DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
Wimacl10 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ambasadorii au fost deja schimbati de vreo 2 saptamini daca nu mai bine
Spre oftica profunda a unora, asta mi sta nitel p-aici Asta asa ca informare |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acu' si daca Ghita are dreptate si e Kovesi agent american, cam ce puteau spune si americanii?
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 20 Jan 2017, 08:54) Ambasadorii au fost deja schimbati de vreo 2 saptamini daca nu mai bine Spre oftica profunda a unora, asta mi sta nitel p-aici Asta asa ca informare Intr-adevae klemm e ambasador de doar 2 saptamani.klem ca klem care e doar un papagal,insa urmeaza schimbari serioase la cia,fbi...si sa se tina bine dulapul prezidential. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 09:10 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Klemm e diplomat de cariera daca nu ma inseala memoria si nu intra sub incidenta schimbarilor, dupa cum a precizat chiar Trump, asa ca mai usor cu dezinformarea.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai n-a fost schimbat acum 2 saptamani,ca doar asa zicea propaganda 2-3 posturi mai sus ?...baieti voi nu cititi textele care le primiti ?
This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 09:13 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu ti-am zis, invata si arta disimularii, nu doar a dezinformarii, ca se vede cum incerci sa manevrezi discutia.
Propaganda sau nu, cele scrise sunt corecte: ambasadorul US in Romania mai sta pe aici. Nu a zis nimeni ca a fost schimbat. Tu chiar crezi ca toti sunt prosti, ma?! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Eu nu cred nimic....doar citesc acelasi texte obosite ale propagandei - basiste-iohaniste wathever....postacii sunt cam aceiasi li s-a dat reset si din ridicat in slavi basescu au trecut la iohanis chiar daca nici unul nu recunoaste - ca doar ei sunt tineri frumosi si liberi cu principii si caracter si toata ziua sunt cu justita in gura insa n-au nici o problema ca idolul lor anterior a furat o intreaga flota,o asa,alte smecherii cu toti interlopii iar idolul actual din meditatii a cumparat 6 case,retrocedate anterior tot de el unor acoliti pe acte false.
Cum am mai spus daca iohanis era invitat la masa lui trump - plarit-neplatit 1 luna nu mai scapam de moaca ipocrita cu ranjetul tamp..daca sunt invitati dragnea si grindeanu - e nashpa - oricine ajunge sa stea la masa cu presedintele american. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 09:29 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Aha, cand citesti textele celorlalti e propaganda, cand sunt ale tale, e evanghelia. Fugi, ma, cu cercu'! Am inteles, tii cu pesedeul, astepti pomeni... sa fie primite! Da' atunci apara masurile luate de ei si nu mai fa gargara cu "propaganda", ca si aialalti au dreptul la opinie!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai opinia lor e propaganda, ce nu ai inteles?
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai toti au aceiasi opinie in ganduri si simtiri,exact ca postacii lui basescu - bine in mare sunt aceiasi.
Exact aceleasi texte - dragnea e chelner,Giuliani e sef de sala...doar iohanis e mare si tare a sta acasa intr-un moment important pt. Securitatea Romaniei. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 09:47 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 20 Jan 2017, 08:28) Vezi ca germanul pus de catastrofa obama la indicatiile lui merkel traieste ultimele zile ca si ambasador, de azi e un nou presedinte american. Vezi ca ala nu vorbeste de capul lui, in nume personal, ci in numele prietenilor tai. QUOTE(marksman @ 20 Jan 2017, 09:16) Nu-i singur, il mai ajuta cativa, ca oboseste repede si s-a uzat placa. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 20 Jan 2017, 09:44) [...] Exact aceleasi texte - dragnea e chelner,Giuliani e sef de sala...doar iohanis e mare si tare a sta acasa intr-un moment important pt. Securitatea Romaniei. Exact aceleasi texte - Iohanis nu a fost invitat, nu conteaza; Dragnea reprezinta Romania, Dragnea are "acces" la Trump, Dragnea face si drege. Fix propaganda, fix de ceea ce ii acuzi pe ceilalti. Faptele sunt: - Romania este reprezentata de ambasadorul ei la Washington - sefii de state nu sunt invitati de obicei la aceasta ceremonie - ceremonia asta e o strangere de fonduri, vine cine cotizeaza; si Obama a facut la fel - Dragnea si Grindeanu participă "pă persoană fizică"; la fel puteai participa si tu si oricare altul, daca dadea suma corecta. - pozele alea nu inseamna nimic (nu ca in viitor n-ar putea sa insemne, ramane de vazut), asa se fac poze la evenimente din astea. This post has been edited by marksman: 20 Jan 2017, 10:27 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(marksman @ 20 Jan 2017, 11:16) Romania este reprezentata de ambasadorul ei la Washington Chiar, poze cu George Maior exista ? Sa vedem si noi, contribuabilii, cum suntem reprezentati pe langa partenerul strategic... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
marksman |
![]()
|
Sunt convins ca asta e prima grija a lui Maior: sa puna poze pe Facebook sa se dea ciumeg cu cine isi loveste coatele.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa caute la crasma?
