Pro sau contra Klaus Iohannis
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Klaus Iohannis
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26100...ei-perioade.htm
https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_...vatia-letea.htm This post has been edited by bgdrenault: 22 Feb 2023, 19:01 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Be he he. Un fleac, i am ciuruit...
Nu e de mirare așadar că o oră de zbor cu acest avion privat costă în jur de 20.000 de euro. Având în vedere că zborul până în Japonia durează aproximativ 12 ore dus și 12 ore întors, Administrația Prezidențială a plătit peste 500.000 de euro pentru toată aventura. La costurile zborului se adaugă și alte cheltuieli, inclusiv aterizarea pe aeroportul din Tokyo |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bine mai, si ce vroiai? Sa mearga cu avion de linie la clasa economic? Hai totusi, este en esf de stat si beneficiaza de protocol de rang zero.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
(probabil) trebuia sa mearga cu bicicleta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Așa că Maia Sandu.
8 Mar 2023, 20:17: Așa că Maia Sandu. This post has been edited by axabrt: 8 Mar 2023, 20:17 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cu skiurile. E si gloaba cu el?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bgdrenault |
![]()
|
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu auzii ca haeroplanu de lux a facut un ocol pana la Sibiu sa ia gloaba.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
Nenea bion daca despre prima doamna a țării române ai așa părere , de francezi ce ne zici
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Auto scanarea produselor la Auchan, faina de greieri, acum plimbarea lui Iohannis. Probleme de viata si de moarte. Una si una…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai așa e ordin de la servicii sa discutam din astea.
Pe la spate se prescrie toate. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Georgienii fac dusuri la greu sa aiba dreptul sa pape greieri si lacuste alaturi de Bruzelles…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
daca nenea matale umbla cu o asistenta-proaspat-absolventa se cheama ca e ok.
(ea fiind dornica de practica ca teorie stie de la scoala) |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu rade, ca daca vezi preturile care se vehiculeaza pt. carnea de miel de pasti (40-50 lei/kg) risti sa faci infarct.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
50 de lei e dublu față de acu 2 ani.
Soluția mâncăm 1/2 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(maho @ 9 Mar 2023, 15:20) Nu rade, ca daca vezi preturile care se vehiculeaza pt. carnea de miel de pasti (40-50 lei/kg) risti sa faci infarct. Las , ca luam de la Kaufland, aproape gratis. Sau daca i scump, nu i bai, macar astia au motiv sa scumpeasca( directori, masini de serviciu, curent, gaz, etc). |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(radian @ 9 Mar 2023, 12:18) Auto scanarea produselor la Auchan, faina de greieri, acum plimbarea lui Iohannis. Probleme de viata si de moarte. Una si una… Uite o colega de a lu nenea bion a descoperit broasca. [attachmentid=1628147705] Pacienta, bomboane, nenorocire, conspirație...UE ne vrea raul. Între timp Klaus cheltuie Intr o săptămână cât alții nu cheltui Intr o viață. De caine |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Axa, am pretentii mai mari de la tine, nu sa pui botul la cei care ne avertizeaza asupra globalismului-satanist…
Idioata aia, cres, n-a mancat in viata ei pui de balta. O delicatete. Cu ani in urma, lucram la chinezi, unul dintre ei avea o vorba, tot ce poarta pene, blana sau pene e comestibil, depinde de bucatar sa fie si gustos… Praf de gandaci halim de mult. Mezelurile cu tenta de rosu sunt colorate cu prafa de gandaci. Cam cata greata ii provoaca mioritiucului carpatin mancarea de goange e cam aceeasi cu ce simte n musulman fata de carnea de porc… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Sunt buni puii de balta, am mancat gatiti in mai multe feluri.
Totusi nu i vad ca o delicatesa. Dar depinde de gusturi, probabil |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
Adi tu esti obisnuit. Bei si fumezi tot felul de chestii dubioase B)pe ascuns daca nu e taliban muslimu clefaie cu placere spurcatul porc. De alcool nici nu mai zic.
This post has been edited by bion: 9 Mar 2023, 23:40 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Bioane nu fumez chestii dubioase... In afara de tutun n-am incercat altceva in viata mea si nici nu am de gand sa incerc.
