DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 22 Jan 2015, 19:08) Fix cum zice si marksman. dosarul flota a fost anchetat ca un jaf in grup. Baietii au fost banuiti ca, impreuna, au vandut ilegal flota. Si iar o dam in proceduri. Ceea ce inseamna ca in acest stadiu azi este irelevant daca astia au furat si vandut ori nu flota. De ce? Pentru ca ancheta in cazul tuturor acuzatilor a fost finalizata cu NUP (azi, clasare). Cu exceptia lui Base. Pentru care, fiind acoperit de imunitate, ancheta a fost suspendata, conform Codului de procedura penala. Insa imunitatea evaporandu-se, procedura s-a reluat. Si, constatandu-se ca ceilalti acuzati au fost deja achitati, acuzele fiind identice, chiar nu vad un motiv pentru care Base sa nu fi fost si el achitat. QUOTE(dacis @ 22 Jan 2015, 21:00) 1. Sunt mortali, oamini buni... Ieri mi-a frecat ridichea grecul care nu pricepe succesiunea etapelor in justitie, azi tu ejti mai virgin ca Alba ca Zapada... Sa re-pe-tam atunci in grup: PROoo-CEee-DUuuu-RIiii-LIiii! Astea spun ca, macar pentru acest gen de infractiuni, conform noilor coduri, prima data se incepe ancheta "in rem". Adica sa se constate daca exista ori nu o incalcare a legii. Daca raspunsul este pozitiv, acheta continua, devenind "in personam". Mai precis, se identifica faptuitorii si contributia fiecaruia la savarsirea infractiunii. Ori, chiar daca ancheta incepuse pe vechile coduri, continuarea si finalizarea ei s-au facut pe cele noi, Iar daca maretul expert a zis ca prejudiciul este "0", care era noima anchetarii unor oameni? Deci nu a existat nici o sentinta, caci nu s-a ajuns in instanta, iar sentinte dau doar instantele. Anchetele se termina ori cu rechizitoriu / proces etc.etc., ori cu clasarea cazului nu cumva achitarea de care vorbesti este o solutie a unei instante de judecata? ca eu in urma postarii tale am crezut ca s-a ajuns la sentinta in instanta ![]() mai zici si de NUP, adica neinceperea urmaririi penale, act care implica imposibilitatea oricarei solutii a unei instante de judecata pt ca actiunea se opreste, evident. De fapt a fost vorba de scoaterea de sub urmarire penala care am impresia ca e diferita de NUP Deci cine nu pricepe succesiunili alea si termenii? ![]() Ce inseamna totusi "a ancheta ca un jaf in grup"? Despre ce vorbesti cand spui "noile coduri" , cand au fost ele emise si care e legatura cu scoaterea de sub urmarire a celor 80 din dosarul flota petrecuta in 2007 in baza refacerii expertizei?..era sa zic erata..ptiu This post has been edited by Dan73: 23 Jan 2015, 01:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Iti pierzi timpu'. O sa recunoasca dacis c-a gresit, cand se-mpaca evreii cu palestinienii.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 22 Jan 2015, 20:33) Adevarul e ca popeye ar merita si un bonus ca ne-a scapat de epavele alea! ![]() Bine, au fost vandute la pret de epave ele erau bune, da' trecem peste! Totusi care expert-evaluator o fi gresit? Ala cu 0 prejudiciu sau ala cu 300 milioade de USD? Ca la diferenta asta mica intre evaluari, cred ca ar fi trebuit sa se cam sesizeze DNA-ul. QUOTE(dacis @ 22 Jan 2015, 21:26) Am priceput toti, stai linistit ![]() This post has been edited by ady77: 23 Jan 2015, 13:17 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 23 Jan 2015, 01:08) 1. nu cumva achitarea de care vorbesti este o solutie a unei instante de judecata? 2. ca eu in urma postarii tale am crezut ca s-a ajuns la sentinta in instanta ![]() 3. mai zici si de NUP, adica neinceperea urmaririi penale, act care implica imposibilitatea oricarei solutii a unei instante de judecata pt ca actiunea se opreste, evident. 