DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
e lege sigur.
ce se poate evita, e showul mediatic. da' de fapt sunt convins ca face parte din scenografia procesului... |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
E evident ca totul e show mediatic, nu inteleg ce mare pericol e si trebuie sa-i pui catuse la ora de maxima audienta tv unei tarfe penale de dorobanti-paris-roma.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
De ce le-ar proteja imaginea? Cel mai bine si-ar fi protejat imaginea singuri, daca n-ar fi furat cu zece maini din banii de spitale, scoli, etc, atunci cand oricum aveau deja mai multi bani decat pot cheltui in 3 vieti. Eu astept cu interes sa-l vad pe don corleone cu catuse la maini, dar deocamdata se odihneste. In sinul familiei.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe mine ma intereseaza ca madama sa primeasca cumulat zeci de ani de puscarie, nu show-ul mediatic si apoi o sentinta penibila de 2-3 ani cu suspendare...
Nea base ar trebui sa primeasca cumulat cel putin 30-40 de ani de puscarie ca sa fim siguri ca nu mai iese de acolo chiar daca va beneficia de reduceri pt. Varsta, buna purtare,carti si alte prosteli din astea.... This post has been edited by tony-s: 11 Feb 2015, 11:39 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pentru ca au furat din banii de.. biserici
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ăsta nu-i motiv.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(neumann @ 11 Feb 2015, 11:24) De ce le-ar proteja imaginea? Cel mai bine si-ar fi protejat imaginea singuri, daca n-ar fi furat cu zece maini din banii de spitale, scoli, etc, atunci cand oricum aveau deja mai multi bani decat pot cheltui in 3 vieti. Eu astept cu interes sa-l vad pe don corleone cu catuse la maini, dar deocamdata se odihneste. In sinul familiei. pai d'aia mei, ca la momentul tzero sunt prin definitie doar inculpati - adeca exista sansa se fie nevinovati. pusca mea, sistemul asta de asesori populari in care arestatul e sigur condamnat mi se pare inconfortabil ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, și nici acum.
Practic UTI nu mi-a luat nimic în mod direct. Și chiar și așa să fi fost: nu se rezolvă nimic (nici în plan material, nici în plan spiritual) umilind la rândul meu, sau dorind răul cuiva. Nu întorcând rău la rău se rezolvă probleme! ![]() This post has been edited by DragosP: 11 Feb 2015, 12:22 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Catuse se pun pentru ca procedura. Legala. Ah, se poate discuta daca nu poate fi modificata procedura în cazul celor retinuti pentru 24h, de ex. Si sa le puna bratarile doar dupa ce instanta a avizat cele 30 de zile, a doua zi.
Problema e ca o Nuti, un Hrebe, un Cocos (adica ce vedem la teve în direct) nu sunt retinuti în fiecare zi. In schimb sunt retinuti zilnic indivizi violenti, infractori de meserie, iar la aia chiar sunt indicate bratarile înca din start. Si atunci e mai greu sa faci o procedura pentru borfasii ordinari si alta pentru starurile din politica. This post has been edited by Markos: 11 Feb 2015, 13:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Câteodată ajută, am completat mai sus.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
"N-ajută în cazul lor", credeam că se suptînțelege.
Că când e vorba de indivizi recalcitranți și violenți, e de la sine înțeles că e o măsură necesară. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Deci ar trebui ca procurorul de caz sa poata stabili din start: ala e violent, aplic art.3 al.1 si-i pun bratari; asta e inofensiv, aplic art.3 al.2. Deocamdata nu exista însa asa ceva.
This post has been edited by Markos: 11 Feb 2015, 13:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 11 Feb 2015, 13:24) E dispusa sa le returneze ![]() O licitatie cu gentile si sacourile lui udrea ar fi funny. This post has been edited by Markos: 11 Feb 2015, 13:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 11 Feb 2015, 13:28) Păi nu cred că e treaba procurorului. Că nu el pune în executare arestarea. Ci polițaiul, la fața locului. Nu vorbeam despre arestare, ci despre retinere. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 11 Feb 2015, 14:28) Ar trebui o comanda speciala de catuse din platina, cu cristale zwarovski. Nu se face ca o asemenea doamna sa fie incatusata ca un borfas de rand. |
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Chestionat despre situatia Elenei Udrea, Traian Basescu a spus: "Justitia este corecta si nu eu voi discuta in privinta independentei ei. Convingerea mea este ca in instanta, Elena va fi capabila sa-si dovedeasca nevinovatia. Oricat de suparati ati fi pe mine, nu pot sa abandonez un om atat de loial. A fost partenerul meu politic care a ramas pana la sfarsit si la cum o stiu, se va zbate sa-si dovedeasca nevinovatia."
