Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
![]() ![]() ![]() |
Gânduri despre: Locuit, imobile, split de la Imbecili Autohtoni - ce salt!
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io am 8 boxe in sufragerie
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Au inceput si pe la noi unii sa-si transforme debaraua in dressing. Not me.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Aici prin lege fiecare apartament are asociat un spatiu de stocare (un fel de boxa daca vrei). Necesitatea unei debarale nu prea apare.
|
--------------------
.
.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
suedeza scrisa e mai usor de inteles ca aia vorbita.
ai ceva detalii despre sistemul japonez? This post has been edited by dizzy: 6 Jan 2015, 23:00 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Apropo de limba -Liviu, cum te descurci cu dulcili grai suedez? Mie imi pare cubic rau
![]() Cum se pronunta a-ul ala "sfintisor" (cu cerculet deasupra)? Presupunand ca se poate descrie in proza ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Liviu |
![]()
|
Å = oa (in pronuntie) cu o clar si A estompat.
exemplu: fråga (intrebare) se pronunta 'frOoaga' ... ma rog .. cam asa. Cat despre suedeza .. am inceput sa invat (ma duc la scoala) dar merge greu caci am treaba multa la serviciu si nu pot merge zilnic la scoala .. asa ca, cu o zi pe saptamana treaba se intinde. Men, jag kan prata lite svenska nu (skriva också). This post has been edited by Liviu: 6 Jan 2015, 23:17 |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
Fac tot posibilul sa ridic nivelul perceptiei despre .ro, promit.
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
Cam asa dar cu A-ul aproape mut
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ar fi fost normal să se scrie un O cu a deasupra.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
å inseamna riu in suedeza.
![]() Iar ö inseamna insula, astia au facut economie la litere bine de tot. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dizzy |
![]()
|
o = un fel de 'eau' din francaisa.
Men, jag kan prata lite svenska nu (skriva också). E un fel de , "Vorbesc un pic de suedeza, si pot scrie si un pic?" Cam seamana cu nemteasca la scris. Parca mai era o vorba ca laponii au 50 cuvinte pentru zapada, gen. This post has been edited by dizzy: 7 Jan 2015, 12:18 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Propun un split, pentru amatorii de suedeza. Altfel de duce drac si topicul asta.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Jan 2015, 11:32) Incorect. Nu e vorba de aceeasi zapada. http://everything2.com/title/Finnish+words+for+snow |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
[attachmentid=1627976348] suprafete.JPG ( Size: 54.57k )
Number of downloads: 163
Hai ca m-a facut Liviu curios. Imi calculeaza si mie cineva cât am sufrageria+bucataria, ca eu nu pricep nimic. ![]() This post has been edited by Diac: 7 Jan 2015, 10:57 Attached thumbnail(s) plan_apartament.JPG ( Size: 201k ) Number of downloads: 175 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
daca n-ai construit despartirea aia 'punctata' intre 1 si 2, ai ~44.5 m^2.
daca ai construit-o, ai doua spatii, cel mare de ~28.5 si cel mic de ~16 m^2 cel putin asa citesc eu planul. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Daca bucataria e 2 si livingul e 1 atunci ai (2.65+4.75)*6.02=44.548 mp
Pentru cazul in care sunt separate, cred ca se aplica tabelul: 27.98 si 15.00, dar poate varia in functie de grosimea peretelui despartitor This post has been edited by psychoo: 7 Jan 2015, 11:04 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Despartirea punctata e reprezentata in realitate de un prea frumos prag intre gresie si parchet. Mersi colegilor de lamurire.
44 m2 de livig Liviule ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Diac: 7 Jan 2015, 11:06 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
Esti în top
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Pan' la vara, doar. Ca daram peretele dinspre bucatarie si iau conducerea!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E măcar de rezistență?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai vrea tu!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:46 |