Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
![]() ![]() ![]() |
Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cand prestezi o activitate care implica nevoie de spatiu (de exemplu, musafiri sau un party), acel "spatiu dedicat bucatariei", devine brusc spatiu util, ceea ce inseamna ca living-room-ul chiar utilizeaza toti cei 38mp (hai, 36 utili, daca excludem "bordura" ocupata de mobilierul asociat bcatariei).
In mod normal imi este suficienta o canapea, un TV si un laptop in living ... dar nu asta era ideea, ci de spatiu disponibil. Ar fi si o solutie compacta, pe modelul japonez, unde in aceeasi 30 de metri patrati poti avea tipul de camera dorit prin glisarea peretilor. Aia intr-adevar mi se pare o chestie desteapta caci nu poti fizic ocupa in acelasi timp 2 camere, asa ca, transformarea aceluiasi spatiu dupa dorinta este chiar o solutie OK. Cu temperatura, sunt oameni si oameni. Mie imi este cald la mai mult de 23 de grade si nu e vorba de cat de gras sau slab sunt. Pur si simplu eu ma simt bine la 22. Vara imi reglez temperatura din birou la 18-19 grade de exemplu ... asa sunt eu, mai "rece". This post has been edited by Liviu: 6 Jan 2015, 15:29 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(cdadan @ 6 Jan 2015, 16:21) 21 de grade e cam rece pentru un spatiu de locuit. Sub 24 e rece, exclus sa stai in tricou daca n-ai izolatie naturala temeinica, sau daca nu esti in calduri. ![]() Eu la 21°C stau cu cainele-n tricou. La 24°C as sta cu geamul deschis. Dar sunt mascul, la femele e numai bine 24°C. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai temperarura corpului de 33..34 grdC?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(corbex @ 6 Jan 2015, 13:24) Zic astia ca mai cresc si dimensiunile. La living? QUOTE(Han Solo @ 6 Jan 2015, 13:50) Asta-i valabil doar la bloc, ori si la casa? Ca ochisem acum neste ani o casuta de fro 200 mp cu doua-trei hectare de teren (padure) in jur, in zona turistica (statiunea de vara a tarilor) la 70.000 de oiro. Asa, cu actiunile... m-ai pleostit de tot. QUOTE(kum @ 6 Jan 2015, 14:30) Io cre ca-i masina grecului. A vopsit-o si-a radiat-o, ca auzit ca-l cauta ady cu executorul judecatoresc la poarta. QUOTE(Liviu @ 6 Jan 2015, 15:27) acel "spatiu dedicat bucatariei", devine brusc spatiu util, ceea ce inseamna ca living-room-ul chiar utilizeaza toti cei 38mp Deja mi s-a reparat imaginea de sine, ca io am livingul (+locul de luat masa) de fix 37 mp. La mine bucataria-i alta afacere. PS Cand zic de living de 37 mp nu ma laud, ci ma plang. De-as lua-o iar de la inceput, altfel ar sta treaba!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E temperatura din sticla
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(dacis @ 6 Jan 2015, 15:46) Asta-i valabil doar la bloc, ori si la casa? Ca ochisem acum neste ani o casuta de fro 200 mp cu doua-trei hectare de teren (padure) in jur, in zona turistica (statiunea de vara a tarilor) la 70.000 de oiro. Asa, cu actiunile... m-ai pleostit de tot. doar la bloc. LE: ar putea fi si la case, in conditiile in care sunt mai multe construite de acelasi dezvoltator si vandute de la inceput in termenii astia. pot avea tot statut de condominium. baga repede regiunea macar, za vede si oichiu meu asa minune. fie casa e patrimoniu si trebuie renovata ca atare, cu o nota de plata de vreo 7 cifre, fie ai dat de unu' beat si trebuia sa semnezi acolo si atunci. proprietate cu parc de doua hectare in zona turistica la 3.5 euro/mp... sau cine stie, poate tarul isi facea vacanta na sibir. This post has been edited by Han Solo: 6 Jan 2015, 15:52 |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
trebuia s-o iei acolo si atunci. asta daca nu mananci borsh.