Activitatile oficiale de investire sint azi Sa vadem cine sta "la oficial" Maior sau hamsteru cu limba linga el? Oricum, cind s-o intoarce perechea trebuie sa vedem deconturile |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Geme netul de poze si cica nu sunt...
https://www.dcnews.ro/liviu-dragnea-a-luat-...sua_529914.html p.s. am vazut intr-un colt pixelul albastru... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 20 Jan 2017, 10:41 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
E clar facatura, viteza de deplasare calculata de omul de stiinta funeriu nu e corecta.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 20 Jan 2017, 10:16) Ieri erai convins ca dragnea nu se va intalni nici macar cu mike pence iar dragnea s-a intalnit chiar si cu trump iar azi are intalnirea oficiala cu mike pence - practic nivelul imediat urmator dupa presedinte in statul american. Ce te faci daca apar poze cu majoritatea liderilor europeni invitati la investirea lui trump....cu iohanis clar nu avem "surprize" de-astea in conditiile in care nu l-a invitat nimeni. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 11:42 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 20 Jan 2017, 11:41) Ieri erai convins ca dragnea nu se va intalni nici macar cu mike pence iar dragnea s-a intalnit chiar si cu trump iar azi are intalnirea oficiala cu mike pence - practic nivelul imediat urmator dupa presedinte in statul american. Ce te faci daca apar poze cu majoritatea liderilor europeni invitati la investirea lui trump....cu iohanis clar nu avem "surprize" de-astea in conditiile in care nu l-a invitat nimeni. Minți! Și mai rău decât asta e faptul că-mi pui vorbe-n gură. Dă-mi link unde eu afirm "ca dragnea nu se va intalni nici macar cu mike pence". Dragnea NU poate avea încă o întâlnire oficială cu nimeni, el este în vizită în calitate de persoană particulară! Să văd poze (și nu fotoșop) cu liderii europeni acolo prima dată. Și nu lideri gen Nigel Farage, care a plătit biletul. LE: QUOTE(politico.eu) Who is going to be at the inauguration? Besides Trump, his family and the Obamas, several living ex-presidents will be in attendance. Jimmy Carter was the first to say he will attend, and so will George W. Bush. Former Vice President Dick Cheney also said he will be there. Both former President Bill Clinton and 2016 presidential election nominee Hillary Clinton are also slated to attend. A George H. W. Bush spokesman said he will not be there, citing health concerns. Prominent faith leaders like Catholic Cardinal Timothy Dolan and the Reverend Franklin Graham will also be there. Donald Trump encouraged his supporters to set an “all time record” for attendance, but planners are expecting about 800,000 people, well below President Obama’s first inaugural. This post has been edited by marksman: 20 Jan 2017, 11:59 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 19 Jan 2017, 18:11) Si daca nu? Ciufulesti barzoiu in public? Recunosti ca dragnea e un limbric de puscarie? Daca e da si-l primeste ala, pot recunoaste eu. QUOTE(marksman @ 20 Jan 2017, 11:51) Minți! Și mai rău decât asta e faptul că-mi pui vorbe-n gură. Dă-mi link unde eu afirm "ca dragnea nu se va intalni nici macar cu mike pence". Dragnea NU poate avea încă o întâlnire oficială cu nimeni, el este în vizită în calitate de persoană particulară! Să văd poze (și nu fotoșop) cu liderii europeni acolo prima dată. Și nu lideri gen Nigel Farage, care a plătit biletul. LE: QUOTE(politico.eu) Who is going to be at the inauguration? Besides Trump, his family and the Obamas, several living ex-presidents will be in attendance. Jimmy Carter was the first to say he will attend, and so will George W. Bush. Former Vice President Dick Cheney also said he will be there. Both former President Bill Clinton and 2016 presidential election nominee Hillary Clinton are also slated to attend. A George H. W. Bush spokesman said he will not be there, citing health concerns. Prominent faith leaders like Catholic Cardinal Timothy Dolan and the Reverend Franklin Graham will also be there. Donald Trump encouraged his supporters to set an “all time record” for attendance, but planners are expecting about 800,000 people, well below President Obama’s first inaugural. Intr-adevar le-am incurcat de pe alt topic - altcineva era convins ca dragnea nu se va intalni nici macar cu mike pence - daramite cu trump - oricum mea culpa - le mai incurc si eu cu atata propaganda care vine cam cu aceleasi texte La investire vor fi cel putin - premierii angliei,canadei,australiei foarte probabil al spaniei,japoniei,alti diversi sefi de state din europa.....si n-am spus niciodata a dragnea a avut intalniri OFICIALE. Iar trump poate sa aiba intalniri oficiale de cand e ales presedinte de electori in urma votului popular - nu poate lua decizii ca presedinte pana nu e investit - dar asta e cu totul altceva. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 12:28 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu am spus la ce-s bune dara a sarit Klaus, ingerul lui pazitor si m-a tras de urechi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pozele n-au nici o valoare - decat ca unii sa aiba diverse fetisuri...in schimb intalnirile pot stabili pe viitor diverse relatii avantajoase de ambele parti(mai degraba pt. Noi,america nu prea stiu ce avantaje mari are din relatii bune cu romania)....daca stai acasa ca si iohanis cu spume la gura de invidie cu siguranta nu stabilesti nici o relatie si ramai complet izolat si nebagat in seama.
Acuma chiar la nivelul asta trebuie sa explic ce inseamna politica,influenta chiar lobby din care si Romania poate castiga. This post has been edited by Wimacl10: 20 Jan 2017, 12:38 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 20 Jan 2017, 13:30) Nici presedintii lor nu au fost invitati? ![]() Daca n-ai glumit, ai o lacuna... Prin Commonwealth nu prea exista presedinti cu exceptia Indiei. ![]() Dar stai bine cu simtul umorului. Posibil sa fi mers presedintele Norvegiei. ![]() This post has been edited by vercingetorix: 20 Jan 2017, 12:37 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:06 |