DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> carmen paunescu, 2 ani si 30 de milioane

OCEBE
post 31 Oct 2005, 09:06
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: galati

QUOTE(Smudo @ 30 Oct 2005, 12:52)
Cre'ca nici cu stilpul de beton nu e o idee prea buna. Poate il culca la pamint si ramine vreun sat fara curent pentru citeva ore, e un deranj prea mare. Plus de asta reparatiile tot de la buget or sa se plateasca, adica tot de "prostii" care muncesc si platesc impozite la stat. Altceva.
*

un tren ?

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BLK
post 31 Oct 2005, 09:07
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

data viitoare sa se intalneasca cu drumul lat al transfagarasanului, sa o ia pe scurtatura in jos cu al ei 4x4. chiar daca s-au inteles partile si si-a retras fata acuzatiile, a omorat 3 oameni si a primit 2 ani? si aia cu suspendare?

pai ies si eu la distractie, ciombe ar trebui sa auda, carmagedon si scapi ieftin, 2 ani si daca ii faci tot e putin pentru 3 oameni omorati intr-un combo sad.gif trist, foarte trist. parca ziceam ca se misca ceva, ceva romanica asta, dar vad ca face 2-3 pasi inainte si dupa aia 2-3 tumbe inapoi.

--------------------
Dacia 1310 - B-52-VYK
Dacia Alpine 54CP - OARE?
+
IsNa
post 31 Oct 2005, 09:38
Post #33

Membru autentic

From: Timisoara

Pai o masina de 40m3 de piatra ajunge pe la 60t. Cred ca soferul ei nici nu va simti mare lucru...

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
maxiK
post 31 Oct 2005, 09:43
Post #34

Membru autentic

previzibil, dragilor. previzibil ...

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
cosmin_m
post 31 Oct 2005, 12:16
Post #35

Membru autentic

E interesant de urmarit prin comparatie procesul puscasului american care l-a ucis pe Teo Peter. Era si un articol printr-un cotidian astazi... in Adevarul parca.

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
Valentine
post 31 Oct 2005, 13:35
Post #36

Old Timer

From: California

Si se tot plangeau aia ca justitia americana o sa il lase sa scape (eu sincer nu as mai comenta de justitia altora, mai ales a americanilor, cand a noastra este asa cum este). O sa ia cu nu stiu cati ani mai multi acolo decat ar fi luat aici ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
costi
post 31 Oct 2005, 13:40
Post #37

Membru autentic

"Saracu'" puscas. O sa ia ceva pedeapsa si pentru ca avea tiitoare smile.gif.
Daca a fost prost si nu stat aici ! Scapa ieftin.

Eu nu stiu de ce va mirati de Carmen Paunescu.
Acum citiva ani Miron Cosma a omorit doua femei care mergeau pe marginea drumului. A luat exact doi ani cu suspendare.

--------------------
DSN/SLZ
+
fizzo
post 31 Oct 2005, 13:54
Post #38

Membru autentic

QUOTE(Ciombe @ 31 Oct 2005, 08:33)
Asa e la noi, cu banii faci orice. Omori, ai bani- scapi, n-ai bani stai la bulau.
*

Asa e peste tot dragi prieteni! Cu unica remarca ca in partea ailalta din cand in cand mai intra cate unul la inchisoare, asa, ca si exemplu......

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 - B-43-BGJ
I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
+
Sony
post 31 Oct 2005, 14:29
Post #39

Membru autentic

From: Ban Land

Sunt indignat cand vad cum unii pot lua apararea acestei iresponsabile! De parca ar fi fost doar ceasul rau! mad.gif
QUOTE(crintea1949 @ 29 Oct 2005, 11:07)
A fost un stupid accident de circulatie nedotiz de nimeni.
*

A fost un accident cauzat de iresponsabilitatea unei tampite!
QUOTE(crintea1949 @ 29 Oct 2005, 11:07)
In speta de fata putea sa dea dovada de o alta atitudine, dar judecand ca om cu posibilitati i-a asigurat un trai decent la care doar visa cu parintii sai. este tot atat de adevarat ca trauma accidentului va dainui peste ani.
*

Eu as prefera ca simplu adolescent sa imi traiesc viata alaturi de parintii si sora mea si sa raman doar cu visele de marire financiara.
Sunt curios daca ai fi vorbit la fel in cazul in care i s-ar fi intamplat asa ceva unei rude de-a ta.