4. De fapt a fost vorba de scoaterea de sub urmarire penala care am impresia ca e diferita de NUP 5. Despre ce vorbesti cand spui "noile coduri" , cand au fost ele emise si care e legatura cu scoaterea de sub urmarire a celor 80 din dosarul flota petrecuta in 2007 in baza refacerii expertizei 1. Daca am folosit cuvantul achitare, da, am gresit. Pentru ca o astfel de solutie nu poate sa o dea decat o instanta, nu si parchetul. 2. Repet, daca am folosit acest cuvant am gresit. Io tin minte ca am zis clasare, ceea ce ar fi corect. 3. NUP nu insemna ca actiunea se opreste, ci ca nici macar nu incepe. Daca incepea, parchetul putea sa dea una din doua solutii: SUP ori rechizitoriu 4. Corect, SUP si NUP sunt (de fapt erau) treburi diferite 5. Cand au fost emise noile coduri nu prea conteaza. Important este cand au intrat in vigoare. Cel penal a intrat in vigoare fix acum un an. Iar legatura cu dosaru flota este ca pana zilele astea dosarul nu fusese inca clasat, in intregul sau. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 23 Jan 2015, 13:24) 1. Daca am folosit cuvantul achitare, da, am gresit. Pentru ca o astfel de solutie nu poate sa o dea decat o instanta, nu si parchetul. 2. Repet, daca am folosit acest cuvant am gresit. Io tin minte ca am zis clasare, ceea ce ar fi corect. Dupa ce ca esti uituc mai esti si chior, ti-a pus omul citat si a si bolduit unde ai scris achitat. Eu zic sa il cauti pe dr. Costache urgent!!! |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 23 Jan 2015, 13:27) Bre, io am zis ca asa: ". Si, constatandu-se ca ceilalti acuzati au fost deja achitati, acuzele fiind identice, chiar nu vad un motiv pentru care Base sa nu fi fost si el achitat." Hai sa si completez: "daca s-ar fi ajuns la proces". Asta pentru ca unii dintre acuzati au ajuns la proces si au fost achitati. Parchetul apoi a facut recurs... S-a reluat urmarirea penala, s-au refacut expertizele... O nebunie. Ce era de inteles s-a inteles: doar instantele achita, iar parchetele claseaza. Evient, pe Base i dosarele sale! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce fain vă dicstrați...
Cum îi zice la jocu' ăsta? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Markos, am pecizat deja: cei care au ajuns in instanta au fost achitati. Parchetul a relat cercetarea. Base n-a ajuns in instanta si, deci, dosarul a fost clasat. Daca nici acu nu pricepi, nu poci decat sa te invit sa te duci sa te pregatesti de Shampionslig!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(maho @ 23 Jan 2015, 10:38) QUOTE(dacis @ 23 Jan 2015, 13:24) 1. Daca am folosit cuvantul achitare, da, am gresit. 2. Repet, daca am folosit acest cuvant am gresit. 4. Corect, SUP si NUP sunt (de fapt erau) treburi diferite S-au impacat evreii cu palestinienii? ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai dus meseria de consultant în penibil și derizoriu!
RUȘINE!! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca nu as face bani din consultanta mi-as da demisia din CCF din cauza lui dacis
![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 23 Jan 2015, 14:02) Consultanta la CCF? Bani de la CCF? Haidi, bre, ma leshi!... Din abureala aia a lui Chitoiu se fac si bani? Cine plateste? ![]() ![]() PS Meseriasi, meseriasi, dar si golani... Belesc membrii de bani! Sefii de la centru, evident! ![]() This post has been edited by dacis: 23 Jan 2015, 14:10 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 23 Jan 2015, 14:16) Totusi care expert-evaluator o fi gresit? Ala cu 0 prejudiciu sau ala cu 300 milioade de USD? Ca la diferenta asta mica intre evaluari, cred ca ar fi trebuit sa se cam sesizeze DNA-ul. Tu crezi ca dna se sesizează asa, de capul lui? Tre' sa i se spuna pe care caz are voie să se sesizeze si pe care nu! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Umbla un zvon vag ca nea Grebla a deranjat mai mult pe siguranta nationala decat pe spaguiala si ca de pe partea cu comertul cu rusii i se trage, nu de pe partea cu spagile.
