Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(kato @ 2 Nov 2017, 22:21) Ceausescu avea Directia a V-a a securitatii, aia cu cercetari penale. Un fel de DNA, cand te lua in malaxor ieseai mort, sau cu catusele pe maini si la puscarie grea. Cazul Gheorghe Ursu iti spune ceva ? Un om nevinovat a pierit in puscarie si nici acuma nu se stie clar pentru ce. Te intreb...si ma intreb...pentru ce l-am mai dat jos pe Ceasca ? Acum se intampla fix la fel, magistrati care sunt si ofiteri acoperiti dau sentinte in salile de judecata. Romania plateste milione de euro la CEDO pentru imbecilii ce nu a avut jucarii in copilarie si aplauda frenetic arestarile de la televizor. E noaptea mintii, ne meritam soarta cu varf si indesat. Zici ca apar pe nu stiu cine...apar pe dracu...cel mult imi apar pensia pentru care am muncit, atat. Tu pe cine aperi ? Pe aia cu ''coruptia ucide'' ? Wow, gaseste si tu o cauza mai demna, pe bune... Pe cine aperi? Pe procurorii DNA ce au fost scoliti la FBI ? Pai aia sigur au fost recrutati sa aiba dubla comanda, tu ce crezi, scoala e pe gratis in State ? Niste tradatori de neam si de tara, nu merita nici macar un scuipat. Cica 37% din dosarele DNA sunt achitari sau restituiri, pai in State daca esti procuror si ti se intoarce un dosar esti pa-pa, pleci in avocatura... O tara de curve condusa de hoti si birjarita de justitiari de facebook. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pai tocmai politicienii, prin reprezentantii lor din parlament sunt deasupra Constitutiei la noi . Voi visati la egalitate cand ei si-au dat atatea legile speciale ...
Adica nu pot fi nici macar cercetati fara aprobare parlamentara, deci poa sa stea in functii linistiti pana ies din parlament - justitia nu se poate realiza fara voia lor! Ce sa demonstreze si cine, despre ce vorbiti voi aici? ![]() |
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
prefer sa ii apar pe aia care trimit corupti si hoti la judecata, decat pe aia care ne fura, ne mint si sunt simpatizanti cu hotii si infractorii. in caz de nu ai observat drepturile hotilor, pedofililor, talharilor, violatorilor, escrocilor sunt prioritare!restul nu contam!
p.s. sictir! This post has been edited by kato: 2 Nov 2017, 21:56 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca aparatorii aia actioneaza inafara legii si sint la rindul lor corupti?
PS! coruptia nu este achivalenta doar cu a lua spaga sau alte foloase materiale necuvenite, desi le include... This post has been edited by miki: 3 Nov 2017, 16:31 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Le vine randul la toti... Semeni vant, culegi furtuna
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mamaaaa, câte frustrări pe aicisa!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(kato @ 2 Nov 2017, 22:55) prefer sa ii apar pe aia care trimit corupti si hoti la judecata, decat pe aia care ne fura, ne mint si sunt simpatizanti cu hotii si infractorii. in caz de nu ai observat drepturile hotilor, pedofililor, talharilor, violatorilor, escrocilor sunt prioritare!restul nu contam! p.s. sictir! Daca vreodata vei fi arestat sau condamnat fara probe, doar in baza unor abuzuri, vei intelege mai bine ce am vrut sa spun. A nu se crede ca doresc asa ceva cuiva, nici macar celor fara de jucarii in copilarie. Cat despre siktir...ma abtin. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 2 Nov 2017, 11:04) Cum zicea si klaus, e bine ca oamenii isi pun intrebari. E si mai bine cand gasesc si raspunsuri, preferabil bazate pe chestii palpabile. Vreo 38, deocamdata. Astia au avut target 38, Pietreanu 50 ![]() ![]() ![]() https://www.petreanu.ro/50-magarii-10-luni-...-work-progress/ QUOTE(axabrt @ 2 Nov 2017, 12:47) Mai danseaza dansul pinguinului inca o data? QUOTE(luck33ro @ 2 Nov 2017, 19:48) Exact, si v-ati pricopsit cu Firea 4 ani ![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Apropos de ce ziceam aseara, ca in politica RNP-urile privitoare la conduita sunt mai dure decat cele juridice...
QUOTE(dacis @ 2 Nov 2017, 22:07) RNP-urile din politica >= cu RNP-urile juridice. Deci, daca esti politician, o acuzatie verosimila ((aka cu parfum de credibilitate) te scoate pe tusa macar provizoriu, adica cel putin pana iti probezi in spatiul public nevinovatia. Acum vreo trei-patru zile ministrul britanic al apararii a fost acuzat de hartuire sexuala. A doua zi si-a dat demisia. Nu tu proces, nu tu prezumptie de nevinoatie, nu tu incalcare a drepturilor legale si constitutionale... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Iti dai seama ce ar fi fost la aia daca avea ministrul ala o sentinta judecatoreasca care constata ca a facut fals si uz de fals pentru a-si insusi un imobil...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Nov 2017, 12:13) Sincer, chiar nu-mi dau seama, pentru ca nu imi pot imagina un individ de la vest de cortina de fier (excluzand, ofcors, Italia, tara noastra sora geamana, pana si in materie de lipsa de etica in politica) care ocupa un post numit care sa nu fi demisionat (ori, putin probabil sa se ajunga la asta, zburat) in momentul in care sa se fi inceput ancheta / cercetarea penala. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 3 Nov 2017, 08:07) Astia au avut target 38, Pietreanu 50 ![]() ![]() ![]() Pai daca creste lista imbecilitatilor de la o ora la alta... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
eficienta maxima
![]() |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl critică pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta l-a făcut pe al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, obsedat.