QUOTE(Valentine @ 31 Oct 2005, 14:35)
Si se tot plangeau aia ca justitia americana o sa il lase sa scape (eu sincer nu as mai comenta de justitia altora, mai ales a americanilor, cand a noastra este asa cum este). O sa ia cu nu stiu cati ani mai multi acolo decat ar fi luat aici ...
*

Marinica a fost pedepsit pentru ca avea o amanta si nu pentru ca a omorat un fraier de roman.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
costi
post 31 Oct 2005, 14:33
Post #40

Membru autentic

Ba da, ba da......

1. adulter
2. omor prin neglijență
3. obstrucționarea justiției.

In total 14 ani, degradare si pierderea pensiei.

Cum spuneam daca stia...... se ruga de politisti sa-l aresteza aici !

This post has been edited by costi: 31 Oct 2005, 15:01

--------------------
DSN/SLZ
+
Sony
post 31 Oct 2005, 14:42
Post #41

Membru autentic

Sper sa fie asa!

--------------------
+
OCEBE
post 1 Nov 2005, 14:20
Post #42

Membru autentic

From: galati

pentru Teo americanul a luat 3 ani cu executare plus pierderea a o gramada de drepturi (excluderea din armata, pierderea pensiei, etc);
frumos e ca in momentul in care americanul a fost subtilizat, mai toti ai nostri au sarit in sus ca o sa scape nepedepsit de catre justitia americana; adica vezi Doamne, justitia noastra i-ar fi dat cu varf si indesat; intorcandu-ne la cazul Pauneasca, s-a vazut ce inseamna asta ......

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
Smudo
post 1 Nov 2005, 14:27
Post #43

Membru autentic

QUOTE(OCEBE @ 1 Nov 2005, 14:20)
pentru Teo americanul a luat 3 ani cu executare plus pierderea a o gramada de drepturi (excluderea din armata, pierderea pensiei, etc);
*

Americanul ala a pierdut chiar totul, efectiv si-a distrus SINGUR toata viata. Cei mai bine protejati in tot sistemul american sint cei din armata. Au niste facilitati de innebunesti cind auzi cite primesc gratis, si in acelasi timp stii cit costa sa ti le platesti singur in sistemul lor. Ala cind o sa iasa din pirnaie o sa munceasca toata viata ca sclavul, si pe la 80 de ani o sa trebuiasca sa puna le cumparaturile clientilor in plase ca sa poata trai. Eu m-am speriat cind am auzit doar o parte din privilegiile celor din armata, si ce diferente uriase sint intre ei si oamenii "de rind".

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Valentine
post 1 Nov 2005, 19:26
Post #44

Old Timer

Avand in vedere ca poti fi trimis in Iraq, si acolo sa iti iei o bomba/caramida/glont in cap la orice ora, prefer sa raman fara privilegii biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
Smudo
post 1 Nov 2005, 20:55
Post #45

Membru autentic

Clar ca si eu m-as lipsi de privilegiile alea cind ma gindesc la ce riscuri sint, si in general ce inseamna sa mergi pe front. (pe linga asta urasc uniformele si sa salut o caruta de prosti cu "sa traiti"). Dar la fel sint si oameni carora le place real CS, si daca mai sint si platiti BINE pentru asta, de ce nu? Sau sint altii care stiu ca nu au nici o sansa sa se realizeze in viata (si ai vazut cred in Fahrenheit 9/11 cam cine se inroleaza) si vad singura solutie in armata.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
SUPERCAR
post 1 Nov 2005, 21:35
Post #46

Membru autentic

From: Constanta

Ca sa vezi cum scapa uni dupa ce iti omoara toata familia in masina...sunt sigur ca daca era un om de rand fara atatea bani cum are carmen paunescu acuma deja lua ani grei de puscarie.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
Radduu
post 4 Nov 2005, 13:57
Post #47

