l criticam zilele trecute - uite ca si-a descoperit talentul de atacant, si chiar unul puternic. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Cel mai tare ar fi ca psd sa adopte miercuri oug si la revedere iohanica ramane fara subiect pt. Referendum.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 23:52 |