QUOTE(Markos @ 11 Feb 2015, 12:58) In schimb sunt retinuti zilnic indivizi violenti, infractori de meserie, iar la aia chiar sunt indicate bratarile înca din start. Si atunci e mai greu sa faci o procedura pentru borfasii ordinari si alta pentru starurile din politica. Co-rect! Am avut acu' doua saptamani o sarabanda de procese de mai era putin si comandam pizza in sala de judecata. La un moment dat, intr-o pauza, cand, asteptand sa intru, sporovaiam cu avocatul la intrarea in sala iese un jandarm care ne zice cam prea imperativ pentru gustul meu sa ne dam deoparte... Ma uit la el cam nasol si ma trage avocatul de brat. Se deschid usile salii si ese un maronez cat un taur cu catuse la maini si-mi arunca o privire tandra de la distanta de 70-80 cm de-am cam inghetat. Cand m-am uitat la gardieni, m-am cam spaimantat: doi pirpirii, unu-n civil si unul militar, cu Carpatiu' la sold, in toc. Ma ataca maronezul, incercand sa ma salveze, baietii aia doi sigur ma-mpuscau, stiind precizia celebrei arme... QUOTE(neumann @ 11 Feb 2015, 13:24) Politicienii n-au voie sa se afiseze niciodata cu haine ori accesorii excesiv de scumpe, oricat de cnstit-ar fi provenienta lor ori a banilor! QUOTE(neumann @ 11 Feb 2015, 13:34) Sa nu uiti de blanita roz! This post has been edited by dacis: 11 Feb 2015, 13:45 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tony-s |
![]()
|
Una e ce ar merita madama si cu totul altceva e cum ar trebui sa se comporte reprezentatii statului.
Pt. Cat a furat si a sfidat udrea ar merita aruncata intr-o celula insalubra unde sa se hraneasca cu sobolanii pe care-i prinde...ca tot le plangea de mila acoperitu de la irealitatea in conditiile in care in romanika mor copii nevinovati pt. Ca nu li se aloca sume decente iar toti criminalii,hotii si violatorii au alocate sume imense pt. Nivelul de trai din romanika... Sunt convins ca sunt si inchisori cu conditii mizerabile dar prima data sa rezolvam cu categoriile nevinovate si doar apoi sa le plangem de mila criminalilor,violatorilor si hotilor. This post has been edited by tony-s: 11 Feb 2015, 14:05 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Iar a dus dejtu' la nas. O fi pentru Base?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Suparator e faptul ca madama continua sa sfideze ceea ce arata ca are spatele acoperit de blatul base-johanis si probabil va primi ceva la mishto 1-2 ani cu suspendare.
This post has been edited by tony-s: 11 Feb 2015, 14:08 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 11 Feb 2015, 15:03) Pentru base cred ca e.. http://www.timesnewroman.ro/monden/poza-zi...ea-sa-transmita |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
ej bun de timnicer daca te-ai simtit sfidat de chestia aia.
"cosorul are o parte lemn-oasa si o parte fer-oasa". ti-ar face placere sa lucrezi cu intelectuali. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
tony-s |
![]()
|
Pai nu e doar partea cu scarpinatul la nas, aseara madama radea ca proasta la p...cand a fost scoasa cu catusele.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
I se zice Moceanu de către apropiați.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
A raspuns kum mai sus foarte bine: pentru ca si ei ne umilesc de la Revolutie incoace. Dar multumirea cea mai mare consta in recunoasterea publica a faptului ca SI pedelistii s-au dovedit a fi penali, ca nu au fost cu nimic mai presus decat cei in care basistii aruncau cu rahat in stanga si in dreapta. Erau vazuti drept salvatorii natiunii, monumente de onestitate, cei care au reformat statul, etc. S-au dovedit a fi exact opusul, niste lepre fara scrupule, sistemul lor mafiot facand ca Adrian Nastase & co sa para pistol cu apa.
N-as vrea sa fiu acum in pielea unui basist. Oare cum mai pot ridica ochii din pamant dupa ce multi ani i-au injurat si facut in toate felurile pe cei care spuneau ca bas si camarila sunt niste jeguri mafiote? Ce argumente mai au acum cand toti idolii lor cad pe capete? Cum isi mai justifica aroganta si aerele de superioritate pe care le emanau la fiecare interventie? Sunt decat curios... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:49 |