Membru autentic

au facut procurorii din vl recurs azi, pt ca vor ca pauneasca sa fie intemnitata

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
Smudo
post 4 Nov 2005, 18:27
Post #48

Membru autentic

Exact asta am vrut sa intreb si eu odata, asta nu e cumva caz penal? Ca procesul civil s-a terminat in vreun fel cu fata aia, despagubiri si ce stiu eu mai ce... dar procuratura nu se baga? Si cum adica, au facut procurorii recurs intr-un proces de drept civil???

--------------------
x x - X
+
Radduu
post 4 Nov 2005, 19:18
Post #49

Membru autentic

a fost un proces penal in care fata s-a constituit parte civila

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
Smudo
post 4 Nov 2005, 19:23
Post #50

Membru autentic

Aha, si dupa procesul penal si-a luat aia pedeapsa cu suspendare. Nu? Ce dracu au facut procurorii aia???? Sint dementi? Adica... cum si-au construit cazul??

--------------------
x x - X
+
Valentine
post 4 Nov 2005, 19:45
Post #51

Old Timer

A zis cineva ca si-au construit vre-un caz?

--------------------
Ford Focus 2009

+
Smudo
post 4 Nov 2005, 20:02
Post #52

Membru autentic

Ăăăăăă, io stiam ca procurorii atunci cind fac acuzarea, isi aduna tot felul de expertize, declaratii alte martorilor, masuratori (in cazul asta de la locul accidentului), adica isi fac si ei un dosar acolo in care baga niste hirtii pe care sa le puna pe nasul judecatorului ca sa-l infunde pe acuzat. Daca dosarul ala e prost facut, daca sint "omise" chestii importante, atunci stiam eu ca se numeste ca respectivul caz ar fi prost construit (sau ceva in sensul asta, nu sint neaparat sigur ca am ales cea mai buna exprimare) si acuzatul are mari sanse sa scape ori nepedepsit, ori cu o pedeapsa penibila.

Si ca sa fie proces penal trebuie sa fie un procuror, nu? Si avocatul apararii. Nu ca intr-un proces civil, unde stiam ca doar avocatii au ce cauta pe acolo, procurorul fiind un functionar al statului.

--------------------
x x - X
+
steph
post 5 Nov 2005, 18:41
Post #53

Membru autentic

sunt total deacord cu voi.

din ce am inteles eu tipa nu o sa mai aiba carnet pe viata si oricum paunescu a zis ca o cafteste daca o mai prinde la volan si e obligata sa ii ia un apartament fetei o masina o suma de bani si sa o intretina pana la 25 de ani.

mi se pare rezonabil a greist acum plateste. va incalzea cu ceva daca ii aruncati chiftele cu prastia dar nu mia putea sa munceasca sa o intretina pe fatuca aia ?

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
Sony
post 5 Nov 2005, 18:51
Post #54

Membru autentic

Vai! Acum munceste sa o intretina pe "fatuca aia"! laugh.gif

--------------------
+
nik1965
post 5 Nov 2005, 20:46
Post #55

Membru autentic

QUOTE(steph @ 5 Nov 2005, 18:41)

...si oricum paunescu a zis ca o cafteste daca o mai prinde la volan ...
*

Dupa cite stiu nu e primul accident cu victime in care a fost implicata pauneasca, atunci de ce nu a caftit-o mai inainte,poate acum o familie era fericita. Dar atunci partidul paunescului era la putere. Stau si ma intreb daca el (paunescu) nu e capabil sa impuna ordinea in casa lui cum are neobrazarea sa mai vina in parlament sa faca legi pentru tara?
Zic si eu asa ca un nestiutor...