”Iohannis – Președintele #POSEDAT Să spui despre cineva că e „obsedat" dacă vorbește fără preget despre DREPTURI și LIBERTĂȚI, despre STATUL PARALEL și ABUZURI e semn că tu însuți ești #POSEDAT, posedat exact de Statul Paralel în fruntea căruia te afli! Nimeni nu ar trebui să se mire de răspunsul tău de ieri. Ai spus că „nu există Stat Paralel" tocmai pentru că acest Stat Paralel, cât se poate de real și de activ, este Statul Tău! Așa cum ai vrut Primăria Ta, Casele Tale, Guvernul Tău, „românii Tăi", următorul în șir, pentru a închide, este STATUL TĂU! Tu, Klaus Werner Iohannis, ești doar formal „Președintele României". În mod real, ești Președintele Statului Paralel.” a scris Liviu Pleșoianu, deputat PSD, pe Facebook. <span class='edit'>3 Nov 2017, 17:15:</span> QUOTE(dacis @ 3 Nov 2017, 12:17) Sincer, chiar nu-mi dau seama, pentru ca nu imi pot imagina un individ de la vest de cortina de fier (excluzand, ofcors, Italia, tara noastra sora geamana, pana si in materie de lipsa de etica in politica) care ocupa un post numit care sa nu fi demisionat (ori, putin probabil sa se ajunga la asta, zburat) in momentul in care sa se fi inceput ancheta / cercetarea penala. Bill Clinton cand a fost in ancheta cu Monica Lewinsky parca n-a demisionat. Si nici Sarkozy cand a primit malaiul de la Gaddafi. Si daca ma mai strofoc parca Dick Cheney a avut o ancheta cu o firma nashpa, ceva cu Enron ... In fine, doar fraierii demisioneaza, asta vreau sa spun. Dacis, cauta si tu un subiect bun, astea sunt pocnitori... This post has been edited by vercingetorix: 3 Nov 2017, 16:15 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Nov 2017, 17:11) Bill Clinton cand a fost in ancheta cu Monica Lewinsky parca n-a demisionat. Si nici Sarkozy cand a primit malaiul de la Gaddafi. Si daca ma mai strofoc parca Dick Cheney a avut o ancheta cu o firma nashpa, ceva cu Enron ... Era vreunul dintre acestia banuit ca a incalcat legislatia penala a tarii lui? Ca sa nu mai vorbim ca eu ziceam si am repetat de nenumarate ori: in ceea ce priveste pe cei care ocupa functiile numiti standardele etice sunt mai inalte decat in cazul celor alesi. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.208 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
kato |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Nov 2017, 08:07) Daca vreodata vei fi arestat sau condamnat fara probe, doar in baza unor abuzuri, vei intelege mai bine ce am vrut sa spun. A nu se crede ca doresc asa ceva cuiva, nici macar celor fara de jucarii in copilarie. Cat despre siktir...ma abtin. daaa, se stie ca inchisorile sunt pline de inocenti si nevinovati. eu retin cum tipau unii ca dosare politice, basescu, abuz, etc, ca mai apoi sa-si recunoasca vinovatiile in fata instantei, ba chiar sa planga in fata judectorilor. si erau de-alde tine care credeau in nevinovatia lor. sa inteleg ca erau exceptii? ![]() in alta ordine de idei, ai fost arestat si condamnat fara probe in baza unor abuzuri de empatizezi asa de bine cu toti infractorii? esti si tu un inocent??? p.s. da nu te abtine, pleaca! e pacat sa te consumi pe aici ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 3 Nov 2017, 18:19) Era vreunul dintre acestia banuit ca a incalcat legislatia penala a tarii lui? Ca sa nu mai vorbim ca eu ziceam si am repetat de nenumarate ori: in ceea ce priveste pe cei care ocupa functiile numiti standardele etice sunt mai inalte decat in cazul celor alesi. Da, la Clinton era vorba de sperjur, respectiv marturie mincinoasa data in fata unui procuror, fapta super-penala. La Sarkozy e clar spalare de bani pentru campanie electorala, fara dubii, si asta e grava. La Cheney era ceva cu manipularea pietei de capital si furt din banii actionarilor, oricum mai tarziu a dat faliment Enron-ul. Grav ? Cred ca da... Mai vrei ? Mai am cu ghiotura... This post has been edited by vercingetorix: 3 Nov 2017, 18:04 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacis @ 3 Nov 2017, 18:19) Era vreunul dintre acestia banuit ca a incalcat legislatia penala a tarii lui? Ca sa nu mai vorbim ca eu ziceam si am repetat de nenumarate ori: in ceea ce priveste pe cei care ocupa functiile numiti standardele etice sunt mai inalte decat in cazul celor alesi. Am un sentiment vag ca treaba cu Sarkozi, pe care unii l-au acuzat ca a luat 50 milioane de EURO de la Gadafi in mod ILEGAL, NEDECLARATI, ar fi o trebulita penala Usor cercetata de judecatorii Rene Cros si Emmanuelle Legrand. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(kato @ 3 Nov 2017, 18:58) daaa, se stie ca inchisorile sunt pline de inocenti si nevinovati. eu retin cum tipau unii ca dosare politice, basescu, abuz, etc, ca mai apoi sa-si recunoasca vinovatiile in fata instantei, ba chiar sa planga in fata judectorilor. si erau de-alde tine care credeau in nevinovatia lor. sa inteleg ca erau exceptii? ![]() in alta ordine de idei, ai fost arestat si condamnat fara probe in baza unor abuzuri de empatizezi asa de bine cu toti infractorii? esti si tu un inocent??? p.s. da nu te abtine, pleaca! e pacat sa te consumi pe aici ![]() Sa am eu de cate 100 de lei cati nevinovati au stat prin puscarie din cauza vreunui procuror sau judecator incompetent. Cazul Tundrea e doar unul generic, sunt multi cercetati penal cu mana prinsa in menghina si vinovatul real apare dupa multi ani. Ce nu inteleg cei ce aplauda arestarile si incarcerarile abuzive este faptul ca erorile judiciare voite sau nu COMPROMIT actul de justitie in mod grav. Cine s-ar lasa judecat daca stie ca magistratii in cauza actioneaza la ordine politice ? Avand in vedere ca nu ti-am cerut tie voie cand m-am inscris aici, nu-ti dau socoteala daca si cand ma voi retrage. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
serios? s-au confesat baietii seara, la culcare? erori judiciare sunt peste tot, asta nu inseamna catoti aia din inchisori sunt acolo in urma abuzurilor facute de judecatori sau procurori. eu consider ca se vorbeste mult prea mult de infractorii deja condamnati, de drepturile lor, de ce conditii sa aiba si nu vorbim de exemplu despre conditiile din orfelinate, din scoli, din spitale, din azilele de batrani..... asa-i ca sunt mai importanti infractorii de cand au ajunjs sa fie anchetati parlamentari si ministri? oare de ce?
![]() p.s. nu-i nevoie sa-mi ceri mie voie, da poate te retrage sefu cand citeste ce parere au colegii de forum despre tine. ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Un singur nevinovat stat prin puscarie anuleaza 100 de sentinte corecte.
Dar pentru asta trebuie sa-l citesti cu atentie pe Jean Jacques Rousseau, poti incepe cu ''Contractul social''. Cauta-ma cand termini cartea sa-ti pun niste intrebari ca sa-mi dau seama daca putem continua discutia. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(klaus @ 2 Nov 2017, 20:17) 4. Declaratia drepturilor omului zice ca toti oamenii sunt egali in fat legii (deci inclusiv politicienii) - art. 7 din Carta Aici presedintele a emis o conceptie impotriva prevederilor constitutionale pe care trebuie sa le apere, impotriv dreptului international asumat si de Romania. Excelent! Ai uitat un mic amanunt, politicienii au imunitate parlamentarra, asa ca fix pwla egalitate in fata legii cu simplul cetatean. Sa mai zic si de posibilitatea de a modifica legile, chiar legile pe care le-ar fi incalcat? |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
luck33ro |
![]()
|
merci de traducere... dar cine trebuia sa inteleaga a inteles, prostii o tin langa oricum
![]() QUOTE(luck33ro @ 2 Nov 2017, 22:52) Pai tocmai politicienii, prin reprezentantii lor din parlament sunt deasupra Constitutiei la noi . Voi visati la egalitate cand ei si-au dat atatea legile speciale ... Adica nu pot fi nici macar cercetati fara aprobare parlamentara, deci poa sa stea in functii linistiti pana ies din parlament - justitia nu se poate realiza fara voia lor! Ce sa demonstreze si cine, despre ce vorbiti voi aici? ![]() |
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Nov 2017, 18:49) Un singur nevinovat stat prin puscarie anuleaza 100 de sentinte corecte. Dar pentru asta trebuie sa-l citesti cu atentie pe Jean Jacques Rousseau, poti incepe cu ''Contractul social''. Cauta-ma cand termini cartea sa-ti pun niste intrebari ca sa-mi dau seama daca putem continua discutia. ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. de multe ori trebuie sa ai si capacitatea de a intelege ce citesti si ce a vrut sa transmita autorul, iar pentru asta trebuie mult bagaj informational care-ti lipseste ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Bla, bla, bla...
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce echipa buna faceti voi doi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 19:08 |