Dar ce are a face consumul de alcool si tutun cu preferintele culinare? Consoarta nu fumeaza si nu consuma alcool nici sa o pici cu ceara. Dar de aia tot considera puii de balta ca fiind o delicatesa. Tu ai mancat vreodata? Nu de aia congelati de la supermarket ci proaspet luati de la braconieri. De vreo 2, 3 ani, am inteles ca s-a inasprit legea impotriva "culegatorilor" de broaste. Au voie maxim 10 perechi. Acum este varf de sezon. Dupa ce da caldura si incep sa se imperecheze nu mai sunt comestibili. Zic cei ce practica acest sport, in zonele cu colonii de broaste este plin de ele, nici nu poti sa mergi fara sa calci pe ele. Pe asfalt opresti masina si in 5 minute ai umplut o sacosa cu ele. Oricum daca treci cu masina pe acolo la flecesti. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
Apropo de chestii dubioase trabuc ai fumat?
E un magazin p acilea care vinde trabuce la bucata de diverse mărci , lungimi și grosimi, începând cu vreo 5 lei cel mai ieftin și până la aproape 100 cel mai scump. Am.zis și eu să îmi fac o curiozitatea cu unul de vreo 20 de lei, dar cum eu nici o țigare nu sunt in stare sa fumez, zic că aș arunca banii pe geam... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
Daca nu esti invatat cu tutunul mai bine las-o balta. Trabucul este mult mai tare ca tigara. De regul nu se trage fumul in piept ci doar se pufaie. Un trabuc, daca vreo sa-l fumezi dintr-una iti ia cetva ore. Eventual, in vacanta, pe plaja sa-l savurezi linisitit. Doar ca risti, la inceput sa te ineci cu fumul si sa te faci cam faci de c.acat in fata celorlalti...
![]() Acum multi ani, mi-a adus Mos Craciun o tigara de foi. Mosul a venit la miaca-mea. Acolo am sarbatorit seara de Craciun. Cand am ajuns acasa am zis sa o savurez. Bausem si cateva paharele. M-am ametit, muci. De la baie (era camera mea de fumat) pana in dormitor m-am dus sprijinandu-ma de pereti... ![]() Am fumat si pipa, primesem cadou cateva pachete de tutun de pipa din Olanda. Dupa vreo doua ture m-am saturat si de alea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 10 Jan 2023, 14:59) Cică... Doi președinți: Maia Sandu a cheltuit 25.000 de euro pentru 19 vizite în străinătate / Klaus Iohannis, 3,32 de milioane de euro pentru 21 de vizite Mbre, dar totusi cum reuseste Maia Sandu sa cheltuiasca "decat" 1315 EURO pe o vizita de stat? Ca nu cred ca merge singurica! Nici nu doarme la AIRBNB. Nici nu zboara cu lowcostu. 160.000 de euro per delegatie prezidentiala este iarasi, cam mult dar pe de alta parte conteaza si rezultatele; Adica daca am intra in Schnegen, as zice ca merita o sutajumademiideeuro; Asa, ca-si plimba el nefasta , nu prea; Daca ar aduce niste fabrici japaneze pe aici, fiecare cu 2-3000 de anjgajati, la fel, as zice ca merita cu varf si indesat delegatia; Aidi bre, ca e rasul curului, hai sa raportam pretul delegatiei cu toti care au fost; This post has been edited by dizzy: 10 Mar 2023, 10:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bgdrenault |
![]()
|
Nea radiane, cum pana mea sa fumezi in baie? QUOTE(dizzy @ 10 Mar 2023, 10:09) Mbre, dar totusi cum reuseste Maia Sandu sa cheltyuiasca "decat" 1315 EURO pe o vizita de stat? Ca nu cred ca merge singurica! Nici nu doarme la AIRBNB. Nici nu zboara cu lowcostu Primeste si pleasca, gen cazare , etc, etc, vorba aia, deocamdata o vrem, mai tarziu isi va plati, cand va fi un UE. La japonezi ea a fost cu o cursa de linie. Si probabil, presa ne povesteste doar de costul biletului ei, nu si al gorilelor, etc, etc This post has been edited by bgdrenault: 10 Mar 2023, 10:17 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Super, inca un topic politic.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:50 |