This post has been edited by nik1965: 5 Nov 2005, 20:48

--------------------
dacia logan , duster 2005, 2017 - xx-xx-xxx
+
alex275
post 7 Nov 2005, 13:22
Post #56

Membru autentic

Group: Banned

Incerca cineva mai sus sa explice cu argumente juridice de ce a luat 2 ani cu suspendare. Daca a reusit, inseamna ca justitia este absolut cretina!
Au fost ucisi oameni acolo

Sony, ca sa-ti sustin opinia, am sa-ti spun ca eu am pierdut pe cineva foarte drag. Dar am mostenit ceva de pe urma lui. Te rog sa ma crezi ca as fi preferat de o mie de ori sa n-am un leu, dar el sa fie langa mine!!!

Cum e posibil sa dai bani si case in schimbul vietii!?

Nu inteleg cum pot unii de pe aici sa calculeze vieti si sentimente in ceva material!?
Cum puteti emite teze de genul "sa stea libera ca sa aiba grija de fata"!?
Voi realizati ce spuneti???

Femeia aia trebuie sa plateasca, pentru ca a omorat.

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
SilviuB
post 7 Nov 2005, 13:55
Post #57

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

NU degeaba se spune ca banii nu pot cumpara fericirea, dar o intretin.... dar zic si eu ca mai intai trebuie sa ajungi fericit ca sa ai ce intretine.
Sunt de acord cu Alex275. 017.gif

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
bertro
post 7 Nov 2005, 14:12
Post #58

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

pt cei care compatimesc autorii omorurilor din culpa pe principiul "ceasul rau":
"ceasul rau" e atunci cand circuli REGULAMENTAR si te trezesti din senin cu pietonul pe capota. Insa atunci cand te bagi cu ochii inchisi in depasiri de coloane pe contrasens sau faci slalom pe trecere, sau ignori semne de circulatie, semafoare, etc, nu e nici un ceas rau. e doar minte putina si nepasare multa pentru viata celorlalti.
iar nepasarea pentru viata umana, in opinia mea, merita o pedeapsa la fel de grea ca si premeditarea. in momentul in care ai decis sa incalci o regula de circulatie, ai afirmat in mod indirect ca te doare fix in cot de viata sau integritatea corporala a eventualelor victime. si meriti ce ti se cuvine.
sper ca procurorii sa obtina macar efectuarea fara suspendare a celor 2 ani de jail.
despre casa, masina si intretinere pana la 25 de ani... am inteles ca fata a renuntat in cele din urma si la alea. probabil a fost amenintata.

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
alex275
post 7 Nov 2005, 15:16
Post #59

Membru autentic

Group: Banned

Este strigator la Cer sa ramai nepedepsit intr-o astfel de situatie!!!

Bertro,
Intru-totul de acord cu tine!
De ce trebuie sa circul eu linistit, pe banda mea, sa vina un inconstient pe contrasens(ca asa a gandit cerebelul lui de kkt) si sa ma faca praf?
Ce scuza poti avea atunci? Ce le spui rudelor victimei? Spuneti voi un argument!

Fratilor!!! Sa ne intelegem. Cand te urci la volan ai RESPONSABILITATI ENORME!
Daca nu esti in stare sa le duci la capat, sau nu esti constient de ele, stai acasa linistit.
Daca n-ai fost in stare sa stai acasa, plateste!!!
Nu are nimeni dreptul sa se joace cu viata cuiva! Pur si simplu nu are acest drept!

Da spuneti voi, omor oameni si apoi stau linistit tot restul vietii, ca "am luat cu suspendare"
REVOLTATOR!!!

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
Sony
post 7 Nov 2005, 17:56
Post #60

Membru autentic

QUOTE(alex275 @ 7 Nov 2005, 16:16)
Bertro,
Intru-totul de acord cu tine!
De ce trebuie sa circul eu linistit, pe banda mea, sa vina un inconstient pe contrasens(ca asa a gandit cerebelul lui de kkt) si sa ma faca praf?
Ce scuza poti avea atunci? Ce le spui rudelor victimei? Spuneti voi un argument!
*

Le spui rudelor victimelor ca le-a lovit norocul! Ca ala cu Tuaregul care le-a omorat pe cei dragi are bani sa le cumpere case.
E ridicol ca unii pot gandi asa! mad.gif

--------------------
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 16:03
Forum Renault