Nu-mi dau inca seama daca zvonul nu e cumva lansat tocmai pentru a amortiza impactul ideii ca i s-a facut un dosar la comanda SRI sau nu |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 23 Jan 2015, 14:19) Si ce-are trebunalul de-a face cu CCF? Ce, mai nou tre' sa fii membru CCF ca sa faci expertize? Nu ejti si membru CECCAR? Sunt cuplat cu cineva, el e membru CECCAR, eu CCF, din motive de taxe nesimtite. Expertizele fiscale le fac (si) membrii CCF. PS Vezi ca de anul asta pentru stabilirea riscului fiscal, e preferabil sa depui declaratii certificate de un consultant. Si rectificativele la fel. This post has been edited by ady77: 23 Jan 2015, 14:42 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 23 Jan 2015, 15:35) Umbla un zvon vag ca nea Grebla a deranjat mai mult pe siguranta nationala decat pe spaguiala si ca de pe partea cu comertul cu rusii i se trage, nu de pe partea cu spagile. Nu-mi dau inca seama daca zvonul nu e cumva lansat tocmai pentru a amortiza impactul ideii ca i s-a facut un dosar la comanda SRI sau nu Damage control. S-au bagat ca vitele pe teava fix a doua zi după ce au luat-o in freza si acum se chinuie sa demonstreze ca-i doar o coincidență! Oricum, dacă doar astea-s "dovezile" e lucratura clara. This post has been edited by Garett: 23 Jan 2015, 15:46 |
--------------------
No
Reno
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 23 Jan 2015, 13:24) 3. NUP nu insemna ca actiunea se opreste, ci ca nici macar nu incepe. Daca incepea, parchetul putea sa dea una din doua solutii: SUP ori rechizitoriu 4. Corect, SUP si NUP sunt (de fapt erau) treburi diferite 5. Cand au fost emise noile coduri nu prea conteaza. Important este cand au intrat in vigoare. Cel penal a intrat in vigoare fix acum un an. Iar legatura cu dosaru flota este ca pana zilele astea dosarul nu fusese inca clasat, in intregul sau. 3. Eu in actiune asimilam si ancheta in baza careia se stabileste daca se da NUP sau se merge mai departe. ![]() 5. Se mai poate vorbi de un dosar in intregul sau cand cel al lui base a fost disjuns? deci in chestiunea cu codurile eu ma refeream la actiunea ce ii privea pe ceilalti si care si-a urmat cursul ..ma rog, dupa refacerea celebrei expertize. deci aia a inceput, continuat si finalizat pe vechile coduri care nu prevedeau obligatia unui "in rem" prealabil. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Nu cunosc in detaliu desfasurarea procedurilor juridice in cazul flota, dar parca ultima expertiza (care ar fi un fel de contra-contra-contra....-expertiza), cea in care s-a stabilit prejudiciu "0" este de anul trecut...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Eu stiam ca celebra expertiza cu prejudiciu zero e aia a lui Morar din 2007. Au mai fost si altele, dupa?
Cine si de ce le-ar mai fi facut, din moment ce s-a strigat NUP! în decembrie 2007? This post has been edited by Markos: 23 Jan 2015, 17:01 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
A mai făcut dacis o expertiză anul trecut, numai ca să îi fie bine lu' nea Băsescu.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
link?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
link???
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
ce, nu-l mai ai?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 03:34 |