uite preturi intr-un loc care s-ar califica, cu probabil ceva mai putin potential turistic. http://prian.eu/finland/southeastern-finland/lappeenranta/ |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La 150 de km nord de Leningrad sint decit balti si tintari. Pretul e mare. Ultimii 40 de km se fac cu magarul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 6 Jan 2015, 15:59) Ce sa iau, bre, ca io am fost acolo acum multi ani, pentru cateva saptamani, cu ceva trebi si-atat. Prima si singura data. Iar Lappeenranta-i oras, si-i destul de mare, deci... e scump. dom'le, e scump! In schimb, prin preajma, gaseste si maru apartamente la preturi OK: 27-35.000 oiro[/url]. Am uita cum e acolo cu transportul in comun, dar un post de sofer profesionist sigur gaseste. This post has been edited by dacis: 6 Jan 2015, 16:18 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
lincul tau trimite la spania, bulgaria, turcia si muntenegru...
LE: si am inteles, tarului ii placea mult solitudinea... si buda dupa mesteacan. This post has been edited by Han Solo: 6 Jan 2015, 16:13 |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dacis @ 6 Jan 2015, 14:46) Si doamna ar vrea bucatarie separata dar apartamentul asta e pe model american. Sunt si apartamente cu bucatarie in camera separata. E ok in amebe cazuri. Eu vreau doar spatiu mult, atat. QUOTE(dacis @ 6 Jan 2015, 14:46) Cand zic de living de 37 mp nu ma laud, ci ma plang. De-as lua-o iar de la inceput, altfel ar sta treaba!... ![]() Exact. in 38mp e bine, e spatios, dar merge si mai mult ... Cand ma voi muta la casa, macar un 50mp o sa vreau pentru living ... dar mai am de mancat ceapa cu paine pana atunci. |
--------------------
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu esti singurul de pe site. Poate nici nu te place.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 6 Jan 2015, 16:11) Merge ca deaq DC. E fix linkul / siteul tau. Io doar am inlocuit Lappeenranta cu Imatra! Acolo avea tarul o resedinta faina rau. Si-un lac, Si-un parau. Si terenuri de vanatoare.... QUOTE(ady77 @ 6 Jan 2015, 16:16) Tigari, bre, tigari. Dar fiind vorba de Rossia, merge si cu tari! QUOTE(Liviu @ 6 Jan 2015, 16:17) Io ziceam ca e cam mult. Si ca, in general, hardughia e prea mare... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Pina si Bundy avea 40 mp.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 6 Jan 2015, 15:22) Prea mare pentru ce? Eu inca visez la un living de 50mp, cu semineu si alea alea prin el ... o camera de zi in adevaratul sens al cuvantului. QUOTE(cdadan @ 6 Jan 2015, 15:24) Ramane de vazut ... ca nu e mereu cum vrei ci si cum se gaseste ![]() Din pacate sunt prea sarantoc ca sa indraznesc sa visez la a-mi construi o casa pe aici ... si asa cumparatul uneia presupune niste planning foarte foarte bun, nu de alta, dar vreau sa o pot plati pe parcursul vietii ![]() This post has been edited by Liviu: 6 Jan 2015, 16:34 |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
Na ca dom' moderator Os ne-a ajutat cu un split.
Daca tot ne-am apucat sa discutam despre locuinte, mai bagati si voi info, poate fi util de comparat diverse stiluri, culturi, obisnuinte. |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am 3 băi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
La cate famelii?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
5.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Cate wc-uri ai într-o baie?
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Daca-i lasa urmatoarele doua zile fara caldura, e belea maxima.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 6 Jan 2015, 21:18) Lasa-l, bai, omule, in pace, nu-l mai ispiti. Ca poate cedeaza si se pozeaza asta pe buda de trebe sa inchidem forumul fro saptamana!... Cam des au sarit unii gardul in ultima vreme si, nu de alta, dar riscam sa ajungem la recrutari intensive de noi membri din trupa alora de la "Accept"! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:28 |